96
V-net ADSL / olcso husnak hig a leve?/
-
#96 Sziasztok. Csak nekem van az elmúlt napokban külföldi szerverekre 170es pingem?:/ -
#95 kellen má a -25% !!!
és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé!és 512/128 ingyé! -
#93 gondoltam ma is írok ide, mert ma már kb húszadszorra hívtam v-net-et. a mai válasz: -érdeklödjön jövőhéten!
pfff... -
#92 jah a BB-s időben tényleg gázabb volt! -
#91 50 $/óra pszchiátria, tessék :D -
#90 igen de ez bizalmas :PP -
#89 szerintem a műszaki vagy a tököm tudja milyen osztályon csak benvannak és szopkodják egymás f@szát. ma hívtam őket és ez volt a válasz:-telefonáljon jövő második felében. már lassan 1 hónapja telefonálgatok nekik. -
#88 No mi történt? Öntsd ki nekünk a lekedet... :) -
#87 elmegy a vnet a büdös k.rv@ anyukájába! -
#86 "bamulatos hol tart manapsag a tudomany" :DDD -
Xboxman #85 33.6 és 56-nál már tömörítést/kodolást alkalmaznak elvileg,ISDN megint más technologia,adsl szintúgy!
A szarabb ping nálad meg azért volt valószínüleg mert be voltak telve a vonalak ,de tudok mostanában egy elcseszett routingról is!
-
#84 en megis ugy vettem eszre,hogy a savszel novekedese es a ping csokkenese egy darabig valamilyen aranyban van egymassal...
33.6-os modemmel 180-as pingem volt 56k-s modemmel 150, isdn-nel 60 ,adsl-lel meg 30
de lehet,hogy csak nekem tunt fel ez a furcsa osszefugges :)))
es erdekes modon mikor olyan szar volt az adsl,hogy a BB miatt nem volt csak 250kbit/s a savszel itt, akkor a pingem is szarabb lett,pedig a technologia nem valtozott semmit...
na erre varjal gombot :) -
Xboxman #83 na végre egy benfentes:) -
Xboxman #82 Multizásról volt szó nem internetezésről:P -
Xboxman #81 De nem azért van 33-as modemem szar pinged mert 33kbit a sávja hanem azért mer ennyit tud a technologia,szal megintcsak igazam van:P -
#80 -
#79 egyértelmű :PPP -
#78 hát nem tudtad ??? azé' nem váltanak a magyarok se a diál-áp-ról :PP -
#77 interneteni=internetezni -
#76 na minja elmagyarazza nekem valaki,hogy minnel kisebb a savszelessegem annal jobb interneteni.
:DDD -
#75 de ez is csak LE gyors :( -
#74 :PP -
#73 hát simán... Internet 3-on már az időutazás is sima ügy :DD -
#72 nem haragszom :)) de nem az. -
#71 azer ez se egyertelmu amit te irat,hogy: "Multizásnál töknyolc mekkora sávod van"
szoval ez igy ebben a formaban nem igaz :)
mert ugye az valoban mind1,hogy 384 v. 512 de azert jatszal mar egy kicsit 33.6-os modemmel 200-as pingel....
ugye az megsem ugyanaz ? -
#70 :DD -
Xboxman #69 Figyeljétek azért a T3-asoknak már minuszba van a pingjük,söt Gigabit vonalon már teret vált a csomag..:P -
#68 de persze csak akkor nem számít, hogyha így lépek, 384/64-ről 512/128-ra. úgyhogy részben igazam volt:)) -
#67 igazad van, utánajártam. megkövetlek:) -
#66 szerintem számít, hogy 384/64 vagy 512/128 -
#65 mért szerinted neked van igazad? -
Xboxman #64 Lol látom nagy szakik vagytok!:) -
#63 nézd meg ezt. most kerestem neked, hátha ez jó, de szerintem utána nézz még körbe az oldalon. -
#62 most ugyanott vagyok...
műholdas meg nem online, csak letöltésre jó
de én online gamézni akarok normálisan... -
#61 hát igen...szar dolog ez, az tuti. anyáméknál se lehet bekötni semmit, csak dial up. vannak műholdas kapcsolatok ilyen területekre, de ott is vannak feltételek, hogy pontosan mik, azt nemtom sajnos. -
#60 aza baj ezzel a nettel -mint mindegyik ADSL-lel- hogy kib. terület függő...
most mond meg mit tegyen az aki nem lakik olyan területen
- aki beírja hogy dial-up, kinírom :PPP- -
#59 akkor nyomjad freestartal dial up-al...vazz ilyet írni:) -
#58 hopsz, jol gondold át :DDD -
#57 és ezt te mibol gondolod? -
#56 és ezt te mibol gondolod?