Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az Ultima verzió van meg és Windows 2000 SP3 alatt ezt írja ki indítás elõtt: "Unhandled Exception" Tudja vki mitõl van, vagy mit tegyek? Köszi
DB
A ti kung-futok nem erős!
multiban is az RBR eddig a csucs, az elsõ game, ahol nem érzem gondnak, ha nem tudok az ellenfél mellett menni: maga a vezetési élmény az elsõdleges.... de ezt persze nem ide akartam 😊
kicsit többet vártam a játéktol, azt hittem nagyobb karriert fut be. hja, de ha elég hülyék a fejlesztõk, hogy minden game egyszerre jelenik meg ...
Forza.
legalábbis, ha jól emlékszem ... aztán ne üss 😉
Forza.
De nekem ujra se inditja,csak beteszem a cd-t,asszonyya hogy cd initalising,utána vaami error,lenyomom a retry-t,beirom kodot,check disk,és szintén azt irja ki mint neked,hogy szar a kód
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Audiocdt bepakoltam kodot beirtam, utana ujrainditotta, majd kozolte invalid key es ugy behalt az egesz, hogy meg az uninstall se tudta kitorolni a progit..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudom találkoztatok-e olyan problémával hogy a játék néha meg a leg lebutítottabb grafon is csak 20-25fpst kreál?
A konfigom egy
Radeon 9800pro Catalyst 4.10 driver
2.8 as Athlon
1gb ram
Néha már szét b*sz az ideg amikor 800*600 ban is ugy beszaggat mint az állat. Nektek is így fut?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
"vessetek a mókusok közé" :)
Xpand rally ULTIMA cuccost,hátha az jó lenne.
"vessetek a mókusok közé" :)
Esetleg nincs valami másik kód is hozzá ??
Ha nincs,akkor asszem,feladom <#gunyos1>#gunyos1>
Na, rájött már valaki, hogy mi lehet a 1882-es hsz-ben vázolt probléma megoldása?
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Ha nem érti meg, hogy vegye ki a cd-t, akkor hiába fordítom le neki a lengyel verziót, azt se fogja megérteni...😊)))
És te meg húzzál még aludni, ahelyett, hogy korán reggel ilyenekkel fárasztod az embert!😊 Tudod milyen nehéz volt lefordítani azt a két mondatot!😊))
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies) --> Rakjál be egy másik cd-t a meghajtóba(Jimmy Handrix...)!!!
---------------------------------------------------------------------
Morpheus léci a lengyel dumát is fordítsd le 😊
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
OD£¡CZYÆ CD-ROMY NAGRYWARKI ITP..
ODPALIÆ DAEMONA 3.47 I ZAINSTALOWAC OBRAZY
WPISAC SERIALA ( XR-ETTA9-33LKW-XKWTA-X7CFC-CY3FE )
TERAZ PLIK "CoDrvData_Polish.pak" KOPIUJEMY CENTRALNIE DO FOLDERU Z GR¡
W FOLDERZE "DATA" TO CO ZA£¡CZY£EM RAZEM Z GR¡ KOPIUJEMY WSZYSTKIE PLIKI
I WKLEJAMY DO FOLDERU DATA W GRZE I ZAMIENIAMY NA "TAK NA WSZYSTKIE"
NASTEPNIE ODPALAMY DAEMONA I OBRAZ xpand-rally.MDS Z FOLDERU "MINI IMAGE"I ODPALAMY GRE!
SYSTEM ZABEZPIECZEÑ ZAPYTA O URUCHOMIENIE KOMPUTERA TO TO ROBIMY
POTEM W£¡CZAMY GRE I JEST GOOD !!!!😄
FUCK OFF STARFORCE 3.3
4.Élvezd a munkánk, amit csináltunk.
Ma a szerencsés számok:
Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP
Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK
2. Install the game (plus, if you want, FR/PL language from 2nd CD).
3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies)
4. Enjoy our work like we did.
Today, the lucky numbers are:
Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP
Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Szal feltelepitettem,meg minden,utána inditanám,kijön egy ilyen kis ablak,és annyit ir ki hogy: ERROR alatta meg insert the XR disk 2 disk into another drive then press "retry".
Most crackelni kell vagy mi?? De nekem crack nincs egyik cd-n se
Kérem segitsetek !!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P