11368
-
Ben C #7384 kössz megin! -
#7383 Ez valszeg attól van, hogy nem psd fileban dolgozol. Csak photoshop fileokban lehet rendes átlátszó hátteret összehozni, aztán ha psd-ben megvan a kész kép, után mentsd el jpg-be vagy gif-be. -
Ben C #7382 de van 1 probéma. Amikor törlöm a mellette lévő dolgokat, nem átlátszó lesz,hanem olyan mint a másodlagos szín! jelen esetben szürke. (??) -
#7381 Okés.
Ben C: csak printscr-el kimented a képet és a photoshopban símán leelenőrizheted. :-) -
Ben C #7380 nem kell.bocs. -
Drizzthsz #7379 Küldöm a Feateket. -
Ben C #7378 de megadhatnád a fórum fejlécének az RGB kódját.:)) -
#7377 np :-) -
Ben C #7376 Thanxx,de szeretném magamnak megcsinálni.
A helpet meg 99+1* THENXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. -
#7375 No problem. Először nyitottam egy 120*20-as képfile-t (ott még vannak layerek, ami a photoshop lényegét adja).
Megnyitom az importálni kívánt képet, kijelölök egy megfelelő szekciót, amit be akarok rakni a logómra. Másolom.
Új file-t nyitok, ami automatikusan a másolt szekció méreteit veszi fel. Oda be a másolt képet, és a layereken kidobom a hátteret. Aztán addig törölgetek a képből, amíg csak a berakni kívánt rész marad meg az átlátszó rész előtt (jelen esetben Malak feje).
Aztán átméretezem a képet, hogy pont 20 pixel magas legyen, áthúzom a 120*20-as képbe, aztán azt írok mellé amit csak akarok.
De ha elküldöd nekem a karakter képét és hogy milyen szöveget írjak rá, akkor megcsinálom neked (már a PlanetSide topic látogatóinak a fele az én logóimat használta annó :D). -
Ben C #7374 Helló Hmuda!
na jön 1 jó nagy OFF.
Példa nélkül nehéz lesz. szal példának vaegyük a logódat.
Hogy csináltad meg hogy Malac nagyúr feje mellett átlátszó a cuccos? tehát a te neved jön utána? Próbáltam adobe photosoppal úgy, hogy leszedtem egy képet a www.swkotor.comról, a sithtrooper csávó feje mellett ilyen rikítózűdre festettem painttel, és meg szeretném csinálni hogyha nem rikítózűd, hanem átlátszó lenne. Valami transparency vagy ilyesmi, olyat már találtam, csak nem csinálja , amit szeretnék, sőt, nem is változtat semmit.
Bocs az OFFért, de plííz helpelj !! -
Demeter #7373 Valen & Dnai13:
Thx, de sikerült rájönnöm a megoldásra. Viszont nekem a Bek base előtt strázsáló őrt az istennek sem sikerült meggyőznöm (értsd lefizetni). Viszont miután megcsináltam Zax-nak a fejvadász küldiket (mondjuk azt a Bendak gyereket nem volt egyszerű legyőzni!) sima utam volt a Bek bázisra.
Most épp az undercity-ben bolyongok és a csajszit meg a szőrös haverját keresem.... -
#7372 Hát nem. -
#7371 Halleluja. Akkor Fred bácsi csak nem beszél hülyeségeket eheh... -
#7370 Csoda történt. November óta ez az első alkalom, hogy egy letöltés elindult a gcw-n. -
#7369 Na a gyíkok (de attól függetlenül a helyzet nem változik, mert ugyanúgy nem jön semmi). -
#7368 Csak a hulyegyerekik a feb5os deviance torest 101 cimmel raktak fel, de az persze a 102. -
#7367 Nekem szokás szerint nem megy (már vagy két hónapja). -
#7366 Oké, ahogy gondolod. Ellenben ha nem haragszol, éppen onnan szedem a krekket... -
#7365 Valami kevésbé gamecopyworldöset, mert azt az oldalt már hjónapokkal ezelőtt le kellett volna lőni, mert semmi nem megy rajta. -
#7364 http://dl.gamecopyworld.com/dl_1.php?dev-swk2.rar -
#7363 Vki adna linket 1.02-s töréshez? -
#7362 Hopp van 1.02 :D -
#7361 Először keress egy 102es krekket es tedd ki az oldalra a linkek közé. Örülni fog a nép eheh -
#7360 Akkor megkérném azokat akik felajánlották a segítséget az oldalhoz, hogy mikor készen vannak a dolgok akkor küldjék el a hmuda(kukac)primposta.hu címre a cuccokat, mert most lehet, hogy elveszett a nagy viruslevél áradat közepette. -
#7359 ojajtenyleg eheh ;] -
#7358 Jó reggelt!!!
Megjöttem. Remélem (nemtúl)sokat rosszalkodtatok. Azért gáz, hogy amíg itt vagyok szinte szárnyal a topic, aztán egy hetes sielés alatt csak 190 üzi? Ej-ej. :-)
Na azért ennyit még én se fogok elolvasni. Jó látni, hogy még mindig én vagyok a házigazda. Na mindjárt csekkolom a leveleimet, aztán majd dolgozgatok az oldalon. -
#7357 Tévedés a Teenage mutant ninja Turtles csak úgy élvezhető!!! -
#7356 Ez a jó link!!!!!!! -
#7355 Ne használd ez előbbi linket!!!!! -
#7354 Drizzthsz: Ha segíteni akarsz vmikor próbáld meg elérni icq-n Andyt és megbeszélni a részleteket, minden magyarítással kapcsolatos dolgot megbeszélhetsz ezeken a fórumokon:SW - KotOR fordítás fórum -
#7353 Drizzthsz: Már készül a magyarítás, nemrég volt a 10%-os előleg kiadva pupblic-nak, de mivel kevesen vagyunk, s mi is lassan(szabadidőben) fordítjuk, elég soká lesz 100% :)) -
Takigabi #7352 aham az jó dolog :) -
Drizzthsz #7351 Közre szeretnék működni már elkezdett folyamatban, ha van... -
Takigabi #7350 magyarositani akarod ? -
Takigabi #7349 egyik játék se jó kóddal :D -
Drizzthsz #7348 Hah, újra űzhetem a kotort, immáron ti4200-zal. A magyarítással kapcsoltban miért nem ír senki, hogy akkor csináljak valamit? -
maxius #7347 GTAban a 3as körözés még könnyű, a 4es is...
kód nem kell, mert van benne load... -
#7346 Szép ember vagy ha a GTA-hoz kodot használsz!
Nem is nehéz game! -
#7345 Amúgy egyetlen egy jatek fajta van, amit csak kóddal jó (élvezetes) játszani. Mégpedig ez a GTA (ezt inkább a 3omra és a vice cityre értem).
Ezaz a jatek amit kód nélkül szar játszani.
De viszont a kotort meg kóddal szar játszani.
Tehát most a gtában van olyan küldetés, hogy 3 körözési szinted van (mert kiraboltál egy bankot) és muszáj lerázni a rendőrőket ami kód nélkül eléggé nehéz.
MEg pláne ha letartóztatnak vagy megdöglesz cseszhetsz mindent amid csak van (pajzs, fegyver ez a kettő meg persze a küldetést ha aközbe haltál meg vagy a másik.)
Nah ezt a jatekot a kotort meg kóddal eleve nehéz játszani, mert sokak besetudjak írni a kódokat a gtaba megcsak jatekközbe bekell pötyögni.
De itt nemis szükséges kódot használni, mert ha kevés az életed és van healod akkor ok. Meg eleve csomó pénzet össze lehet szedni fóleg ha jó pajzsokat eladsz amit a főkaraktered meg a többi jedi nem negyonm tud használni, mert akkor nem tudnak elég sok erőt megcsinálni.
Főleg a tatoinoon a swoop kártyákat eladod a yavinon azmár eleve kb. 20000 credit.