708
Commandos 3
  • Christian
    Hu de a játékot nem az eiod nevezte el, hnem a fejlesztő eidost ne okoljuk, hanem a fejlesztőt! eidos csak kiadja
    :D
  • N1
    Central Europe 1 pálya vasut közelébe abba a nagy házba 1 emelten van egy admirális ruha.de ha felveszem akkor azt irja ki a progi hogy officer uniform..miért?
  • BADE
    Még kiegészítőnek is gyenge és kevés!
  • BADE
    Na itt mit kell csinálni?
    Stop the convoy and recover the works of art
    Minden friccet kiiktattam.
  • BADE
    Ha az utolsó pályára gondolsz,ami már Berlin,akkor be kell szállni minden egységeddel a Kubelwagenbe.
  • G.Freeman
    akar vki jatszani online?
  • Christian
    BASSZUS elveszett az összes mentésem a kuva életbe:((((((((((((((((( Valakilécci adja meg a Central Europe 3. pályája mentését pls! amikor a green berettel vagyunk! pls!és mondja meg hova kell bemásolni! lécci
    [email protected]
  • BADE
    A 2-ben legalább mutatta a nyíl,hogy kb. hova kell menni!Itt meg semmi,ez olyan,mintha tűt keresnénk a szénakazalban!
  • BADE
    Vagy adjanak ki a 2-höz pályaszerkesztőt!
  • BADE
    Jaja,de az Eidos a jelek szerint visszafejlődik!
  • Christian
    Hát elég kasi ez a játék. a 2 sokkal jobb volt:(
    Kár érte. Ki kéne adni egy Commandos 2 kiegészítőt:D
  • BADE
    A Commandos 2 végigjátszása után mondogattam,hogy majd milyen jó lesz a Comm3,de sajnos be kell vallani,hogy egy rakás szar:((
    Nevetséges célok,5perces pályák(ne jó nem:)),de tizede sem a 2-höz képest),semmi új kaszt!Az irányítás,kezelhetőség,grafika sokkal szarabb lett.CSak azt nem értem,hogy az Eidos,ilyet hogy adhatott ki!Nálam az volt,hogy a fricc belémlőtt egyet és a nálam lvő 5 medicpack ugrott(saját maga használja fel).
  • BBking
    Tuti csak 800x600-ban lehet játszani?Nincs valami mód,hogy feljebb lehessen rakni a felbontást?19-es monitoron így még fosabb az egész.
  • Punker
    :))))
  • Sephi
    Ja hogy csak annyit tennek meg hozza hogy ha ez igy folytatodik akkor a Commandos 8 -banmar nem is lesz palya hanem ahogy elinditod nyertel :)))
  • Sephi
    Az elsoben volt 20 palya + 8 a kiegeszitovel majd a ketessben volt 10 + a 10 bonus palya es ebben lesz 9 aszem...
  • BADE
    Stalingradot és Normandyat kivégeztem.Eléggé gyenge volt,semmi extra,nagyon unalmas lett:((A Central Europa 3.-ik,4.-ik pályája körül akadtam el,remélem nem ez az utolsó.
  • BADE
    Nálatok is rövidek a campaignek?
  • Christian
    :DD nemsemmi
    na msot vazzeg ettől féltem énis ott tartok ahol ti... időre csinálni kel lvalamit vonattal
    vaz hogykezdjem?:)
  • Christian
    MEKKORA VAZ kinézek egyik oldalon a házban, másik oldalon is ugyanazt látom:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMEKKORA

