708
Commandos 3
-
Christian #456 HI ALL!! az első pályán trtok, aholha alarm van, akkor megy a vonat és end a küldetés. Namost, van a kém meg a lupin, ezekkel kezdek, és azt irja, bekell mennem abba a házba ami ott van, és ki kell kapcsolnom a riasztót, de nemtom kikapcsolni mer nemtom hol van, mer a házban sehol nincs. Valaki help PLS!!! -
#453 Mindig legyenket embered bent a szobaban az ajto fele automata lovesben es akkor tuti nem gyun be senki :)
en mindig egy emberel rohangalok :) -
s.0liver #450 Heh értem ,de még nem vagyok a repülőnél! Mert mindig megölik O'Donel tábornokot ha magára hagyom :( Tehát ? hogyan csináljam ? -
#448 Jah en a masodir resben soha sem hasznaltam azt hogy forgassam a kemerat de itt let fontossagu tud lenni :) -
#447 Az első már megvan,de az a művészeti genyó nem tudom hol van:))A küldetés másik fele tiszta McGyver:)) -
#446 A repcsibe be kell szállni.Egy fél órát szenvedtem mire megtaláltam a bejáratot:))(ha jól emlékszem itt van valamilyen irat,az kell)
Stalingrad csak 3 pályás??Mert nálam kilépett a campaignokhoz. -
s.0liver #445 Stalingrad' - megölöm a SNIPERt és ugye animáció jön megkapom Beretet, Franciskát, Infrenot. A hídról jönnek mint atom(sokan) tolnak 1db ágyut elveszem töllük stb. de mi van ?! hátul a csövek közt mászkálhatok meg ilyesmi de konkrétan mit kell csinálni a pályán ? S.O.S :D -
#444 Mi is a kovetkezo? amikor elkapnak vagy amikor el kell jtni a repuloig?
Mert ha elkaptak ott javaslom mindekinek hogty ne kinlodjanak sokat :) Ott ahol az oreg Spy var minket maszunk is ki vele ugy hogy ne vegyenek erte es menyunk be az elso kapun ahol leutven mindekit maris kapunk ey egyenruhat. Aztan menyunk ki intezuk el az ort aki setal majd mindekit hozzuk ki a csatornabol es be a hazikoba. Ott siman ajjunk be a bejarat ele mindekivel tamado modba es hadd jojjon a faszi. Persze ehez elott lasatok meg hova megy a pasi be :) -
#440 Erre tud valaki megoldást?
Stop the convoy and recover the works of art
-
#439 Persze előtte a kisebb snipereket el kell távolítani:)) -
#438 Az ablakból kell kiszedni a fősnipert! -
#434 A jatek nagyon egyszeruen kezelheto. Az A Z Ctrl gombok nekem nagy segitsegre vannak es nem is kell tobb. Tanujatok mar meg jaccani aztan irjatok dolgokat.
Mindegyik palyarol azt fogod hinni hogy kurva nehez pedig csak kicsit kel gondolkodni. Mint mar irtam ebben nem hataoss az a full hetn muvelet. Az elso palyuat pl ugy kell megcsinalni hogy fogod Francis-t es lemesz balra ahol vann egy garazs feleseg is. Lenyeg hogy ne a szokokut fele mennyel. Onnan ha lemesz lesz egy kijarat a szokokut fele aminek egyik felen van egy kis orhaziko. Ott be kel alni es szepen elkezdeni kiszedni az oszeset korbe korbe baromi egyszeru es amuitan ez legvolt a fo sznajpert ugy lod meg hogy bealsz a saroknal A gomb mondban es losz egyet majd a hulye meghajja es megnezi mivan es ahogy latoszogbe kerult paff le is van love :)
-
#430 szvsz eleg gaz a jatek
Onnantol kezdve, hogy nincsen hotkey a fegyverekhez....
Nehez kezelni. A ketto sokkal jobban tetszett.
