708
Commandos 3
  • Shaman
    Na mi van mán emberek?? Senki sem tolja,senki sincs sehol elakadva?? Nem pörög a Topic!!
  • Barni
    Ja, azt tudom, még anno az 1el játszottam sokat.
    de már megoldottam, következő pályán vagyok. elég nehéz amúgy. kell egy pár quicksave a dolgokhoz :)
  • Carlos
    Én ma estétől fogok ezzel játsdzani... Meg persze a Sims-el... :)
  • zaki
    ígérem, holnaptól már ezzel fogok játszani :)
  • antijedi
    :DDDDD
  • Shaman
    Nem kéne annyit Max payne2-zni. Úgyis elakadtál benne,itt az idö,hogy Commandoszz kicsit
  • zaki
    igaz, még nem próbáltam ki
  • zaki
    nekem már lent van a game bi-bi-bíí
  • Carlos
    Kettes CD pofátlanul lassan jön...10-15K. Nevetséges.
    Ennyi idő alatt tegnap az első és a harmadik CD lennvolt. Mostmeg itt szerencsétlenkedik a másodikkal. SUX!!!
  • Christian
    Legjobb játék:D
    Mikó?
  • Shaman
    Még ugyan én nem töltöttem le (még csak most gyön),de ha játszottál az eddigiekkel,akkor itt nem feltétlenül a tömegpusztítás a lényeg,hanem a sunnyogás. Lehet,hogy hangosan írtottad ki a snipert,s megszólalt az alarm. Na azt nagyon sok esetben érdemes elkerülni!
  • Carlos
    Nos, nekem estére lennlesz. Majd akkor játszom vele jól!!! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    letöltöm aztán segítek;)
  • Barni
    jó, csak nem bírok vele! HEEELP!
  • ÁjjLe BoBBi
    milyen a gém csajok?;)
  • Barni
    nem gyenge a játék
    én már az első pályán beszartam. leszedtem a snipert. és utána jön sok ellenség. azokat hogy írtsam ki?
  • Carlos
    Árpád jómunkásember...
  • Mayday
    Biztos objektumot ir? Nem ojjektum lesz az? Mert akkor az Arpi szerintem tudna segiteni...
  • Imremagdi
    igazad van,de a MATAV-nál vmiért nempontosan álltják be ! Hidd el stabil volt, és egyik ismerösömnél is stabil az 50 k
  • Sephi
    Regionalis settings? ha az nem megyen akkor virus scan surgosen (updated) ha az se akkor tolsd le a netrol a Instal Anywere c. progit es azzalkene menyen.
  • antijedi
    hmm, szvsz egy win reinstall segit :P
  • Joint
    valaki segítsen! mit jelent az , hogy " az objektum felület nincs regisztrálva " ? installálnám , de még a setup se nagyon indul el és kilép ezzel az üzenettel...
    May Payne 2 ugyanez, mitől van ez? valaki help plz!
  • antijedi
    tényleg multyban már probálta valaki?
    hátja jobb int a 2 :PP
  • antijedi
    commandos 3-ról is lessz errefele szó valamikor majd? :P
  • Mayday
    Szerintem meg Balazs Pali.
  • Sephi
    Na most ez igy ebben a formaban nem igaz mert megal a parttitkar elvtarsnal is :)))))))))))))))))))))))

• Shaman
    No ez így ebben a formában szintén nem igaz.
    Megkaphatja az adott sebességet,ha olyan egyéntöl tölt le akinek a feltöltési sebessége eléri az ő letöltésijét.
    Tehát egy T1-estöl,vagy T3-astól fog tudni annyival letölteni (persze ez még attól is függ mennyien töltenek onnan eccerre)
  • Shaman
    Ez így ebben a formában nem igaz.
    8 bit=1 byte
    azaz
    384/8=48 kbyte
    512/8=64 kbyte
    768/8=96 kbyte

Tehát neked egy 384-es ADSL a büdös életben sem fog 51K-val letölteni. (max 1-2 sec-ig mert előtölt)
  • savafan
    Jó látás kell... akkor hova?:)
  • savafan
    Tetszetős a játék bár eddig csak a tutorialt csináltam végig. Még szokni kell a kamera mozgatást:) Kiváncsi leszek ha fontos a precíz gyors jó látás akkor hova fogom forgatni?
  • Geeryy
    Nem tudja valaki a minimum és az ajanlott konfigot??
  • antijedi
    ja meg hogy én semi graf állitási lehetőséget ne találtam, még felbontást se (vagy ugyan egy high-low detali csuszka de hát azzal nem sokra megyek...)
  • antijedi
    hát kiprobáltam, nekem jo az első benyomás anyi a bajom hogy hotkey-ek elégé el lettek baszva..., szal nem tulzottan használhatóak...
  • zaki
    én majd este cibálom le a game-t, reggelre ez is lent lesz! (addigra talán végig is tolom a MP2-t :))
  • ThePartyFace
    Vaze...harom cds?:P
    En csak kettot toltottem le...akkor ugy tunik megis inkabb Max Payne kalandjait probalom ki eloszor
  • antijedi
    nah msot probalom ki, ha nagyon soká irok ujr aakko jolett :P
  • antijedi
    jah, vagy adjunk nekik atomfegyvereket és máris lehet gyártani egy 3.vh-t :PPP
  • Imremagdi
    oké,de be kell hozni az ftp-árát !

Info ? Milyen ?
  • Mayday
    Most miert veszekedtek, amikor verekedni is lehet?!
  • zaki
    rendben