2388
-
#1268 Valaki akinek megvan nem jönne fel dcre?.:) adok saját HUB címet
-
#1267 skacok nálam van vmi bibi,vagy ténleg ""kissé lassú"" a gamma....mindent low-ra tettem és ugy is(,legalábbis az RBR kb 100x gyorsabb!!)
1ébként minden szép és jó benne -
#1266 Ez az eredeti??? Nehogy már! Egy ékezetes betű sincs benne!
Már írtak leírást lejjebb. -
#1265 na hali skacok!
van már vmi megoldás a "dvd-meghajtó kihúzgálásán" kívül a gamma indítására ????
van vmi crack,patch erre????
HELP! -
#1264 Aki proszálta és van hozzá kedve irjon egykis szösszenetet milyen is a game Thx. -
#1263 ez az origi :D
amugy a hivatalos weblapon azt irják, h a moddolt pályákat akészitők auditálják a nép elé vetés előtt :) pazar :( -
qwerty232 #1262 én még nem találtam..., de valaki elkészithetné a Budapest pályát -
#1261 Hát ez sz@r magyarosítás! Gondolom nem az eredeti?! Mert ékezetes betűt raktak bele de azt meg nem kezeli. -
#1260 Hi all. Kipróbáltam én is a gamét, nekem nagyon bejött. Le lehet hozzá már tölteni vmi cuccot? (kocsik, pályák, festések etc.) -
qwerty232 #1259 oké, tudom, hogy müködnek, de ha nem mindenkinek 512/128, 384/64-es nete lenne, akkor a DC is gyorsabb lenne
eddig alig fél év alatt dc-röl is 200-300 gb ot huztam le 512/128 nettel, igy azért annyira az se lassu , csak sokmindent kell egyszerre tölteni -
#1258 dc-n egyszerre egy lanostol szeded, mulen és torrenten pedig akár többtöl is, zippeli+crc is van, tőled is szedi egy 4. ember... könnyen beláthato h a dc alapvetően mp3ra jo :) -
qwerty232 #1257 azért ez igy nagy általánosságban nem igaz, annyi igaz, hogy dc-n 1-2 hét eltolodással jelennek meg a dolgok
LAN-ostol ott is simán lehet teljes sávszéleséggel tölteni
a bitorrent is azért gyors, mert sok külföldi használja, és nekik azért nagyobb feltöltésük van... -
#1256 a direct connect NEM alkalmas a nagy fájlok szétosztására, inkább emulen avagy torrenten kellene egymástol elszedni... SZVSZ.
jo uploados kellene, a bithumenen seedelhetné ... -
qwerty232 #1255 a magyar verzióban nincs magyar szinkron?
menüben nem lehet állitani? -
Caponee #1254 Hangokbol nics Magyar sajna.A eredeti game is Angolul beszél :( -
qwerty232 #1253 kösz!
a co-driver hangok pedig ezekben lehetnek(a fökönyvtárban vannak):
angol - CoDrvData_English.pak
francia - CoDrvData_French.pak
ilyenböl kéne magyar pl.CoDrvData_Hungarian.pak
sajnos ezek kb.120 mb-osak.
ha neked megvan a magyar, és feltudnád tölteni, azt nagyon megköszönnénk -
#1252 Csak a menüket tudod? -
Caponee #1251 Amit megtaláltam azt felraktam a ftp://tar.hu user:xpand jelszó:xpand -
qwerty232 #1250 A menü szöveghez ezek kellenek:
PartsTexts.scr
Texts.scr
RacesTexts.scr
ChampionshipTexts.scr
varlist.scr
CarsTexts.scr
Texts_temp.scr -
#1249 Fúh! Jó kérdés. Mindjárt utánna nézek. -
Caponee #1248 Ha kitaláljátok, hogy melyik a file amitől, magyar akkor én szívesen felteszem valahova. -
#1247 Srácok.
Elindítottam egy HUB-ot karikusz.tx.hu címmel. Páran gyertek már fel akinek megvan, hogy a többiek is le tudják szedni...
köszi, mindenki nevében -
#1246 tehát "mindenben"jobb mint a RBR,ok.....már szedem is akkor :)
...viszont ténleg ezt a franciát át lehet kapcsolni,v.mi??? látom mások is "nyelvi problémákkal" kűzdenek (bár még nemtom,hogy most teljesen minden menü stb.francia lesz vagy csak a co-driver)
-
#1245 Valakinek nincs meg a magyar nyelv? Vagy esetleg az angol?
Valaki itt megvette. Gondolom magyarúl. Nem tudnád átküldeni a nyelvi fájlokat? -
#1244 -
qwerty232 #1243 nekem jobban tetszik, a richard burns rally billentyüzettel szerintem élvezhetetlen (ugyanakkor meg valósághűbb)
grafika sokkal szebb, pl. víz, növények nagyon jol sikerültek
valamint van benne multiplayer rész is -
#1242 köszi
.....1ébként sztetek jobb mint a richard burns (graf.,játszhatoság)???? érdemes leszedni ???? -
qwerty232 #1241 Nekem is olyan verzió van, amelyben a alapban francia hangok vannak, de a game options-ban átlehet állitani a co-driver hangokat angolra.
Tehát lehet,csak azt jelenti, hogy angol+francia... -
#1240 ly ... ááá, de hüje vagyok ;) -
#1239 ezaz, hüjitsed csak a népet ... -
#1238 aki nem olvas vissza, magára vessen ...
duddits: azt várd meg, amig a share ratio 1.0 nem lesz, akkor ugyanannyit adtál a közösségnek, amennyit te is elszedtél tőlük. ez igy (lenne) etikus ... a háttérben had vigyék.
karikusz: kezdj el angolul tanulni, kitárul a világ ;) -
#1237 Az akkor francia.Leszedni csak akkor ha tudsz franciául :) -
#1236 skacok a Wanadoo -n ma frissitett (2.game szekcióba) ez a Full verzió???? és miaz,hogy Xpand Rally Fr ISO?? francia???
érdemes szedni? -
#1235 Akkor elvileg befejezte a letöltést és tölti vissza. -
#1234 Most mi van?? Elvileg leszedtem de most áttette az alsó sorba és most valami Feltöltési sebesség-et mutat, meg a többit. De letöltési már nincs. -
Caponee #1233 Tökéletesen igazad van. -
qwerty232 #1232 Ez biztos, hogy müködik:
http://piratebay.org/download.php/3249670/Xpand_RALLY_Pl_EN.torrent -
sorted #1231 Müködik ez az uj verzió mert ha nem akkor nem töltöm le :) -
qwerty232 #1230 magyarul:
installálod a játékot(serialt beirod)
kikapcsolod a gépet
cd, dvd olvasot kiveszed a gépböl
bekapcsolod a gépet, daemon tools-ban unmount all images-re kattintasz
majd mountálod a mini image-t
elinditod a játékot, ujraidul a gép
utána megint elinditod a játékot, és már megy is
igy már csak érthetö...
nekem csak az a bajom, hogy a dvd-maghajtót állandoan ki kell huzogatni, jó lenne valami más megoldás -
#1229 a mod lehetőség miatt gáz hogy ez lett, vagy hát eddig ez van ezzel a játékkal. még anno befutó lónak gondoltam.
kezd siralmas lenni ez a topic, sajnos. mint a TRD2
kikerül a kedvencek közül.