Na mindegy:P -
#427 ez kamu!!! meg lehet csinálni a mission-t, csak kurva sok türeletem és quick load kell hozzá!én már a 4.missio-nál tartok! -
#423 Egybkent sokkal jobb mint az ozes elozo! En nem szoktam meghalni mert minden helyet otszor nezek at ha oda lehet menni vagy sem! Nekem az is teccik hogy nem kell minden egyes palyan full hentet csinalni hanem szepen taktikusan meg lehet oldani az egeszet! Nagyon birom hogyaz egesz varos meg van animalva es nem az a bargyu hangulat van! Eszmeletlen a kod efekket is es a ho is:) Igaz sajna a grafika nem jobb de a jatek ugyanolyan elvezheto :) -
#422 Orulnek ha nem lonned el a jatekot vazz... -
#421 Akkor nem sokára ott vagy ahol én!Már mindenkit kinyírtam,de nem tudom mit kell csinálni! -
#420 Tud valaki hozzá leirást? -
#417 Itt mit kell csinálni?
Stop the convoy and recover the works of art
Valaki játszott már ezen a pályán?(Central Europa,amikor kapsz soldiereket és ki kell védeni a támadásokat) -
#415 Amúgy nekem eddig nem tetszik a játék!!!!!!
Szopat orrba szájba, az első pályán 5 meghaltam, és ez kicsit idegesít... -
#414 nem tud valaki leirást a játékrol ? -
#413 Lehet a crackem szar, dehát mindenkinek ez van szerintem. -
#412 Hát ez így is fosbugos. -
#411 Egy próbát megér!!! -
#410 Akkor megpróbálom 98-as kompatibilitással futtatni az exe-t, talán úgy akkor működik. -
#409 d3d.
Nekem is 45.23 dx9 ti4200 csak 98SE CXP helyett.
Szóval a Windows a szűk keresztmetszet akkor!!! -
#408 45.23-as van, dx9, winXP és ti4200
a játék egyébként d3d vagy openGL-t igényel? -
#407 Most látom, még nem is írtatok olyan sokat. Na visszaolvasok kicsit, de a kérdésem azért fennáll. -
#406 Énis csak lestem, hogy High meg Low.
Nekem Highon jó. Nincs elmosódva!!! :)
Driver gond esetleg? -
#405 Hi!
Bocs, hogy nem olvasok most vissza, de sűrgős.
Szóval: nem volt problémája senkinek a játékban a grafikával?
Nekem elmosódik az egész kép és nem lehet vele játszani.
Ez megint valami nvidia baj lehet?
A grafikán a játékban csak a high és low közül lehet választani? Semmi felbontás és egyebek?
-
#404 Codec hiba lesz!!! -
#402 Hoppa! Igazad volt! Most kaptak el a nacik es eddig rohadt jo volt a gem! Mesze nem olyan kurva nehez eddig mint a masodik resz elso palyaja volt :)
kicsit megijedtem amikor meg kellet vedeni a mukit hogy mindig jottek a rohadtak es feltem nem latom meg oket.
nem tudom elhiszitek e nekem de en meg soha nem hasznaltamse a elso reszben se a masodikban granatot , molotov koktailt es akarmilyen dobo targyat! Nagy hiba volt! Csak ugy repultek a kicsikek :)
Azert csalodasom fentmarad! Feltettuk egy masik gepre a Commandos 2 -ot es szazszor szebbek a karakterek es tobb mozgasuk van. Ott mutatta ahogy felkapja a halott katonan itt meg siman hopp mar a valan is van... meg ilyenek... de azert roppant elvezem!
nyugtasatok meg hogy lesz majd szep meleg zold ovezet is es nem csak rohadt tel :))))
Egyebkent furcsa dolgot vettemeszre... nalam neha neha eltunnek a targyak a Inventoribol ;((( Masnak is tortent ilyen??? -
savafan #401 A Sztálingrádos harmadik nem könnyű:( Annyian vannak, hogy csak na. A csatornában már kiírtottam a "patkányokat". Most jön a felszín, de ott a többszöröse van a lentieknek. -
TneX #399 De miééért szerintem tök rendbe van a grafika 17" moncsin játszok,most akkor vak vagyok? -
TneX #398 Nem,csak bebeszéled magadbak! :) -
#397 Engem öszintén idegesit egy picit a grafika baaz.... -
savafan #396 nem -
#395 Nálatok sem lehet beállítani,hogy a fegyvereket a billentyűzettel vedd elő?(Mármint te saját magad állítod be) -
#394 thx -
savafan #393 1,83 gb