Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Csumi! Régebben játszogattam vele. Akkor még a gépemem volt a képfájlja és tökéletesen ment. Régebben kiírtam CD-re, és gondoltam újrarakom. De nem telepíti. Ellenõrzésnél lefagy. A StarForce-tõl van??

DJ RX7
valaki tudna segíteni mi a baj a demo ment simán!
<#wilting><#help><#help><#help>

:3

Shan
Akinek telepítés után gondja van, (protection error: unhandled.....), az telepítse fel az SP2-t, és menni fog!!!!!!!

Este kipróbáltam, mûxik!
Duddits
Csumi! Régebben játszogattam vele. Akkor még a gépemem volt a képfájlja és tökéletesen ment. Régebben kiírtam CD-re, és gondolom újrarakom. De nem telepíti. Ellenõrzésnél lefagy. A StarForce-tõl van??

Shan
Derítsük már ki, ménemmegy egyeseknek...
Unhandled fórum
arty
Alexease: ah, azzal sok a melo 😄 a multidemot destruction derbyre lehetett hasznalni, csak aztan kijott a flatout ... 😄

PaPi:

ez ilyen chipset+videokartya kompatibilitasi gond, sokaknak sokfele karesszal+lappal elojon ... semmi aggodalom, a 4x AGP sebesseghatranyt nem jelent a 8x AGPhez kepest ... 😊

a fastwrites nehol igen, de az is eleg elhanyagolhato 😊

Forza.

jsoos problámája megegyezik az enyémmel. (Játék közben egyszer csak fekete képernyõ, hang megszûnik és lefagy a gép, még ctrl+alt+del billengyûkre sem reagál, a gépem csaknem azonos AMD Athlon 64 28000+, 1G memória, alaplapi 5.1-es hangkártya és egy Ati Radeon 9600-as videókártya,9.0c direktx, 5.1-es catalist SP2)Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-rõl, mindkettõ beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól. Azóta abszolút hibátlanul megy a Colin McRae Rally 2005, ami rögtön az elején lefagyott, a FlatOut ami néhány kör után szokta ugyanezt.A kérdésem az lehetne, hogy mi a hiba: a videokártya gyenge, vagy a K8NS Pro AGP-je. JSOOS nem írta, hogy milyan alaplapja van, ha más típusú lenne, akkor talán lehetne mondani, hogy a videokártya nem bírja az iramot.
Alexease
Inkabb valami fizikat, vezetesi elmenyt krealtak volna bele😊 Elismerem, nagyon jol editalhato, de azonkivul szinte hasznalhatatlan😞(
arty
kijott az 1.1-es peccs ... xpand rally 1.1.0.0EN

- improves the performance of the dedicated game server;
- fixes game’s mods problems in multiplayer;
- allows for changing the time of the day and weather conditions when running player-created maps;
- introduces (on a popular demand) a ‘less dust’ feature to the multiplayer (to increase the game’s performance and will make racing with more people easier);
- improves the ChromEd tool.

(dedikalt szerver javitasa, modok jobb tamogatasa multiban, sajat keszitesu palyakban ido/idojaras beallithatosaga, multiban por ritkitasa (gyorsabb jatek, jobb atlathatosag), ChromEd map/stb editor fejlesztese)

Remelem megjelenik vegre a 8-12 player szamara lan/multit lehetove tevo peccs ...

Forza.

arty
nm ... végülis magadnak oldottad meg 😊

azért egy normalis hangkari ráférne a gépedre 😉 szégyen egy a64 mellett az alaplapit használni 😉

Forza.

Hibátlannak bizonyult az alaplapi hangkártya.
A videókártya beállításával volt a problema, a smartgart opciónál ki kellett kapcsolni az AGP írást.
Azért köszi a tanácsokat
arty
overclock=tuning 😊

próbáld meg hang nélkül a játékot, az alaplapi hangkártyák sz*rok ... egy a64 mellé gondolom belefér egy live!/aufigy/bármi normalis 😊

nemtom játékban lehet e tiltani a hangot, ha nem, akkor biosbo a hangkarit tiltsd 😊 próbaképpen... h kiszürd az nem e bûnös 😊

Forza.

Sajnos ennél konkrétabban nem tudom leírni mert az történik hogy játék közben egyszer csak fekete képernyõ, hang megszûnik és lefagy a gép, még ctrl+alt+del billengyûkre sem reagál.
A gépem amin játszom egy AMD Athlon 64 3000+, 1G memória, alaplapi 5.1-es hangkártya és egy Ati Radeon 9600-as videókártya.
A gépen van 9.0c direktx, 5.1-es catalist és fenn van a Windows SP2-is.
Az "Overcklock" nem tom mi😊)???
A segítséget elõre is köszi...
arty
uj driverek, overcklock kikapcs, mittomén ... vmi nem koser a gépeddel 😊 hardver/szoftver. konkrét választ ne várj, hiszen a kérdésed sem konkrét ... 😊

Forza.

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.Játék közben teljesen lefagy a gépem.Mndíg máskor.Csak egy fekete képernyõ van se hang se semmi és csak a bekapcsológombbal tudom kikapcsolni a gépet.help!!!!

arty
multi csak eredetivel megy

Forza.

