ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az elõfizetõi hozzáféréseket 2004. november 16-tól folyamatosan állítják át, elõször a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban. A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus, külön igénybejelentést nem igényel, és várhatóan maximum 35 másodperces leállásra kell számítani."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Asszem a napokban meglátogatom az invitel gödõllõi ügyfélszolgáltatát...egy láncfûrésszel...
(tvnet.hu -ról)
idáig nem volt, hogy ne tudtam volna a maximumot kihozni a nemzetközi kapcsolatból
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
mint egy alant lévõ levélbõl látható, invitelnél sem
dzsinni: a tvnet attól még hogy ugyanazon a kábelen szolgáltat adslt, a belföldés a külföld gyorsasága a megvásárolt sávszélességtõl függ. Elõbbinél általában nincs probléma (gigabitel csatlakozik mindenki a BIX-re), de külföldnél lehet gond (nemtudom hogy mekkora sávjuk van külföldre, de elméleti lehetõség megvan)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ma reggel kérelmeztem, hogy szeretnék átmenni 512-es sávszélre igy elvileg ha jön a gyosulás akkor 1Mbit-es vonalam lessz <#idiota>#idiota>
Elvileg hétfõre ideér a szerzõdés, még aznap vissza is küldöm szal kb 1 hét mulva meglessz az 512 és akkor már csak várnom kell a "csodát" <#ravasz1>#ravasz1>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A monornet az egyik alcége a matávnak és szerintetek lesz ott is sebességnövekedés??
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tegnap még -->" 1024/256 mindössze 7.600,- Ft+Áfa"
ma meg -->" 11000 + áfa"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé