11368
  • gerger
    hát már a végén tartasz az bizto s de király ez a 1.02 patch, mert eddig 1280*1024ben csak kicsit akadva ment de most vhogy simán megy.

Ahm amúgy gyanús ez a magyarosítás.

Nem nem lehet, mert elsőnek nem magyarul vittem végig tehát vagy nem?

Mert eddig vmiért akadott az elöbb mondott grafikán nekem de most nem.

És ehez is kell crack, mert amúgy nem indul el a jatek.

Az a backup cd. De ha azt fölrakom akko vmiért nem érzékeli, hogy fölraktam az 1.02-t nemtom mér
  • Revenge
    hoppá nem szóltam bocsika nem néztem szét,nem láttam a szememtől otvan a megoldás nemrég írtátok,SORRY
  • CarajoEsp
    Hát szerintem elfutna ,de túl jó nem lesz.
  • grebber
    Menne ez a game egy Geforce 2 MX400 64MB 1,7GHz Celeron 256MB ram-on?
  • Revenge
    Sziasztok ! megint elakadtam az "Ismeretlen Világ"ban
    Lementem a katakombákba, ahol egy ajtó fogad ami előtt valamiféle rács van és ha rálépek kijelöl bizonyos területet,namost a végigjátszásban azt olvastam hogy át kell menni rajta "H" alakban sikerült megcsinálnom, ki is rajzolódott a "H" alak de az ajtó nem nyílik..
  • Dnai13
    Lehet :P. De úgyis Hidden Bek a lényeg mert oda muszály!
  • Valen
    Demeter: az alsó kantinba simán be lehet menni, nem kell beszélni elötte a Rodian-nal :))
  • Dnai13
    Demeter: Az őrrel kell beszélni a Hidden Bek nél és meggyőzni ,hogy muszály bemenned. A Javyar's cantinába nem kell még bemenni ,ha figyelmesen olvasod mindíg a szövegeket akkor tudni fogod hogy mikor kell odajutni(mer kelleni fog). itt egy KŐ!
  • Demeter
    Üdv!

Még csak most kezdtem el játszani a játékkal (kövezzetek meg érte :)) és máris egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tarison vagyok (míly furcsa) azon belül is a Lower City-ben és miképp tudnék bejutni a Hidden Bek Base-be, illetve a mellette lévő Javyar's kantinba?
    Ja és sorry, hogy nem olvastam végig mind a 7k hozzászólást de kicsit hosszú lett volna.

Thx!
  • Inquisitor
    Nem tudom, de ha kikerülöm a főoldalt, akkor ez lazán megy:
    Spacetarget
    Viszont a nyitóoldalon lévő fizetős-letötltős hányingerrel van tele minden OFF és ONline újság :((
  • PiszkosFred
    gcw hetek, sot lasasn honapok ota halott, nagyon keves link mukodik ha egyaltalan mukodik...
  • Drizzthsz
    Hogy a fuck-ba lehetne megcsinálni, hogy ez a csoda normálisan menjen nálam 800*600-on?!? Így nem tudok vele játszani!
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, miért olyan f*s a Gamecopyworld bejelentkező oldala?
    Szerencsére elmentettem a PC Index-et és az működik, de sokan nem fogják megtalálni amit keresnének :(
    Amúgy kb. mennyi idő amíg lesz ... khmm ... kiegészítő fájl az 1.02 patch-hez? 2 hét? Több?
  • Valen
    Bocs DNAI 13, de nem láttam az I-t elöször (elbújt az A mellett :))

Tudom, hogy mi az eredeti gém neve/ honnan származik, de én nem írtam sehol, hogy "a KOTOR-ban találták ki", mivel tudom, hogy egy ősi gém.
  • Dnai13
    Netpeti: Alt Gr + 7
  • Dnai13
    Köszi
    Valen: DNAI13 vagyok nem DNA 13 de azért kösz
  • maxius
    Sokkal 1szerűbb ha 1 Xet írsz (13579 az alábbi kép szerint...)
    Monyguk én anno 1 játék segítségével legalább 100 ilyen feladványt oldottam meg...
  • PiszkosFred
    Pedig apro kis adalek ez az alapmuveltseg bovitesehez. Inkabb megkoszonned, hatha egyszer ez lesz vagopistanal a 20millas kerdes, es te ulsz vele szemben... ;]
  • Valen
    Ollie : kurvára nem érdekel, hogy mi az eredeti játék neve

DNA 13 : az a lényeg, hogy az összes (9) kocka fehér legyen.
    ennek egyik elérése az ha H alakban mész rá.

