708
Commandos 3
  • Tuvok #585
    jobb katt a vállfásra, majd mellette a distract-ra bal, voila
  • Tuvok #584
    Bazz megcsináltam, ott vmelyik ikon!

Végre kinyírtam azt a mocsok snipert, egy hangulatos kis légitámadás után az a feladat, hogy védjek meg vmi generálist. A nácik özönlenek, tolnak felém egy finom kis PAK-40-es ágyút is, de nekem mi a dolgom? Várjam őket lesben és nyírjam őket? Meddig???
  • ben
    az bizony igen rossz valasztas volna, ugyanis az arra van, hogy az arc hirtelen atoltozzon. attol pedig merges lesz a naci... a kerdes valtozatlan, kerem segitsen ki, aki megcsinalta.kosz
  • Tuvok #581
    ott van az ikon, asszem az alsók közül a jobb oldali, vmi vállfa van rajta tán...
  • ben
    sziasztok,
    en most kezdtem el jatszani es lattam mar tobben kerdeztek, hogy a 2-es tutorialban, hogy lehet elterelni az alacsonyabb rangu figyelmet, ha naci egyenruhaban vagy. egyszeruen nem jelenik meg az az ikon, amire hivatkozik, hogy ra kell kattintani. vki jotet lelek segitsen ki legyenszives. halas koszones!
  • Tuvok #578
    kidugom az orrom, rögtön lelő
  • Shep
    elmész a balra lévő őrbódéhoz a sniper erre felmegy az épület másik sarkához, bemész a házba jobb szélső ablakon kinézel és lelövöd ennyi
  • Spenser
    Szasztok nekem is meg van a gém csak nem tudom feltelepíteni:(
    A 2. cdé telepítésekor kifagy a gépem ez miért lehet???
  • Roll
    Hol lehet a felbontást állítani a játékban?
    Így elég csúnya!
  • BADE
    A Soundtracket nem tudjátok,honnan lehetne leszedni?
    És a régebbiekhez van?
  • Tuvok #572
    Nincs vmi patch a játékhoz, ami kijavítaná a gép csalásait, hogy meg lehessen csinálni azt a nyomorult első (sniperes) pályát?! Roppant idegesítő, hogy az ellenfél kétszer olyan messze lő, kétszer olyan gyorsan lő, falon át lő, végtelen lőszere van, háta mögé is lát, stb...
    Legyen a Commandos szinte lehetetlen, hisz az a lényege, de korrekt módon úgytűnik a fejlesztői keménymag nélkül már nem ment, így megette a fene az egészet. Év csalódása szvsz.
  • erfro29
    Hagy kell az új telepítésbe visszarakni as mentéseket?
    Tudja valaki?
  • Mp3Pintyo
    Nem olvastam teljesen vissza ugyhogy lehet, hogy mar mondta mas is. Találtam egy Soundtrack-et a C3-hoz. Ide kitettem.
  • Imremagdi
    lenne egy gyors problémám ! Van egy gép ! Csak a commandos3 és a NHL2004-ben 2-3 perc után kilép ,de csak ezekből a progikből,minden más jól megy ! 5let ?
  • Carlos
    Nekem legalábbis nem tetszik. :)
  • Carlos
    W98SE-men ment fél óráig. Nagy trágya!!!
  • Shep
    win98 on és ME-n megy a game?
  • BADE
    Ne autóstúl robbantsd fel!
  • Tirex
    mindezek után bekell szállni a a kocsiba mindenkinek, abba ami az egyik ház udvarán van - szgk -.
  • Shep
    Hát ja a 2 is túl könnyű volt, pedig hardon csináltam, bezzeg az 1 kiegészítője.
  • WiZZaRD
    jol is nezett volna ki ha egy lovesz anno a ww2-ben nem tudott volna egy granatot eldobni:)
    egyebkent ez a taktika elvesztese mar a masodik reszre is igaz, gyakran volt ugy, hogy egyvalakivel nekiindultam vegiggyaktam a palyat, mikor mar egy leirtani valo emberke se volt, elvegeztem a szakertokkel a kuldeteseket, robbantas, stb...
  • Carlos
    Lentebb írták, hogy elveszett a taktikus téma a C3-ból.
    Nos, ez nagyon is igaz. Sztálingrád második küldetés. Elkezdtem a lövésszel és végig is nyomtam vele. Milyen dolog már az, hogy a lövészem hajigálhat gránátot???
    Meg a hotkey-ek nekem is fájnak.
    Meg az tertszett a kettőben, hogy voltak a képrészletek. Hogy mindenhova be kellett nézni. :) Mind1.
    Nekem az elmúlt pár év legnagyobb csalódása volt ez a játék!!!
  • Shep
    Hát ebbe van vmi, az a baj, hogy nekem is volt néhány ilyen játék de szerencsére nagyon kevés, mert többnyire olyan gamék vannak meg amik tetszenek és jók is.

