4140
-
#2894 Lol kiket nem látok itt :) -
#2892 Most megkérnék pár embert, hogy írjon egy pár soros kis véleményt a játékról, hogy mi az ami a legjobban megragadt benne, meg hasonlók. Ezen kívül aki úgy érzi, hogy szorult belé egy kis cikkírói véne, írhatna egy kisebb összefoglalót a járékban elérhető lehetőségekröl, meg miegymásról (magyarán egy játékismertetőt egy olyan oldalra, ami kizárólag a játékkal foglalkozik (vajh hova :D)). A készek közül kiválasztom a legjobbat és az kerül fel az oldalra (és az író neve az imresszumba, ha még nincs ott).
A cikket bárki megírhatja, de a rövid véleményeket a következő emberektöl várom (helyhiány és mélyrehatób tapasztalatok miatt):
Petko
Lacc
Meier
DarkHorse
Dikki
ICRam
De persze aki akar, az írhat hozzászólást, de nem garantálom, hogy felkerül, és csak akkor, ha úgy ítélem meg, hogy megfelel a valóságnak (nem mondja, hogy a Vanuk olyan gyengék lettek, stb :D).
Köszi előre is, a cuccokat a [email protected] címre várom. -
#2891 Franc tudja már :) Kapunk ilyen bónuszokat asszem :) -
#2890 És miért jó ha lelövünk pár smurf-öt meg barney-t? Csak a gyilkolás szépségéért vagy van más oka is? :))) -
Braveheart #2889 Én olyanokra gondoltam, akiknek FELESLEGES van! Nem várom el mástól hogy helyettem szenvedjen. -
#2888 Semmi oka sincs :) Max öregbíthetjük birodalmunk hírnevét, ennyi. Majd csak később jön be az, hogy lesznek bónuszok. -
#2886 :DD -
#2885 Van más oka is. -
Xboxman #2883 LOL mert másnak van kedve helyetted -
Braveheart #2882 Nem tudna valaki egy trial kulcsot küldeni nekem e-mailen? Nincs kedvem harmadszorra vagy negyedszerre regisztrálni magam... ha vki tudna annak nagyon örülnék... előre is köszi... -
#2881 Hát én nem toltam végig a traininget, de most meg már mindegy :) -
#2879 Akkor a mostani patchel van probléma, nekem ezzel a módszerrel sikerült az összes training missiont megnéznem, de most próbáltam és valóban kidob pár másodperc elteltével... :( -
#2878 Akkor ott szvsz más probléma van. De ne kérdezd hogy mi... 3dmark végigfut pl.? -
Sanca #2876 Hat csak akkor nem ajanlatos, ha jol tud az ember angolul, nem ez az 1. jateka, jol atnezi a bill. beallitasokat, ki is proszalja azokat, meg belenez a help-be. Igy az alap dolgok vilagossa valnak szvsz. -
Sanca #2875 Kosz, de nem az a megoldas. Most ujrainstalalom, remelem az megoldja a gebaszt. -
Petko #2874 ja hát akkor nekem már nagyon kivan a faszom az igazi gamerekkel, akik 50x megkérdeznek játék közben valami alap dolgot, amit simán saját maguk is kideríthetnének, ha vették volna a fáradságot, és elolvassák a leírást, vagy tutirialba belenéznek -
#2873 Akinek gondjai vannak a trainingel, itt az a training bin file amit ha lecserélsz az összes leckét kipróbálhatod.
Ettől még ugyanúgy kifagy, meg hibás lesz de legalább a többit is el tudod érni amelyek nem hibásak. -
#2872 a tréning nem való egy igazi gamernek :) -
#2871 hát akkor nem marad más mint jatszani :) -
#2870 sajnos nalam is igy van
-
#2869 A patch óta nálam sem jelenik meg az első triningben az első waypoint és kidob a második trainingből pár másodperccel a betöltés után. -
#2865 Na vagyok megit, este valszeg majd felkukkantok.
