4140
-
#2799 sztem medic és egy enginer mindekinek jól jön -
#2798 level 6,12,18 egyet -
Sanca #2797 Ja es az implantatum berakashoz skill pont kell vagy 1 bizonyos lvl? -
Sanca #2796 Milyen kepessegekre van ertelme gyurni ha loni akarok? Eddig sniperre tettem, emelle mit erdemes tenni? Esetleg 1 reaver jogsit? Vagy 150-es pancelt meg 1 kozelharci fegyver skillt? Amugy a max-ok bejonnek nektek? -
#2795 lehet az új peccs baszott be -
#2794 Jaja. Ilyen szörnyű még nem volt és remélem nem is lessz. -
#2793 ma csak simán játszhatatlan volt a werner -
#2792 Nekem megint nem megy a gém! Délután már ment. Most megint halott... -
#2791 majd petko meghív az outfitbe huarc-al együtt -
#2789 bazze Network error.The server is not responding, please check your connections and try again. -
#2788 Olvasd el a guideot amit Dikki írt. -
#2787 Werner használhatatlan ma, 5 seces laggok :((((( -
Petko #2785 ott az a bug volt, amit mutkor en is megtapasztaltam, hogy a teton levo legijarmu leszallo lapok csak latszatban voltak ott, a jarmuvek atrepultek rajta, es nem lehetett rajuk szallni -
Sanca #2784 Az mitol van hogy 1xuen nem indul el a jatek(meg a training sem)? Siman visszadob az asztalra.
Pedig probaltam mindent, aa-t levettem, ace codecet uninstallatam, csinaltam helyet is. Lovesem sincs miert nem megy. -
Sanca #2783 Hat ezt nem hiszem el. Elkezdett leszedni vmi UI.pack-et, amire azt irja ki hogy meg 3 ora... Most ez komoly vagy en rontottam elvmit install kozben? -
Xboxman #2782 Megtettem,interlink vagy mi a szösz bugon a véletlenszerő elteleportálásokat értik? -
Xboxman #2781 A ketto valahogy nem fugg ossze?!Avagy csak én nem értem? -
Sanca #2780 Aha, koszi. Asszem akkor en AMP-t fogok hasznalni, mivel eloszor sniperzest fogom kiproszalni. -
#2779 Inkább az AMP, de mindegy mert ha nem vagy infiltrator akkor ugyse nagyon fogod használni. Szóval maradj a repeaternél mert azzal távolra is pontosan löhetsz ha kifogy a skuló a nagyobb csúzliból. -
Sanca #2778 Kozelre AMP vagy Repeater a hasznosabb? -
#2777 gondoltam:P -
Sanca #2776 Ezt mar szeretem!:) -
#2775 ertelmisegi meszaros:D -
Sanca #2774 Ja melyik fegyverhez kell a legpontosabb celzas skill?:)http://planetside.station.sony.com/howto/weapons.jsp - itt jo sok tulajdonsag fel van sorolva. -
Sanca #2773 Na mindjart lejon a stuff. Milyen 'cast'-ok kellenek leginkabb magyar divizioba? -
#2772 Azért az sem mellékes, hogy aTV cska 2 pontba fog kerülnu! -
#2771 Hát ahogy elnézem semmi nagyobb újítás nem lesz ebben a patchben, csak néhány bugot javítanak ki meg az LLU már csak egy fix helyen jelenik meg. -
#2770 Petko pls majd vegyél be az outfitbe! Majd szólj, hogy mikor vagy online. -
#2769 Petko pls majd vegyél be az outfitbe! Majd szólj, hogy mikor vagy online. -
Petko #2768 launchpaddal updateolj es nezd meg -
Xboxman #2767 khmm na szal mi lesz az új pecsben? -
Xboxman #2766 AAAA bazzeg 2óra Matekom volt ÁÁÁÁ -
#2765 Hát a MAX armoron kívül akármilyen páncélban két szúrás csak. Legalábbis ezt olvastam, meg ha jól emlékszem egy reinfroced armorost is kinyírtam így. -
#2764 Na most ne mennyen senki!
Cirka 12:30-ig peccselés van -
#2763 Milyen páncéllal? -
Sanca #2762 Maga az egesz szar volt. En meg raadasul reszeg is voltam kicsit(4 sor) de igy is rohadt unalmas volt. Mi lett volna jozanul?:)) -
#2761 Na, ma be tudtam menni a Wernerre.
Apám, ezt a pangást.... -
#2760 nemtom mia bajotok a tüzijátékkal, már az is baj ha hosszabban tart?:) -
Xboxman #2759 Szerintem tök cool volt!Fölgyulladt egy hajó és a Gellért-hegy is égett:P -
#2758 Kettővel.