ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az a legyegyszerûbb ha egybõl megkérdezed a terültedhez legközelebbi szolgáltató van a környéken már vkinek ha igen nem lesz gon...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1024/256 Tvnet-nél 9500Ft
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
2.: Az ADSL esetén Matáv területen nincs kizárólagosság, a Matávval szerzõdött cégekkel szabadon köthetsz szerzõdés: Matáv területén ADSL netet biztosító cégek listája.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sajnos csak a Matáv ADSL lehetséges itt a II. kerületben 😞
Felhívott ma reggel egy csóka az axelerotól. Lejárt a szerzõdésünk, és érdeklõdött, hogy nem akarunk egy új szerzõdést kötni, én meg feleltem rá, hogy egyelõre nem, mert megakarom várni az új DSL csomagokat. Erre õ: Miféle csomagokat? Mondtam neki, hogy ugye azt olvastam, hogy gyorsulni fog matáv területeken a net, erre õ azt felelte, hogy õ ilyenrõl nem is hallott 😄
Most vagy beakart húzni a csõbe és egy szar régi csomagra kötetett volna velem kurvadrágán 2 év szerzõdést, vagy tényleg fingja nem volt a dolgokrõl 😄
Lehet TVnet lesz ebbõl, csak nemtom, hogy itt lehet-e.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
így van, bár hogy mennyi is az a minimum azt én nem találtam meg...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
árlistákon is szórakoztak régen hogy bruttó árakat adtak meg, átlagember ránézett és hudekurvadrága. megyek a másikboltba.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Forrás: Index.hu
Datanet pedig nagyon rajtaveszt, ha nem írja át az 512-t 1024re, amikor a többi cég megteszi - mivel az átlag vásárló úgyis csak az eléírt számokat nézi (és a szerzõdést se fogja átolvasni, hogy "garantált sávszélesség", "elméleti maximum" meg ilyesmiket megnézzen)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nálam ez pl. annyit tesz, hogy hiába lesz elvileg 1.5Mbites letöltési sebességem, a vonalra bemért adat 925kbit/s, vagyis még az 1Mbit-et sem fogja elérni a valóságban a kapcsolat sebessége...
Forrás: HWSW
/me sajnalkozik 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
195.38.98.66 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 100, fogadott = 98, elveszett = 2 (2% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítõlegesen, milliszekundumban:
minimum = 21ms, maximum = 279ms, átlag = 29ms
míg Axeleroval ugyanzen a vonalon Packet loss mentes,folyamatos 22ms-ot!
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768
"Az intézkedés értelmében a maximális letöltési sebesség 384 kbit/s-ról 512 kbit/s-ra, 512 kbit/s-ról 1024-kbit/s-ra, 768- kbit/s-ról 1500 kbit/s-ra, illetve 1500 kbit/s-ról 3000 kbit/s-ra változik."
"Az ADSL-szolgáltatások szerzõdésben meghatározott minimális átviteli sebessége továbbra is változatlan marad."
Csak a TVNetnél írták, hogy változik az upload is, itt nem.
Remélem, hogy csak fogalmazási hiba. Különben nekem semmivel sem lesz jobb :/
shit happens