Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Ha megkéred Tompert(persze ha fent van neki még szerveren), biztos ad egy accot és akkor le tudod szedni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Zola NFK
hja...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

K.András
Béta,és ahova be akartál menni ott nem a játék volt,csupán a bétások képei stb..

Zola NFK
khm... lehet, hogy valamit elnéztem, de most akkor már nem elérhetõ az az alfabéta?
(a leibold.cc/xp/ -re már nem jó a pass...)

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Alexease
Tessek, Bitorrent kategorizalt link gyujtemeny: http://www.suprnova.org/
Breki33
sztem õ azt hiszi hogy csak akkor tud letölteni ha valakitõl kap egy konkrét játékra mutató linket
arty
miért gáz az ? egy linkken SAVE AS...t nyomni nem gáz ? 😄 miben különbözik a kettõ ?

számtalan oldal van, ahol téma szerint csoportositva vannak a .torrent fajlok ... ezekre kattintani olyan nehéz ??? 😄

Forza.

Breki33
Ez miért gáz? lol
Amúgy nem kell valahonnan, van keresõ, pont jó így sztem.
Arty-val értek egyet nagyon jó kis progi és ezernyi kliens van, kinek melyik tetszik.

DC van ám limites version és, ha azzal beálléítod semmi köze a letöltéseidhez sebességben.
Ha meg ritkaságot keres az ember van hubsearch neadjisten megbeszéli az illetõvel - mivel lehet- hogy ugyan mikor fejezhetném már be.

Még jó hogy a mirc-el nincs bajod :-)

Bocsi az off-ért
Valen
Arty :

2. Flame azért sem lesz mert K. Andrással együtt én se megyek bele 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Arty: csak annyi, hogy amíg elöbb le kell szednem valahonnan egy Bittorent letöltõ filet, csak azért, hogy utánna letöltsek valamit az nagyon gáz 😊)

a DCDC vel meg az a bajom, hogy amíg én próbálnék leszedni egy gamét/filmet/zenét bármit vkitõl, addig többen próbálnak meg tõlem leszedni, melynek eredménye hogy ami egyébként jönne 50k/s-el az leesik 6-7k/s-re 😞( + álltalában mindig 90%-nál lép ki az öszes olyan ember a DCDC-bõl, akinek megvan az amit éppen töltöttem le, ergo ezért nem tudom már hónapok óta leszedni pl. a Csillagkapu 7 évadjának 12-22-es epizódjait 😞(

b-type
aha, nagyszerû...sztem meg ennek a témának is topicja van.
gondolom akit érdekel oda megy.
Atin hasít, sirály, Nvidián nem megy..gondolom optimalizálni fogják, mert nem hülyék...és azon is hasítani fog...majd biztos kihagyják azt a sok millió esetleges felhasználót, nem?
ON:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zippofcy
Ja én a 9500as kártyámat 40 ezer HUF körül vettem több mint egy éve (sajna pontosan nem emléxem - akkor mikor az elsõk bejöttek az országba). A 9700assá tévõ softpatch az új driverek megjelenésével egyidõben fenn van a neten. 300/300 MHZet bír ... ezt az ár / teljesítmény akkoriban meg sem tudta közelíteni az Nvidia ... szvsz ma sem tudja . A Radeon 9800XT-k kb. fele softpatchelhetõ rendes 9800asra, és az a kártya ma kb. 50 ezer HUF körül van. Az nvidia jelenleg notebookba való szvsz - már ami a VGAt illeti

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A Radeon vs. FX vitához, itt A legjobb magyarázat amit eddig találtam a témában, a HC Gamerrõl: (valamelyik ottani tag írta, sajna csak ennyit copyztam ki belõle)

----------------------------------------------------------
"Látva a VGA által produkált értékeket és a Radeon sorozat elsöprõ fölényét, ezt erõsen kétlem..." Parancsolsz...? OpenGL alatt mindig is az nVidia volt elõrébb. Nézz meg Q3, ET teszteket, az 5700 Ultra gyakran 9800-as kártyákat hagy maga mögött...

