Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár napot (tán 2-3) nem játszottam, de az 1000+os griefröl leugortt 400ra, és nem értem miért (kcsit azért most tornáztam fel a max-l rajta:))
elképzelhetõ hogy ha eng-medicelsz, akkor jobban csökken a grief pont? vagy nem vágom a dolgot
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
sikerült végre csinálnom 2 favorit szerkót, amit jól lehet kombinálni a jelenlegi certjeimböl.
1.k egy max a 2ik, ez egy univerzálisabb, igazábol pajzsok elen meg másik max-k ellen jó, de gyalogságra is hazsnálható. SOkat teszteltem trainingen melyik lenne alegjobb választás, de a sima infanrty elleni túl durván sebez, és nem irányítható a lóvedék annyira, egy kész griebánya az sztem, ez nem vészes...
2. reinf armour, eng-medic cycler és shotgun páros. tudok vele healelni, javítani (magamat is of corse), cyclerrel messzebre is tudok lövöldözni, közelre meg ashotgun alegjobb sztem (mármint bent a bázisokon, vagy ha rádpopol egy enemy kint akkor is az alegjobb). Nagyon jól lehet vele alkalmazni a befutsz ellövöd a tárat visszamész gyógyulni taktikát, és csaaptnak is hasznos
a 2-be a gond hogy mivel 12es br vagyok, így nincs vechile jogsim, de akkor simán váltok max-re és átszaladok..:)
nagyon bejött ez a setup nekem, nagyon élvezem vele a gammát, káõr hogy nincsennek mostanság magyarok, kénytelen vagyok külföldiekkel menni, ami néha nem is oylan gázos..:)
dark mi van veled nem látlak mostanság?!
amugy játék mellettei progiként is cak team speak van meg nekem, wilco már rég nincs
a traininget probaltam de beakadt utana a 2. trainingen probalgattam a skulokat de gamaig ne mjuottam el
este felmegyek es vilko mellett online segitesz
fent atopic neve alatt van egy guide meg egy hq link, azokat olvasd át
igazábol elég a hq ha már sikerült beizzítanod a gammát
este leszek akkor, mondjuk tegnap is vártalak, nem jöttél, igaz volt egy is lagparádé, de MAX egységgel durvultam, jó kis csaták voltak:)
na majd pörrenj ha leszel, minél hamarabb..:)
Na itt az elejetol olvassam el????
ma este hazamegyek es elkezdem, megporgetlek ha keszen allok. ja amugy a treningen a legelejen amikor a 3 empire 1 1 tagja ott all elottem ott elakadtam nemtok semiit hogy hova vagy mit...
byez
Swedish people are albino monkeys
Köszönöm mindenkinek, hogy partnerek voltatok mégegy hetes csetlés-botlásomhoz.
(DarkHorse, Fritz, LifeForce, Petko, Sintia, Tyler)
Aki bírja tárcával, annak további kellemes szórakozást kívánok, még jó sokáig...

