708
Commandos 3
-
#348 Na mi van mán emberek?? Senki sem tolja,senki sincs sehol elakadva?? Nem pörög a Topic!! -
#347 Ja, azt tudom, még anno az 1el játszottam sokat.
de már megoldottam, következő pályán vagyok. elég nehéz amúgy. kell egy pár quicksave a dolgokhoz :) -
#346 Én ma estétől fogok ezzel játsdzani... Meg persze a Sims-el... :) -
#345 ígérem, holnaptól már ezzel fogok játszani :) -
antijedi #344 :DDDDD -
#343 Nem kéne annyit Max payne2-zni. Úgyis elakadtál benne,itt az idö,hogy Commandoszz kicsit -
#342 igaz, még nem próbáltam ki -
#341 nekem már lent van a game bi-bi-bíí -
#340 Kettes CD pofátlanul lassan jön...10-15K. Nevetséges.
Ennyi idő alatt tegnap az első és a harmadik CD lennvolt. Mostmeg itt szerencsétlenkedik a másodikkal. SUX!!! -
Christian #339 Legjobb játék:D
Mikó?
-
#337 Még ugyan én nem töltöttem le (még csak most gyön),de ha játszottál az eddigiekkel,akkor itt nem feltétlenül a tömegpusztítás a lényeg,hanem a sunnyogás. Lehet,hogy hangosan írtottad ki a snipert,s megszólalt az alarm. Na azt nagyon sok esetben érdemes elkerülni! -
#336 Nos, nekem estére lennlesz. Majd akkor játszom vele jól!!! :) -
#335 letöltöm aztán segítek;) -
#334 jó, csak nem bírok vele! HEEELP! -
#333 milyen a gém csajok?;) -
#332 nem gyenge a játék
én már az első pályán beszartam. leszedtem a snipert. és utána jön sok ellenség. azokat hogy írtsam ki? -
#331 Árpád jómunkásember... -
#330 Biztos objektumot ir? Nem ojjektum lesz az? Mert akkor az Arpi szerintem tudna segiteni... -
#329 igazad van,de a MATAV-nál vmiért nempontosan álltják be ! Hidd el stabil volt, és egyik ismerösömnél is stabil az 50 k -
#328 Regionalis settings? ha az nem megyen akkor virus scan surgosen (updated) ha az se akkor tolsd le a netrol a Instal Anywere c. progit es azzalkene menyen. -
antijedi #326 hmm, szvsz egy win reinstall segit :P -
Joint #325 valaki segítsen! mit jelent az , hogy " az objektum felület nincs regisztrálva " ? installálnám , de még a setup se nagyon indul el és kilép ezzel az üzenettel...
May Payne 2 ugyanez, mitől van ez? valaki help plz! -
antijedi #324 tényleg multyban már probálta valaki?
hátja jobb int a 2 :PP -
antijedi #323 commandos 3-ról is lessz errefele szó valamikor majd? :P -
#322 Szerintem meg Balazs Pali. -
#321 Na most ez igy ebben a formaban nem igaz mert megal a parttitkar elvtarsnal is :)))))))))))))))))))))))
-
#320 No ez így ebben a formában szintén nem igaz.
Megkaphatja az adott sebességet,ha olyan egyéntöl tölt le akinek a feltöltési sebessége eléri az ő letöltésijét.
Tehát egy T1-estöl,vagy T3-astól fog tudni annyival letölteni (persze ez még attól is függ mennyien töltenek onnan eccerre) -
#319 Ez így ebben a formában nem igaz.
8 bit=1 byte
azaz
384/8=48 kbyte
512/8=64 kbyte
768/8=96 kbyte
Tehát neked egy 384-es ADSL a büdös életben sem fog 51K-val letölteni. (max 1-2 sec-ig mert előtölt) -
savafan #316 Jó látás kell... akkor hova?:) -
savafan #315 Tetszetős a játék bár eddig csak a tutorialt csináltam végig. Még szokni kell a kamera mozgatást:) Kiváncsi leszek ha fontos a precíz gyors jó látás akkor hova fogom forgatni? -
#313 Nem tudja valaki a minimum és az ajanlott konfigot??
-
antijedi #312 ja meg hogy én semi graf állitási lehetőséget ne találtam, még felbontást se (vagy ugyan egy high-low detali csuszka de hát azzal nem sokra megyek...) -
antijedi #311 hát kiprobáltam, nekem jo az első benyomás anyi a bajom hogy hotkey-ek elégé el lettek baszva..., szal nem tulzottan használhatóak... -
#310 én majd este cibálom le a game-t, reggelre ez is lent lesz! (addigra talán végig is tolom a MP2-t :)) -
#309 Vaze...harom cds?:P
En csak kettot toltottem le...akkor ugy tunik megis inkabb Max Payne kalandjait probalom ki eloszor -
antijedi #308 nah msot probalom ki, ha nagyon soká irok ujr aakko jolett :P -
antijedi #307 jah, vagy adjunk nekik atomfegyvereket és máris lehet gyártani egy 3.vh-t :PPP -
#306 oké,de be kell hozni az ftp-árát !
Info ? Milyen ? -
#305 Most miert veszekedtek, amikor verekedni is lehet?! -
#304 rendben