Commandos 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az advanced tutorialban mi a túrót kell csinálni ?
( kulcs az hova ? és a létra ? ) már mindenkit lepofoztam a földön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Valamelyik nap (kedd-szerda-csüt) óta a warezeken fennvan a 3 CD-s iso...
Þór vígi þessi rúnar
Mert az elsö rész nehéz volt (ez tetszett is benne) a 2.-at kihagytam. Szal mennyire nehéz?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nekem a Commandos 2 nagyon tetszett végig is toltam vagy 3-4x. Az egyel nem játszottam, mert akkor még nem érdekeltek az ilyen játékok. De a kettõ nagyon ütõs volt nálam.
Én úgy vagyok vele, hogy ha van olyan grafikája, mint a kettõnek akkor nálam már gyõzött. Ja és legyen benne kémkislány, vagy valami jóbõr csaj, mint anno a Natasha...Az jócsaj volt... :)
Þór vígi þessi rúnar
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mijafasznak kellet megint kcisierelni a cuccok helyet? Miert nem volt jo az elso ketto metodusa most kereshetem az egerrel a fel kepernyon az ikonokat :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ugyanaz mint a húdejó HALO. Xbokszosok elélveznek tõle PC-n 10 perc "játék után uninstall". Gondoljatok bele ha még pénzt is adnánk minden programért pffujj.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Fasz kivan a lusta és pénzéhes fejlesztõkbõl.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hát egy nagy -
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Balazs Pali.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
de már megoldottam, következõ pályán vagyok. elég nehéz amúgy. kell egy pár quicksave a dolgokhoz :)
Avanti Italia!
Ennyi idõ alatt tegnap az elsõ és a harmadik CD lennvolt. Mostmeg itt szerencsétlenkedik a másodikkal. SUX!!!
Þór vígi þessi rúnar
Mikó?