V-net ADSL

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
ezért lehet perelni õket...

KG21
Vigyázzatok mert lopni próbálnak! Basic40 csomagról átálltunk ADSL-re, de hó végén küldték a régi elõfizetés számláját is a gecik!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Instict
hát jah😊)

Pupcika
nem is vártam többet... 😊))

Instict
na felhívtam ma õket megint, mondom hátha...az biztos, hogy át lehet majd váltani, de beszarás, hogy mit mondott a csaj: "- ...az igaz, hogy kintvan a weboldalunkon, de még nem publikus, és nem adhatok róla felvílágosítást..." jövõhét elején kell telefonálni azt mondta. nem tudja, mik lesznek a feltételek, semmit nem tud és nem mondhat😊)

Instict
oksa, már kezdtem rémüldözni😊)

Pupcika
de ezt elküldték nekem postai levélben is 😊

Pupcika
november végén is volt ilyen munka
három hétig tartott és minden héten eccer vagy kéccer 1-2 órára leállt a net és én pont jáccani akartam 😞
eldurant az agyam tõlük már párszor mert a 1288 a 1233 nak és vissza esetleg ha felismerik hogy a másik sem tud segíteni akkor a szervíz telefonszámát mondják.

Pupcika
ímélen eztet küdték az írni tudók 😊

"

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a MATÁV Rt. ADSL szolgáltatást biztosító
berendezéseiben 2003. március 31.-tõl a csatolt ütemezés szerint
üzemfenntartási munkák végrehajtására kerül sor.

A fenntartási munka célja a berendezéseket mûködtetõ szoftver hibajavítása
és frissítése. A munka a DSLAM-okat, és a kapcsolódó végberendezéseket
egyaránt érinti.

A fenntartási munka idõtartama alatt az adott DSLAM-hoz kapcsolódó
ügyfeleknél az ADSL szolgáltatás szünetel.

A szolgáltatás kiesés ügyfeleinket az alábbiakban részletezett munkanapon a
hajnali órákban érinti. (várhatóan 03-07 óra között, várhatóan max. 3 óra
idõtartamban)

Ütemezés

Nap Helyszín

2003. 03. 31. - 2003. 04. 01. Debrecen
2003. 04. 01. - 2003. 04. 02. Hajdúszoboszló, Kisvárda, Mátészalka,
Nyíregyháza, Szolnok, Törökszentmiklós
2003. 04. 02. - 2003. 04. 03. Balassagyarmat, Gyöngyös, Miskolc
2003. 04. 03. - 2003. 04. 04. Cegléd, Eger, Kecskemét
2003. 04. 07. - 2003. 04. 08. Pécs, Szigetvár
2003. 04. 08. - 2003. 04. 09. Dombóvár, Kaposvár, Marcali, Mohács, Paks, Siófok, Szekszárd
2003. 04. 09. - 2003. 04. 10. Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár
2003. 04. 10. - 2003. 04. 11. Balatonfüred, Keszthely, Nagykanizsa, Tapolca, Zalaegerszeg
2003. 04. 14. - 2003. 04. 15. Körmend, Kõszeg, Sopron, Szombathely
2003. 04. 15. - 2003. 04. 16. Komárom, Oroszlány, Tata, Tatabánya

Megértésüket és együttmûködésüket elõre is köszönjük!

Üdvözlettel,
Vivendi Telecom Hungary
"

Pupcika
ooops
elnézést
aki matáv területen van csak azoknál lesz leállás sztem 😊

Instict
én ugyan nem kaptam semmit😊

Pupcika
vagy 12.én?
már nem is tudom

Pupcika
de én nem merem felhívni õket mert agy vérzést kapnék azonnal.
majd várom a fejleményeket.
hihetetlen mennyyit cirkuszoltam velük és most küldtek egy levelet hogy ápr 11.én hajnalban 2-3órás leállásra lehet számítani.
legközelebb ha nem értesítenek, akkor nagy církuszt csinálok (mondtam eccer nekik)
Ugye mindenki kapott ilyen levelet?!

Pupcika
kíváncsivá tettetek engem is 😊

Instict
😄DD

[HUN]PAStheLoD
én ma még egész nyugodt vagyok! felhívom õket 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Instict
hát csak arra jók, hogy felidegelje magát az ember....

sanzik
jo, akkor en fel sem hivom oket mert csak felidegesitenem magam....
Instict
ehhh...most hívtam õket...elsõ hívás:1288-on azt mondták, hogy nem tudják megmondani, hogy lehet megoldani, hogy megemeljék a sávszélt. tanácsolták, hívjam a 1233-at. felhívom 1233 felveszi 1 csaj és a következõket mondta kb.: -nem tudok ebben a kérdésben felvilágosítást adni, sõt azt se tudom, megoldható lesz-e a meglévõ 2 éves elõfizetésemet átrakni az 512-re.😞
továbbá érdeklõdjek hétvége felé.
állandóan felbosszantanak😞

sanzik
ezzel is csak sajat magat minositi az egesz ceg....
en mar csak arra vagyok kivancsi ,hogy ezt hogy fogjak a gyakorlatban megoldani mert eddig a 384 helyett is csak kb 350kbit/s-t tudtak nyujtani
[HUN]PAStheLoD
http://www.adsl.vnet.hu/ itt van egy ilyen lefedettség teszt akkora szar hogy nem ugyan az az irányítószáma nála dújvank mint amúgy 😊)

[HUN]PAStheLoD
hehe... engem csak az zavar hogy szar... de végülis nem olyan rossz!

