708
Commandos 3
-
Christian #507 Hu de a játékot nem az eiod nevezte el, hnem a fejlesztő eidost ne okoljuk, hanem a fejlesztőt! eidos csak kiadja
:D -
N1 #506 Central Europe 1 pálya vasut közelébe abba a nagy házba 1 emelten van egy admirális ruha.de ha felveszem akkor azt irja ki a progi hogy officer uniform..miért? -
Még kiegészítőnek is gyenge és kevés! -
Na itt mit kell csinálni?
Stop the convoy and recover the works of art
Minden friccet kiiktattam. -
Ha az utolsó pályára gondolsz,ami már Berlin,akkor be kell szállni minden egységeddel a Kubelwagenbe. -
G.Freeman #499 akar vki jatszani online? -
Christian #498 BASSZUS elveszett az összes mentésem a kuva életbe:((((((((((((((((( Valakilécci adja meg a Central Europe 3. pályája mentését pls! amikor a green berettel vagyunk! pls!és mondja meg hova kell bemásolni! lécci
[email protected] -
A 2-ben legalább mutatta a nyíl,hogy kb. hova kell menni!Itt meg semmi,ez olyan,mintha tűt keresnénk a szénakazalban! -
Vagy adjanak ki a 2-höz pályaszerkesztőt! -
Jaja,de az Eidos a jelek szerint visszafejlődik! -
Christian #494 Hát elég kasi ez a játék. a 2 sokkal jobb volt:(
Kár érte. Ki kéne adni egy Commandos 2 kiegészítőt:D -
A Commandos 2 végigjátszása után mondogattam,hogy majd milyen jó lesz a Comm3,de sajnos be kell vallani,hogy egy rakás szar:((
Nevetséges célok,5perces pályák(ne jó nem:)),de tizede sem a 2-höz képest),semmi új kaszt!Az irányítás,kezelhetőség,grafika sokkal szarabb lett.CSak azt nem értem,hogy az Eidos,ilyet hogy adhatott ki!Nálam az volt,hogy a fricc belémlőtt egyet és a nálam lvő 5 medicpack ugrott(saját maga használja fel).
-
BBking #492 Tuti csak 800x600-ban lehet játszani?Nincs valami mód,hogy feljebb lehessen rakni a felbontást?19-es monitoron így még fosabb az egész. -
:)))) -
Ja hogy csak annyit tennek meg hozza hogy ha ez igy folytatodik akkor a Commandos 8 -banmar nem is lesz palya hanem ahogy elinditod nyertel :))) -
Az elsoben volt 20 palya + 8 a kiegeszitovel majd a ketessben volt 10 + a 10 bonus palya es ebben lesz 9 aszem... -
Stalingradot és Normandyat kivégeztem.Eléggé gyenge volt,semmi extra,nagyon unalmas lett:((A Central Europa 3.-ik,4.-ik pályája körül akadtam el,remélem nem ez az utolsó. -
Nálatok is rövidek a campaignek? -
Christian #485 :DD nemsemmi
na msot vazzeg ettől féltem énis ott tartok ahol ti... időre csinálni kel lvalamit vonattal
vaz hogykezdjem?:) -
Christian #483 MEKKORA VAZ kinézek egyik oldalon a házban, másik oldalon is ugyanazt látom:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMEKKORA
-
Christian #482 Fúú vazeg ez a játék elég gáááázos:DD
Bemegyek egy épületbe, bekell menni egy valahova és kséz a pálya, következő pálya itt kezdődik, és ha ugyanott az ajtón kimegyünk, ahol előbb bejöttünk már teljjjesen más van ott vaz:DDD -
Christian #479 Help nekem is Central Europába nemtok első pályán kikaccsolni a riaszótt help!!! -
Christian #478 Ott van lent pár cucc, ikon, és arra kell jobb gombbal kattintani, és mindent amit tud használni kihozza, ahol az ütés van ott a fegyvereket, s másiknál pedig a tárgyakat. -
Christian #477 Sephi, azt ugy kell emgcsinálni, hogy ott van egy kis csatorna, a folyó helyett abba a izébe..
Szoval ott a híd és alatta van egy huzam, csatorna vagy mi, abba bele kell menni és ottvan egy kis csatorna nyílás és abba be kell menni ott fel a házba és ott pedig ki a ház nyílásán. És már át is vagy a túloldalon. Szólj ha nem érted csinálok képet:D
Ja és ha azt a pályát átvitted szolj mer én nemtom hogykell kikapcsolni a riasztót köszi!!! -
A Commandos 2-be sokkal jobb volt,amikor bele lehetett nézni minden szekrénybe,polcba.Itt semmi ilyesmi nincs:((
Még mindig:
Stop the convoy and recover the works of art -
Remélem egy pályára gondolunk. -
Nem nehéz,nekem 7 sec. maradt az időből és úgy csináltam meg,de közbe már elcsesztem,de csakazértis folytattam és sikerült:)) -
Szerintem jó lett a figyelemeltereléses dolog! Működik úgy is, hogy odaállsz a katona mellé és megszólítod (erre feléd fordul), illetve úgy is, hogy ezután mutatsz valamerre és odanéz. Bár már fel van rakva a játék a gépemre, még nem próbáltam ki, csak a demót, még amikor kijött... Az alapján szerintem is elrontották a kezelhetőséget azzal, hogy kiszedték a hotkeyeket. Meg a grafikát is szokni kell... de remélem, majd a játékélmény kárpótolni fog!!! -
Valaki belekezdett már a Central Europába? -
"bogaram" LOL:-))))
nagyapád lehetnék..:-))))) -
Igen bogaram de itt mindeki mashogy tudgya megcsinalni a dolgokat. Es mar sokan eljutottak ide es tenyleg nem tudom micsinalni :) -
heee! nem pont ezen nyikodtál a Max payne 2 topicban,hogy nem kéne mindenkinek elakadni/segíteni ,mert már akkor kívülröl fogjuk fujni a gammát,holott még bele sem kezdtöünk??
tessék szépen rájönni magadtól mit kell csinálni!! Ne mondj ellent magadnak! -
Hosalalee :)
En nem tudok atmenni az Elso Europas palyan :) Sehogy sem tudok atmenni az elso ki hidon met mindaket katonna stabilan pont a hidat nezni :(Azt hogy csinalom meg? -
Nekem 7 msáodpercem maradt.Majdnem pontos időzítés:)) -
Christian #463 Commandos 3 -
Christian #462 ááá bazzeg nemmegy ez a vigágjátszás feladom, nemtom hogyirjam öld meg azt öld meg ezt ez baromság:DD -
Christian #461 Nem, nem kell bemenni mer nemlesz vége a küldinek:( pedig nagyno kikéne kaccsolni mer amugy nemtom tovább inni valaki segítsen pls!!
Ja, és kigondoltam,elkezdtem irni a vigégjátszást,:DDD, bár ha még az első pályát se tom végigvinni akkor hoszú ideig elnyúlhat. -
Mondjuk tudtomal ott csak be kell menni de en meg ott nem tartok :)
Jelenleg kinlodok meg az elejen... -
antijedi #458 nekem nem tölt csomot viszont téleg kurva idegesitő eza forgatósdi :P -
Christian #457 ja és nekem sztem a commandos 2 nek a zenéja sokkkal jobb volt, mint a 3 hát meg amugy aza gáz, hogy a képernyőforgatás az egy csomó időbe talik, csomót tölt:(