Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
tényleg, irtó lassan indul el
de ezt a bétánál ugye
Breki33
a multi?
abban sokkal jobb a hang
malter
nálam is ezt csinálta,de csak ugy 20mp-ig, futott a feladatkezelöben,de semmi,aztán 1xcsak elindult
malter
kiprobáltam,graf elég szép,a táj is,viszont a hang nagyon nem tetszik,olyan mintha 2féle hang lenne magas alacsony,és váltogatná nem tom olyan mü
az irányitás is tényleg elég gáz de hátha kiforja magát,a védelem meg...valoszinüleg hamarosan nem marad más csak az original game,ugylátom eléggé bekeményitettek:/
Breki33
egy nõ esetleg?
Senki nem tud a problémámra megoldást?

Roccso
tényleg😊)azt már meg sem emlitettem😄DD

Jacek
jaja billel lehet bohockodni😊

Alexease
De a legjobb a kezifek😊 Kanyarban behuzva, beall egyenesbe az auto, es gyotsan megall😊)))
Roccso
jaja qrvára idegesitõ...egy wrc nem ugy áll meg mint egy megpakolt IFA😄DDD ezen kivül bill-el egész jól eljátszogattam vele😊

na 14 ora alatt leszedtem a demot
sztem egész jo kis játék lesz, csak az irányitással voltak kis gondjaim az elején 😊 graf marha szép, a törés is jo, nekem teccik! 😊

AMD 3000+ Barton, 1GB RAM, ATI Radeon 9800Pro 128Mb, magyar Windows XP SP1-el, DirectX9.0b, Catalyst 4.8.

Jacek
hat a colinal jobb szerintem mindenben billel el lehet lenni😊
A gond a kormannyal valo iranyitas az lol, plusz a fek na azt nem ertem olyan mintha patko fek lenne rajta mert azert a rally autok murvan is tudnak fekezni😊)

Alexease
Ja, tomoren igy is lehet mondani😊) A grafika tenyleg jo lenne, a palyak is, a hangok is eleg jok, de a lenyeg, az automozgas olyan Colin szintu dobozos;/
Jacek
nekem jo separate pedallal nalam inkabb az a gond hogy fos😊)

Alexease
Ha meg az abszolut nem mukodesre gondolsz, akkor meg a szeparalt pedalt kell leloni, mert azzal ossze-vissza mukodik, vagy sehogy😊))
Alexease
Nem lehet. Szar az egesz. Szerintem kontrollernek kezeli, mert gagyi a szaturacio, es a FFB sem ad vissza semmi normalis infot😞 De a foproblema, hogy kozepen fordul az auto, es nincs oldaltartas.
Vagyis, amig nem kell kanyarodni, addig teljesen jo😊))))
Jacek
Alex ez alatt be lehet a kormany rendesen loni vagy en vagyok tul igenyes?😊))

Alexease
Akinek nem muxik a Demo, annak itt egy rovid filmecske😊) Pocsolyas palya meg egy-ket nagyobb bukas, zuhanas😊))) XP Crash (10 Mb, DivX)
grebber
Sokaknak nem indul a Multidemó????

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Milyen rendszer?
Elvileg lehet, de ez ott sem indul. Pff.

JuanG
csökkentett módban lehet telepíteni? ha igen próbáld meg azt is...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Format c: és egy újabb Windows reinstall után ugyanaz a helyzet. Kísérleteztem a directx9.0b és directx9.0c verzióval is, de azokkal sem értem el eredményt. Van komoly ötlete valakinek?

Félreértések elkerülése végett: nekem nem a játék nem indul el, hanem már a telepítõ sem!

Win reinstall tegnap volt, nem vált be.
Ja és a tûzfal ki és bekapcsolt állapotában sem indul a telepítõ.

Más ötlet? Én már mindent megpróbáltam...

guardian hero
simán bezavarhat neki. ha nem tudsz segíteni, ne okoskodj.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Breki33
tényleg jobb
már a hang is
arty
a prealfa is ütötte azt már ....

Forza.

arty
egy installernek? vicces lenne ...

Forza.

grebber
Hát ha kicsit javitják irányitást ütni fogja a Colin 5-öt ez az tuti.

Next PC upgrade: 2022

guardian hero
tûzfal nem zavar be esetleg?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
marco win reinstall... jobbat nemtok 😉

neten probálta vki ? én csupa piros pettyes szervert látok, a verziom 0.9.0.0 ....

routerem konfigolgatom, de ennek a sz*rnak 28000-28050-es portnak nyitva kéne lenni.. aaaaaaaaa.

Forza.

Sziasztok!
Nagyjából négy helyrõl szedtem le eddig a demó telepítõjét azonban egyik verzió sem indul el. Nyilván nálam van a hiba, de tippem sincs, hogy mi az. Szóval a tünetek: Elindítom az XpandRallyMPDemo.exe-t. Erre felvillan a homokóra effekt, majd azonnal el is tûnik. A feladatkezelõben látom, hogy fut az exe és 99%-os processzoridõfoglalással dolgozik, meg zabálja a memóriát is rendesen. A telepítõ azonban nem indul el, hanem kifagy. Van valami öltetetek a megoldásra?

Ja lehet.Ugy nekem is megy a multi demó is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
leért. sf3 😞((((((

Forza.

b-type
lehet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
ajaj, ahogy a forumokat nézem, a korabbi verziok alapjan, ez beza starforce3 leszen 😊 :I 😞

Forza.

M@TriX
amúgy offline egyedül lehet menni?
Mondjuk LAN szervert indítok és megnézem a gémet?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

toMpEr
Mindenkinek megvan a joga a szabad velemenynyilvanitashoz...

JuanG
ja...a legendás gamestar, meg az ottani hozzászólások...pfff...ne foglalkozz vele...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Na most bosszantottak fel. Nem bírtam megálni, hogy ne reagáljak a gémsztár oldalán egy hozzászólásra. Fikázza az Xpnadot, hogy milyen szar, meg gagyi, de a colin5 demo milyen überfasza. Ehh. 😞
Jah,van benne LAN is.

JuanG
én még nem próbáltam...tényleg, LAN is van benne??

Felraktam ezt a multi demót,de nekem most éppen egy helyet sem lát ahova csatlakozni lehetne.Mi lehet a gond?
Rámegyek hogy Join Internet Game,aztán nem listáz egy szervert sem...
Tûzfalat már lelõttem a gépen,semmi eredmény.

JuanG
elkéstél 😊...

Argon
Ja bocsánat nem néztem vissza!

Eisenhower
nekem is úgy tûnik hogy tényleg sokat javult de még mindig vannak benne furcsa megmozdulások..... ha még javul egész jó lesz^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Jacek
ja hc sim soa nem lesz de a colinfost szerintem mar most is leveri foleg hogy ahogy kinez lehet modolni😊

Jacek
hat nem tom de azt kell mondjm sokkal jobb mint a sp demo vagy nem tudom😊))majd este megnezem mert most igazi sim fan billel toltam de egesz jo volt😊