4140
-
#2840 Arhg :) LLU bázisnál a mapen a bázis neve előtt meg után egy-egy zászló van, sima bázisnál meg egy-egy kis óra.
Nagyjából hasonló xp jár, de LLU-nál akkor kapsz a legtöbbet, ha ott vagy a hackelésnél (vagy akáregyenesen te hackelsz), megölsz egy rakás enemyt (minél többet annál több xp-t kapsz a végén mikor elfoglaltátok), és ha te viszed be az LLU-t a másik bázisra, vagy seítesz vagy ilyesmi. Sima órás bázisnál pedig ugyanaz, kivéve az LLU-s részt, tehát minél többet küzdesz abban a 15 percben, annál több xp. Ahhoz hogy kapj xp-t, a bázis környékén kell lenned. Ezt a mapen lehet megnézni, minden bázis körül van egy a bazáis színével megegyező kör alakú terület, na azon belül kell lenned.
Rengeteg xp jár a visszafoglalálsért ha azt érted ez alatt, hogy a ti bázistokat meghekkelte valaki, forog le a 15 perc, és te ezalatt visszahackeled.
Ezt a kérdést nem értem :) Minden bázisfoglalást járt xp de egy bázist csak akkor van értelme elfoglalni ha nem a miénk :)))
Nem, nem azé lesz. Tökmindegy ki rak bele nanitetot, az a lényeg, hogy utána ki hackeli meg először (itt is várni kell 15 percet). -
Sanca #2839 Ertem, koszi, igy mar 1 picivel teljesebb a kep:) Viszont felvetodott bennem ennek hatasara meg 1 par kerdes:))
Szal mi a kulonbseg a sima, es a LLU bazis kozott, es ezt hogyan tudom eszrevenni a mapon. Ja es mind2 bazisfajtaert hasonlo xp jar-e.
Meg ez az egesz xp dolog hogyan mukodik. Pl csak annyi a lenyeg hogy a szigeten tartozkodjak? A bazis visszafoglalasert is jar-e xp? Minden elfoglalt bazisert jar xp vagy csak az ujonnan szerzettekert(azokert amik nem visszaofglalas utjan kerulnek hozzank)?
A 3. meg hogy ha semleges a bazis akkor aze lesz ujra aki eloszor hoz a warpingbol Nanite-ot bele?
Sry hogy ennyit kerdetek:))
U de rohadt rosszul fogalmazok:) -
#2838 Hát elég baj is lenne ha itt nem tudnánk hogy ez hogy működik :) Kezdjük azzal, hogy a hackelésnek semmi köze ahhoz, hogy a térképen a bázison hány % van. Az a % a térképen azt mutatja, hogy menni nanite van még a bázis erőművében, mert az azzal megy, és abból lesz az áram. Árammal műxik a bázisvédelem (tornyok), az equipment terminálok, meg minden cucc. Ha kifogy a nanite, elmegy az áram, és akárkié volt a bázis, semleges lesz, tehát sárga. Nanite-ot az ANT-el vinni a bázisba, az egy kis teherauto amit el kell vinni egy warpgateig, a buboékon belül feltölteni naftával, aztán visszadöcögni vele a bázisra és feltölteni vele.
Egy sima bázisnál meg kell hackelni a CC-t (command conosle), amit akárki megtehet, csak a hackerek sokkal rövidebb idő alatt. Utána 15 percig tartani kell a CC-t, nem szabad engedni hogy az enemy visszahackelje. Ha lejár a 15 perc akkor megvan a bázis.
A másik az LLU (Lattice Logic Unit) bázis. Itt is meg kell hackelni a CC-t, csak itt nem 15 percet kell várni, hanem kidob egy ilyen kis fehér bizbazba valahol a bázison egy sárgán villogó vackot, azt valakinek fel kell vennie, és elvinni a meghatározott szomszédos bázisba (persze ez csak elfoglalt bázis lehet), ott levinni a CC-hez, és kész a foglalás. -
Sanca #2837 Meg a bazisfoglalas egeszerol lehet vhol infot kapni? Mert full nem ertem. Nem tom hogyan zajlik 1 bazis megszerzese 'szamelmeletileg'(aminel sok xp-t kapok). Szal ugye eloszor lemegy az ellen bazis erteke 100%rol vagy 90%-rol 10%-re, aztan sarga lesz, es akkor mar csak mi tudunk oda respawnolni. De ez a 0% is neha valtozik 90%-re(persze fokozatosan), aztan atkerul vkihez. Meg meg van az a dolog hogy vmi 3 betus izet kell 1ik bazisrol a masikra vinni hogy sikeruljon a heckeles. Szal az igy nekem nagyon kusza(ez sztem lacik is az irasombol:D), tudja vki hogy van ez pontosan? -
Sanca #2836 Aha, koszi. -
Sanca #2835 Petko, leszel majd vmikor online? Ha majd jacasz megkoszonnem ha bevennel az outfitbe. -
#2834 F2-vel aktiválod, spawn után kb. 2 perc mire aktivizálódik. -
Sanca #2833 Re all. Lenne par kerdesem. Azt a kis arckepet statsokkal, amin a kills-ek meg exp points is van hogy lehet behozni?
Implantatumot miutan berakattam aktivalni is kell, vagy mi? Mert en advanced shootingot raktam be, az ellen nevet ki is irja, de az eletet nem(pedig tudtommal azt is ki kene).
-
Sanca #2832 Aha, koszi -
#2831 hamár egész nap nyomultan gondoltam összedobok egy új logót PS tiszteletére .) -
#2830 Az Advanced targetinget sztem. Mondjuk azt mindenkinek érdemes felvenni. -
Sanca #2829 Ti milyen implantatumokat hasznaltok? Anti vehilcilar skillhez melyiket a legerdemesebb felvenni? -
#2828 Sejtettem.
