Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
😛P
Blasta
Pontosan, kurva jó élmény volt nyomni a HEB-dal :-))))
Tényleg, jó visszagondolni rá... :-DDD

Hüpp-hüpp

:-))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
khmm, szólnék....

A játék tartalmával kapcs.
Mint azt párszor már nehezményeztem, a játék TARTALMA nem az igazi szerintem.
Lévén hosszabb idõ után unalmas, agyatlan HENT csak az egész.
Nyilvánvaló, hogy csapatban, egy CR5-ös commander alatt szolgálva érdekes tud lenni, nade most õszintén, a commander mit tud tenni? Megmondja, hogy az egyik bázis elfoglalása után merre mennyen tovább a csapat/hadtest. Meg max, hogy mikor vonuljunk vissza, de azt úgyis felfogja a halandó, hisz ha nem tud bespawn-olni a védett bázisra, akkor tipli...

Szal a játék jó, fasza, én is élveztem, de sajna egy idõ után céltalan hent csak az egész.
Nem beszélve az üres szigetek elfoglalásáról. Az még gázosabb, amikor egy szigeten végigmegy egy osztag, puskalövés nélkül.
Én csak ezért nem veszem meg, mert céltalan a gém. Lehet, hogy a késöbbi peccsek meg a Core combat javitani fog ezen, de az csak késöbb derül ki.

Na csáz.

:-DDD

"Everybody give me a HUAAA SEARGEANT!!!"

DarkHorSe
alig várom !

Swedish people are albino monkeys

Lazarus
én kérdeztem
én most néztem fel egy fél percre de le is létem mer csak csabesz volt. Egyébként annakidején kérdezte valaki hogy a Vanu "barney" és nc "smurf" alapján mi a terranok beceneve. Most ünnepélyesen bejelentem, hogy miket "elmo" nak becéznek a köcsögök.<br>
Másik érdekesség, hogy annaidején dark kérdésére, hogy a core combat ban lessz e br cr szintbõvítés, rossz választ (,hogy nem) adtam, mert lessz.
DarkHorSe
áp !

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
amiota kijött ez az uj peccs megint csak szupunk,pl ment a harc az ncvel forseralon erre kifagyott a kontinens és az összes bazis semleges lett..

már megin? pedig nemrég patcheltek... én most itthoni gépre próbálom felrakni de lehet hogy itt nem megy el.. most épp patchelek
DarkHorSe
minden szerver le van lõve sálálálá

Tyler
Na igen ez az egyik legtartalmasabb játék amivel valaha nyomultam,ha ezt megunod akkor mit nem?

\"building better worlds\"

meg nem igazán értem hogy mier kell folyton mindekinek közölni hogy õ igy meg ugy megunta meg nem folytatja tovabb, meg nem veszi meg stb stb. Most öszintén sajnálni kéne? Mer szerintem mindenki leszarja.
DarkHorSe
látom megint tulteng mindenkibe a lelkesedés

Hmuda
Már én is untam. Sajna...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Újra vna trial? De jó hogy már letöröltem az install filet is 😄 Na mindegy, már nem szedem le megint...
0Fritz0
Köszönöm mindenkinek a mai gémet! (Voltunk vagy öten,de megcsináltuk a második honfoglalást!) Kicsit vegyes érzelmek keringenek bennem; egyrészt örülök hogy van megint trial (észrevették, hogy még nincs elég fizetõ játékos), másrészt az új peccs csak még több bugot hozott a játékba, nekem legalábbis. Emiatt átlagosan óránként lefagy a cucc, mert teleszemeteli a memoriát és a vinyót. Ilyenkor erõsen kételkedem a beszerzésében...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
lehet átváltok egy kis infi üzemode-ba, az még nem, voltam😊
sniper-t kezdem uncsizni😊
amúgy az új pecsek tök jó léett, van egy két ujítás ami klassz, pl mostmár kiírja a mapon hogy milyne létszámú enemy van atérségbe (nem darabszámra..😊, stb

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

zippofcy
Macskaszor az egeren? Ki hallott mar ilyet???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

0Fritz0
Na tessék, pár napig nem vagyok oszt megint megy a hent.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

The Garrett
macska volt az tuti 😄
ciccca 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

M313R
Nekem attól ugrált, hogy szösz, vagy valamilyen hajszál (macsakszõr) került az optikája elé, amint azt vagy a padjáról, vagy az egérrõl eltávolítottam, megszünt a remegés.
Holnap kapom a trial planetside telepítõt, szóval hétvégén jövök!

