ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel kapcsolatban nem vagyok képben.
axeleros fórumról idézek egy illetékestõl.
"Kábelneten is lesz emelés. Gõzerõvel dolgozunk rajta, de 6 kábelhálózati szolgáltatóval és az IP szolgáltatóval is meg kell állapodni. Ez kicsit több idõ mint a Matáv ADSL szolgáltatás továbbadása.
Kérünk még egy kis türelmet!"
axelero
spam. sry
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mivel a matáv nem árul 512/64es csomagot, ezért ilyen nem is létezik
viszont a viszonteladók is szar helyzetben vannak, mivel gyakorlatilag boldog-boldogtallannál bekötötték az adslt, még ott is, ahol nagyon a határon volt a dolog (értsd: 4-5 kmre a DSLAMtól). Mivel a távolsággal exponenciális arányban csökken a jel erõssége, NAGYON SOK olyan háztartás van, ahol 384re fizettek elõ, ezt meg is kapják, de 512t már nem tudnának adni, mert egyszerüen nincs rá technikai lehetõség. Tehát nem is kérhet a viszonteladó 512nyi pénzt, mivel nincs az biztosítva - nemtudják hol lehet hol nem, ezért információt sem lehet adni, garantálni sem tudják, mert akkor ha mégis megteszik, lenne csomo JOGOS reklamáció.
szerintem a viszonteladók (interware, datanet, axelero, enternet stb.) szidják rendesen a matávot a helyzet miatt, egyszerüen nem tudnak belõle jól kijönni. Ha nem mondják hogy xy mal többet adnak, akkor az userek elmennek máshoz, mondván hogy ott többet kapnak (papiron biztos), ha meg mondják, akkor sokezer helyen (cirka 200e adsl van eddig bekötve, ennek fele axelero) befürdenek, mert nem tudják betartani.
Az lenne a kérdésem, hogy az Axelerónál be lehet-e jelentkezni egy felhasználónévvel egyszerre több géprõl?
Egy ismerõs routerrel szeretné megosztani az ADSL-t.
BTW én is úgy vagyok vele, hogyha ez a helyzet, akkor jövõre lelépek tõlük...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha a többi szolgáltató emelei a feltöltési sebességet is, akkor õk miért nem??? Nem központilag mûködik ez a dolog? Úgy értem õk is a Matávnál elõre kialakított csomagok közül választanak, ahol nem nagyon hiszem hogy lenne 512/64 ADSL.
Ha valaki otthon van ebben a témában akkor nyugodtan felhomályosíthatna errõl. Faxom csak nyáron jár le ez a tetves hûségnyilatkozat<#mf3>#mf3>
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Hát igen..ez a szörnyû. Mert a hollandok nemcsak hogy marha jól keresnek, még a netük is kurva olcsó.
Miért van ez igy a világban?
Gazdag ország : olcsóbb net
szegényeb ország: drága net
Miért, miért, miért???
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Life is around you and in you.\"
Elvileg amikor bekötötték, akkor lemérik a nyers sebességet a matáv központtal, ez az elvi maximális letöltési sebesség, nekem ez lett 925kbit.
Aztán itt Las Vegasi árakat láthattok. Nem rossz....
ehh...
"Ezúton is szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy az Interware Rt. bõvíti az általa nyújtott ADSL szolgáltatások letöltési (download) irányú, maximálisan hozzáférhetõ sávszélességét.
A sávszélességek bõvítésével az Általános Szerzõdési Feltételekben, illetve az Elõfizetõi Szerzõdésekben az ADSL sávszélességek minimum és maximum értékeire vonatkozóan meghatározott teljesítési értékek nem változnak, az Interware Rt. továbbra is az ezekben vállalt sebesség értékeknek megfelelõen és változatlan elõfizetési díjak szerint biztosítja a szolgáltatásokat.
A hozzáférhetõ sávszélességek átállítására az Elõfizetõ részérõl történõ külön igénybejelentés nélkül folyamatosan, 2004. november 16. és 2004. november 30. között kerül sor, amelyet követõen a maximális letöltési sebességek akár kétszeresére is növekedhetnek. A bõvítést követõen a minimális letöltési sebesség, illetve feltöltési (upload) irányban az értékek változatlanok maradnak.
A bõvítést követõen az elérhetõ maximális letöltési (download) irányú sebesség értékek az alábbiak szerint alakulnak:
384 kbps --> 512 kbps
512 kbps --> 1024 kbps
768 kbps --> 1500 kbps
1500 kbps --> 3000 kbps
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére telefonon a 06-40-200-166 számon, illetve e-mailben az [email protected] címen."
Nekem akkor fog nöni a sávszélességem? köszi elöre is
Tehat axelero 384es adsl. En ilyen D-link fektetett modemet kaptam. 4 lampas van rajta. A power vilagit jol. A status az zolddel villog állandoan, nem pedig megallasnelkul vilagit. Az adsl ill. ethernet az pislakol rendesen. szal a problem az h soxor szetkapcsol es akkor nincs net. (az adsl nem is vilagit) aztan 5-10perc helyrejon, ujra konnekt es megy megin. Mi lehet a gond ?
Holnap ugyis hivom oket, de azert kivi vagyok. :\
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Matáv meg a Postából vált ki, mégsem mondod rá, hogy egyenlõ a Postával. Mint ahogy a T-Mobile-ra sem modnod, hogy Matáv.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Csak tudod, én azthittem, hogy az axelerot a matáv találta ki a netes cuccainak. Úgy, ahogy a Honda az Acura-t az amcsi eladásokhoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
<#zavart2>#zavart2>
Én axeleros vagyok és szerintem az is maradok 😊
Az intézkedés értelmében a maximális letöltési sebesség 384 kbit/s-ról 512 kbit/s-ra, 512 kbit/s-ról 1024-kbit/s-ra, 768- kbit/s-ról 1500 kbit/s-ra, illetve 1500 kbit/s-ról 3000 kbit/s-ra változik.
Matáv egyébként nem egyenlõ az Axeleróval? Tehát nem ugyanaz mintkét cég szolgáltatása, mert ugye az axeleró leányvállalat.
A szolgáltatás díja nem változik, csupán a csomagok sebessége az alábbiak
szerint:
384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768
Szóval a tévhittel ellentétben Matáv területen az #579-es hozzászólásomban lévõ linken megtalálható bármely cégtõl kérheted az ADSL szolgáltatást. Nem csak az Axelerótól...
\"Life is around you and in you.\"
A matáv!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."