Nekem nem mûködik a multi "Create server failed" tud valaki segiteni??
arty
nekem sp1en ment

Forza.

radeer
Mondjuk nem tom nekem SP1 van van fenn, mert SP2 nem igazán jött be...lehet az a gáz...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Mármint unhandled ex..

radeer
Hát ahhoz képest, hogy leírta az ULTIMA hogy nyugodjon békében a SF 3.3-as védelem, mert tökéletesen megvan törve....nálam is ua.

Shan
Az egy kb. 60-100 kb-os képfájl ami (szerintem) a starforce védelmet hivatott átb.szni.
Dj Révész
És mi az a miniimage?<#conf>

Shan
ööö...ehhez nem kell miniimage?
mer az nincs nekem...

shan most összehúzta magát
Shan
Nekem is a piroskeresztes hibával száll el.(unhandled ex...)

És visszaolvastam, és megcsináltam a regedites buherációt démonra, és szesz-re is egyaránt...és jól...mert a gtr mûxik, és ahhoz is uazt kell állítani a regeditbe...szóval vmi más porblémánk van, unhadledesek...😞(((
Alexease
StarForce. Vedd meg vagy olvass vissza nehany oldalt, kis szenvedessel elvileg mukodesre lehet birni.
Dj Révész
Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!, Kössz

lac coo
Valaki tud magyar fordítást a car importer-hez ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tudtok valami mûködõ cheat-et?
Dj Révész
Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!, Kössz

Dj Révész
Sziasztok! Letöltöttem a játékot, és fel is raktam a gépre, de sajna nem indul. Lehet, hogy rossz a törése? Ezt irja indításkor a vindóz: unhandled exception. Valaki segítsen!<#help>, Kössz

gates
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Beny Rally Team Navigátora

arty
ha lenne... de a winrar az isten 😊

(én mondjuk ált. inkább FAR manager alol használom a CLI verziot)

Forza.

gates
tötmrítõ szar! de ehhez nem igazán értek valaki mondana nekem egy jobb tömörítõt mint a WINRAR

lac coo
Ja : a letöltésekben van ! (bocsi )

lac coo
Töltsétek le , biztos jó ! Valami autó tervezõ és importáló progi Xpand Rallyhoz ..az oldalon a mentések és egyébb cuccok alatt van

arty
akkor el kellene tudni tönteni, hogy egy darabolt archive hiányos, CRC-s e avagy a tömöritõ nem megfelelõ ...

Forza.

Breki33
a picipuhánál :-)
gates
ARTY!
Az alapismeretekkel nincs gondom! Hisz Informatikai szakra járok és játékokat fejlesztek. Azon belül Grafikákat maya programmak cégeknek. Lehte hogy így warezes játékhoz nem értek, de az alapismeretekkel nincs gondom. Pusz még a másik hogy 4 évig az dolgoztam egy nagyobb cégnél webprogramozóként.

lac coo
Valaki rájött már ,hogy hogy lehet autókat festeni a gémben ? Ha igen ossza már meg velünk!Nekem origi játékom van , azon az extra résznél vannak autok kiterített képei textura nélkül , azok pl. mire valók ?

arty
az a meglátásom, hogy neked nem ezzel a játékkal van gondod, hanem számtech alapismereteknek sem vagy a birtokában ... igy meg inkább egy xboxot javasolnék, gyári játékokkal 😉

valakinek meg kellett már ismertessen az igazsággal, sry 😄

Forza.

gates
Én már azt is megpróbáltam akkor kiírta hogy nincs tömörítõje a windows commaddernekk. erre megadtam neki egyett és akkor megint ez a hiba lett

donneck
Ne csomagoltasd ki könyörgöm!
Kattins bele az elsõ darabba ott lesz az iso, azt másold át egy könyvtárba és szépen összeilleszti magát!
Többet nem írom le, szenvedjél akkor.
KK!

báttyó02
te tudod.....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arty
probáld winrarral ... mondjuk a 3.4x verzioval ... esetleg ebben TEST ARCHIVE 😊

báttyó02: hát ez az, sztem az kevés... én inkább butitok, de 30 minimum legyen az fps ... és flatoutban garantáltan megvan 😊 isten az engine.

Forza.

gates
elkezdi kicsomagolni! mondjuk az 1-sõ cd-t. 7%-nál kiírja hogy:
Err a fáljra van szükség:
H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr3.001

OKé ezt átírom H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr1.001-re ahogy mondtad.

ez lesz belõle:
! H:\reget\XPANDR~1\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült

donneck
Infót el kellene olvasni.
Total Commanderrel megnyitod az elsõ darabot, ott az ISO, azt meg bemásolod egy könyvtárba.
KK!

Morpheus
De hol kér 3-as CD-t????? Tudtommal csak kettõbõl áll... Egyébként nem hiányzik egy fájlod?? A part03, az egy csomagolt darabnak a neve lehet. Más ötletem nincs. Nem tudom milyen darabokban volt, mikor leszedtem.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

gates
másodikra pedig ezt :

! H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD2 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült

gates
Elsõ cd-nél beírtam ult-xpr3.001 helyett hiogy ult-xpr1.001 és így ezt írta ki:
H:\reget\xpandrally\ult-xpr2.001: CRC hiba a Xpand Rally CD1 - Ultima (Starforce 3.3 killed).ISO-ban. A fájl sérült