Commandos 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az elõzõ részekhez képest rengeteg ellenfél van.

zaki
de hány mega installálás után? a játék már +van :)

sok:) 3 cd-nyi

zaki
emberek: mennyi hely kell a játéknak?

Ahogy elnéztem a gestapo emberei mindig lekapcsolják. Illetve amikor csatornába mászik szintén. Az officerek is lekapcsolják. A szimpla katona az hisze neki:)

Jól van már azért nem kellene túlozni :)

Tirex
hali !

az advanced tutorialban mi a túrót kell csinálni ?
( kulcs az hova ? és a létra ? ) már mindenkit lepofoztam a földön.

Punker
na nekikezdtem én is, a fõ sniper-t már levadásztam, hangulatra nagyon ott van a játék csak tényleg a felbontás kicsit zavaró, igazán megcsinálhatták volna úgy mint a Desperados-t ami azért nem 1 mai game és mégis szebb :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zaki
de, a Direct Connect-rõl

Szerintem abban a bazi nagy házban ahol a bevezetõben beszédet tartanak. De ez csak egy tipp, most értem ahhoz a pályához. Ezen pályán nagyfokú öldöklésre van szükség, hogy így körül tudsz nézni?

kisficege
Bazzeg,csütörtökön kötik be adsl-t.Már alig várom.380Kbyt/s.Ingyen nem lehet ezeket a játékokat letölteni?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Biszke
Remélem magyarítás is lesz hozzá.

CELL StormBird
Nem ártan ha valmi okos emberek csinálnának ehez egy olyan progiz amivel feljebb tudjuk tolni a felbontást :(

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

BADE
Én majd este ülök neki játszani.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

2 ben volt 10 pálya(mondjuk nagy), 1 ben vagy 30.......

szerintem 2 nagyságrendekel könyebb volt mint az egy :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
szrtm az elsõ volt a legkönnyebb

A második pályán a bevárós taktikát választottátok vagy megkeresitek az ellent és legyilkoljátok?

Barni
szerintem eléggé nehéz, kb mint az elsõ. másodikkal én sem játszottam

Avanti Italia!

Carlos
Nemtökmind1???
Valamelyik nap (kedd-szerda-csüt) óta a warezeken fennvan a 3 CD-s iso...

Þór vígi þessi rúnar

Mikor jelenik meg?És ha már megjelent akkor mikor jelent meg?
Shaman
Játék nehézsége?
Mert az elsö rész nehéz volt (ez tetszett is benne) a 2.-at kihagytam. Szal mennyire nehéz?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Carlos
Picit aggódom így a hallottak alapján. Megreggelizem és rakom felfele...
Nekem a Commandos 2 nagyon tetszett végig is toltam vagy 3-4x. Az egyel nem játszottam, mert akkor még nem érdekeltek az ilyen játékok. De a kettõ nagyon ütõs volt nálam.
Én úgy vagyok vele, hogy ha van olyan grafikája, mint a kettõnek akkor nálam már gyõzött. Ja és legyen benne kémkislány, vagy valami jóbõr csaj, mint anno a Natasha...Az jócsaj volt... :)

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Figyej a grafika egy fortelem!!! Komolyan borzaszto de a jatek mitsem valtozott en elvezem :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mayday
Most komolyan mondjatok, hogy 800x600 a max???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Ha' a grafika szarabb lett de a jatekmenet nekem tecikk :)

Mijafasznak kellet megint kcisierelni a cuccok helyet? Miert nem volt jo az elso ketto metodusa most kereshetem az egerrel a fel kepernyon az ikonokat :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pilu OBI
Az is lehet, hogy amiatt a nyomorék XBOX miatt van az egész. Azon a pudván is el kell mennie az enginenek. Másikat feljeszteni PCre? Minek. Ez XBOKSZra készült és idebaszták nekünk.
Ugyanaz mint a húdejó HALO. Xbokszosok elélveznek tõle PC-n 10 perc "játék után uninstall". Gondoljatok bele ha még pénzt is adnánk minden programért pffujj.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pilu OBI
Hát kibasztam 3 CD-t erre a híg fosra. A Commandos2-nek nem volt ekkora hányadék a grafikája, mint ennek 800*nemtomhányban.
Fasz kivan a lusta és pénzéhes fejlesztõkbõl.

fentvagyok... :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CELL StormBird
Bazz nem lehet felbontást? az igen!
Hát egy nagy -

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Jonny87
ANTIJEDI HUZZALFEL MIRCRE AZTÁN TOLJUK COMM3AT MULTIBA :P

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Shaman
2 kommentnyit csak vissza tucc olvasni....

CELL StormBird
hogy lehet ebben felbontást állítani?

van benne multy... (coop is van szal meg jo is lehet :))

tudtomal nem lehet :(

Shaman
ÖÖÖ tudom kicsit láma kérdés,de mintha úgy hallottam volna (bár lehet,nem erröl a játékról volt szó),hogy van benne multiplayer? Bár tudom ez nem az a típusú gamma.

Pilu OBI
Hol lehet felbontást állítani? Ebben amiben alapból van sztem játszhatatlan.

Shaman
pörög-pörög:-)))

Carlos
Pörgessük... :)

Þór vígi þessi rúnar

Mayday
Porgessuk fel!
Balazs Pali.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shaman
Na mi van mán emberek?? Senki sem tolja,senki sincs sehol elakadva?? Nem pörög a Topic!!

Barni
Ja, azt tudom, még anno az 1el játszottam sokat.
de már megoldottam, következõ pályán vagyok. elég nehéz amúgy. kell egy pár quicksave a dolgokhoz :)

Avanti Italia!

Carlos
Én ma estétõl fogok ezzel játsdzani... Meg persze a Sims-el... :)

Þór vígi þessi rúnar

zaki
ígérem, holnaptól már ezzel fogok játszani :)

:DDDDD

Shaman
Nem kéne annyit Max payne2-zni. Úgyis elakadtál benne,itt az idö,hogy Commandoszz kicsit

zaki
igaz, még nem próbáltam ki

zaki
nekem már lent van a game bi-bi-bíí

Carlos
Kettes CD pofátlanul lassan jön...10-15K. Nevetséges.
Ennyi idõ alatt tegnap az elsõ és a harmadik CD lennvolt. Mostmeg itt szerencsétlenkedik a másodikkal. SUX!!!

Þór vígi þessi rúnar

Legjobb játék:D
Mikó?