Akkor nezz meg egy Pixel shadert hasznalo jatekot. Leirom pontosabban mire gondolok:

DX7/8 alatt (OpenGL nel nezzuk a megfeleloit technikailag, bar nincs DX7/8 specifikacio, azert a kartyak technikai tudasat elegge egyszeru ezekben merni, DX7 alatt foleg a fix funkcios T&L egysegre gondolok, DX8 alatt a PS/VS 1.1-1.3ra, DX 8.1 alatt PS 1.4re, DX9 alatt PS/VS 2.0ra.) nem tul fair hasonlitani a ket kartyat. Nincsen sok ertelme egy DX9 es kartyat egy DX 7 et is csak reszben meguto enginnel merni (Q3 engine a T&L-t is csak felig hasznalja ki, es az ET ugyanezt az engine-t hasznalja), igy a mai kartyak elmeletileg egy szinten vannak ebben a jatekban, csak hat ahogy emlitetted az ATi OpenGL-es driverei mindig is picit gyengebbek voltak.

Ahol mar problemas lesz az FX sorozat: DX9 (illetve a nemsokara hasznalt OpenGL2.0, ami a pixel shaderek megfelelo fragment shadereket hasznal, illetve a mar most letezo extensionokkel az OpenGL1.4ben).
Sajnos itt nagyon gyenge az FX, es itt nem csak az 5200/5600ra gondolok, hanem minden FXre, 5900-akat beleertve. Miert is van ez igy? A most elterjedt standard a floating point precisionoknel az 24 bit (24/csatorna, vagyis piros+kek+sarga+alpha blending = 96 bit), amit sajnos az nVidia nem volt hajlando betartani, igy csak 16+32bittet tamogat, mig az ATi 16+24bittet. Miert erdekes ez? Megirjak a jatekokat az alap 24 bitten, es alapbol emiatt a legmegfelelobb precisionre ugrik az FX, megpedig 32 bitre. Igy piszkosul lassu lesz a kartya. Volt az nVidianak egy csunya probalkozasa miszerint a driverek automatikusan raeroltettek a kartyara a _pp-tagek hasznalatat, ami a 16bittet jelenti (sajnos par esetben, mint pl a 3DMark03 INT12-t is hasznalt helyenkent, ami Integer 12-t jelent, magyarul nem egy lebegopontos (nem egesz szam) hanem egy integert hasznal, ez semmifele keppen nem DX9 specifikacio). Ezt anno meg csalasnak titulaltak es nagy botrany lett belole, mivel a teljesitmeny igy mar megkozelitette az ATi kartyaket DX8/9-alatt, de rontotta sajnos a kepminoseget.

Itt meg megemlitendo hogy a HL2 nem tud full precisionbe futni mert 32bit alatt tul gyenge az FX sorozat, igy automatikusan butitja a grafikat FXeken. Doom-3nal mas a helyzet picit mivel egy "mixed modeot" hasznal ami nagyon sok munkat jelent a programozonak, mert mindenhol meg kell irnija hogy eppen 32FP, 16FP, vagy akar INT12-t hasznaljon e a kartya. Ez a jatekfejlesztok nagyreszenel fel sem fog merulni mint lehetoseg annyi plusz munkat jelentene azert hogy az FXeken is turhetoen fusson udvoskejuk, amig az ATi kartyakon alapbeallitason is jobban fut mint az FX optimizalva. A Doom3 hala az nvidias jo OpenGLdrivereknek, es Carmack-ek mixed mode-janak egy szinten fut a Radeonokkal! De sajnos meg igy sem jobban, legalabbis Carmack irasai alapjan.

Ezenkivul sajnos az FX architekturaja sem az igazi, egy 4x2-es designt hasznal (4 pixel pipeline x 2 Texture managment unit (TMU)), az Radeon-ok (legalabbis a nagyobbak 9700+) egy 8x1-est. Ez azt jelenti hogy single texturingnel mindket kartya csip Mhz * 8 Mtexel-t dobal a kepre, mig multi-texturingben csak csip Mhz *4 Mtexel-t az nVidia kartyai reszerol. Az ATi itt tovabbra is az eredeti Mtexel szamnal marad.

Mindent egybevetve: Az FXek technologiaja nagyon fejlett (helyenkent jobb is mint a radeonok-e!), de sajnos nagyon elszurtak az architekturat, rossz helyeken sporoltak, es nem tartottak be az alapkovetelmenyeket.
-----------------------------------------------------------

Persze tudom ez nem vigasztalja az FX tulajokat

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ÁjjLe BoBBi
😊 remelem sikeral! aztan ha kesz szoljal! aztan szamithatok e arra hogy a kovetkezo 10 millio evben jossz e icq-ra ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

K.András
Flame biztos nem lesz mert nem megyek bele 😊

arty
mi a gondod a bittorrentel ?

sztem zsenialis talalmany. lecci erveket es konkretumokat irj 😉

reszemrol a konkretum: szamtalan zenet, dvd imidzset, jatekot, filmet szedtem le vele, gyorsan, problemamentesen. sajnos azonban inkabb csak uj cuccokat lehet levadaszni vele ...

