Commandos 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Igen bogaram de itt mindeki mashogy tudgya megcsinalni a dolgokat. Es mar sokan eljutottak ide es tenyleg nem tudom micsinalni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shaman
heee! nem pont ezen nyikodtál a Max payne 2 topicban,hogy nem kéne mindenkinek elakadni/segíteni ,mert már akkor kívülröl fogjuk fujni a gammát,holott még bele sem kezdtöünk??
tessék szépen rájönni magadtól mit kell csinálni!! Ne mondj ellent magadnak!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sephi
Hosalalee 😊

En nem tudok atmenni az Elso Europas palyan 😊 Sehogy sem tudok atmenni az elso ki hidon met mindaket katonna stabilan pont a hidat nezni 😞Azt hogy csinalom meg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BADE
Nekem 7 msáodpercem maradt.Majdnem pontos idõzítés😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ááá bazzeg nemmegy ez a vigágjátszás feladom, nemtom hogyirjam öld meg azt öld meg ezt ez baromság😄D

Nem, nem kell bemenni mer nemlesz vége a küldinek😞 pedig nagyno kikéne kaccsolni mer amugy nemtom tovább inni valaki segítsen pls!!
Ja, és kigondoltam,elkezdtem irni a vigégjátszást,😄DD, bár ha még az elsõ pályát se tom végigvinni akkor hoszú ideig elnyúlhat.

Sephi
Mondjuk tudtomal ott csak be kell menni de en meg ott nem tartok 😊

Jelenleg kinlodok meg az elejen...

nekem nem tölt csomot viszont téleg kurva idegesitõ eza forgatósdi 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ja és nekem sztem a commandos 2 nek a zenéja sokkkal jobb volt, mint a 3 hát meg amugy aza gáz, hogy a képernyõforgatás az egy csomó idõbe talik, csomót tölt😞

HI ALL!! az elsõ pályán trtok, aholha alarm van, akkor megy a vonat és end a küldetés. Namost, van a kém meg a lupin, ezekkel kezdek, és azt irja, bekell mennem abba a házba ami ott van, és ki kell kapcsolnom a riasztót, de nemtom kikapcsolni mer nemtom hol van, mer a házban sehol nincs. Valaki help PLS!!!

Sephi
Mindig legyenket embered bent a szobaban az ajto fele automata lovesben es akkor tuti nem gyun be senki 😊

en mindig egy emberel rohangalok 😊

Heh értem ,de még nem vagyok a repülõnél! Mert mindig megölik O'Donel tábornokot ha magára hagyom 😞 Tehát ? hogyan csináljam ?
Sephi
Jah en a masodir resben soha sem hasznaltam azt hogy forgassam a kemerat de itt let fontossagu tud lenni 😊

BADE
Az elsõ már megvan,de az a mûvészeti genyó nem tudom hol van😊)A küldetés másik fele tiszta McGyver😊)

BADE
A repcsibe be kell szállni.Egy fél órát szenvedtem mire megtaláltam a bejáratot😊)(ha jól emlékszem itt van valamilyen irat,az kell)
Stalingrad csak 3 pályás??Mert nálam kilépett a campaignokhoz.

Stalingrad' - megölöm a SNIPERt és ugye animáció jön megkapom Beretet, Franciskát, Infrenot. A hídról jönnek mint atom(sokan) tolnak 1db ágyut elveszem töllük stb. de mi van ?! hátul a csövek közt mászkálhatok meg ilyesmi de konkrétan mit kell csinálni a pályán ? S.O.S 😄
Sephi
Mi is a kovetkezo? amikor elkapnak vagy amikor el kell jtni a repuloig?

Mert ha elkaptak ott javaslom mindekinek hogty ne kinlodjanak sokat 😊 Ott ahol az oreg Spy var minket maszunk is ki vele ugy hogy ne vegyenek erte es menyunk be az elso kapun ahol leutven mindekit maris kapunk ey egyenruhat. Aztan menyunk ki intezuk el az ort aki setal majd mindekit hozzuk ki a csatornabol es be a hazikoba. Ott siman ajjunk be a bejarat ele mindekivel tamado modba es hadd jojjon a faszi. Persze ehez elott lasatok meg hova megy a pasi be 😊

BADE
Erre tud valaki megoldást?
Stop the convoy and recover the works of art

BADE
Persze elõtte a kisebb snipereket el kell távolítani😊)

BADE
Az ablakból kell kiszedni a fõsnipert!

Sephi
A jatek nagyon egyszeruen kezelheto. Az A Z Ctrl gombok nekem nagy segitsegre vannak es nem is kell tobb. Tanujatok mar meg jaccani aztan irjatok dolgokat.