Instict
Áldom a neved, hogy belinkelted ezt!!! én már nem is néztem a honlapjukat, de azért elmesélek 1 sztoryt, miért is érdektelen számomra a honlapjuk.

szal kb 3-4 héttel ezelõtt, valahol irc-n dumálok, és felfigyelek arra, hogy valaki 512-es adsl-rõl beszél. rögtön kérdeztem, hogy smint, és jött a válasz:axelero! ez vasárnap este történt. gyorsan a szupergyors vnet adsl-emmel a hompédzsükre, semmi felhívás vagy ilyesmi, na mondom akkor majd holnap reggel hívom õket. reggel hajnali 11 felé felébredtem, és még az elsõ cigim elõtt a telefonhoz nyúltam. a megszokott fél órás várakozás helyett, most rögtön felvette 1 ügyfélszolgálatos, és következõképpen hangzott el a beszélgetés kb.:
-Jó napot kívánok, szeretnék érdeklõdni, hogy várható-e a sávszélesség bõvitése 512-re mint az axeleronál?
-(kis elhaló kuncogás) neeemmmm....semmi ilyenrõl nem tudok, de még azt se, hogy tervbe lenne véve!(ez mind 1 kicsit gúnyosan és 1 picit flegmán)
elköszönés, stb. szal így zajlott, és én éreztem magam kellemetlenül, hogy emiatt betelefonáltam. egyébként nincs komolyabb gondom a szolgáltatással, kivéve azt a kb. 5 hónapon belüli 3-4 leállás 1-2 órára. ja és ma nem tudtam én se multizni, mert nem volt a legjobb a kapcsolat, szar ping stb.
ennyi, szijasztok

sanzik
512/128-as ADSL csomag a vivenditol

http://www.vnet.hu/page.php?id=157
Breki33
de állitólag ilyen szempontból a DAtanet és az INterware is jó a többi a gáz...
[HUN]PAStheLoD
hol?? hogy? 384-essel ??

Pupcika
vnetnél?

hopi hopi már 66kb/s-el lehet letölteni adsl-el, eddig 50-re volt korlátozva

War. War never changes.

Pupcika
jah és én is várom már a bõvítéseket 😊)))

Pupcika
majd ha a matávnál olyan problémák lesznek és nem lesz egyeduralkodó a vonalak terén...
Én is vnetes vagyok és nálam is gond volt, de most már jóbb, de nem tudja amit a szerzõdésben foglaltak mert tele van az ATMje 😞(( így bõvítés után is.
jelenleg matávosok a legjobbak árban és pingben is.
a bérelõk, mint a vnet korlátozva van.

cSuwwi
Ha a sebesség nem számít nagyon, akkor dual ISDN, és a freeweb, ami ingyen biztosít neked 128k-s sávszélességet.
Egyébként meg az ADSL ára a Haxelerónál kemény 1000 forinttal olcsóbb lett. Az eddigi 384-es 12900-as ára lett 9900, az 512-esé pedig 11900 pénz...
Mikor jutunk már el oda, hogy a 2Mbites sávszélesség lesz ennyi, mint hollandiában...

shit happens

[HUN]PAStheLoD
én

Breki33
engem azért érdekel mert most akarok rendelni
es az axelero szinte a legdrágább, de nem tudom melyik szolgáltatótol érdemes és melyik van telitve

Amiket irtam állitolag azok a legjobbak árban viszont a freestart
sanzik
ugytudom,nem csak az axelerosoknak emelnek,de javits ki ha rosszul tudom...
a tarsait arra ertettem,hogy aki matav teruleten lakik annak tobb lehetosege van a szolgaltatok kozul valogatni,de itt a vivendi adja a telefonvonalat es csak vele tudok internetszerzodest is kotni
Breki33
kik a társai?

DAtenet INterware?
Szerintem örülhetnek ha a 384-et hozni fogja,full telitett az ATM-jük...

\"Life is around you and in you.\"

sanzik
en arra lennek kivancsi,hogy a vivendi mikor szanja ra magat arra ami most tortenik a matav teruleten az axeleronal es ha jol tudom a tobbi szolgaltatonal is,megpedig hogy megemelik automatikusan a savszelesseget 512/128-ra,mert a vivendinel meg a beigert 386/64 kbit/s sincs meg
Cseberbõl vederbe effektus😊

\"Life is around you and in you.\"

Csak vivendi adsl van itt ,matav nincs.Szeged.

sanzik
remelem te nem voltal olyan elvetemult,hogy matav teruleten laksz es v-netes adsl szerzodest kotottel,mert akkor oszinte reszvetem
sanzik
en mindig azt kivantam azoknak akik matav teruleten laknak es szidjak az adsl szolgaltatast,hogy probalnak ki azt ahol csak a vivenditol lehet "supergyors" adsl szolgaltatast venni,mert nincs mas lehetoseg es csak utanna anyazzak az axelerot es tarsait 😊
Nem tudom ki hasznal vnetes adsl-t de 2-3 hete teljesseggel hasznalhatatlan.Iszonyat pingek jatek kozben.A letoltes nem stabil ,ugral.
Igergetnek allitolag bovitenek valamit a matav-val.Persze minden help desk hivas utan azt a valaszt kapja az ember ma jo lesz turelem.
Van turelem?
Vagy ez a szolgaltao oldalarol tortent szerzodesszeges?Ugyanis a szerzodesben benne van hogy 3 napon belul orvosolniuk kell a hibat.Hozzateszem fel evig tokeletesen mukodott.
Vajon mi az igazsag ?Mi a hiba?
Varom az otleteket es hasonlo vnetes adsl tapasztalatokat.

← ElőzőOldal 2 / 2