Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
Ja és akartam mér kérdezni: a grief pontjaim radikálisan lecsökkentek
pár napot (tán 2-3) nem játszottam, de az 1000+os griefröl leugortt 400ra, és nem értem miért (kcsit azért most tornáztam fel a max-l rajta:))
elképzelhetõ hogy ha eng-medicelsz, akkor jobban csökken a grief pont? vagy nem vágom a dolgot

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
grr, ismét beleszerettem a maxba:)
sikerült végre csinálnom 2 favorit szerkót, amit jól lehet kombinálni a jelenlegi certjeimböl.
1.k egy max a 2ik, ez egy univerzálisabb, igazábol pajzsok elen meg másik max-k ellen jó, de gyalogságra is hazsnálható. SOkat teszteltem trainingen melyik lenne alegjobb választás, de a sima infanrty elleni túl durván sebez, és nem irányítható a lóvedék annyira, egy kész griebánya az sztem, ez nem vészes...
2. reinf armour, eng-medic cycler és shotgun páros. tudok vele healelni, javítani (magamat is of corse), cyclerrel messzebre is tudok lövöldözni, közelre meg ashotgun alegjobb sztem (mármint bent a bázisokon, vagy ha rádpopol egy enemy kint akkor is az alegjobb). Nagyon jól lehet vele alkalmazni a befutsz ellövöd a tárat visszamész gyógyulni taktikát, és csaaptnak is hasznos
a 2-be a gond hogy mivel 12es br vagyok, így nincs vechile jogsim, de akkor simán váltok max-re és átszaladok..:)
nagyon bejött ez a setup nekem, nagyon élvezem vele a gammát, káõr hogy nincsennek mostanság magyarok, kénytelen vagyok külföldiekkel menni, ami néha nem is oylan gázos..:)
dark mi van veled nem látlak mostanság?!

B@lu
Ok majd kereslek...

Jockey
nincs microfonom, amugy wilco felesleges, mert van beépített voice üzemmode, állíthatod hangérzékelõsre vagy amilyen re akarod
amugy játék mellettei progiként is cak team speak van meg nekem, wilco már rég nincs

B@lu
jaja ne mvoltam tegnap mert nem is kentem...
a traininget probaltam de beakadt utana a 2. trainingen probalgattam a skulokat de gamaig ne mjuottam el
este felmegyek es vilko mellett online segitesz

Jockey
tom, bugos a training, ha felmesz a netre, es ott probalod akor elvileg nincs gond vele
fent atopic neve alatt van egy guide meg egy hq link, azokat olvasd át
igazábol elég a hq ha már sikerült beizzítanod a gammát
este leszek akkor, mondjuk tegnap is vártalak, nem jöttél, igaz volt egy is lagparádé, de MAX egységgel durvultam, jó kis csaták voltak:)
na majd pörrenj ha leszel, minél hamarabb..:)

B@lu
Szasz Jockey!
Na itt az elejetol olvassam el????
ma este hazamegyek es elkezdem, megporgetlek ha keszen allok. ja amugy a treningen a legelejen amikor a 3 empire 1 1 tagja ott all elottem ott elakadtam nemtok semiit hogy hova vagy mit...

DarkHorSe
jolvan ezt is csak magamnak irogattam de ennyi volt

byez

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

DarkHorSe
báháá megjelentek az új képek a kiegrõl !

ittenvannak

CsabSz
Nekem ma járt le az 1 hetes trial és hiába volt tartalék kulcsom, azzal csak új accountot enged aktiválni. A játék nagyon tetszett, de újra elkezdeni egy karaktert nincs már kedvem.
Köszönöm mindenkinek, hogy partnerek voltatok mégegy hetes csetlés-botlásomhoz.
(DarkHorse, Fritz, LifeForce, Petko, Sintia, Tyler)
Aki bírja tárcával, annak további kellemes szórakozást kívánok, még jó sokáig...

DarkHorSe
ma jön ilyen info a kiegrõl

DarkHorSe

De azért van egy nagy elõnye :D
Mindíg az ellenség hátába tudok kerülni mert olyan lossos, hogy az ellenség nem lát :DD
Nekem is az van.
Sõt ezen a területen olyan szar, hogy 18óra után nem nyilnak az ajtók és még fegyvert sem tudok "venni"
Ilyenkor visszavonulok egy "kisebb" csatába aztán kész.
Gondolom ti is úgy jártatok, hogy egész nap ps-t nyomtatok és egy kicsit ráuntatok.
Okulva az elõzõ hülyeségembõl nem játszok vele anyit mint a multkori triálnál és így isteni :D
Lacc
Ja most megint van trial? :D Akkor megfontolom, hogy újra leszedjem-e, csakhát cseelóm van itt nekem limittel...
ezmi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

DarkHorSe
. Underground Battlefields - more info 9.25

DarkHorSe
:DDDDD

Magyaroktól ne várj többet.
Nem szed le megint 1.4gb-t ingyen.
Mire a 7 napos triálra?
Szerinted én mivel nyomom?
na hogy vagytok öreg harcostársaim? megy a trial? :)

War. War never changes.

