Commandos 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Még ugyan én nem töltöttem le (még csak most gyön),de ha játszottál az eddigiekkel,akkor itt nem feltétlenül a tömegpusztítás a lényeg,hanem a sunnyogás. Lehet,hogy hangosan írtottad ki a snipert,s megszólalt az alarm. Na azt nagyon sok esetben érdemes elkerülni!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Carlos
Nos, nekem estére lennlesz. Majd akkor játszom vele jól!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

ÁjjLe BoBBi
letöltöm aztán segítek😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Barni
jó, csak nem bírok vele! HEEELP!

Avanti Italia!

ÁjjLe BoBBi
milyen a gém csajok?😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Barni
nem gyenge a játék
én már az elsõ pályán beszartam. leszedtem a snipert. és utána jön sok ellenség. azokat hogy írtsam ki?

Avanti Italia!

Carlos
Árpád jómunkásember...

Þór vígi þessi rúnar

Mayday
Biztos objektumot ir? Nem ojjektum lesz az? Mert akkor az Arpi szerintem tudna segiteni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Imremagdi
igazad van,de a MATAV-nál vmiért nempontosan álltják be ! Hidd el stabil volt, és egyik ismerösömnél is stabil az 50 k

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Sephi
Regionalis settings? ha az nem megyen akkor virus scan surgosen (updated) ha az se akkor tolsd le a netrol a Instal Anywere c. progit es azzalkene menyen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hmm, szvsz egy win reinstall segit 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

valaki segítsen! mit jelent az , hogy " az objektum felület nincs regisztrálva " ? installálnám , de még a setup se nagyon indul el és kilép ezzel az üzenettel...
May Payne 2 ugyanez, mitõl van ez? valaki help plz!

Saint of Underworld N/Me

tényleg multyban már probálta valaki?
hátja jobb int a 2 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

commandos 3-ról is lessz errefele szó valamikor majd? 😛

Mayday
Szerintem meg Balazs Pali.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Na most ez igy ebben a formaban nem igaz mert megal a parttitkar elvtarsnal is 😊))))))))))))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shaman
No ez így ebben a formában szintén nem igaz.
Megkaphatja az adott sebességet,ha olyan egyéntöl tölt le akinek a feltöltési sebessége eléri az õ letöltésijét.
Tehát egy T1-estöl,vagy T3-astól fog tudni annyival letölteni (persze ez még attól is függ mennyien töltenek onnan eccerre)

Shaman
Ez így ebben a formában nem igaz.
8 bit=1 byte
azaz
384/8=48 kbyte
512/8=64 kbyte
768/8=96 kbyte

Tehát neked egy 384-es ADSL a büdös életben sem fog 51K-val letölteni. (max 1-2 sec-ig mert elõtölt)

Jó látás kell... akkor hova?😊

Tetszetõs a játék bár eddig csak a tutorialt csináltam végig. Még szokni kell a kamera mozgatást😊 Kiváncsi leszek ha fontos a precíz gyors jó látás akkor hova fogom forgatni?

Geeryy
Nem tudja valaki a minimum és az ajanlott konfigot??

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

ja meg hogy én semi graf állitási lehetõséget ne találtam, még felbontást se (vagy ugyan egy high-low detali csuszka de hát azzal nem sokra megyek...)

hát kiprobáltam, nekem jo az elsõ benyomás anyi a bajom hogy hotkey-ek elégé el lettek baszva..., szal nem tulzottan használhatóak...

zaki
én majd este cibálom le a game-t, reggelre ez is lent lesz! (addigra talán végig is tolom a MP2-t 😊)

ThePartyFace
Vaze...harom cds?😛
En csak kettot toltottem le...akkor ugy tunik megis inkabb Max Payne kalandjait probalom ki eloszor

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

nah msot probalom ki, ha nagyon soká irok ujr aakko jolett 😛

jah, vagy adjunk nekik atomfegyvereket és máris lehet gyártani egy 3.vh-t 😛PP

Imremagdi
oké,de be kell hozni az ftp-árát !

Info ? Milyen ?

Mayday
Most miert veszekedtek, amikor verekedni is lehet?!

zaki
rendben

hát ha tényleg ilyen ember mitn aminek leirtad én nem szivesen ismerném... 😛PP

Breki33
énis ugy tudtam
ha van info a forumba irok ok?
Breki33
bocsi csak jól ismerem és...
na mindegy
te tod :-)
Breki33
nem errõl beszélek teis tudod

vagy nem te voltál aki pénzért akarta adni a haverjainak a filmeket miközben elõtte õ ingyen kapott mindent?

szóval ne gyere itt villogni jól ismerlek.

a témát lezártam beszéljünk a játékrol
de a névérték nem mindig egyenlõ a valósal, nekem régen pl olyan kabelnetem volt hogy idõnként valamiért leveték a korlátot és ako lehetett 600-al szedni a cuccot ahoent jott anyival 😛

zaki
igen, de sztem nem igaz, mert csak 2 hét múlva jelenik meg a játék, és nincs kint a nforce-on sem...

Carlos
offolgatunk, offolgatunk???

Þór vígi þessi rúnar

Breki33
Zaki olvastad ami-t a COD-ba írtam? :-)
Imremagdi
pénzéhes ? Talán te,mert sajnálod egy ftp-re a zsét !!!!!

Breki33
miért csalódnék?

nem mindenki olyan pénzéhes mint te :-)
Imremagdi
25000Ft-nál jöval többet keresek !

zaki
nekem is 512-es axelero adsl kábelnetem van, és a letöltés 76-78k között van

Mayday
De ha az ftp-je le van korlatozva, vagy tegyuk fel, DC-zik, es ott nem kap nagyobb savot, akkor hiaba van neki 768-asa.
Tehat erdemes sztem is ilyen ftp-ket hasznalni.

Imremagdi
hát csalódni fogsz mert ingyé van !!

Breki33
Nah van végre munkahelyed?
Pont gondolkoztam, hogy egy munkanélküli mibõl keres havi 25.000-et P

A megyeszékhelyi MATÁV? :-)
Imremagdi
hát csalódni fogsz mert inygé van !

Mayday
Hat, vegulis szamolgatok, aranylag megy is, de nekem az 512-re 8-al leosztva mindig 64 jon ki... 😊
Na de felreteve ezt: valoban 512-es kabelre van elofizetesem, az Axeleronal. Es valoban ezt a sebesseget produkalja, nem kamuzok, nem nagyitok, ezt hozza. Eppen ezert is nagyon meg vagyok vele elegedve... 😊 Hogy ez mak-e, vagy masnal is hozza-e, azt nem tudom, de ha esetleg van itt meg kabeles, az irhatna a kapcsolatarol!

Breki33
Breki a nevem

és nem az FTP-d miatt szedsz annyival, hanem az elérésed miatt ami ugyebár havonta 22 900 Ft :-)
Imremagdi
ha tudsz számolni rájöhetsz hogy 512-es kapcsolatnál 67-nél gyorsabban nemtud jönni ! Neked gyorsabb van !

Mayday
Az igazat megvallva mezei 512-es kabelnet, de szinte sosem megy a letoltes 75-80 ala...