Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Este kipróbáltam, mûxik!
Unhandled fórum
PaPi:
ez ilyen chipset+videokartya kompatibilitasi gond, sokaknak sokfele karesszal+lappal elojon ... semmi aggodalom, a 4x AGP sebesseghatranyt nem jelent a 8x AGPhez kepest ... 😊
a fastwrites nehol igen, de az is eleg elhanyagolhato 😊
Forza.
- improves the performance of the dedicated game server;
- fixes game’s mods problems in multiplayer;
- allows for changing the time of the day and weather conditions when running player-created maps;
- introduces (on a popular demand) a ‘less dust’ feature to the multiplayer (to increase the game’s performance and will make racing with more people easier);
- improves the ChromEd tool.
(dedikalt szerver javitasa, modok jobb tamogatasa multiban, sajat keszitesu palyakban ido/idojaras beallithatosaga, multiban por ritkitasa (gyorsabb jatek, jobb atlathatosag), ChromEd map/stb editor fejlesztese)
Remelem megjelenik vegre a 8-12 player szamara lan/multit lehetove tevo peccs ...
Forza.
azért egy normalis hangkari ráférne a gépedre 😉 szégyen egy a64 mellett az alaplapit használni 😉
Forza.
A videókártya beállításával volt a problema, a smartgart opciónál ki kellett kapcsolni az AGP írást.
Azért köszi a tanácsokat
próbáld meg hang nélkül a játékot, az alaplapi hangkártyák sz*rok ... egy a64 mellé gondolom belefér egy live!/aufigy/bármi normalis 😊
nemtom játékban lehet e tiltani a hangot, ha nem, akkor biosbo a hangkarit tiltsd 😊 próbaképpen... h kiszürd az nem e bûnös 😊
Forza.
A gépem amin játszom egy AMD Athlon 64 3000+, 1G memória, alaplapi 5.1-es hangkártya és egy Ati Radeon 9600-as videókártya.
A gépen van 9.0c direktx, 5.1-es catalist és fenn van a Windows SP2-is.
Az "Overcklock" nem tom mi😊)???
A segítséget elõre is köszi...
Forza.
Egy kis segítségre lenne szükségem.Játék közben teljesen lefagy a gépem.Mndíg máskor.Csak egy fekete képernyõ van se hang se semmi és csak a bekapcsológombbal tudom kikapcsolni a gépet.help!!!!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
És visszaolvastam, és megcsináltam a regedites buherációt démonra, és szesz-re is egyaránt...és jól...mert a gtr mûxik, és ahhoz is uazt kell állítani a regeditbe...szóval vmi más porblémánk van, unhadledesek...😞(((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(én mondjuk ált. inkább FAR manager alol használom a CLI verziot)
Forza.
Beny Rally Team Navigátora
Forza.
Az alapismeretekkel nincs gondom! Hisz Informatikai szakra járok és játékokat fejlesztek. Azon belül Grafikákat maya programmak cégeknek. Lehte hogy így warezes játékhoz nem értek, de az alapismeretekkel nincs gondom. Pusz még a másik hogy 4 évig az dolgoztam egy nagyobb cégnél webprogramozóként.
valakinek meg kellett már ismertessen az igazsággal, sry 😄
Forza.
Kattins bele az elsõ darabba ott lesz az iso, azt másold át egy könyvtárba és szépen összeilleszti magát!
Többet nem írom le, szenvedjél akkor.
KK!
báttyó02: hát ez az, sztem az kevés... én inkább butitok, de 30 minimum legyen az fps ... és flatoutban garantáltan megvan 😊 isten az engine.
Forza.
Err a fáljra van szükség:
H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr3.001
OKé ezt átírom H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr1.001-re ahogy mondtad.
ez lesz belõle:
! H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült
Total Commanderrel megnyitod az elsõ darabot, ott az ISO, azt meg bemásolod egy könyvtárba.
KK!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
! H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD2 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült