4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Zetorg
    engem, te már kaptál :PP
  • grizzly21
    jovan akkor idő van
  • Tufa
    ha akarsz még ilyen netet, ajánlom hogy ne azzal foglalkozz hogy kijönne még(meg eleve elég lenne egy éppmost csatlakozónak beírni egy hozó-t, azaz Zetorgot vagy engem...), ha nem lesz hosszabbítás, csak március végéig tart az akció.
  • grizzly21
    oks, addig nehogy beird magad!:)
    irja ide a nevét aki benne lenne.sztem jo boltnak néz ki:)
  • Zetorg
    elvileg engem is lehet már jelölni :)
  • grizzly21
    okés, akkor eddig 1 ember, még valaki?
  • Tufa
    engem meglehet jelölni hozónak, az mindkettőnknek +1 hónap.
  • grizzly21
    Nos sztetek jó lesz az?
    Ki jelentkezne akkor ilyen egymást beszervezős cuccba?
  • Tufa
    a banknet volt elözőleg a 3C, PH-n még nem igazán olvastam rosszat róla. (énis épp váltok...)
  • grizzly21
    akkkor benevez az egész sg egyre? mindenkinek ingyen lenne 1 évig. annyi a kötelezettség nem?:)
  • Breki33
    nem új cég olvass utánna
  • grizzly21
    ez uj cég, lehet h átb@szás de jol hangzik mindenesetre
  • Breki33
  • grizzly21
    http://www2.externet.hu/prices_html.php?menu0=2&menu1=2
    ezt találtam.
    valaki jobb tipp?
  • horpeti
    Jah.. nálam a Mbites netláz kb. 1 hétig tartott anno pár éve...

1 hétig ment folyamatosan a gép, 24 óránként szakadt :P

és letöltöttem mindent ami érdekelt, sőt, 2* annyit töltöttem le ami kell (volt film amit máig se néztem meg csak beraktam letöltésbe, hogy gyere, mer mérne)

Abc sorrendbe téve összes filmet DCn...

De igen vannak kreatívabb emberek nálam :DDDD

nekem jó lenne ha a 2 Mbites netem normálisan működne... és ez pontosan az a határ, ami nekem kell... de mivel nincs meg, mert szar a szolgáltató, így emiatt vagyok elégedetlen, és keresek majd más céget... (azért vok itt is:D)

szal kreatív emberkéknek szerintem jó lesz ez :DD De cégnek pl. meg ideális.
  • Thanatos
    miért? modemes időkben senki még cska nem is álmodott 1mbitről, ki az aki ki tudta volna hazsnálni? gyk senki..., és mégis hol tartunk..., nem kell félteni aze mbereket, ami van azt ki is lehet hazsnálni
  • horpeti
    jah, de ez már akkor is sok :P

de ha valaki ezt ki tudja használni pl. 30-40%osan :)))))

az nagyon fanatikus :P (ha 1edül csinálja:D)

de pl. egy netcafénak rulez :D
  • Thanatos
    tudhatnád hogy nincs az a sávszél amit nem lehet elfogyasztani :)
  • horpeti
    nyilván nem lesz olcsó, ha alapból kisvállalkozásnak hírdetik (szóval nekik valszeg megéri majd)...

De kiváncsi vok rá :D

bár otthonra nem hinném, hogy kéne vkinek 12-24 Mbit... vagy nektek igen? :D
  • Thanatos
    aham szal AKÉR 12mbit vagy 24 etc, de nem elsz anyi mert normális áron ugyse andak ennyit..., megint enyit erről parasztvakitás rulz :/
  • Tufa
    ADSL2
  • Thanatos
    adsl2 mit is fog tudni?
  • balibacsika
    Akit érdekel: ADSL-2 Invitel területen ezévben várható pár hónapon belül.
    Ilyenkor elegendő az adott központba ADSL-2 berendezést telepíteni, de egyelőre így is csak "meghatározott" települések lesznek ellátva, azon belülis az adott központtól max 1.5 km-re lévő legutolsó kifejtési pont.
    További részletek később várhatóak, egyelőre ennyit tudok.
  • horpeti
    de furi, mert a saját hivatalos letöltés mérő oldaluk szaggat izomból (más is szar eredményt ad, de nem ennyire:P (az 2-3-400kbiteket), és 140kbiteket mér, de ugyanakkor flashgettel meg 128kbytetal tudtam tölteni..