Forza.

arty
ebbol igy nem vita lesz, hanem FLAME 😊

vitazni ervekkel lehet, a kepminoseg eleg szubjektiv, Valennek eppen az egyik tetszik, masiknak a masik. Az egyetlen objektiv ( a csalasoktol eltekintve ) a sebesseg.

Forza.

Jacek
fizikat most probalom megcsinalni bele😛PPPPPPP

ÁjjLe BoBBi
na valami okosság van a játékkal kapcsban ? fizika a mariocart-ból van ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
na kicsit bele turtam😛PP csinalok gyorsban egy kis atalakitast😊)

K.András
Én sem vettem azt észre ,pedig hasonlo nagy poén 😄

Valen
Mellesleg, néha nem árt a feszültséget oldani egy kis poénnal 😊)

Alexease
b-type
ja, de komoly..kijöttek a könnyeim..nagy olvasom a flame szagú csevelyt, és a végén ez...olyan váratlanul ért..
nagyon jó 😄DDD
grat.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valen
Ezspeciel tényleg nem tudtam hogy Tomper kollegára gondoltok 😊)

Idézet Grebber üzenetébõl "És honnét csak Tomper???"

erre mire gondoltok ???

na mind1, mellesleg errõl a Bittorentrõl is a SG fórumon hallottam elöször, aztán egyszer kipróbáltam, s rögtön töröltem a gépemrõl a Bittorentet 😊)

akkor majd megkeresem Tomper kollegát. Köszi a tapintatos figyelmeztetést 😊)

KG21
kellett azért hozzá a brilliánsan megfogalmazott #452-es is

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

b-type
😄DDDD
héjj ez a nem gyenge poen!!
szándéktalan volt, másképpen ezt nem lehet
ha-ha

K.András
LOL most majdnem kiestem a fotelbol 😄DD
Tompertöl kérd a linket 😊

Valen
és mi az a Tomper ??? csak nem ilyen bittorent féle szarság ??

Alexease
Nehany hozzaszolassal korabban, mar emlitettek a forast😊
Valen
ok, akkor részemrõl is vége 😊)

De honnan lehet leszedni a bétát !!!

ez volt az alap kérdésem, melyre eddig még nem kaptam választ 😊)

K.András
CRT az tudod e milyen?Katodsugaras 😊))
Nekem speciel egy 21-es moncsim van,igen jo és bizony megnéztem ati kártyával és semmivel nem élesebb semmivel nem szebb!

"nem a monitortól függ a képminõség"

Nem csak,de attol is!Azért egy pár vidkártyám volt már nekem is elhiheted,plusz van itthon egy 600 ezer forintos laptopom is,amiben mellesleg ati kártya van,semmivel nem szebb,egyébként egykor azon ment a vita, hogy vajon nagy felbontásban lehet észlelni különbséget a minöségben,és 1280x1024 4x AA 4X anizo felett az emberi szem képtelen különbséget tenni 😄DD
Kb ez van a szinekkel is,mint tudjuk nincsen két ember aki egy adott szint ugyanugy látna,ez alapján nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy emberi szemmel a két kártya szineiböl objektiven nem lehet tanuságokat levonni!!!De ezek alap dolgok,mind1 szerintem fejezzük be tényleg inkább szoljon a játékrol a topik...

Alexease
Szerintem hagyjuk.
Ha mas is megtudna venni egy olyan fel millios konfigot mint a tied, akkor valszeg ok is raernenek pixelenkent hasonlitgatni a kepeket, hogy melyik jobb talan.

De amig az atlag ember orul, ha egy olyan kartyaja van, amin egyaltalan elindul, vagy elfut a jatek, szerintem magasrol leszarja ezeket a problemakat.
KG21
Ja!!!

Valen
K. András: Remélem azért elolvastad hogy milyen moncsi volt az egyik teszt monitor (a leírásomban megtalálod) 😊)

a másik egy 300e Ft-os Sony 21" CRT volt 😊)
a harmadik pedig egy Fujitsu Siemens 19" CRT 😊)

ennyit a tesztelésre használt monitorokról + nem a monitortól függ a képminõség, mert akkor mindkét videó kártyának (mind a 8-nak) rossz képe kellett volna hogy legyen 😊), vagy nem ? 😊)

grebber
És honnét csak Tomper???