• Christian
    Fúú vazeg ez a játék elég gáááázos:DD
    Bemegyek egy épületbe, bekell menni egy valahova és kséz a pálya, következő pálya itt kezdődik, és ha ugyanott az ajtón kimegyünk, ahol előbb bejöttünk már teljjjesen más van ott vaz:DDD
  • Christian
    Help nekem is Central Europába nemtok első pályán kikaccsolni a riaszótt help!!!
  • Christian
    Ott van lent pár cucc, ikon, és arra kell jobb gombbal kattintani, és mindent amit tud használni kihozza, ahol az ütés van ott a fegyvereket, s másiknál pedig a tárgyakat.
  • Christian
    Sephi, azt ugy kell emgcsinálni, hogy ott van egy kis csatorna, a folyó helyett abba a izébe..
    Szoval ott a híd és alatta van egy huzam, csatorna vagy mi, abba bele kell menni és ottvan egy kis csatorna nyílás és abba be kell menni ott fel a házba és ott pedig ki a ház nyílásán. És már át is vagy a túloldalon. Szólj ha nem érted csinálok képet:D
    Ja és ha azt a pályát átvitted szolj mer én nemtom hogykell kikapcsolni a riasztót köszi!!!
  • BADE
    A Commandos 2-be sokkal jobb volt,amikor bele lehetett nézni minden szekrénybe,polcba.Itt semmi ilyesmi nincs:((
    Még mindig:
    Stop the convoy and recover the works of art
  • BADE
    Remélem egy pályára gondolunk.
  • BADE
    Nem nehéz,nekem 7 sec. maradt az időből és úgy csináltam meg,de közbe már elcsesztem,de csakazértis folytattam és sikerült:))
  • munka_gorilla
    Szerintem jó lett a figyelemeltereléses dolog! Működik úgy is, hogy odaállsz a katona mellé és megszólítod (erre feléd fordul), illetve úgy is, hogy ezután mutatsz valamerre és odanéz. Bár már fel van rakva a játék a gépemre, még nem próbáltam ki, csak a demót, még amikor kijött... Az alapján szerintem is elrontották a kezelhetőséget azzal, hogy kiszedték a hotkeyeket. Meg a grafikát is szokni kell... de remélem, majd a játékélmény kárpótolni fog!!!
  • BADE
    Valaki belekezdett már a Central Europába?
  • Shaman
    "bogaram" LOL:-))))
    nagyapád lehetnék..:-)))))
  • Sephi
    Igen bogaram de itt mindeki mashogy tudgya megcsinalni a dolgokat. Es mar sokan eljutottak ide es tenyleg nem tudom micsinalni :)
  • Shaman
    heee! nem pont ezen nyikodtál a Max payne 2 topicban,hogy nem kéne mindenkinek elakadni/segíteni ,mert már akkor kívülröl fogjuk fujni a gammát,holott még bele sem kezdtöünk??
    tessék szépen rájönni magadtól mit kell csinálni!! Ne mondj ellent magadnak!
  • Sephi
    Hosalalee :)

En nem tudok atmenni az Elso Europas palyan :) Sehogy sem tudok atmenni az elso ki hidon met mindaket katonna stabilan pont a hidat nezni :(Azt hogy csinalom meg?
  • BADE
    Nekem 7 msáodpercem maradt.Majdnem pontos időzítés:))
  • Christian
    Commandos 3
  • Christian
    ááá bazzeg nemmegy ez a vigágjátszás feladom, nemtom hogyirjam öld meg azt öld meg ezt ez baromság:DD
  • Christian
    Nem, nem kell bemenni mer nemlesz vége a küldinek:( pedig nagyno kikéne kaccsolni mer amugy nemtom tovább inni valaki segítsen pls!!
    Ja, és kigondoltam,elkezdtem irni a vigégjátszást,:DDD, bár ha még az első pályát se tom végigvinni akkor hoszú ideig elnyúlhat.
  • Sephi
    Mondjuk tudtomal ott csak be kell menni de en meg ott nem tartok :)

Jelenleg kinlodok meg az elejen...
  • antijedi
    nekem nem tölt csomot viszont téleg kurva idegesitő eza forgatósdi :P
  • Christian
    ja és nekem sztem a commandos 2 nek a zenéja sokkkal jobb volt, mint a 3 hát meg amugy aza gáz, hogy a képernyőforgatás az egy csomó időbe talik, csomót tölt:(