123
    456
    789

ez a tábla, elöször menj át az 123 kockákon, utánna a 258 kockákon végül a 789 kockákon. ügyelj arra hogy amikor 2-vel arrébbi kockán kéne kezdened, ne menj rá a köztes kockákra!!!
  • Dnai13
    Van az ismeretlen világban az a templom, és lent vant az a hüly rács amin mászkálni kell.
    Sokan mondták hogy "H" alakba menjek végig de nem mond túl sokat ez a válasz. Egyszer már másik karival sikerült de az is mák volt.
    Plíz help!
  • Dnai13
    Alt Gr + 7
  • ollie
    próbáld angol bill-el, amúgy szerintem ezt a gombot kénye megnyomnod:

~
  • ollie
    Amúgy ezt Hanoi Tornyainak hívják és nem a KotOR-ban találták ki, hanem egy hagyományos "táblás" játék.
  • Netpeti
    Amúgy magyar bill.kiosztással..
    Angollal kéne?
    Légyszi segíts, nagyon fontosak lennének számomra a kódok :D
  • Serpa

"[PATCH] Erősek !

Most aztán igazán elmondhatjuk magunkról, hogy az Erő velünk van! Kijött a Star Wars: Knights of the Old Republic 1.02-es javítása, mely nem csak bogarakat írt, hanem lehetővé teszi az 1280x1024-es felbontást is. A letöltés itt kezdhetitek meg."

by Gamestar.hu

• Drizzthsz
    Háha, ma már játszahtnék megint, elvégre is egy mx200 van nálam! YEAH!!! De azért szerintem a Radeonnal jobban fog kinézni, meg 5 fps felett lesz...
  • Valen
    Ben C : nem lebaszásnak írtam, csak egy tipp volt, hogy hol keresd (rossz tipp volt egyébként is :))

Én nem baszok le senkit, megteszi helyettem más úgyis :))
  • Valen
    milyen bill. kiosztásnál próbáltad (magyar/angol)?
  • Netpeti
    De az [ESCAPE] alatt a "0" (nulla) van nem?
    Legalábbis nekem igen... :$

De már próbáltam. Nem jön elő a konzol... :'(

!!!KÖNYÖRGÖM VALAKI SEGÍTSEN!!!

Előre is kössz..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Netpeti
  • Ben C
    mell-esleg télleg nagyon rendes vagy Valen.
  • Ben C
    azé thx hogy nem toltatok le olyan nagyon, mostantól megpróbálok visszaolvasni.Már én is mgelégeltem irkálni a sorrykat, meg hallgatni az olvassvisszákat.
  • Valen
    nem szar, csak nem szabad ész nélkül nekimenni minden ellennek, a sentinel inkább az erőt használja és az eszét :))
  • gerger
    Én már unom, ezt a jatekot és már nem jatszok vele majd ha kesz lesz a magyarosítás fullba! Már vhogy nagyon unom.

Másodszorra még nem untam de harmadszorra!!!

Áhh lolz.

Amúgy nekem guardianba jött be a legjobban utána sentinel aztán meg őrszem (ami most vagyok de ez szar)
  • Valen
    de k....va rendes vagyok :)))
  • Valen
    34. vagy 35. oldal, #4558-as hozzászólás :))

2004. jan. 03. 18:30 | Privát | Válasz | #4558
    "Már eccer beraktam,de örüljetek itt van megint a megoldás:
    1. Move a system from the Left pillar --> to the Middle pillar.
    2. Left --> to Right
    3. Middle --> to Right
    4. Left --> to Middle
    5. Right --> to Left
    6. Right --> to Middle
    7. Left --> to Middle
    8. Left --> to Right
    9. Middle --> to Right
    10. Middle --> to Left
    11. Right --> to Left
    12. Middle --> to Right
    13. Left --> to Middle
    14. Left --> to Right
    15. Middle --> to Right"

forras #3836, by Shaman, neki koszond

Morrowind HQ - [ http://morrowindhq.uw.hu ]
  • Valen
    Benc > lentebb úgy 7-8 oldallal megvan 3-szor is leírva, nekérd, hogy megint leírjuk.

Keress vissza (pár perc csak) :))
  • Inquisitor
    Szépen át kell pakolni az első oszlopról a harmadikra mindent, de ugyanolyan sorrendben. Ehhez a három oszlopot tudod használni. Természetesen nem lehet rárakni olyan fényt a másikra, ami alapból lejebb van ... ELtarthat egy ideig :)
  • Ben C
  • Ben C
    Na háj.
    Bocs hogy végigjáccásról kérdek, lehet már leírtátok.
    Most Koribbanon vagyok a Naga Szedó sírjában, és véletlen (mostanában nem tudtam felmenni a netre) bementem egy olyan helyre ahol három rúd van, és színes fények pörögnek körülöttük. Szal most már tudom hogy a jéggránát segítségével középső úton kellett volna átmenni, de kimenni már nem tudok, és eddig a hülye-hülye-hülye fejemmel (ma suliban sem voltam) nagyon rég mentettem!Amikor az első összetűzés volt lashlowewal, tán akkor... Szóval ha bármi ötletetek van lécc mondjátok el.

UI: a kor sztem nem sokat jelent. Vannak 14 éves gyerkőcök akik értelmesebbek egy 18 évesnél.Ritkák, de vannak. Pölö én.
  • Hoz_Hun
    Ja 29 leszek pár hónap múlva. Jó öreg leszek...