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Nekem is szokott ugralni ,de ha megrázom kicsit megjavúl

\"Life is around you and in you.\"

DarkHorSe
nekem kb másfél éve van egy logitech egerem és nincs vele semmi problem..

Jockey
damn kár
amugy sajna szopok nagyot, mert úgy néz ki tönkrement a bûvöletes szupercsucstechnológiás a4 optikai egerem röpke 1 éve után, szal alig tudok vele célozni, nem potnos, ugrál, remege alaphelyzetbe is😞
mit ajánlotok egérnek amugy? nem a legdrágább érdekel, hanem egy pontos jó egér, normális áron, és több mint 1 gombbal..😊

a birodalomhoz hûnek kell lenni... csak ugy tudsz uj masik birodalmi karit csinalni ha torlod a terranost, vagy masik accounttal
CsabSz
Sziasztok!
Én is megcsináltam, jó lenne megbeszélni, miket vegyek fel, ami hasznos lehet a csapatnak!
Örülök, hogy újra találkozunk...

Tyler
Nekem a régi is 4cert-el indult.Egyébként beüzemeltem és fel hoztam magam 6cert-reEste már bevetésre készen állok..Alap cuccok megvannak.Már csak a jó õreg inplantom kéne.meg a hrasserem.

Jockey
srácok
verneren vagyok uygebár terrain sintia-l
nos, akkor nemtudojk csinálni karit mondjuk nc-ként a verneren??
ahoz hogy kinpróbáljam a másik 2 csapatto ahoz uj szerverre kell mennem, vagy törölöm a karim???

Tyler
És új accal a régi trial müxik?Probáltad?

Blasta
Akkor felejtõs....
THX

Blasta
Új accot?
De a karakterem megmarad?

Blasta
Vazze ezt nem mondod.
3 napja uninstalláltam....

A régi kódom még megvan, meg a file-ok is a winyón, csak az install file veszett el...
FASZOMAT

emlékeztetõül a kóddobó oldal: http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=1024&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx
megin van fileplanetes trial😊 mindenki probálja meg a régi accját újraéleszteni. Ha másként nemmegy töltse vki le az új trialt, aztán nézze meg milyen oldalra lép hogy kódot adjon ki
Lacc
Így most hányan vagytok magyarok akik elõfizettek? Vagy 4-en 5-en?
DarkHorSe
na és most meek gyakni

hányan maradtatok?

War. War never changes.

en fenn leszek, de akkor jojjetek mar ti is mer egyedul nincs kedvem... kb 19-20 korul felnezek
Jockey
ma hent?

DarkHorSe
naná ! 😄

hát mégis megvettétek? 😊

War. War never changes.

DarkHorSe
ma este gyertek !!!

ugyértettem visszamenõleg megérdemlik a zsét a jó kis 6 heti trial játékért (bár ennyit talán nem😊 )<br>Ljock, persze megyünk, csak add meg a kari nevedet hogy outfitbe rakhassalak
0Fritz0
Petko! Sztem ha valamiért 13ropit fietsz, akkor az már nem Trial...

huhu na néztem mi a helyzet a szervereken
hát nagyon bedurvult a patch ota😊 rohadt jó lett egyébként, nagyon kemény csaták vannak, mert most a védekezõknek nagyon sokat segített a facility link benefit
na megvettem én is, jó drága vót a mediaban (13k), de sztem megérte, márcsak azér az egy hónapnyi jó kis trialozásér is
Ha vkinek megvan meg a game zeneje esetleg fel tudna hozzam tolteni azt a par szamot? Irjon 1 mailt, elore is koszi.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

DarkHorSe
jaja most éppen anyucira várok hogy hazaérjen és elkobozzam tõle azt a kibszott kártyát

azota látom hogy belepatchelték a facility link benefit et... mar alig varom az új cuccokat
na én is hazaértem, és bár játékkal nem tudtam megnézni, mert a saját gép az fennvan már pesten, weben láttam hogy nekem is lekapcsoltak... szal holnap utam közbe pestre beugrok eggyér a mediamarktba, az a 2500 ft os havidíj tizede annnak amit a héten tintahalban meg scampiban elzabáltam, szal erre még telik...

station acc szerittem se kell, de meg reinstall se, csak ahogy irja be kell irni a dobozon lévõ kodot, aztán onnan 30 nap game, aztán utánna meg lehet az oldalon hitelkartyaval venni még idõt