2388
  • Duddits
    Mi van?

Ultima-val nem kell lehuzogatni a kábeleket! És nincs semmi baja! Nekem is ment tökéletesen!
  • ddd
    az a tesco-s?
  • DJ RX7
    nekem az ultima versió van meg!
  • Duddits
    MIért nem az Ultima verziót szerzed meg?? Nem kell letiltogatni a meghajtókat... semmi baj vele.
  • DJ RX7
    a starfuvckal kinyomtam a cd/dvd meghajtokat és nem ment.
  • DJ RX7
    szerintetek irjam ki cdre? vagy mit csináljat???
  • Shan
    Én sem iso-ból raktam fel, privát ment...hali
  • Shan
    Én a starfákkot nem ajánlom...
  • Duddits
    HAnem? CD-ről? Hogyan?
  • DJ RX7
    én nem ISO ból raktam fel
  • DJ RX7
    most egy starforcos 3.3 hibaüzenetet küld mit kellcsinálni a starfuckal kell álítani valamit?
  • arty
    szerencsétlen ...
  • Duddits
    Istenem.....
  • Shan
    Amúgy mmég jó, hogy nem 21-es monitorod van, 1900x1600-ban...bazz...
  • Shan
    BAzzeg, hihetetlen!!!!!!!!!!!!
    Eszem megálll!!!!!

Ember! Nézzé má! Legalább egy üzenettel leljebb!!!!!!!!!!!
  • Duddits
    :-( Kösz.
  • báttyó02
    hát ha cd-n van meg csak,akkor igen :(
  • Duddits
    Ahm. Akkor szedhetem le újból?
  • Hitm@n
    Na, nekem is ugyanez a bajom van, és a patch sem segít rajta. Nincs más megoldás, csak az Sp2? Arról eddig nem sok jót hallottam...
  • báttyó02
    igen
  • Duddits
    Csumi! Régebben játszogattam vele. Akkor még a gépemem volt a képfájlja és tökéletesen ment. Régebben kiírtam CD-re, és gondoltam újrarakom. De nem telepíti. Ellenőrzésnél lefagy. A StarForce-től van??
  • DJ RX7
    valaki tudna segíteni mi a baj a demo ment simán!
  • Shan
    Akinek telepítés után gondja van, (protection error: unhandled.....), az telepítse fel az SP2-t, és menni fog!!!!!!!

Este kipróbáltam, műxik!
  • Duddits
    Csumi! Régebben játszogattam vele. Akkor még a gépemem volt a képfájlja és tökéletesen ment. Régebben kiírtam CD-re, és gondolom újrarakom. De nem telepíti. Ellenőrzésnél lefagy. A StarForce-től van??
  • Shan
    Derítsük már ki, ménemmegy egyeseknek...
    Unhandled fórum
  • arty
    Alexease: ah, azzal sok a melo :D a multidemot destruction derbyre lehetett hasznalni, csak aztan kijott a flatout ... :D

PaPi:

ez ilyen chipset+videokartya kompatibilitasi gond, sokaknak sokfele karesszal+lappal elojon ... semmi aggodalom, a 4x AGP sebesseghatranyt nem jelent a 8x AGPhez kepest ... :)

a fastwrites nehol igen, de az is eleg elhanyagolhato :)
  • PaPi
    jsoos problámája megegyezik az enyémmel. (Játék közben egyszer csak fekete képernyő, hang megszűnik és lefagy a gép, még ctrl+alt+del billengyűkre sem reagál, a gépem csaknem azonos AMD Athlon 64 28000+, 1G memória, alaplapi 5.1-es hangkártya és egy Ati Radeon 9600-as videókártya,9.0c direktx, 5.1-es catalist SP2)Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-ről, mindkettő beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól. Azóta abszolút hibátlanul megy a Colin McRae Rally 2005, ami rögtön az elején lefagyott, a FlatOut ami néhány kör után szokta ugyanezt.A kérdésem az lehetne, hogy mi a hiba: a videokártya gyenge, vagy a K8NS Pro AGP-je. JSOOS nem írta, hogy milyan alaplapja van, ha más típusú lenne, akkor talán lehetne mondani, hogy a videokártya nem bírja az iramot.
  • Alexease
    Inkabb valami fizikat, vezetesi elmenyt krealtak volna bele:) Elismerem, nagyon jol editalhato, de azonkivul szinte hasznalhatatlan:((
  • arty
    kijott az 1.1-es peccs ... xpand rally 1.1.0.0EN

- improves the performance of the dedicated game server;
    - fixes game’s mods problems in multiplayer;
    - allows for changing the time of the day and weather conditions when running player-created maps;
    - introduces (on a popular demand) a ‘less dust’ feature to the multiplayer (to increase the game’s performance and will make racing with more people easier);
    - improves the ChromEd tool.

(dedikalt szerver javitasa, modok jobb tamogatasa multiban, sajat keszitesu palyakban ido/idojaras beallithatosaga, multiban por ritkitasa (gyorsabb jatek, jobb atlathatosag), ChromEd map/stb editor fejlesztese)

Remelem megjelenik vegre a 8-12 player szamara lan/multit lehetove tevo peccs ...
  • arty
    nm ... végülis magadnak oldottad meg :)

azért egy normalis hangkari ráférne a gépedre ;) szégyen egy a64 mellett az alaplapit használni ;)
  • jsoos
    Hibátlannak bizonyult az alaplapi hangkártya.
    A videókártya beállításával volt a problema, a smartgart opciónál ki kellett kapcsolni az AGP írást.
    Azért köszi a tanácsokat
  • arty
    overclock=tuning :)

próbáld meg hang nélkül a játékot, az alaplapi hangkártyák sz*rok ... egy a64 mellé gondolom belefér egy live!/aufigy/bármi normalis :)

nemtom játékban lehet e tiltani a hangot, ha nem, akkor biosbo a hangkarit tiltsd :) próbaképpen... h kiszürd az nem e bűnös :)
  • jsoos
    Sajnos ennél konkrétabban nem tudom leírni mert az történik hogy játék közben egyszer csak fekete képernyő, hang megszűnik és lefagy a gép, még ctrl+alt+del billengyűkre sem reagál.
    A gépem amin játszom egy AMD Athlon 64 3000+, 1G memória, alaplapi 5.1-es hangkártya és egy Ati Radeon 9600-as videókártya.
    A gépen van 9.0c direktx, 5.1-es catalist és fenn van a Windows SP2-is.
    Az "Overcklock" nem tom mi:))???
    A segítséget előre is köszi...
  • arty
    uj driverek, overcklock kikapcs, mittomén ... vmi nem koser a gépeddel :) hardver/szoftver. konkrét választ ne várj, hiszen a kérdésed sem konkrét ... :)
  • jsoos
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.Játék közben teljesen lefagy a gépem.Mndíg máskor.Csak egy fekete képernyő van se hang se semmi és csak a bekapcsológombbal tudom kikapcsolni a gépet.help!!!!

• arty
    multi csak eredetivel megy
  • zsagia
    Nekem nem működik a multi "Create server failed" tud valaki segiteni??
  • arty
    nekem sp1en ment
  • radeer
    Mondjuk nem tom nekem SP1 van van fenn, mert SP2 nem igazán jött be...lehet az a gáz...
  • radeer
    Mármint unhandled ex..