persze 128kbyte is csak 1 Mbit , szal fele a 2Mbitnek, de a 140kbit hetek óta az meg nonszensz...

de érdekes, mert ez az akadás, meg lámaság csak főidőben van, hajnalban 4-500at mér megakadás néklül (az is kevés)

Férgek nincsenek a gépen, vírus se (legalábbis top keresők nem találnak), szal érdekes... de mondom főleg az, hogy flashget 128kbyte, viszont a mérő oldal meg megakad izomból vagy 10*... és 40-50eket mré.. :P (kbit)

Az biztos, hogy a fele sávot így is elcsalják, ráadásul vagy az IEm gázos, vagy nemtom miért van a sok akadás..

És online játéknál is tapasztalom ezeket... mostanában egyre többet... újra.. anno már felbontani akartam, másnapra ott volt a 2mbit.... aztán rá 1 hétre újra gáz... palira vesznek.

De amíg haver gépén nem teszteljük le a sávszélt, addig nem vágok bele, nehogy már tényleg valami a gépem miatt legyen, bár furi lenne, mert szűz XP installnál is ez volt (de már lassan 2 hónapja van ez, és hiába telefonálok, félrebeszélnek... szakembert nem küldenek hiába kérek.. na mind1)
  • Tufa
    3008/384
    Nem letöltést mondtam :)
  • horpeti
    Enyém 2048/512 Intelecomnál (háztömb monopólium), de ez csak papíron, amúgy szétszivatnak, amíg tehetik (nem sokáig), szal messze kerüljétek el. :P

Amúgy a feltöltési sáv 220-320 között ingadozik így is, igazán a letöltő sáv az amin szivatnak, de az ígért (nem a minimumot, hanem amiért fizetek) sávszélt így sem teljesítik... (sok esetben még minimumot se, olyan instabil:P)
    Aztán lehet csak a gépem rossz, holnap teszteljük, aztán ha mégse a gép a rossz, akkor irány a felügyelet, mert már több hónapja palira vesznek... talán másokat lehet szédíteni a dumával...
    Aztán lehet nálam van a hiba, csak az vicc. :D

ügyfélszolgálaton meg 3 ember 3 félét mond.

egyik mondja 128k jár, egyik hogy 256, akivel szerződtem, az meg 2048/512vel szédített...
  • Breki33
    feltöltést mond
  • Tufa
    én nem nagyon tudok adslnél, 3mbitnél 384nél nagyobb upot. Te ismersz ilyet?
  • Tufa
    igen, nem volt kimaradás
  • horpeti
    nem adnak túl sok feltöltési sávot... :-/
  • Breki33
    és zökkenőmentes volt a szolgáltatóváltás?
  • Tufa
    Na havernál bekötötték a 3C-s adsl-t. 3mbit, fix 375-380as letöltési, 47-49es feltöltési sebbeség.. Eddig azt mondja jó :)
  • Breki33
    vki hirdetett is 2000-ért vette
  • Thanatos
    már vártam mikor akar valaki itt szerezni +40 ingyen hónapot :D
  • Tufa
    Na énis elindítottam a váltást, korrekt és gyorsan visszajeleznek telefonon eddig.
    Amire viszont most hívták fel a figyelmem hogy nem 3 hónapig van ingyen net ha vki behív hanem 4 hónapig. (behívás esetén +1 hónap)
    Akit esetleg érdekel, keressen meg pmben és eljuttatom a szükséges papírokat a váltáshoz...
  • Tufa
    addig lehet átálni és behívni embert?
  • Breki33
    az akció március végéig tart !!!
  • Breki33
    Ezt próbálta már valaki?

klikk
  • Breki33
    egy évig
  • Butthead
    egyelőre