Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, jó visszagondolni rá... :-DDD
Hüpp-hüpp
:-))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A játék tartalmával kapcs.
Mint azt párszor már nehezményeztem, a játék TARTALMA nem az igazi szerintem.
Lévén hosszabb idõ után unalmas, agyatlan HENT csak az egész.
Nyilvánvaló, hogy csapatban, egy CR5-ös commander alatt szolgálva érdekes tud lenni, nade most õszintén, a commander mit tud tenni? Megmondja, hogy az egyik bázis elfoglalása után merre mennyen tovább a csapat/hadtest. Meg max, hogy mikor vonuljunk vissza, de azt úgyis felfogja a halandó, hisz ha nem tud bespawn-olni a védett bázisra, akkor tipli...
Szal a játék jó, fasza, én is élveztem, de sajna egy idõ után céltalan hent csak az egész.
Nem beszélve az üres szigetek elfoglalásáról. Az még gázosabb, amikor egy szigeten végigmegy egy osztag, puskalövés nélkül.
Én csak ezért nem veszem meg, mert céltalan a gém. Lehet, hogy a késöbbi peccsek meg a Core combat javitani fog ezen, de az csak késöbb derül ki.
Na csáz.
:-DDD
"Everybody give me a HUAAA SEARGEANT!!!"
Másik érdekesség, hogy annaidején dark kérdésére, hogy a core combat ban lessz e br cr szintbõvítés, rossz választ (,hogy nem) adtam, mert lessz.
Swedish people are albino monkeys
\"building better worlds\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kicsit vegyes érzelmek keringenek bennem; egyrészt örülök hogy van megint trial (észrevették, hogy még nincs elég fizetõ játékos), másrészt az új peccs csak még több bugot hozott a játékba, nekem legalábbis. Emiatt átlagosan óránként lefagy a cucc, mert teleszemeteli a memoriát és a vinyót. Ilyenkor erõsen kételkedem a beszerzésében...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
sniper-t kezdem uncsizni😊
amúgy az új pecsek tök jó léett, van egy két ujítás ami klassz, pl mostmár kiírja a mapon hogy milyne létszámú enemy van atérségbe (nem darabszámra..😊, stb
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Holnap kapom a trial planetside telepítõt, szóval hétvégén jövök!
►►^._.^◄◄
\"Life is around you and in you.\"
amugy sajna szopok nagyot, mert úgy néz ki tönkrement a bûvöletes szupercsucstechnológiás a4 optikai egerem röpke 1 éve után, szal alig tudok vele célozni, nem potnos, ugrál, remege alaphelyzetbe is😞
mit ajánlotok egérnek amugy? nem a legdrágább érdekel, hanem egy pontos jó egér, normális áron, és több mint 1 gombbal..😊
Én is megcsináltam, jó lenne megbeszélni, miket vegyek fel, ami hasznos lehet a csapatnak!
Örülök, hogy újra találkozunk...

Este már bevetésre készen állok.
.Alap cuccok megvannak.
Már csak a jó õreg inplantom kéne.
meg a hrasserem.\"building better worlds\"
verneren vagyok uygebár terrain sintia-l
nos, akkor nemtudojk csinálni karit mondjuk nc-ként a verneren??
ahoz hogy kinpróbáljam a másik 2 csapatto ahoz uj szerverre kell mennem, vagy törölöm a karim???
De a karakterem megmarad?
3 napja uninstalláltam....
A régi kódom még megvan, meg a file-ok is a winyón, csak az install file veszett el...
FASZOMAT
War. War never changes.
War. War never changes.

hát nagyon bedurvult a patch ota😊 rohadt jó lett egyébként, nagyon kemény csaták vannak, mert most a védekezõknek nagyon sokat segített a facility link benefit
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
station acc szerittem se kell, de meg reinstall se, csak ahogy irja be kell irni a dobozon lévõ kodot, aztán onnan 30 nap game, aztán utánna meg lehet az oldalon hitelkartyaval venni még idõt