Petko: nagyon köszi a segítséget, azért kellett amúgy, mert én próbáltam előte aktiválni, de errorral nem engedte, szóval valszeg még nem járt le. Amúgy pont aznap járt le. :) -
#2864 Hát passz... Valami csak a gépeddel lehet sztem. Nézd meg mi fut még a PS-en kívül a háttérben, lehet hogy otta megoldás. -
Sanca #2863 Volt vkinek az a problemaja hogy igy 10mp-bol 8mp-t 'allt a gep'? Olyan mintha nem toltene addig a proci, kozben SEMMIT sem tudok csinalni, nem reagal semmire, es ez meg a karaktergeneralasnal is igy van. Mas jatekok mennek, csak ez nem, es az internet is jo, tehat nem lag. Mellesleg 2000+, gef4ti, 500ram, van 2gb szabad helyem is, szal nem a gep a szar. Meg penteken jo is volt. Tegnap kezdte el csinalni. -
#2862 Ha figyelsz arra, amit mond a kiképzőtiszt, akkor tovább tudsz menni. -
Sanca #2861 Nezd meg a jatekot az hatha jo. A training amugy is hulyeseg. -
#2858 lol, én nem voltam parádén, mert kiba meleg volt ma, ill. utálom a tömeget. Most Bónusz Parádéra megyek (nem mintha ott nem lenne tömeg.)), én is implantumot építek befele, hogy milyet még elvállik, mennyi cerkem lesz rá :) -
Sanca #2857 Mesz afterpartyra vagy mi? En paraden voltam betegen(37-es laz, torokfajas), 2 deci rum-implantatummal:) Eleg is volt:D -
#2856 télleg durva volt a 2 terran logó, de hiába ez a Republic szeretete .)
Ma buli, ha magamhoztérek holnap, vagy inkább hétfőn all day WAR!!! -
Sanca #2855 Orok halam:) -
#2854 Hm. Azt hiszem, azután körülbelül 4 másodperc telt el, hogy uninstalláltam a játékot, hogy megmondták mi a baj. I fucked up :)
Na mindegy. A harcmezőn egy eszméletlen ember fekszik, magatehetetlenül, vérző sebbel. Orvos a közelben nincs...
ÁA szóval ennyi. -
#2853 Mondjuk én asszem befejeztem PS-es pályafutásom. Aug. 4-én kezdtem asszem, lenyomtam 5-6 napot, király, hű, minden, BR9.
Aztán tartottam egy hét szünetet, és azóta nem hajlandó felengedni a station.com accommal. Ott elakad amikor beírom a jelszót. Pedig biztos, hogy jó. Szóval... nekem nem jött be az egy hét hosszabbítás. Ennyi. -
#2852 Meg köll sajna. Később állítólag letölthető is lesz, de ugye mi most akarunk játszani. -
Braveheart #2848 Na pár gondolat a mai csatákhoz: ez már megszokhattuk, de engem rohadtúl idegesít, hogy a véres verejtékkel bevett bázisokat a rohadt NC-sek ellenállás nélkül visszafoglalják, amíg mi a Vanusokat írtjuk. Ahányszor ezt látom, igen begurulok... Meg vki mondta hogyha az én AMS-emnél respawnolnak, kapok érte XP-t... hát igen ez ár túl szép lenne... Ja és azt sem értem hogy az aknák miért 2 méter után jelennek me ga földön... csak hirtelen megjelenki, de addig már rég rajta taposok... -
#2847 Szeva, nem piti a dupla terran logós logó :)))
Elugrok lottózni aztán, megyek tölteléknek amig még szükség van rám láma demósra :)))
-
#2846 nem lesz rossz, de félek, hogy idővel lesz elég előfizetőjük és akkor pápá Planetside :(((
(nem lesz szükségük ránk) -
#2844 Természetesen, ez nem kérdés, aki idézni szeretné tegye, természetesen a stilisztikai, helyesírási és esetleges félreforditási hibákat javítsátok :))) -
#2843 Ezt kitehetem? Persze te fordítottad. -
#2842 Ígéretes! -
#2841 A gamespot cikkét olvasva rengeteg hasznos infóra bukkantam az előreláthatólag októberben megjelenő Planetside: Core Combat kiegészítéssel és az alapjáték további változásaival kapcsolatban is, aki még nem olvasta, vagy nem ért angolul, annak többé-kevésbé lefordítottam a cikket.
Planetside: Core Combat
A Core Combat-ban, mint az már a címéből is sejthető, földalatti barlangrendszereket foglalhatunk el.