Lacc
Nincs rá keret sajna :(
DarkHorSe
jõn vki este gémelni ???

DarkHorSe

Jockey
ezzelk csak egy gond van, futás közbe én ugy vettem észre nem lehet tölteni magadat
lehet ez változott sztem de nekem nem mûködött..

Mi a fene van emberek?
Hol vagytok?
Mindenki úgy oda volt ezért a kira játékért, ehez képest csak 4-en nyomjuk. :(
Hmuda, Dikki, és a többiek mit csináltok? :)
Ez nem gaz, ez korrekt. Ezert kell a fedezek. Mikozbe mesz a fedezek fele toltesz, kozbe atvaltasz repairre. Fedezekbe legugolsz, rapair megy, kozbe megin toltes. Es mikor mesz vissza akkor is toltes, es maxon vagy kb 4-5mp alatt. Csak ugye nem 10hp-nal kell fedezeket keresni:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

DarkHorSe
csak az gaz hogy nem hasznalhatod oket egyszerre csak szep lassan egyet-egyet.

Tudom hogy nem ad +hp-t lol:) De ha csak 1 fegyverre van specializalodva az ember akkor bele lehet pakolni vagy 9 hp csomagot, ennek quickslotjat bebindeli az ember a mozgatogombokhoz kozel es csata kozbe 1-2secre fedezekbe bujva hp toltessel 1idejuleg lehet engineerel armort is visszatolteni, igy ha okosan van csinalva a dolog eleg ritka az elhalalozas. Nem beszelve arror hogy ha ehhez meg vki jol hasznalja a steroidos futast akkor ilyen rambo szintre emelkedik a jatekos:) Mikor nem volt lag siman kinyirtam igy 1 elettel 3-4 nc-t.:)

CsabSz
Köszi

Sanca: Köszönöm és elnézést, ha félreinformáltam valakit tudatlanságombõl kifolyólag ...

DarkHorSe
cép a logód !

DarkHorSe
hp plusz hp-t nem ad csak 50 pancet , egyebkent ha gyogyitgatni akarsz annak jobb egy Agile Exo-Suit mert gyorsabban odaersz az emberekhez ja es az inf suital is lehet jol nyomni ha nem zarod be az inventory-t allandoan

Jockey
jeleneleg így nézek ki:
reinf, med ass, engin, medic, harraser és van 1 pontom:P
szal marad igy, bár még repülni nem repültem, azt ki akarom próbálni, lehet beruházok erre amosquitorea, remélem nem több 3 cert-l

A reinforced armort semmikepp se add le, magasan a legjobb skill. Leginkabb mert sokat tuc belepakolni, es az nagyon hasznos(hp miatt leginkabb).
11-essel vmi hasonlot ajanlok: reinf, med ass, enginer, 1 vech(sztem legtutibb a mosquito) - ezek sztem mindenkepp kellenek. Ezutan lehet kombinalni.

Az a 'lag' az nem 'lag' hanem lag. A jelenseg nem az hogy tolt a gep meg nem szamol kepeket, hanem hogy mozogni tudok(a netkod miatt) de az nmy-k 1 helyben allnak, loni nem tok, stb., es a cset se megy. Szal ennek semmi koze a ramhoz, hanem 1xuen szar a netem, meg a tobbi embere is, aki erre panaszkodik.

Jockey
no, tegnap felvettem a medic-end kombót, ma tudok ismét változtatni, de kérdésem a kövi:
mivel "csak" br11 vagyok, így ha dv medic, vagy esetleg hack-ést fel akarom venni, akkor valszeg le kell adnom a reinf armourt
érdemes-e?
meg akérdésem: ha infi ruhgát veszek, abba ugyebár nem férnek el ezek a gyógyító repair eszközök, mert ha jol tom csak 1 slotja van. ?

CsabSz
Ma ismét hangulatos csatákat vívtunk együtt, kösz mindenkinek.
Akinek gondja van a "laggal":
Eddig - fõleg bázis-csatákban - úgy beszaggatott a játék, hogy tulajdonképp semmi nem volt látható a mozgásból, 3-4 másodpercenként ugrott 1 frémet. Ma volt szerencsém kipróbálni 512MB RAM helyett 1GB-al. Számomra hihetetlen mértékû volt a változás, egyszerûen megszûntek az ilyen jellegû gondjaim. Most már valóban csak a havidíj mértéke gátolja meg, hogy én is állandó tagja legyek ennek a jó kis csapatnak.

