2388
-
#2068 Hát ahhoz képest, hogy leírta az ULTIMA hogy nyugodjon békében a SF 3.3-as védelem, mert tökéletesen megvan törve....nálam is ua.
-
#2067 Az egy kb. 60-100 kb-os képfájl ami (szerintem) a starforce védelmet hivatott átb.szni. -
#2066 És mi az a miniimage? -
#2065 ööö...ehhez nem kell miniimage?
mer az nincs nekem...
shan most összehúzta magát
-
#2064 Nekem is a piroskeresztes hibával száll el.(unhandled ex...)
És visszaolvastam, és megcsináltam a regedites buherációt démonra, és szesz-re is egyaránt...és jól...mert a gtr műxik, és ahhoz is uazt kell állítani a regeditbe...szóval vmi más porblémánk van, unhadledesek...:(((( -
#2063 StarForce. Vedd meg vagy olvass vissza nehany oldalt, kis szenvedessel elvileg mukodesre lehet birni. -
#2062 Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!, Kössz -
#2061 Valaki tud magyar fordítást a car importer-hez ? -
scheri #2060 Tudtok valami működő cheat-et? -
#2059 Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!, Kössz -
#2058 Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!, Kössz -
#2057 Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#2056 ha lenne... de a winrar az isten :)
(én mondjuk ált. inkább FAR manager alol használom a CLI verziot) -
#2055 tötmrítő szar! de ehhez nem igazán értek valaki mondana nekem egy jobb tömörítőt mint a WINRAR -
#2054 Ja : a letöltésekben van ! (bocsi ) -
#2053 Töltsétek le , biztos jó ! Valami autó tervező és importáló progi Xpand Rallyhoz ..az oldalon a mentések és egyébb cuccok alatt van -
#2052 akkor el kellene tudni tönteni, hogy egy darabolt archive hiányos, CRC-s e avagy a tömöritő nem megfelelő ... -
#2051 a picipuhánál :-) -
#2050 ARTY!
Az alapismeretekkel nincs gondom! Hisz Informatikai szakra járok és játékokat fejlesztek. Azon belül Grafikákat maya programmak cégeknek. Lehte hogy így warezes játékhoz nem értek, de az alapismeretekkel nincs gondom. Pusz még a másik hogy 4 évig az dolgoztam egy nagyobb cégnél webprogramozóként. -
#2049 Valaki rájött már ,hogy hogy lehet autókat festeni a gémben ? Ha igen ossza már meg velünk!Nekem origi játékom van , azon az extra résznél vannak autok kiterített képei textura nélkül , azok pl. mire valók ? -
#2048 az a meglátásom, hogy neked nem ezzel a játékkal van gondod, hanem számtech alapismereteknek sem vagy a birtokában ... igy meg inkább egy xboxot javasolnék, gyári játékokkal ;)
valakinek meg kellett már ismertessen az igazsággal, sry :D -
#2047 Én már azt is megpróbáltam akkor kiírta hogy nincs tömörítője a windows commaddernekk. erre megadtam neki egyett és akkor megint ez a hiba lett -
#2046 Ne csomagoltasd ki könyörgöm!
Kattins bele az első darabba ott lesz az iso, azt másold át egy könyvtárba és szépen összeilleszti magát!
Többet nem írom le, szenvedjél akkor.
KK! -
#2045 te tudod..... -
#2044 probáld winrarral ... mondjuk a 3.4x verzioval ... esetleg ebben TEST ARCHIVE :)
báttyó02: hát ez az, sztem az kevés... én inkább butitok, de 30 minimum legyen az fps ... és flatoutban garantáltan megvan :) isten az engine. -
#2043 elkezdi kicsomagolni! mondjuk az 1-ső cd-t. 7%-nál kiírja hogy:
Err a fáljra van szükség:
H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr3.001
OKé ezt átírom H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr1.001-re ahogy mondtad.
ez lesz belőle:
! H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült
-
#2042 Infót el kellene olvasni.
Total Commanderrel megnyitod az első darabot, ott az ISO, azt meg bemásolod egy könyvtárba.
KK! -
#2041 De hol kér 3-as CD-t????? Tudtommal csak kettőből áll... Egyébként nem hiányzik egy fájlod?? A part03, az egy csomagolt darabnak a neve lehet. Más ötletem nincs. Nem tudom milyen darabokban volt, mikor leszedtem. -
#2040 másodikra pedig ezt :
! H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD2 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült
-
#2039 Első cd-nél beírtam ult-xpr3.001 helyett hiogy ult-xpr1.001 és így ezt írta ki:
H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült
-
#2038 Egyszerűen nem értem leellenőrizte a filéket és mind jó volt! -
#2037 Ha darabokban szedted le, akkor ott kell lennie mellette egy ilyen kiterjesztésű fájlnak. Ha nincs lent, akkor nézd meg, hogy ahonnan szedted ott megvan-e. -
#2036 ez a file hol van? nekem nincs ilyen
-
#2035 Van egy .sfv fájlod. Katt rá kétszer és megmondja, hogy melyik fájlod hibás. Azt leszeded újra, és nagy valószínüséggel nem lesz ilyen hibaüzeneted. -
#2034 Nem engedi! Mindig mikor beírom neki amit mondtál azt írja ki hogy:
H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.01: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült
-
#2033 Hát sajnos akkor passz..:( Én feltelepítettem, kiszedtem a DT-ből, majd elindítottam, és játszottam. Ami furcsa volt, hogy be van téve az indításkor két kép egy fórumból.:) -
#2032 nekem crc hibát ír ki
-
#2031 ja tényleg nem láttam kösz -
#2030 17-18 FPS-t -
balint08 #2029 előbb írtam le a #2026-ban!!!!