2388
-
#867 Ezt énis próbáltam, de a map és cars könyvtárat átmásolva nem jelentek meg
melyik könyvtárakat kéne még átmásolni
Esetleg melyik file-kat.
Ja az autófizikát hol lehet pontosan állitani?
Amúgy eléggé unalmasak a pályák illetve hasonlítanak egymásra.
a Richar Burns-ben sokkal változatosabb -
#866 2:56:66 ford focus állitgatás nélkül de még dolgozok rajta. -
Chaos Mad #865 hmm.. le vagyok maradva, ez megjelent már? vagy csak beta? -
#864 THX!
F1 után belenézek:) -
#863 Amugy, ha valaki masnak is meg van a Beta1-es, az is ossze tudja "fesulni" a teljes jatekot egyszeruen (ossz. palya, auto):)) -
#862 Aki az osszes USA palyat akarja tesztelni, annak itt a hackel kodocska:)) Nem irtam at minden nevet, meg az idoket sem javitottam, de a lenyeg mukodik:)))
USA palyak -
#861 Szinte mindent. Indulásnak felületesen néhány dolog:
Gumiválasztás: ennél a játéknál sajátosan vannak megjelölve az egyes gumifajták, úgyhogy nem túl nehéz kiválasztani a megfelelőt.
Felfüggesztés: aszfalton, sima úton keményebb, hepehupán földúton lágyabb. Ezzel együtt az autó magasságát is lehet állítani, értelemszerűen sima úton lejjebb lehet engedni a kasztnit. Kormányzás mértéke: azt úgyis érzed, hogy alul- vagy túlkormányzott a verda, ezzel kicsit korrigálhatod. Viszont, ha a fékerőt túlzottan az első kerekekre irányítod egy fronthajtású gépnél, egyáltalán nem fog kanyarodni puha talajon. Én aszfalton inkább kicsit hátrafele állítom. Váltóáttétel. Jobb gyorsulás, vagy nagyobb végsebesség. Pályafüggő(egyenes-hosszabb/kanyargós-rövidebb), puha talajon hamar elforoghatnak a kerekek, ha túl rövidre van állítva. Mást így hirteléen nem tudom, lehet-e állítani. Meg majd talán mások is belejavítanak valami okosat. -
#860 Én nem értek az autokhoz miket kell állítani hogy jobb legyen??? -
#859 A kontroler, kormany, FFB kezelese eleg gyengus:( Nem sok mindent ad vissza.
De a "fizika" jo poen benne:) Lehet alitani a gravitaciot kulon az autora es a kornyezetre is. A kornyezeti fizikat lenullazva, teljesen poen, ahogy szetutjuk a poznakat, oszlopokat, tablakat, es szerteszallnak szeplassan mint az urben:))) Szelet is szamol, ha nincs grav. akkor az allo tablakat szep lassan elfujja, eldonti stb (ha jol lattam) :)))
Az autofizikaval is jot lehet szorakozni, kicsire veve, jokat lehet repulni:)) Amugy az alap beallitas a kornyezetnek -1000 (ami jonak tunik alapban), az autonak -200?!?! Nem ertem miert. -1000-re veve az autot is, sokkal jobbnak tunik, nem repked ossze-vissza. -
#858 sztem túlérzékeny még very-re lerakva is -
#857 Átülve az AWD-s verdába,majd fokozatosan minden elérhető cuccot felpakolva és nagyjából beállítva, eddig az USA Stage-en 2:20:10 a legjobb időm. És egyre jobban tetszik a játék. -
#856 A tesztelok es egyebb hozzaszolasok jok voltak, de nem sokat foglalkoztak vele:( Leszamitva a cockpit-et, amiert manapsag mar hadjaratot kell inditani - sajnos - egy autos jatekban (lsd. RBR).
A KORMANY jobbrahuzas es/vagy nem mukodes a jatek hibaja, nem szereti a kontroller beallitasoknal a Combined/Separated beallitast. Azt kikapcsolva, nalam mar rendesen mukodott. -
#855 Nekem 2:50.68 másodikra vagy harmadikra sok hibával
de a 22 nekem is nagyon jó időnek tűnik -
Aspyrin #854 Jók vagyunk, csak sz@rn@k ránk -
#853 Ja, Focus-sal azt hozzáteszem. -
#852 Eddig ez az egyetlen időeredmény, amivel találkozok, de hogy csináltad azt a 2:22-t??? Majd összesz@rtam magam de 2:59:93 ról csak 2:59:68-ig bírtam leszorítami az időt. Igaz szim-mód, cockpit-view, tarction controll off, manuális váltó meg minden, amit ki lehetett kapcsolni, de fél perc? Nem levágva semmi? -
#851 Én sajna nem tudok véleményt mondani a kormányosról mert valahogy nem kompatibilis...csak jobbra akar menni..))...a murva tényleg kiru...nekem olyan Colin 2-esnek tünt.. -
#850 Hát igen...jók voltak a tesztelők biztos..)) -
#849 Köszi! -
#848 talán innen: szb -
#847 Lelehet tölteni még valahonnan a Demót? -
#846 sztem a murva még egész jó, sikerült 2:22-re lemennem az USA pályán :)))...de az aszfalt az katasztrófa...