• Imremagdi
    lenne egy gyors problémám ! Van egy gép ! Csak a commandos3 és a NHL2004-ben 2-3 perc után kilép ,de csak ezekből a progikből,minden más jól megy ! 5let ?
  • BADE
    Szintén 3-4 óra kellett és 4 nap alatt nekem is megvolt.
  • Shep
    Hát ja Berlinél vagyok de marhára zavar, hogy a jó kis skicces térképet amin karikával volt jelölve, hogy mit is kell csinálni, vmint a pálya elején végig is mutatta a tennivalókat nem találom most a gaméban, ilyen skicc térkép van csak én nem találom vagy tényleg kihagyták?

Na mindegy asszem ez lesz számomra az év bukása, mert a sokak álltal leírt Unrális 2 szerintem ettől jobban sikerült, bár ezt még egyenlőre nem vittem végig, de félek, hogy nem lesz olyan mértékű javulás, hogy a véleményem + irányba forduljon, na mindegy azért csak végigviszem.
  • antijedi
    én már rég töröltem :P
  • Carlos
    100%-ig egyetértek!!!
    Q-ököl etc... :) Mennyire hiányzik. Asszem végigtolom mégegyszer a kettőt!!!
    Ezt a vackot meg törlöm a p***ba... :)
  • Punker
    pontosan :(
  • Shep
    Leginkább engem pont az akciódússága zavar, ez nem kvék, és a hokeyek nélkül én halott vagyok ebben a játékban, annyira megszoktam hogy c-r lefekszik h-ra felkapja a hullát stb...
  • Shep
    Hát ez az ha a 2 szinvonalát nem üti akkor az 1től meg nagyon messze van az 1 kiegészítőjétől meg főleg, ami szerintem a legjobb volt, mind neházságileg mint kidolgozottság szempontjából.
  • Carlos
    Magam részéről hatalmasat csalódtam a játékban!!!
    Abszolút nem tetszik. Szerintem(!!!!!) nem üti meg a 2 szinvonalát...!
  • BADE
    Én is így voltam vele:))A közepén van,csak lehet,hogy a másik oldalt.
  • BADE
    Bemész és bedobod közéjük a gránátot!
  • BADE
    Én úgy emlékszem elfogynak!
  • Shep
    Ok de egyfolytában jönnek, vagy egyszer elfogynak ahogy haladok feléjük? Többi pálya is ilyen hülyeség lesz?
  • BADE
    El kell menekülni azzal a repcsivel,ahova az ejtőernyősök érkeznek.Én mindnekit kinyírtam.
  • Shep
    Mikor O'Donel t'bornokot kell megv;deni, akkor meddig kell védeni, vagz mi a fenét kell még pluszba csinálni, mert a németek csak jönnek és jönnek
  • Shep
    Azt a ..... hát miért lett ilyen idióta a jaték, mondom hú de jó megint lopakodás lassu gyilkolás, erre mi van az irányítást tökre elállították /miért nem volt jó a régi amit már megszoktunk?/ azt se tudom mi hol van, az első pályán szívok a hülye irányítás miatt, a gránátot pl nem lehet kidobni az ablakon csak kiejteni úgy magunk alá?
  • BADE
    Megcsináltam mindhárom campaign-t,semmi bónusz.Nagyon rövid volt,ilyen hamar még egyik részt sem csináltam meg.
    Egyébként nálam a Central Europa campaign utolsó pályáján bebugozott és nem engedett tovább,de most újrajátszottam a pályát és sikerült.