4140
  • Blasta
    Én nyomnám, de fingom nincs megy-e!
    Kiprószálom...
  • Hmuda
    Petko! Nagyon fontos Mailt küldtem az axelero-s cimedre. Léci olvasd el és fontos, hogy megcsináld. Előre is köszi.
  • Sanca
    Na ha minden jol megy akkor ma 10 korul mar tolni is fogom:) Ilyentajt ugye szoktak magyarok is fennlenni(eleg koran van)?
    Amugy mekkora sz*r volt ma a tuzijatek:)
  • I.C.ram
    Hány gépesített döféstől doglik ezzel az implanttal az ellen?
  • Lacc
    Na én is be tudok lépni. De nem maradtam sokáig, tűl fáradt voltam most ehhez, nem volt túl jó mentetem. De kipróbáltam azt az implantot amivel nagyot lehet késelni, és kúlos :)
  • DarkHorSe
    lehet nyem szabad feldarabolni :)
  • DarkHorSe
    a haverod is cdről nyomatta vagy ő szedte le ?
  • Blasta
    De mondta, hogy ugyan ebből a file-ból a haver már installálta, tehát a letöltéssel nem lehet gond.
    Max ha neki megvan még, akkor hozza el tőle again, talán a másolással lehetett valami...
  • DarkHorSe
    sokszor szakadt meg , hibás lett stb.. szedd le ujra
  • Blasta
    Én nem irc-ezek.
    nem szeretem sorry...:-)
  • dikki*yysw
    Egyébként többiek nem tartják szükségesnek a planetside csatit? Mert azért nem tartjuk fenn, hogy 3-an csücsüljünk rajta.
  • dikki*yysw
    Nekem sem megy. Biztos a gonosz manók csinálják.
  • Blasta
    Na ezaz.
    Tegnap este óta meg szart se csináltam a gépemmel. Dehát másnak se megy, tehát nem nálam lesz a hiba...
  • Petko
    nemtudom en ma delutan probaltam es akkor is ment es most is megy rendben a werner..
  • Blasta
    Csak azt nem értem, hogy más ugyan arra a serverre csatlakozik mint én (úgy értem más arc innen). Neki miért megy? Na mindegy...
  • Blasta
    LOÁL

Úgy legyen...:-D
  • Lacc
    Hát ez ma nem adatott meg neked :D Holnapra már csak sikerült felállítaniuk azt a rohadt servert...
    Ha nem akkor leszek olyan pofátlan hogy úgy reklámlok neki, hogy még csak nem is fizettem a játékért :D
  • Hmuda
    Ja és nekem ment, meg is nyugodtam kissé.
  • Hmuda
    Mint mondtam mád húszmilliószor leírtuk, már unom, hogy mindenki lusta visszaolvasni.
  • Blasta
    Baszik menni. Pedig ma semmi mást nem akartam csinálni csak szétgyepálni az ellent...
    :-))
  • Blasta
    Nade ez hogy van? Másnak miért megy????????
  • Blasta
    Lehet, hogy a firewall miatt van.
    De tegnap óta nem állítottam rajta, és tegnap kiengedett....
    Na csekkolom

(csak bazzeg, ha nem jó, akkor megint egy KURVA RESET JÖN)
  • dikki*yysw
    Nekem spec. nem megy. De lehet másnak igen.
  • Blasta
    Most vajon én baszok el valamit (nem hinném, egyszerüen felcsatlakoznék, mint tegnap), vagy más sem tud játszani????????
  • dikki*yysw
    Neked van szükséged az infóra, miért ő keresse meg? Ez nem értem.
  • Dns5000
    es meg tudnad mondani hogy mikor? vagy hogy hanyadik hozzaszolas? koszi
  • Lacc
    Warezcenterről
  • dikki*yysw
    http://behun5.srv.hu/pics/planetside-jaf/1.jpg -től 30.jpg -ig töltsd le, van köztük elég sok jó szvsz.
  • Hmuda
    Jacek: várom a képeket. küld el két részben és majd ha az egyik lejött szólok.
  • Hmuda
    Lacc te honnan szeded tonit?
  • dikki*yysw
    Mit töltsek le? (cs) :DDDD
  • Lacc
    Én még nem próbáltam, még letöltök.
  • Blasta
    Nekem még mindig nem megy...
    Nem értem.
  • Hmuda
    Ja, de ezt már vagy húszmilliószor leírtuk.
  • dikki*yysw
    Horse, Xboxman és a többiek: regisztráljatok quakeneten: /msg q hello és kövessétek az instrukciókat légyszi :-)
  • dikki*yysw
    Igen :)
  • dikki*yysw
    Maximus élsz még?
  • dikki*yysw
    Remélem abban egyetértünk, hogy a #planetside -on annak lehet opja a jövőben, aki játszott már PS-t, és a topicban is tevékeny részt vállalt.
  • Dns5000
    milyen turpissag? megmarad a karaktered ha regisztralsz egy uj 7napos trialt vagy hogy van ez?
  • Jacek
    remhirterjesztok:))) megy ez :))