Na próbálok most kapcsolódni, remélem menni fog... -
Braveheart #2827 megy de fagyogat, néha kékhalál van, akkor reset... -
Braveheart #2826 Hát én egyszer ugrattam vele egy nagyobbat, és szétrobbant... a páncélja NAGYON gyenge, 3 harasser szét is tudja szedni... viszont gyors és elég jó a 2 fegyvere -
Xboxman #2825 Reaver nem jó semmire!!!Gyenge a tűzereje,szór és nem lehet célozni -
#2824 Neked megy mostr a gém???
Én már kipróbálni is félek, mert ha nem megy akkor reset-tel tudom cask újrainditani, és ma már 2-3 szor próbáltam és baszott menni. -
#2823 Nekem is iszonyat bejön a Marauder vagy mi a neve, de sajna az is 3 személyes.
Valszeg Lightning lesz, de nem nagyon gyenge annak a páncélja??? -
Braveheart #2822 Én is most adom le a mosquitot, de nemtom mit vegyek fel... lighting volt már, esetleg reaver, prowler, vagy sunderer -
#2821 Lol :D Akkor szerintem majd még vedd fel a Lightningot, az egy fasza egyszemélyes tank, mert a Prowlerrel egyedül megint nem mész semmire, hacsak nem akarod elütni az embereket :D
Én majd a Maruedert akarom felvenni (ha jól tudom az a neve annak a 3 személyes terran dzsipnek), az nagyon tetszik. -
#2820 Leadtam, mert amig nem vagyok elég tápos a földön, a levegőben akarok tápos lenni, a liberatorral meg egyedül nem megyek semmire.
És soxor van, hogy nem találok senkit az outfit-ből...
Szal majd később felveszem azt is, egyelőre marad a reaver, kell egy engineer cert, meg egy fasza földi jármű is kéne. Nameg egy medium MAX cert...:-DDD -
#2819 ha van vkinek egy fölös kulcsa megoszthatná velem mert nem szarakszik a gamespy -
#2818 És a Liberatorral mi a helyezet? :D Azt még megtartottad, vagy leadtad a revaer miatt? Az még egy jó gép szerintem, ha megfelelően használják, nagyon halálos. -
#2817 Megint áll a cuccos. Nem tudok tegnap este óta felmenni.... -
#2816 Jahát igen, hacker-nek az egy fasza cuccos...
De én meztelenül éreztem magam annak a nyergében.
Reaver-rel már fincsibb a helyzet. :-D -
#2815 Igen, csak egy felderítő gép, de nekem épp ezért jó mert radaron lehetetlen észrevenni, és az a leggyorsabb gép az egész játékban. Én meg hacker vagyok, szóval nekem pont jó mindenféle bázisra való behatolásra. -
Braveheart #2814 Hiába viszem azt a steering sensitive-t teljesen balra/jobbra, csak a föl-le irányban működik, jobbra-balra ugyanolyan szar... -
Braveheart #2813 Ja megvan... na most maxra raktam... -
Braveheart #2812 És hol lehet kikapcsolni azt a hülye irányítást? -
#2811 Tudom már megvan és nekem az természetesen None-n volt:) Csak olyan reggel van még. Ezért vagyok én ilyen rossz tanuló a suliba:D Reggel nem olyan frankó a felfogásom:D -
#2810 Ez a planetside video menüben van, az op rendszer, a VGA fajtája és a használt driver irreleváns. -
#2809 Ok én vagyok a hülye:D Már megvan ,csak így korán reggel nem esik le minden elsőre:) -
#2808 Win98-ad van? -
#2807 Nekem is olyan van. Csak a legújab detonator és lehet a miatt van. Nah most megnézem és ha megvan és jó is akkor számíthatsz egy mellszoborra a Boráros téren,vagy ahol akarod:D -
Braveheart #2805 Gef3 Ti 128mb... az a beállítás meg : video options/advanced fül a tetején és ott jobbra fent -
#2804 De a mosquito-nak szinte semmi fegyveres ereje nincs. A reaver is lehetne ütőképesebb, mert azok a rakéták iszonyat lassúak, szerintem lehetne rajtuk gyorsítani, vagy egy hosszabb, kb 7-8mp-es célontartással célkövetőkké állítani. De mindenképp jobb mint a mosqzito szvsz...
Az csak egy felderitő gép. -
#2803 Milyen kártyád van Braveheart? Mert énis szenvedek(minden +fps mint az arany) ,de nem igazán találom ezt a beállítást:D -
Braveheart #2802 Nekem az is irányíthatatlan :) a repülők irányítása tényleg borzalmas, mert úgy sokkal de sokkal jobb lenne ha csak addig mozogna a gép amíg mi mozgatjuk az egeret és nem úgy hogy pl. elhúzzuk picit balra aztán egyfolytába forog körbe-körbe... -
#2801 Eddig sokan leadátk a reavert miután megtanulták mert azt mondták irányíthatatlan szóval szerintem gondold meg :) Én maradok a mosquitonál. -
Braveheart #2800 Na emlékeztek, sokszor nyafogtam mert gyakran kifagyott a game. Most rájöttem, hogy hogyan lehet gyorsítani és stabilabbá tenni a játékot (legalábbis nálam úgy néz ki működik) Egész egyszerűen az options/video/advanced menüben a pre-loading texturesnél All helyett None-t választottam. Így nem töltöget annyit pl. mikor gyorsan megforduloka bázisban meg ilyenek. Bár nagy ritkán még így is kifagy (hiába csa kéne neki 1Gb DDRram...) sokkal jobb lett a helyzet. Ja és ma megtanulom a Reavert :), leadom a mosquito-t.