708
Commandos 3
-
savafan #392 Szerintem az előző részekhez képest rengeteg ellenfél van. -
#391 de hány mega installálás után? a játék már +van :) -
savafan #390 sok:) 3 cd-nyi -
#389 emberek: mennyi hely kell a játéknak? -
savafan #388 Ahogy elnéztem a gestapo emberei mindig lekapcsolják. Illetve amikor csatornába mászik szintén. Az officerek is lekapcsolják. A szimpla katona az hisze neki:) -
TneX #386 Jól van már azért nem kellene túlozni :) -
#385 hali !
az advanced tutorialban mi a túrót kell csinálni ?
( kulcs az hova ? és a létra ? ) már mindenkit lepofoztam a földön. -
#384 na nekikezdtem én is, a fő sniper-t már levadásztam, hangulatra nagyon ott van a játék csak tényleg a felbontás kicsit zavaró, igazán megcsinálhatták volna úgy mint a Desperados-t ami azért nem 1 mai game és mégis szebb :( -
#381 de, a Direct Connect-ről -
savafan #380 Szerintem abban a bazi nagy házban ahol a bevezetőben beszédet tartanak. De ez csak egy tipp, most értem ahhoz a pályához. Ezen pályán nagyfokú öldöklésre van szükség, hogy így körül tudsz nézni? -
#379 Bazzeg,csütörtökön kötik be adsl-t.Már alig várom.380Kbyt/s.Ingyen nem lehet ezeket a játékokat letölteni? -
#378 Remélem magyarítás is lesz hozzá. -
#377 Nem ártan ha valmi okos emberek csinálnának ehez egy olyan progiz amivel feljebb tudjuk tolni a felbontást :( -
#376 Én majd este ülök neki játszani. -
Takigabi #375 2 ben volt 10 pálya(mondjuk nagy), 1 ben vagy 30....... -
antijedi #374 szerintem 2 nagyságrendekel könyebb volt mint az egy :) -
#373 szrtm az első volt a legkönnyebb -
savafan #371 A második pályán a bevárós taktikát választottátok vagy megkeresitek az ellent és legyilkoljátok? -
#370 szerintem eléggé nehéz, kb mint az első. másodikkal én sem játszottam -
#369 Nemtökmind1???
Valamelyik nap (kedd-szerda-csüt) óta a warezeken fennvan a 3 CD-s iso... -
bingo #368 Mikor jelenik meg?És ha már megjelent akkor mikor jelent meg?
-
#367 Játék nehézsége?
Mert az elsö rész nehéz volt (ez tetszett is benne) a 2.-at kihagytam. Szal mennyire nehéz? -
#366 Picit aggódom így a hallottak alapján. Megreggelizem és rakom felfele...
Nekem a Commandos 2 nagyon tetszett végig is toltam vagy 3-4x. Az egyel nem játszottam, mert akkor még nem érdekeltek az ilyen játékok. De a kettő nagyon ütős volt nálam.
Én úgy vagyok vele, hogy ha van olyan grafikája, mint a kettőnek akkor nálam már győzött. Ja és legyen benne kémkislány, vagy valami jóbőr csaj, mint anno a Natasha...Az jócsaj volt... :) -
#365 Figyej a grafika egy fortelem!!! Komolyan borzaszto de a jatek mitsem valtozott en elvezem :) -
#364 Most komolyan mondjatok, hogy 800x600 a max??? -
#363 Ha' a grafika szarabb lett de a jatekmenet nekem tecikk :)
Mijafasznak kellet megint kcisierelni a cuccok helyet? Miert nem volt jo az elso ketto metodusa most kereshetem az egerrel a fel kepernyon az ikonokat :( -
#362 Az is lehet, hogy amiatt a nyomorék XBOX miatt van az egész. Azon a pudván is el kell mennie az enginenek. Másikat feljeszteni PCre? Minek. Ez XBOKSZra készült és idebaszták nekünk.
Ugyanaz mint a húdejó HALO. Xbokszosok elélveznek tőle PC-n 10 perc "játék után uninstall". Gondoljatok bele ha még pénzt is adnánk minden programért pffujj. -
#361 Hát kibasztam 3 CD-t erre a híg fosra. A Commandos2-nek nem volt ekkora hányadék a grafikája, mint ennek 800*nemtomhányban.
Fasz kivan a lusta és pénzéhes fejlesztőkből.
-
antijedi #360 fentvagyok... :P -
#359 Bazz nem lehet felbontást? az igen!
Hát egy nagy - -
#358 ANTIJEDI HUZZALFEL MIRCRE AZTÁN TOLJUK COMM3AT MULTIBA :P -
#357 2 kommentnyit csak vissza tucc olvasni.... -
#356 hogy lehet ebben felbontást állítani? -
antijedi #355 van benne multy... (coop is van szal meg jo is lehet :)) -
antijedi #354 tudtomal nem lehet :( -
#353 ÖÖÖ tudom kicsit láma kérdés,de mintha úgy hallottam volna (bár lehet,nem erröl a játékról volt szó),hogy van benne multiplayer? Bár tudom ez nem az a típusú gamma. -
#352 Hol lehet felbontást állítani? Ebben amiben alapból van sztem játszhatatlan. -
#351 pörög-pörög:-))) -
#350 Pörgessük... :) -
#349 Porgessuk fel!
Balazs Pali.