4140
-
Tucsok #3533 Hm..hát nem tudom mi alapján volt a rangosztás, lehet volt okuk, nem tudom.:) De mondjuk outfit pont alapján lehetne adni, nem? Bár azt sem tudom mi alapján számolja.:D Viszont akkor nincs ok sértődésre, vagy nem? Vélemény? -
Petko #3532 mer annak idejen amikor indult az outfit es felszokott 50 re a létszám csomóan megsértődtek, hogy ők mért nem magasabb rangúak -
Tucsok #3531 2 óra játék után nem is rossz.;)
Miért nincsenek katonai rangok az outfitben?:) -
Tucsok #3530
-
Petko #3529 ja mar rajottem hol lehet.. nem a regi fileplanetesen kell most, hanem van egy masik oldal a myplanetside.station.sony.com on, ahova a 7 day trial os gombal lehet eljutni... itt a kodhoz egy fiktiv station akkot kell csinalni -
#3528 régebben volt a mohaa.hu/meier ren ahol leírták pontosan h mit hogy kell csinálni, de megszünt :( -
:'( -
Tucsok #3526 Ird majd le lécci, hova is kell belépnem team speak-el.:) -
Tucsok #3525 Hazaértem lépek is be! :D -
Petko #3524 kosz hogy kozolted
viszont akinek még fennvan, az jöhet - ma este 7-8 körül nyomul a magyar squad -
#3523 Baze én nem rég töröltem le a játékot :P -
Tucsok #3522 Én még most dolgozom, kb fél óra és otthon leszek. Akkor majd belépek, és továbbra is Mimoza lesz a neve a karinak.:) Hétvégenként a haverom is játszik a másik gépről, szerintem ő is be akar majd lépni, de azt majd akkor. -
Petko #3521 ja igen, oks -
Tucsok #3520 Irtam pár üzenettel ezelőtt:) Mimoza lesz a nevem. -
Petko #3519 br 8 at pillanatok alatt ossze lehet szedni
a szerveren varlak, ugyhogy vagy uzenj ram (Petko) vagy mondd meg mi lessz a karineved -
Tucsok #3518 Ahh, pedig már szerettem ezt a karit.:) reinforced suit, sniper, anti veh., meg regeneráció implant.:D Na mind1. -
Petko #3517 persze, csak azt mondd mi lessz a karineved -
Tucsok #3516 Ja és a werneren játszotok ugye? -
Tucsok #3515 Akkor sajna törölnöm kell.:( De akkor hazaérek csinálok terrant, és kezdem megint előről:)( Mimoza lesz a nevem. -
Petko #3514 ja hat mi mind terranok vagyunk, ugyhogy oda karit plz -
Tucsok #3513 Először is 1 kérdés: Melyik empire tagjai vagytok, mert lehet új karit kell csinálnom. Én jelenleg new conglomerate vagyok. -
Sanca #3512 Ez aranyos. En is szivesen jaccanek, ha nem kene annyit tanulni. Kar hogy nem 1 evvel ezelott volt ez a dolog, nyomnam is ejjel-nappal:)
A tobbieknek akik ujrakezdik GL! -
Petko #3511 hehe lol, ténleg újra működik a kód... nyaron emiatt hagyta abba az az 50 ember, mert ezt valamiert kijavitottak egészen eddig... SZÓVAL HA MÉG RÉGI HEBESEK IDENÉZTEK, ÚJRA HASZNÁLHATJÁTOK A RÉGI KARITOKAT -
Petko #3510 ja plz ha ittvagy, ird mar meg a kodgeneralo oldal cimet, mer en mar elfelejtettem -
Petko #3509 hmm.. nyaron is ezt nyomtuk a kodokkal, csak osszel az uj trialnal nem jott be... de akkor megin megprobaljuk. beraklak outfitbe termeszetesen csak kari neved add meg. egyebkent enyim petko -
Tucsok #3508 Igen egyszerű a megoldás. Jeleneg ugyanarra az accountra annyi 7 napos ingyen kódot kérsz amennyit akarsz...és így újra és újra lehet aktiválni az accountot.;) Én régen sok MMORPGvel játszottam és jelenleg nem volt már egy ideje amivel játszak, ha megszűnik az ingyen játék sok esély van rá, hogy megrendelem és úgy folytatom.:) Ha te is játszol leírhatnád kit keressek a magyar outfit miatt, mert átigazolnék oda. A mostani karival kb 3 napja játszom a Werner szerveren, jelenleg 8as a Battle Rankja. -
Petko #3507 volt, de miota csak ugy kb 5-6 ember jatszik aktivan, eltunt. ha 2 hete jatszassz triallal ugyanazzal az accal elarulhatnad hogy hogy. Annakidejen en is meg a nyari hadjarat soran kozze tettem az akkor mukodo megoldast, es akkor tobb mint 10-20 ember volt minden este fennt. aztan ahogy vege lett az akkori trialnak, es az ujban meg nincs ez, ugye sokan nem vettek meg, sokaknak meg nincs kedve jatszani -
Tucsok #3506 Nem, úgy értem 2 hete triallal játszom ugyanazzal az accounttal.;) Weboldal van? -
Petko #3505 jatszik, es van magyar outfit
nem fizetsz érte? ugyérted megoldottad valahogy vagy ha lejar a trialod abbahagyod? .. mer akkor mier irtal ide?:) -
Tucsok #3504 Jáccik még valaki Planetside-ot? Én 2 hete kezdtem és nem fizetek érte.;) Van magyar outfit? -
Petko #3503 ha a kreativ alkotásod reklámozod bár igaz nem illik annyira ebbe a kategóriába, de elmegy... viszont hogy ilyen bazi nagy betűkkel, és képpel csinálod az már eléggé rosszul érint -
Petko #3501 az alapjáték is elég... azzal csak annyi hátrányod származik hogy nem tudsz lemenni a barlangokba meg azt a néhány ccs cuccot használni -
#3500 Re :)
Elég,ha csak az alapjáték van meg vagy különa core combatot is meg kell venni márha egyáltalán az pénzbe kerül? -
Petko #3499 nincs annyi, akiknek ténleg tetszet azok nyomjak (nyomni fogjak amint rendben működik)... akik annakidején oda voltak, hogy milyen jó, és képtelenek voltak ennyit rááldozni, azoknak sztem nem is tetszett igazán -
#3498 ahogy elnézem a magyar planetside dolognak annyi?
pedig az elején igen nagy volt a lelkesedésetek!
Nekem is csak nem fizetek érte (mert nem nagyon van miből)...
-
Petko #3497 tok mindegy hogy low vagy hight ba játszasssz, néha elkezd akadozni még jobb gépeken is... ez főként valami memóriakezelési gond miatt van... a core combat elött jó volt, csak utánna jött vissza ez megint (de már lehet hogy most jó a patch óta) -
#3496 én tegnap lemondtam az accom :) -
Petko #3494 en, csak tylerek abbahagytak amig ki nem javitjak az fps bugot, én meg 1edul nem jatszok -
#3493 itt van még vki ? -
Petko #3491 nagyon nagy számú nincs, de mi szoktuk nyomni néha (bár most a héten én pont nem értem rá)
a játékbeli kari neved mondd meg, és megkeresünk