11368
-
Drizzthsz #7429 Meg egy kérdés: A manaabon lehet valahogy tuningolni a swoop bike-omat? -
Drizzthsz #7428 Köszi, én pedig majd küldöm a Jedi-s cuccokat is. Az jó lenne, ha valaki tudna egy külföldi linket ahol le vannak írva angolul ezek... -
#7427 Okés ez már bejött. Köszi. Most épp a galériával töketlenkedek, szóval amint lehetőségem van, html formába öntöm és felrakom. -
Drizzthsz #7426 Most már jónak kellene lennie...
hszandek.fw.hu\1.doc
Bocs a sok balf*szkodásomért, de elvileg feats néven is fent volt... FTP-n meg is tudtam nézni, de a weboldalon már nem jött be. -
#7425 Kellene egy kicsit pontosabb cím mert egyik se jó (már eleve hiányzik belöle egy "/" de még azt belerakva se találja a file-t úgyhogy léci :-) ). -
#7424 Ja látom már eljött. Köszi, bedolgozom HTML-be és kirakom. -
#7423 Csak símán küldd el az URL-t hírkét, ne fáradj a linkeléssel. -
Drizzthsz #7422 Meg kiraknám ugyebár az swkotor.uw.hu-ra a feats-et. -
#7421 hasznalj makrot ha ide akarsz linket. Egyebkent <a href="pontoslink">szoveg</a> -
Drizzthsz #7420 A linkhez milyen parancs kell html-ben? <url> ? -
Drizzthsz #7419 Azzal nem volt gond, amit leszedtem patch, az volt crc hibás a 2-es patch az felment. -
#7418 Nekem nem. Valszeg memória gond lehet. -
maxius #7417 Van olyan ember akinél kotor kb. 1-1/2 óra játék után le kezd szaggatni? -
#7416 szerintem azértt,meg crackelt inditofajlod van. tedd vissza aazt a fajlt inditofajlnak,ami a crackeles elott volt inditofajl.utana rakd fel a aptchet(1ébként már van 1.02es is),utána meg szerezz be egy cracket. -
#7415 Bocsi gerger de ez nem a makrogyakorló topic, erre a célra vannak remek témák a gumiszobában. -
#7414 De volt benne élvezet (a csitekből kiindulva :P)? -
Netpeti #7413 Amúgy már sikerült végigjátszanom
Thx a segítséget mindenkítől
~~~~~~~~~~~~~~
NetPeti
Dark Lord a Star Forg-ról -
Netpeti #7412 Köszi a szintes magyarázatot!
De mégis nagyon kevés erőm van benne az összesből :(. -
#7406 amúgy a jatekba a hercet nagyra kell állítani amúgy dög lassú lesz meg ha a monitort is pl. hatvan hercre állítom 1280*1024ben ugrál ha 85re (ami nálam a max) semmi baja -
#7405 Mermár lehet, h fentvan:DDDD
Nah letöltöttem egy ilyen videi drivert nemtom, h a legújjabb-e de akármilyen régi is (nagyon régi nem lehet mert a fő oldalon volt) javít a helyzeten és a geforce 4 nem olyan régi egy két éves -
Drizzthsz #7404 Nekem a patch miért nem installálódik fel. az 1.01-esről beszélek. -
#7403 :-))) -
#7402 Hm, a kész termékről volt szó, igaz. Sry, picit összefolynak a betűk a szemem előtt ;] (annyi anyag jött a mhqra hogy ébredés óta frissítgetem) -
#7401 "mindenem 99 kivéve az erőmet mert az 102 +45 -ös"
N/C :PPPPP -
#7400 Ha nem baj akkor én válaszolok.
SPOILER!
Igazábol nagyonis valószinűnek tartom, hogy a Mission-bug a csitelésnek köszönhető. Nem értem, hogy (a) minek kell csitelni, mikor csak a játékélményt cseszi tönkre, (b) mitől jó, hogy semmi nehézség nincs egy játékban és csak végigszaladok rajta oszt csókolom.
Azért mehetsz csak 12. szintig, mert a másik 8-at a kezdőkasztod foglalja le és 12+8=20. -
#7399 na vjon miért Netpeti :)))))
Mert csaltál!!!!
Melyik kasztból mennyid van pl. 8 fighter + 12 jedi sentinel??? -
#7398 ahm nekem meg az a bajom, hogy nem tudom megmenteni tehát akármit mondok mindig ellenem jön:D -
Netpeti #7397 Köszi DNAI13 és neked is "Intel Inside"! Sikerült +oldani :).
De még lenne 1 másik problémám is:
Átálltam a sötét oldalra és ott járok, az Ismeretlen világban, hogy a templom tetején már a Bastilával folytatott beszélgetés után teljesen átáltam és amikor mennék a hajóhoz az Ebon Hawk-ra utána Mission-t nem tudom megölni :(. Pedig már nincs sérthetetlenségebn, (mert abban volt), én meg 12-s szintű vagyok és mindenem 99 kivéve az erőmet mert az 102 +45 -ös. Szóval nem értem mért nem tudok vele végezni :(.
A másik problem:
Miért csak 12-s szintig tudom magam felküzdeni. A többi csapattárs mind 20-as én meg csak 12. Meg alig van 1 pár erőm amit tudok (kb 8).
Légyszi segítsetek ebben is!
És még1* ezer kössz!
Netpeti -
#7396 ja viccből -
Ben C #7395 kösz -
#7394 Általában egy törést minden játékra fel kell rakni minden patchelés után, nemtom ez miért olyan nagy meglepetés.
A drivert a www.nvidia.com-on próbáltad már? (meg a google is viccből van ám a neten :-) ). -
#7393 Miért kellene? Egyrészt szabad országban élünk (úgyahogy), másrészt meg király a logód. :D -
#7392 De ha kész a kép psd-ben akkor már lementheti jpg-be (mint én is). -
#7391 videokártya nem videikártya:D
-
#7390 Nah én inkább it megse szólalok:DD
De az 1.02 nekem is bevált az 1.01el ellenben csak ehez is kell crack sajnos, mert amúgy nem indul a jatek.
És izé nemtud vki egy honlapot ahol lehet letölteni geforce 4 ti 4200 videikártyához frissítést vagy nemtom, hogy hívják ja megvan videodrive asszem -
Ben C #7389 Nos? Malakot szedjem ki? -
#7388 ping = png
kissé korán van még, sorry -
#7387 jpgbe inkabb ne mentse ;] Gif vagy ping ha attlatszo hattert akar. -
Ben C #7386 Oszt nem fox haragudni,ha nekem is malacfej lesz ott, csak másfajta? ha nem akarod, mondd meg nyugodtan. -
#7385 Okés. :-)