Mindíg az ellenség hátába tudok kerülni mert olyan lossos, hogy az ellenség nem lát :DD
Sõt ezen a területen olyan szar, hogy 18óra után nem nyilnak az ajtók és még fegyvert sem tudok "venni"
Ilyenkor visszavonulok egy "kisebb" csatába aztán kész.
Gondolom ti is úgy jártatok, hogy egész nap ps-t nyomtatok és egy kicsit ráuntatok.
Okulva az elõzõ hülyeségembõl nem játszok vele anyit mint a multkori triálnál és így isteni :D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem szed le megint 1.4gb-t ingyen.
Szerinted én mivel nyomom?
War. War never changes.
lehet ez változott sztem de nekem nem mûködött..
Hol vagytok?
Mindenki úgy oda volt ezért a kira játékért, ehez képest csak 4-en nyomjuk. :(
Hmuda, Dikki, és a többiek mit csináltok? :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Sanca: Köszönöm és elnézést, ha félreinformáltam valakit tudatlanságombõl kifolyólag ...
reinf, med ass, engin, medic, harraser és van 1 pontom:P
szal marad igy, bár még repülni nem repültem, azt ki akarom próbálni, lehet beruházok erre amosquitorea, remélem nem több 3 cert-l
11-essel vmi hasonlot ajanlok: reinf, med ass, enginer, 1 vech(sztem legtutibb a mosquito) - ezek sztem mindenkepp kellenek. Ezutan lehet kombinalni.
mivel "csak" br11 vagyok, így ha dv medic, vagy esetleg hack-ést fel akarom venni, akkor valszeg le kell adnom a reinf armourt
érdemes-e?
meg akérdésem: ha infi ruhgát veszek, abba ugyebár nem férnek el ezek a gyógyító repair eszközök, mert ha jol tom csak 1 slotja van. ?
Akinek gondja van a "laggal":
Eddig - fõleg bázis-csatákban - úgy beszaggatott a játék, hogy tulajdonképp semmi nem volt látható a mozgásból, 3-4 másodpercenként ugrott 1 frémet. Ma volt szerencsém kipróbálni 512MB RAM helyett 1GB-al. Számomra hihetetlen mértékû volt a változás, egyszerûen megszûntek az ilyen jellegû gondjaim. Most már valóban csak a havidíj mértéke gátolja meg, hogy én is állandó tagja legyek ennek a jó kis csapatnak.

mer tha nem akkor ez két napo legalább...:(
no ma átsecelek akkor, van3 cerkam szabadon+leveszek még valamit
hát ez azért durva, valamit nem lehet ezzel csinálni?:)
topik lent volt
pár kérdés addig: ugyebár mint lentebb írtam, kcisit szarul áll a szénám, szal tanácsot kérek
mielõtt kérdeznék: egyszerre csak 1 skillt lehet leadni? ha nem, akkor milyen karit csináljak?
gondolatom szerint egy enginier medic combo, +még valami hasznosabb gépjármû, petkóéké nagyon visítoztak a prowler-be, öröm volt hallani:)
Igazából a "több száz gémer gyilokja"-fíling nekem csak annyit jelent, hogy az adott sikerhez/szopáshoz a többi gémer is hozzátett valamit, mert nagy csatákban sajnos lazán lefagyok. (Valszeg tényleg az én gépem gyenge az 512Mb-memóval
) Egyébként a félreértés elkerülése végett: Nem azért "húzom" le a progit mert annyira utálom -mivel ha tehetem egybõl belevetem magam a hentbe- ,hanem mert ez a véleményem és mert igenis érdekel a gém, és az, hogy másoknak hogyan jönnek le ezek a dolgok. Tehát: EMBEREK! ANNAK ELLENÉRE, HOGY LEFAGYASZTJA A GÉPEM, MÉG MINDIG JÁTSZOK EZZEL A GÉMMEL! 

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kulonosen elhibazott lepes, hogy egy accon csak egy frakciobol valo karik lehetnek, igy meghamarabb megunja az ember fia. Athuztam belem Vanukhoz es heroikus hangulatban tolom a gammat, mivel allandio tulero van es alacsony BRbol adodoan boldog boldogtalan kilovi az embert:)
Ha nem lenne havidij en ennek ellenere megvennem, de igy maradnak ezek a trial periodusok. Azert kivancsi vagyok mit lep Sony, amikor mar trialban sem jonnek fel a juzerek.
Amint sintia (ljock) mondott, hogy nem volt megtervezett raid, ez egyáltalán nem igaz, csak amikor õ kezdte akkor már csak a "maradék" játszott akik között elenyészõ számban voltak olyanok akikkel ténleg lehetett szervezetten játszani. Teljesen más volt a helyzet még julius vége fele, amikor még este összejött a 15-20 lelkes játékos akikkel ténleg lehetett nyomulni. Most csak összesen kb. 1 jármûre való kooperáló ember (2-3) jön össze esténként. Az meghogy lassan jön a br a 20 fõs csatákban mit számít? ugyanis nem a br miatt kéne játszani, de egyéként az igaz hogy a közepes angyságú csaták szórakoztatóbbak. Ha valakinek ez laggol akkor az õ készülékében a hiba, mert pl. nálam nem.