DarkHorSe
egyszerre csak egyet

Jockey
de egyszerre csak 1 skil-t tudok lezsedni ugye? tehát nemtom levenni a maxot is meg monduk pl a heavy assautltot is?
mer tha nem akkor ez két napo legalább...:(

DarkHorSe
jaja feltud

DarkHorSe
engi 3 cert,adv medic 5

Jockey
adv medic az tud feltámasztani ugyi?
no ma átsecelek akkor, van3 cerkam szabadon+leveszek még valamit

DarkHorSe
enginer+adv medic nagyon hasznos tud lenni

Jockey
mire 1000fölötti cerka lemegy, hát megöszülök, ha napip 50 megy le, akkor...árgh, 1 hónap mire lemegy
hát ez azért durva, valamit nem lehet ezzel csinálni?:)

Jockey
uff én beszéltem
topik lent volt
pár kérdés addig: ugyebár mint lentebb írtam, kcisit szarul áll a szénám, szal tanácsot kérek
mielõtt kérdeznék: egyszerre csak 1 skillt lehet leadni? ha nem, akkor milyen karit csináljak?
gondolatom szerint egy enginier medic combo, +még valami hasznosabb gépjármû, petkóéké nagyon visítoztak a prowler-be, öröm volt hallani:)

0Fritz0
Nekem is a kicsi/közepes hentek fekszenek, mivel ott tényleg lehet és kell is taktikázni, míg egy nagy csatában ált. mész oszt valamelyik suttyó a tömegbõl fejbelõ...
Igazából a "több száz gémer gyilokja"-fíling nekem csak annyit jelent, hogy az adott sikerhez/szopáshoz a többi gémer is hozzátett valamit, mert nagy csatákban sajnos lazán lefagyok. (Valszeg tényleg az én gépem gyenge az 512Mb-memóval ) Egyébként a félreértés elkerülése végett: Nem azért "húzom" le a progit mert annyira utálom -mivel ha tehetem egybõl belevetem magam a hentbe- ,hanem mert ez a véleményem és mert igenis érdekel a gém, és az, hogy másoknak hogyan jönnek le ezek a dolgok. Tehát: EMBEREK! ANNAK ELLENÉRE, HOGY LEFAGYASZTJA A GÉPEM, MÉG MINDIG JÁTSZOK EZZEL A GÉMMEL!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kis ido utan valoban ellaposodik a jatek, plane manapsag gyengus, amikor panganak a szerverek. Ami kulonosen vicces, hogy a "nyugatiak" is sokalljak az elofizetesi dijat:P

Kulonosen elhibazott lepes, hogy egy accon csak egy frakciobol valo karik lehetnek, igy meghamarabb megunja az ember fia. Athuztam belem Vanukhoz es heroikus hangulatban tolom a gammat, mivel allandio tulero van es alacsony BRbol adodoan boldog boldogtalan kilovi az embert:)

Ha nem lenne havidij en ennek ellenere megvennem, de igy maradnak ezek a trial periodusok. Azert kivancsi vagyok mit lep Sony, amikor mar trialban sem jonnek fel a juzerek.
na jo lenne ha már ténleg abbahagynánk hogy itt mindenki kritizálja a gamet... így még azoknak is elveszitek a kedvét aki esetleg megvenné, ezért vagyunk csak 5-6 an esténként. Egyébként meg összességében nem értek egyet a kritikákkal. Bár igaz nem tökéletes játék, de amit mondtok az pont nem illene rá, a többi jelenleg játszott gamehez viszonyítva. Pl. értelmetlen hent - szószerint igaz, mivel nem kapsz érte pénzt, de ez minden játékban így van, hogy nem az értelméért játszassz közvetlenül, hanem azért hogy élvezd. És igen is egy sokkal magasabb kategória a szórakoztatásban mint a bf vagy a többi eddig ismert fps, ahol aztán ehhez képest ténleg unalmas hentrõl beszélhetünk. Itt nem a hent maga a szórakoztató hanem a csapatmunkában való sikeresség, és hogy az ember átérzi hogy egy rohadtnagy gépezet egy részét képezi, és ez sokkal szórakoztatóbb azoknak akik ezt élvezik.
Amint sintia (ljock) mondott, hogy nem volt megtervezett raid, ez egyáltalán nem igaz, csak amikor õ kezdte akkor már csak a "maradék" játszott akik között elenyészõ számban voltak olyanok akikkel ténleg lehetett szervezetten játszani. Teljesen más volt a helyzet még julius vége fele, amikor még este összejött a 15-20 lelkes játékos akikkel ténleg lehetett nyomulni. Most csak összesen kb. 1 jármûre való kooperáló ember (2-3) jön össze esténként. Az meghogy lassan jön a br a 20 fõs csatákban mit számít? ugyanis nem a br miatt kéne játszani, de egyéként az igaz hogy a közepes angyságú csaták szórakoztatóbbak. Ha valakinek ez laggol akkor az õ készülékében a hiba, mert pl. nálam nem.
Ja de az a gaz hogy ha ilyen 20 fos csatakat nyomac csak meg 1 ev mulva se ered el a 10-es br-t. Ha meg nagy csatak vannak akkor olyan lag van hogy lehetetlen barkit is leloni. Ez se jo az se jo. Ezen kene valtoztatni.