4140
-
#3449 ez fizetős nincs dc crack stb, ha ki akarod probalni arra ott van a 7 napos trial ... -
#3448 Hi!
Tudnátok nekem segíteni?
Csak most találkoztam egy site-on a játékkal(képek) és felkeltette az érdeklődésem.
Szóval honnan tudám beszerezni nem hivatalos úton? Dc-n már kerestem, de planetside néven nem találtam csak egy 1.4GB-os, 7 napos trial exe-t.
Egyáltalán tudnék nyomulni letöltött game-mel? -
#3447 akkor ma este ha játszol vegyél vicca -
Petko #3446 az outfit
hungarian elite briagde -
#3445 HEB ?? höhöhö mér nem értem
-
Petko #3444 na fenn a patch... szal a HEB ujra folytatja anti terrorista elharito tevekenyseget, ehhez keresunk bevetheto felkeszult csapatjatekos katonakat... szal tell me a jatekban -
#3443 sztem holnap fent leszek este, majd tőlem nyomhatjuk egyűtt ... de ma már nem meek vissza -
#3441 wp hez asszem cr1 is elég , cr xp-t meg csak akkor kapsz ha squad leader vagy amugy én meg br20 és cr5 lettem :P -
#3440 nemtom irtam e de br13 lettem:)
tudom már kérdeztem,de wp letevéshez cr 2 kell? és ha igen hogy apicsába fogom én azt elérni?:) -
Petko #3438 ja igen mosmtmár ténleg tölti le az core combat filejait (amik szükségesek a cuccaik megjelentítéséhez) a sima nem expesek számára is, hogy később ne legyen túlterhelve a letöltő rendszer. Az egyébkénti szakasz/balacne patchnak a testelése tovább folytatódik a hét elején egy javítással, mer teli volt hibákkal, meg a balanceon sokat módosítottak. Talán a jövő hét végére az is kijön. -
Petko #3437 A launchpadot patchelte, mert uj desingt, és core combat opciókat kapott. A cc október 28. körül jön ki, és nem ingyenes hanem pénzér lehet letölteni, a launchpadon keresztül. Az ára 30 dolcsi körül van, és már elő lehet rendelni, és akkor a launchpad előre leszed bizonyos fileokat, hogy ne akkor legyen gáz amikor mindenki egyszerre tölti a 600 megát. A szervereken együtt fognak játszani a normál és a core combatos játékosok, csak a sima játékosok nem tudják az új fegyvereket használni, és nem tudnak lemenni a föld alá. -
#3436 én nemtom .. eddig nem szedtem le semmit .. -
#3435 huh, a core combat/t tolti le nekem
ez ugye ingyenes kieg? -
#3433 Mi ez a nagy csönd ? -
#3432 Core combat -
#3431 -
#3430 kifejezetten teccik ez a kép ! :D -
#3429 -
#3428 ajándék xp :DDD -
Petko #3427 Szóval alább a képek arról, amikor a playtest után mindenki összegyült a bázison, hogy a fejlesztők kiosszák az ajándék xp pontokat (20-30e):
-
#3426 képeket vakarunk ! -
Petko #3425 haha, valóban CnC ben is benne volt kicsit átalakítva, de eredetileg George Orwell idézet:)
Cobra te pedig bf admin jogokat stb.-t kapsz ha te voltál aki a nagylelkű szervertámogatást átutalta "Cobra"- néven:) -
#3424 Télleg. Emlékszek milyen király intrója volt. :D -
#3423 Mit kapok Petko ? -
#3422 Megvan! C&C Red Alert, Kane (vagy Caine, már nem tudom). Eltartott egy darabig, de rájöttem! -
#3421 1: töröltem az oldatl, úgyis csak az emilcímem foglalta az UW-n.
2: Petko, honnan is van az aláírásod? Iszonyat ismerős, scak nemtom honnan. -
Petko #3420 én is játszottam tegnap, csak test szerveren, mert volt Playtest... jó poén volt, majd rakok be képet
Egyébként meg teli van még buggal a szakaszozás, de ha rendberakják, és végre a sima szervereken is fenn lessz, megyek nyomulni tylerékkel. -
#3419 :))
amúgy tegnap megütöttem a br13-t, nem nagyon voltatok bent, sőt úgy is fogalmazhatnék senki nem volt bent:)
leadtam az delivert, és vettem egy jófajta reaver jogsit, egész jót repkedtem vele, bejön, most kcsit pilótáskodom a jövöbe:)
az eng skillem meg külön jó, ha gáz van és nicsn rajtam 200 raketta csak elrepülök megreparálom és nyomás vissza
ami kcsit gázosabb viszont, hogy kevés raketta töltet vana gépbe, túl hamar ellövöm öket:P
lehet amúgy joy-ra konfigolni? borz mi a tapasztalat? -
#3418 szal téged se látlak többet .. -
#3417 Hjaja
kinezek egy kodot valamirol.)
pl a virslispultbol:) azzal lehet megy 3 évig is! -
#3416 háháhá :D a játékkal nem sokra mész mert a trial ugyan az mint a full csak a kódót veszed meg ami a dobozban van, szal menj el egy Tescoba és húzzál be egy ps kódot és jöhetsz is játszani . -
#3415 Hi!
Valaki nem adja el a Gamet?
Megveszem óúcsón...
-
#3414 este jertek játszani ! -
#3413 lejárt trial folytatása 13 ropi, utána 1 hónap ingyen -
#3412 az akérdés: hogy ki kell füzetni egy teljes acc árát+ 1 havi előfizu, vagy ha van egy trial acca, simán be kell füzetni 1 hónapra és műxik a dolog..?ű
szal ha atrialt akarod előfizetőssé tenni, akkor mennyit perkálsz össz-vissz?
én azért nemtom mert én boltba vettem, és mivel balunka lejárt atrial, szeretne egy hónapra befüzetni, de ha 10k+1 havi előfizu gondolom át kel gondolja jobban, mintha csak 1havi előfizu oszt csá.. -
#3411 nem a jatekot veszed meg hanem azt a kodot ami a dobozban van .. nemtom mit segítsek -
#3410 Dark Horse!!!
Help!!!
lejart a trialom, es befizetnek 1 honapot, de nemtom hogy lehet...
ugy megy hogy nem kell megvenni a gamet csak a havi dijakat fizetni???
mert en ugy gondoltam... -
Braveheart #3409 Én is játszanék ha nem lenne suli, mert így egy regisztrálással kb 10 órát tudnék játszani hetente...
esetleg ha vki adna trial kódot, max akkor mennék :) -
#3408 Csa skacok!!!
eleg dutva elmenyem volt vasarnap...
delelott egy utos squaddal(nem magyarok) kb 1,5 ora alatt 4 bazist foglaltunk be, cirka 15-16 ezer XP, eleg jol adta:))))
pergettunk:)
szal 10 emberrel nyomultunk eleg osszehangoltan, no meg a leader cr 4 volt szal nagyban segitett a csapatnak! osszegezve, Baro volt!!!
egy gondolat...: tomorulni kene skacok, mer' nagyon LOL!!! -
#3407 Várunk türelemmel, este gyertek gyakni !!!