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Beraktam en is mind a 40 autot, meg az osszes alkatreszt, aztan nyomtam egy tesztet😊
Az A8-as Monsson 3000 Evolution-t () tesztelte, es az elozo KV-daralok uatan eleg hasznalhato volt.😊
Persze, az alap hibak ennel is megvannak. Fek nem igazan ugy muzsikal ahogy kellene, felfuggesztes nem sok, es allo helyzetbol 5-osben 3-4 sec alatt van 100-on, 7-8 sec alatt 200-on😊))))) Es atom bugosak az utkozesek😊) De legalabb, jol szetrobban az auto, repkednek az alkatreszek szerteszet😊))
KG21
Le!!!!!

grebber
Le lehet valahonnan tölteni a bétát?????

Next PC upgrade: 2022

K.András
"és az Ati ütõsebb képet produkál"
Ha ilyeneket irsz akkor lehet valoban parázs vita lesz,bocsi de az idézet mondatrész ugy ahogy van egy humbuk!!!
Majd az beszéljen láthato képminöségröl aki többszázezer forintért vesz a kártya mellé monitort!!!Szar monitor meg jo vidkártya nem lesz egyenlö jo képminöséggel!Ezt értsétek már meg 😄DD
Ne akarja már senki bemagyarázni, hogy a szar 0.25-28-képpontos moncsiján különbséget lát mer behugyálok egyböl 😊))
Kb mintha a dvd-t rádugnád egy sima katodsugaras tv-re és elkezdenénk minöségröl beszélni 😄

Valen
Látom épp parázs vita van kialakulóban az Nvidia vs Ati fronton 😊)

A demó már kijött vagy honnan lehet leszedni a bétát?

egyébként az Ati 9600, 9700, 9800 fokokkal jobb kártya mint az Nvidia hasonló kategoriájú kártyái (tapasztalatból mondom, mert volt alkalmam tesztelni mindet és az Ati ütõsebb képet produkál (élesebb kép, teltebb szín) viszont az Nvidia kártyák több játékban jobban preferálják, mint az Ati-t sajnos 😞(

Jacek
bejovos lenne mert graf naon jo😊 de hat ezt en hivjak amr betanak😊

Alexease
Autofizika meg nincs benne😊 De allitolag lesz.😊
Annyi a gyanus benne, hogy a taj, a kornyezet, a grafika, a palyak, autok stb. mar tenyleg beta szinten van, de az automozgas meg erosen alfa altt.
Vagyis, ebbol meg lehet egy nagyon jo arkad vagy szumulator (leszamitva a belsonezetet) is.
Jacek
ez az egyhelyben allok es porog a kerek hat rohejes ilyet hogy lehet bele rakni vagy mi ez?

Jacek
na megneztem hat mhhh😊 ez inkabb alpha mint beta😊

[HUN]FaTaL
lol.....

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
Neha 😊

Ha ATIn is ugyanez, akkor meg szimplan optimalizalatlan a jatek. Vagy magas lesz a gepigeny 😊 Gondolom feltunt (nekem csak a kepek alapjan) h mennyire kurvajol is nez ki 😄 Vagy a valosag azert nem ennyire szep ?

Nekem sajnos nincs meg a beta, de erdeklodve figyeltem a tapasztalatokat. Egyenlore ugylatom csak az iranyitas zavar mindenkit.

Annyira remenykedem ... a colin4 multi demojanak adtam egy ujabb eselyt, immar itthon, kormannyal 😞 Hat, vezethetetlen. Bill. el jobban megy ... allandoan tulkormanyzom. Ahogy breki33 hozzaszolasat olvasom, nem csak a codemasters jateka szenved a jelensegtol ... raaadasul a colinban nem talalok beallitasi lehetoseget. 😞 (erzekenysegre).

Breki33: esetleg valami .cfg vagy .ini nincs a jatejban ? abban ... ? Betanal lehet h nincs meg beepitve... ez mondjuk fura lenne 😊

Forza.

Breki33
válaszolna végre valaki, hogy be lehet-e állítani kormányra? :-)
K.András
Értem én hogy a jo szándék vezérel, és félre ne érts nincsen veled bajom,de annyira unom már ezt az ati nvidia dolgot,te nem?Egyébként azért irtam amit mert ati kártyán ugyanugy 10 fps a különbség a low és high beállitás között ami akkor sem természetes,szvsz ezzel kapcsolatban nem feltétlen arrol van szo amit felvázoltál...

arty
Ha mar idomet aldozom a hozzaszolasokra, olyan jo lenne, ha a cimzett el is olvasna ... 😞

Forza.