Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

My Life for Freedom!
innentol izles kerdese 😊 en xpandban is color glow nelkul neznem, de ugy mar csunya... szal alapbol az rbr szebb, csak abban nincs post processig (color glow)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
nincs zizegés, fehér pöttyök.... te tudod 😊
Forza.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
lehet az XTje is huzva van... neked nem megy az athlon/ati feljebb ?
Forza.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
(Úgy történt, hogy Colin letölt--->feltelepít, billentyûzettel kipróbál----->3 és fél percet jáccik---->szitkozódás közepette uninstall, image töröl. Utána pár héttel GTR_press_demo.exe letölt 😊, telepít, csodálkozik, hogy na ugye..lehet ilyent is csinálni--->billentyûzettel próbálgat, nagyon bénának lenni, jatek hatására forcekormányvétel opció kiválasztása---->élvezkedés kormánnyal GTR-ben----->még 1 esély adása Colinnak kormánnyal, mégiscsak a rally az rally---->nemisolyanrosszez ráerõltetés magára----->végigjáccás)
De az Xpand nekem elsõ látásra sokkal jobban tetszett...Sõt tetszett. A pályák szerkezete, a látótávolság, füvön tolatásnál a széthajló aljnövényzet, a fények, és nem utolsó sorban az autó törése. A zautó viselkedése (kormánnyal még nem próbáltam, nem volt kedvem összerakni, mert késõ volt, álmos voltam este) szerintem billentyûzettel átlagos, nem idegtépõ téglaeffekt. Kíváncsi vagyok a véglegesben milyen lesz...A grafika fullra állítva 1024-ben nagyon szép, és nem szaggat (p4-2.8, ati 9600xt, 512mbram, tehát nem csúcsgép).
huh...colin 5
??? xpand, rbr, flatout, crashday, meg még kituggya mennyi ígéretes AUTÓS jatek között???? LOL!!!!!!
Remélem végre hatalmasat buknak, és elkezdenek dolgozni a cod(mast)erek is, nem csak a designerek....pffffff...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
colin = fos + elöre beszkriptelt ugratások, burulások... stb.. mindenhol ugyanakkorát száll a kocsi, ham eg kicsit akarsz ugrani akkor simán átmegy a dombokon, amikor colinnal mentem olyan érzésem volt mintha valami tégla alaku dobozt tologattam volna....
a segg programozok a 28000-28050es portig a szerverüzemeltetöre hagyják, melyiken menjen a game .... nem volt elég nekik egy fix port, h azt engedjem, irányitsam 😞 igy én csak a 280015ös szervereken nyomom 😄
Forza.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amúgy én is fikázom a colint, mert rohadtul nem tetszik, és a rally trophy óta nincs is komoly konkurenciája, és ez nem jó...de az nem zavar ha másnak bejön, mert semmi közöm hozzá 😊))...
de szerencsére most már lesz egy normális rally szim. (RBR)...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az tényleg realisztikus
lásd Tasnádi cikkjét róla
Szedd le az Xpand Rally multi demóját és menj neki valaminek az a törés realisztikus.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Játszik majd valaki velem eggyet???
Forza.
Jobb tüzfal? Izlés kérdése... nekem a tüzfalnak kuss a neve, utálom, ha mindenbe belepofázik. A nortonnál is vicc, hogy alapbol van file protection is 😞 +még a virusirtonál is.
Ez NEM feladata a tüzfalnak. Én AtGuardot használtam, azért mert az CSAK tüzfal volt 😊 Mostmár csak a routeremben bizok 😉
Forza.
A win reinstallal kezdeni viszont a legnagyobb lámaság a világon, különösen az XP óta. Nekem másfél éve van fenn az XP-m a gépen, és tökéletesen mûködik. Igényel persze minimális karbantartást, de nem sokat. Csak röhögni tudok azokon, akik hetente újratelepítik az egész rendszert. Persze aki csak játékra használja a gépét, annak nem gond...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
egy RBR mellett nemtom kinek tellne másik 3 fun rallira.... 😞
Forza.
te meg ne vezesd totál tévutra 😉
NA, meséld el, egy installer mit is akarhat a tüzfalával? Kimegy a netre szted az installer? 😄 Nálam nem ment ki, biztos az övé nagyobb szabadságvágyu 😉 Ráadásul nem is pofázik, h nincs net, hanem lefagy. Jah. Tipikus 😉 Százával viselkednek igy installerek.
Szoval amig érvek nem hangzanak el a részedrõl, addig psszt! 😉
MARCO:
winxp sp1? full reinstall után elsõ dolgod elinditani az installert? mielõtt bármit is felraknál...
ezt probáltad? hátha valami felrakott szoft kavar be ...
amugy sztem a game nagyot lépett elõre az elsõ beta ota, de a fékezgetéssel sulyos gondok vannak 😊 vaagy, ezekben a C(f)ord-okban már vmi uj, katonai ABS lehet 😉
Mindenesetre a starforce3 gondoskodik rola, hogy ne kelljen a hibákkal foglalkozni 😉
Multiban amugy, ütközésekkel pokoli gépigénye van 😞
nekem AMD 2200mhz-en (~2800+) ATI9800pro, 1g ram, és 19 fps ha bejön elém egy kocsi... szingliben ugyanez ghostal 40-60fps.
Forza.