Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az irányitás is tényleg elég gáz de hátha kiforja magát,a védelem meg...valoszinüleg hamarosan nem marad más csak az original game,ugylátom eléggé bekeményitettek:/

sztem egész jo kis játék lesz, csak az irányitással voltak kis gondjaim az elején 😊 graf marha szép, a törés is jo, nekem teccik! 😊
A gond a kormannyal valo iranyitas az lol, plusz a fek na azt nem ertem olyan mintha patko fek lenne rajta mert azert a rally autok murvan is tudnak fekezni😊)
Vagyis, amig nem kell kanyarodni, addig teljesen jo😊))))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ja és a tûzfal ki és bekapcsolt állapotában sem indul a telepítõ.
Más ötlet? Én már mindent megpróbáltam...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
neten probálta vki ? én csupa piros pettyes szervert látok, a verziom 0.9.0.0 ....
routerem konfigolgatom, de ennek a sz*rnak 28000-28050-es portnak nyitva kéne lenni.. aaaaaaaaa.
Forza.
Nagyjából négy helyrõl szedtem le eddig a demó telepítõjét azonban egyik verzió sem indul el. Nyilván nálam van a hiba, de tippem sincs, hogy mi az. Szóval a tünetek: Elindítom az XpandRallyMPDemo.exe-t. Erre felvillan a homokóra effekt, majd azonnal el is tûnik. A feladatkezelõben látom, hogy fut az exe és 99%-os processzoridõfoglalással dolgozik, meg zabálja a memóriát is rendesen. A telepítõ azonban nem indul el, hanem kifagy. Van valami öltetetek a megoldásra?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Forza.
Mondjuk LAN szervert indítok és megnézem a gémet?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Rámegyek hogy Join Internet Game,aztán nem listáz egy szervert sem...
Tûzfalat már lelõttem a gépen,semmi eredmény.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]