96
V-net ADSL / olcso husnak hig a leve?/
  • cSuwwi
    Ha a sebesség nem számít nagyon, akkor dual ISDN, és a freeweb, ami ingyen biztosít neked 128k-s sávszélességet.
    Egyébként meg az ADSL ára a Haxelerónál kemény 1000 forinttal olcsóbb lett. Az eddigi 384-es 12900-as ára lett 9900, az 512-esé pedig 11900 pénz...
    Mikor jutunk már el oda, hogy a 2Mbites sávszélesség lesz ennyi, mint hollandiában...
  • [HUN]PAStheLoD
    én
  • Breki33
    engem azért érdekel mert most akarok rendelni
    es az axelero szinte a legdrágább, de nem tudom melyik szolgáltatótol érdemes és melyik van telitve

Amiket irtam állitolag azok a legjobbak árban viszont a freestart
  • sanzik
    ugytudom,nem csak az axelerosoknak emelnek,de javits ki ha rosszul tudom...
    a tarsait arra ertettem,hogy aki matav teruleten lakik annak tobb lehetosege van a szolgaltatok kozul valogatni,de itt a vivendi adja a telefonvonalat es csak vele tudok internetszerzodest is kotni
  • Breki33
    kik a társai?

DAtenet INterware?
  • Xboxman
    Szerintem örülhetnek ha a 384-et hozni fogja,full telitett az ATM-jük...
  • sanzik
    en arra lennek kivancsi,hogy a vivendi mikor szanja ra magat arra ami most tortenik a matav teruleten az axeleronal es ha jol tudom a tobbi szolgaltatonal is,megpedig hogy megemelik automatikusan a savszelesseget 512/128-ra,mert a vivendinel meg a beigert 386/64 kbit/s sincs meg
  • Xboxman
    Cseberből vederbe effektus:)
  • Nav
    Csak vivendi adsl van itt ,matav nincs.Szeged.
  • sanzik
    remelem te nem voltal olyan elvetemult,hogy matav teruleten laksz es v-netes adsl szerzodest kotottel,mert akkor oszinte reszvetem
  • sanzik
    en mindig azt kivantam azoknak akik matav teruleten laknak es szidjak az adsl szolgaltatast,hogy probalnak ki azt ahol csak a vivenditol lehet "supergyors" adsl szolgaltatast venni,mert nincs mas lehetoseg es csak utanna anyazzak az axelerot es tarsait :)
  • Nav
    Nem tudom ki hasznal vnetes adsl-t de 2-3 hete teljesseggel hasznalhatatlan.Iszonyat pingek jatek kozben.A letoltes nem stabil ,ugral.
    Igergetnek allitolag bovitenek valamit a matav-val.Persze minden help desk hivas utan azt a valaszt kapja az ember ma jo lesz turelem.
    Van turelem?
    Vagy ez a szolgaltao oldalarol tortent szerzodesszeges?Ugyanis a szerzodesben benne van hogy 3 napon belul orvosolniuk kell a hibat.Hozzateszem fel evig tokeletesen mukodott.
    Vajon mi az igazsag ?Mi a hiba?
    Varom az otleteket es hasonlo vnetes adsl tapasztalatokat.