2388
  • Alexease
    - Letoltesek (patch, utils, mod, cars, paint, replay, movie stb.)
    - Bemutatok, ertekelesek, infok, linkek, screenshot, wallpaper, desktop stb.
    - Napi (!) frissitesben hirek, infok, letoltesek (meg ha kulso link akkor is jo) stb.
  • arty
    kik készitették, milyen game enginje, stb ... :)
  • Savmacska
    smswarez kiiktatva pecs van hozzá ???a kis háttérinfo alatt mit értesz ??
  • arty
    letölthető peccs, kocsikról kép, kis háttérinfo ... valami legyen legalább, ne csak az smswarezes link ;)
  • Savmacska
  • Savmacska
    mik legyenek még az oldalon ?????????????????????????????,,LÉCCIVE MONDJÁTOK MEG MERT NAGY SEGÍTSÉG LENNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ide kellenének tippek a honlappal kapcsolatban !!
  • báttyó02
    nekem ki van irva,és megy,bár ez az ultima verzio
  • Savmacska
    --==FAN SITE==--
  • Duddits
    De a faszom! Hát ha föltörték mi a szar bajuk van még mindig??!!
    Colin is megy nekem...
  • arty
    én nagyon ritkán megyek vele 1-2 szakaszt ... :)

duddits kiirva NEM megy :) ahogy a többi sf3 game sem... kivétel 1-2 szerencsés cdiro/olvaso kombinaciot :)
  • báttyó02
    ki nyomja még ezzel? szerintem jo rallys gém :)
  • báttyó02
    (monnyuk ezel sokat segitettem)
  • báttyó02
    hüha..nálam megy rendesen kiirva :|
  • Duddits
    Kiírva, hogy tudom elindítani?? Mert lefagy mikor ellenőrzi, vagy mit csinál...
  • arty
    jah, igazából a 8 playeres netes játék fogott volna meg, de ahogy nézem, ha 4en összejönnek online, akkor már tömeg van :)

nagy kár, hogy az irányitás (1 pontra felszurt kocsi) miatt ennyire mellőzött lett a játék :(
  • Alexease
    "Sajnos" csak a multiplayer reszt frissitgettek, az iranyitassal, fizikaval nem tortent semmi:((( Bar, akinek igy jo es online jatszik, annak tokeletes a patch:)
    De erdemes megnezni a installalt jatek verziojat, mert van ami patch-el egyutt jelent meg.
  • arty
    megy valakinek a game 1.1.0.0-ra peccselve ?
  • DonManó
    zsír
  • Savmacska
    szerintetek jó az oldal ?->EZ<-
  • báttyó02
    :D
  • Duddits
    Milyen cd kód?? Ott van a telepítő felett!!
  • Travelos
    és mi a helyes cd kód?
  • 12346
    én spec dc-ről kaptam le.
  • arty
    jelenleg a következő módok vannak a játék megszerzéséhez:
    -boltba be, 7990 ft fizet, hazavisz, játszik.
    -fizetős FTP
    -smsweb/warez
    -fájlcserélő

http linkek kb. 3 éve nincsenek, a warez scene mára átalakult. ok?
  • Travelos
    Légyszi adjatok már egy olyan linket az ULTImA verzió letöltéséhez, amelyben nem szerepel a game szó!
  • Savmacska
    szioa nekem is Ultima-s verzió van de nekem nincs ien problémám helyes cd kódot irj be szrintem az lehet a gond vagy valami megzavarja a játékot ami a gépeden van !!!!!!
  • JamEX
    Hi, a játék (ultima verzió) elinditása után a gépen újra indul. Már többször probálkoztam: uninstall, registry tisztitás, megint install,
    de az eredmény ugyan az.Pity pity és restart
    Az hardware alapkövetelményeknek megfelel a gépem,
    szerintetek mi lehet a gond? Ötleteket előre is kösz !
  • Travelos
    Nem-e tudtok valami http linket ahonnan le lehetne szedni az ULTIMA verziót ingyen és bérmentve?
  • DannyL
    Bocs, csak minél hatékonyabban akartam csinálni.
  • Duddits
    Basszsu! Nekm kelll mindenhova!!
  • DannyL
    Üdv!

Egy kis OFF, ne haragudjatok érte

A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdőívet. Az emberek motorolaj és kenőanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)

Kérdőív

A kitöltött kérdőívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.

Előre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért
  • Shan
    Én kiírva telepítettem (nem imidzsként), és működött...
    De ahhoz képest, hogy mennyit bajlódtam vele, SAJNOS nem éri meg foglalkzni vele. Talán, ha kijön valami irányítás-feljavító peccs...Mert igy elég gáz.Pedig nagyon káááár éééérteeeee.Ezzel elszúrni...ehhhhhhh.
  • Duddits
    Kár...
  • arty
    de. az imidzset irod ki adatként ;)
  • Duddits
    Valami úton-módon nem lehet megoldani, hogy kiírva is működjön?
  • DJ RX7
    formáztam le.
  • DJ RX7
    hm most dormáztam le
  • Shan
    DJ, nálad vmi más baj van...Szerintem mindent állíts vissza kiindulóállapotba (Starfuck-ot is, ha buheráltál vele, uninstall XR, regeditből kitörlöd az összes Xr hivatkozást, visszaaggatod a meghajtóid), és próbáld meg újratelepíteni. Nincs más ötletem.
  • DJ RX7
    hm.
    milyen paraméter???
  • Danecay
    Esetleg olyan nem fordulhat elő itt is mint a COLIN 2005 esetében, hogy mgáll egy PROTECTION ERROR hibaüzenettel. Ott volt egy ilyen megoldás, hogy NOVIDEO paraméterrel kellett indítani a game-t, pedig az is ULTIMA-s.