Mindegyik palyarol azt fogod hinni hogy kurva nehez pedig csak kicsit kel gondolkodni. Mint mar irtam ebben nem hataoss az a full hetn muvelet. Az elso palyuat pl ugy kell megcsinalni hogy fogod Francis-t es lemesz balra ahol vann egy garazs feleseg is. Lenyeg hogy ne a szokokut fele mennyel. Onnan ha lemesz lesz egy kijarat a szokokut fele aminek egyik felen van egy kis orhaziko. Ott be kel alni es szepen elkezdeni kiszedni az oszeset korbe korbe baromi egyszeru es amuitan ez legvolt a fo sznajpert ugy lod meg hogy bealsz a saroknal A gomb mondban es losz egyet majd a hulye meghajja es megnezi mivan es ahogy latoszogbe kerult paff le is van love 😊

ThePartyFace
szvsz eleg gaz a jatek
Onnantol kezdve, hogy nincsen hotkey a fegyverekhez....
Nehez kezelni. A ketto sokkal jobban tetszett.

Na mindegy😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ubi
ez kamu!!! meg lehet csinálni a mission-t, csak kurva sok türeletem és quick load kell hozzá!én már a 4.missio-nál tartok!
Sephi
Egybkent sokkal jobb mint az ozes elozo! En nem szoktam meghalni mert minden helyet otszor nezek at ha oda lehet menni vagy sem! Nekem az is teccik hogy nem kell minden egyes palyan full hentet csinalni hanem szepen taktikusan meg lehet oldani az egeszet! Nagyon birom hogyaz egesz varos meg van animalva es nem az a bargyu hangulat van! Eszmeletlen a kod efekket is es a ho is😊 Igaz sajna a grafika nem jobb de a jatek ugyanolyan elvezheto 😊

Sephi
Orulnek ha nem lonned el a jatekot vazz...

BADE
Akkor nem sokára ott vagy ahol én!Már mindenkit kinyírtam,de nem tudom mit kell csinálni!

Charly
Tud valaki hozzá leirást?

BADE
Itt mit kell csinálni?
Stop the convoy and recover the works of art
Valaki játszott már ezen a pályán?(Central Europa,amikor kapsz soldiereket és ki kell védeni a támadásokat)

Carlos
Amúgy nekem eddig nem tetszik a játék!!!!!!
Szopat orrba szájba, az elsõ pályán 5 meghaltam, és ez kicsit idegesít...

Þór vígi þessi rúnar

DonPapa
nem tud valaki leirást a játékrol ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Sol Dier
Lehet a crackem szar, dehát mindenkinek ez van szerintem.

Sol Dier
Hát ez így is fosbugos.

Carlos
Egy próbát megér!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sol Dier
Akkor megpróbálom 98-as kompatibilitással futtatni az exe-t, talán úgy akkor mûködik.

Carlos
d3d.
Nekem is 45.23 dx9 ti4200 csak 98SE CXP helyett.
Szóval a Windows a szûk keresztmetszet akkor!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sol Dier
45.23-as van, dx9, winXP és ti4200
a játék egyébként d3d vagy openGL-t igényel?

Sol Dier
Most látom, még nem is írtatok olyan sokat. Na visszaolvasok kicsit, de a kérdésem azért fennáll.

Carlos
Énis csak lestem, hogy High meg Low.
Nekem Highon jó. Nincs elmosódva!!! 😊
Driver gond esetleg?

Þór vígi þessi rúnar

Sol Dier
Hi!
Bocs, hogy nem olvasok most vissza, de sûrgõs.
Szóval: nem volt problémája senkinek a játékban a grafikával?
Nekem elmosódik az egész kép és nem lehet vele játszani.
Ez megint valami nvidia baj lehet?
A grafikán a játékban csak a high és low közül lehet választani? Semmi felbontás és egyebek?

Carlos
Codec hiba lesz!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Hoppa! Igazad volt! Most kaptak el a nacik es eddig rohadt jo volt a gem! Mesze nem olyan kurva nehez eddig mint a masodik resz elso palyaja volt 😊

kicsit megijedtem amikor meg kellet vedeni a mukit hogy mindig jottek a rohadtak es feltem nem latom meg oket.

nem tudom elhiszitek e nekem de en meg soha nem hasznaltamse a elso reszben se a masodikban granatot , molotov koktailt es akarmilyen dobo targyat! Nagy hiba volt! Csak ugy repultek a kicsikek 😊

Azert csalodasom fentmarad! Feltettuk egy masik gepre a Commandos 2 -ot es szazszor szebbek a karakterek es tobb mozgasuk van. Ott mutatta ahogy felkapja a halott katonan itt meg siman hopp mar a valan is van... meg ilyenek... de azert roppant elvezem!

nyugtasatok meg hogy lesz majd szep meleg zold ovezet is es nem csak rohadt tel 😊)))

Egyebkent furcsa dolgot vettemeszre... nalam neha neha eltunnek a targyak a Inventoribol ;((( Masnak is tortent ilyen???

A Sztálingrádos harmadik nem könnyû😞 Annyian vannak, hogy csak na. A csatornában már kiírtottam a "patkányokat". Most jön a felszín, de ott a többszöröse van a lentieknek.

De miééért szerintem tök rendbe van a grafika 17" moncsin játszok,most akkor vak vagyok?

Nem,csak bebeszéled magadbak! 😊

Sephi
Engem öszintén idegesit egy picit a grafika baaz....

nem

BADE
Nálatok sem lehet beállítani,hogy a fegyvereket a billentyûzettel vedd elõ?(Mármint te saját magad állítod be)

zaki
thx

1,83 gb