...amúgy ez a nem hivatalos SP demó se lehetett véletlen, mert egyből visszavonták a 12-ére ígért MP demót...gondolom mert olvasgattak 1-2 véleményt...csak azt nem értem miért volt akkor a béta teszt??? -
#845 A játék fizikája szerintem nem annyira rossz. A szimuláció, az más kérdés, bilentyűzetről nekem szenvedés. Kormánnyal még nem próbáltam. -
#844 Biztos fullon van a hardveres gyorsításod -
#843 Nahát akkor neked nagyon jó ízlésed lehet ha bajött a Colin 3 illetve a 4 mert a világ legszarabb fizikájával van felvértezve...az irányíthatósága egy nagy marék....
...de kinek a pap, kinek a papné... (bár a nagyobb többség úgy csinált mint én hogy feltette a 3-mat, illetve a 4-et és azonnal nyomott egy uninstallt neki...) -
#842 Azon filóztam amikor leszedtem a nem hivatalos demót hogy na végre egy játék ami miatt érdemes lesz letörölni a colin4-et. Miután felraktam beállitottam egyre jobban teccett a progi azt ott álok a startnál gyönyörű grafika. Azt elindult a pokol. Ennyire okádék fizikát mint ebbe van egy nagy szar az egész. Szal Colin 4 a király továbbra is és várom a tónküvetelő Colin 5-töt ezt a xpand rallyt meg elfelejteni de nagyongyorsan. -
balint08 #841 hi
segítseteeeeeek!!!
mé van az hogy nincs hangja a kocsinak a demoban????? -
#840 Nekem ugyanaz a szitu :( -
#839 hmmm nekem nem igazán akart elindulni a demó... swappel mint a marha miután a exe-re nyomok oszt' kidob egy értelmetlen hibaüzit! Safe mode ugyanez!
Na majd a hivatalos demó! -
Toya #838 "A Techland hivatalosan is bejelentette, hogy a pár napja a netre kikerült Xpand Rally demó nem hivatalos, és több kérésükre el is távolították a demót a letöltések közül. Én úgy gondolom, hogy mivel mi nem kaptunk tőlük semmiféle levelet, továbbá leközöltük, hogy ez csak egy úgymond "béta" demó, nyugodtan kint maradhat a letöltések között, de azt hozzá kell tennem, hogy mindenki csak saját felelősségére, és annak tudatában szedje le, hogy ez még nem tükrözi a kész játék minőségét!"
Ez az az oldal, amiről tegnap is írtak.
Itt tuti megtalálod a demót. -
davos80 #837 Jobb az irányítás, és törnek az autók + jobban megy.
Nemtom hány mega, már letöröltem. -
#836 hi
nem töltötte fel valaki vaalhova a demmo-t mer már nagyon kipróbálnám!!
ha tud valaki linket vagy akármit akkro privi lécci!!
gyors help!!
thx -
davos80 #835 Nekem ment. Már le se lehet tőteni, mivel nem volt hivatalos. -
#834 Na ezt felesleges volt leszednem elinditom a demót erre nem történik semmi nem telepit semmit :((( -
#833 Na a demó jobb valamivel mint a béta verzió volt??? -
Toya #832 "Xpand Rally single-player demo (revoked)" - 3D Gamers -
davos80 #831 A Breed-en is az volt, nem? Azt pedig feltörték. De ha nem, akkor előbb-utóbb, úgy is fel lesz a Starfos is törve.. -
#830 Pedig tuti az lesz:)) Szerintem kedvet kaptak es azt hiszik, hogy attol mert masolhatatlan lesz a jatek, majd jol megszedik magukat - es bepotoljak az elozo bukasaikat:))))
Engem, amugy nem igazan erdekel ha valamit nem lehet masolni.
1. Ha a demo alapjan nemtetszik, ugy sem foglalkoznek vele komolyabban.
2. Ha meg nagyon erdekel, akkor meg kibirok 2-4 honapot, amig osszeszedem ra a penzt:) -
davos80 #829 Jó ksi védelem, csak nehogy olyan legyen, mint a Toca 2... -
davos80 #828