6 új barlang fog szerepelni a játékban, amelyeket az adott szigeten levő új warpgateken keresztűl érhetünk el. Mindegyik barlangnak sajátos környezete lesz: az amerishi barlangban folyó lesz, Hossin barlangja mocsaras lesz, Ceryshen barlangját csúszós, befagyott tavak jellemzik, Oshur barlangja kanyonokkal tarkított útvesztő, Forseral alatt kristálybarlang lesz közepén egy hatalmas energia nyalábbal, a solsari barlang vulkanikus kinézetet fog kapni lávával.
Új járművek: légpárnás buggy (switchblade), egy új támogató jármű ami teleportként is szolgál (router), és egy mozgatható nehéztüzér jármű (flail).
Valószínüleg, ahogy az egyik patchben az ATV-ket összevonták, a megjelenés elött álló router jármű (amivel teleport pontokat telepíthetsz és teleportálhatsz a routertől a megadott pontba) szintén választható lesz az AMS jogosítvánnyal ezzel egy új taktikai támogató hibridet létrehozva.
Új fegyverek is kerülnek a kiegészítésbe a special és a heavy assault kategóriák fegyvertárát bővitendő. A special assault fegyver a radiator lesz , ezzel a fegyverrel képes leszel egy terület sugárfertözötté tételére egy bizonyos ideig. Heavy assaultok választhatják majd a maelstrom-ot, ami elsődleges módban a Quake lightning gunjához fog hasonlítani. Alternatív módban energia gránátokat fog kilőni amelyek hatása a lasheréhez lesz hasonló, amikor felrobban. A medium assaultoknak elérhetővé válik a spiker, ami kis robbanó gömböket fog kilőni. A gömbök annál erösebben sebeznek minél messzebbre szállnak, így a távoli találatok ereje sokkal nahgyobb lesz. Mindhárom fegyver mindegyik empire-nek elérhető lesz de valószínüleg csak a földalatti barlangos küldetésekben.
Játékmenet: a fő indoka a barlangok létezésének az előző patchben az LLU-val bevezetett capture-the-flag játékmód-vonal megerősítése ami megújította sok bázis elfoglalását az alapjátékban is. A különbség itt az lesz, hogy mindegyik balang tartalmazni fog egy energia berendezést. Ahhoz hogy ezt elfoglald egy üres tárolót kell létrehoznod, egy, az outfited álltal irányított bázison. Ezután az üres tárolóval alászállsz a mélybe az egyik energia modul megszerzéséért majd hazaszállításáért a bázisodra. Mindegyik modulnak más-más hatása van. Például az egyik fegyver modul megszerzése esetén lerövidül az idő amig újra választhatod a MAX páncélt ha esetleg elbuknál a harctéren. Más modulok a járművekre lesznek hatással és lesznek megerősitő, energia és védő modulok is. A barlangokban a navigáció is cseles lesz, szükség lesz energia alapú hidakra amiken keresztül eljuthatsz egyik helyről a másikra. Utazás közben is képes leszel harcolni.
Planetside, a jövő
A kiegészítéstől függetlenül, egy csomó, az eredeti játékot érintő változás is lesz.
Megújul az XP rendszere és a bázisokon is készülnek változásokat bevezetni ( például a bázisok hátsó bejáratát a jövőben csak belülről lehet hackelni). A játék fizikáját is teljesen átalakítják, a 30 fős platoonokat is bevezetik (gondolom ezek a squadok és az outfitek közötti szerveződések lesznek), be fogják vezetni az outfit álltal birtokolt bázisokat. A facility link is bónusz pontot ér majd és a kontinens lezárásokat is díjazzák a jövőben. A játék foglalás rendszerét is jobban skill orientáltá szeretnék tenni a mostani időlimites rendszer ellenében. Újitás lesz még az összefoglaló oldal, amelyen nyomon lehet követni a teljesíményt, mint például bázis elfoglalásnál megnézheted a statisztikai adataidat: killjeid és egyéb érdekes értékeket. Lesznek külön a bázisfoglalástól eltérő küldetések, és rangok valamint kitüntetések bevezetését is tervezik.
A fejlesztésők ötletei alapján legalább még 2 évig nem kell félni a frissitések elmaradásától, ezt garantálja a fejlesztő csapat létszámának folyamatos növelése is.
Ami nekünk, a demóval játszóknak némi reményt jelenthet, hogy a kiegészítés nem csak megvásárolható, de letölthető is lesz.