4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
egyenlőre csak nagyfalun lehet -
nekem is tvnet-em van 1 éve, nincs vele gond
aki áttért ASDL3G-re ír6na valamit milyen ?
-
hát -
Thanatos #1308 (ui.: 5 szó bejáccott :P) -
Thanatos #1307 jaja ezt mondom kb :) -
tcom kiesik és emiatt olcsóbb PP -
Thanatos #1305 ez tényleg tiz szó volt :D amugy elolvastam végül énis és hasonlóra jutottam kb
magyarul effective emiatt lehet az hogy oclsobb meg hogy nem szabvány sebesség (3.5 pl) mert a többi szolgáltató csak a tcomon keresztül nyomatja igy ott gyk a tcom adja a cuccot csak mással áll szerződésben más árért? -
nem
öt szóban nem lehet
lényege, hogy saját eszközökkel szolgáltat és olcsóbban is gyorsabban is -
Thanatos #1303 olvastam de ott ez a hurkos zagyvalag nekem ugytünt hogy csak a jogi része a dolognak nem? :D ez nem ugyan az akar lenni mint a kiesésmentes szolgáltatóváltás? :D ha nem pls 5 szóban mondja el valaki, vagy ha valami nagyonextra majd ako megnézem :P -
ASDL3G
www.tvnet.hu
olvass :) -
Thanatos #1301 hurokmegkerüléses??? ezt bővebben pls :D -
most a szolgáltató váltás hogy működik?
megszüntetem az előzőt és rögtön köttethetem be az újat, vagy várni kell 3 hónapot?
egyik ismerősöm nem rég váltott szolgáltatót és azt mondták neki, hogy vagy vár 3 hónapot, vagy leperkál 28 rongyto... :( -
nekem is tvnet-em van
ha pesti vagy nagyon ajánlott ez az új hurokmegkerüléses teknika
amint lehet énis áttérek rá
olcsóbb és jobb -
Nekem több mint egy éve tvnetem van. Csak egyszer volt vele bajom, amikor kb. 2 hétig gyakran megszakadt a net, és néha pár óráig nem volt elérhető, de ez is a tcom miatt volt, mivel csak az én városomban volt ilyen gond, és nemcsak a tvneteseknél, hanem más szolgáltatóknál lévőknél is. Az ügyfélszolgálatuk elég jó, nincs 24 órás bontás, szóval szerintem nyugodtan beköttetheted náluk. -
Nálam kb 10 - 12 nap volt az egész. -
Thanatos #1296 ezzel a tv-nettel még senkinek semmi tapasztalat eddig? mert engem érdekelne mert árilag sokkal jobb mint tcom, csak kérdés vane szivás vele vagy stabil rendesen -
mert bürokrácia van és oda vissza küldik a papírokat, az biztos hogy a tcom -nak is kell valamit mahinálnia. -
Mardon #1294 Cakhogy ez a csatlakoztasd magad féle dolog, szal a modem már péntek óta megvan. Amúgy meg összevissza hazudnak. Mikor felhívtam őket ügyfélszolgálatos mondta hogy nem rajtuk hanem a t-comon múlik. Másnap ismét felhívtam őket, hogy tudnak e mondani vmit, megadtam a nevet&telszámot amire meg lett rendelve, de nem találta. Mint kiderült még fel se dolgozták a faxot, el vannak csúszva mert sok a megrendelés. Érdekes... előző nap még a t-comra hivatkoztak.
Ezt nem hiszem el komolyan ,ebben a rohadt országban mért telik hetekbe továbbküldeni egy megrendelést és megnyomni egy gombot hogy ok engedélyezve van a modem.
Ja ráadásul mindenhol az szerepel hogy milyen gyors ez az új módszer nem kell várni míg kihozzák a modemet, pár nap és meg is van. -
a modemet nem az enternet adja hanem a tcom intézi..... -
Mardon #1292 Szevasztok!
Nagy gondban vagyok, múlt hét pénteken megrendeltem netet enternetnél, ma érdeklődtem mikorra várható, mire azt a választ kaptam, hogy ezen a héten biztosan nem.
Nekem nagyon sűrgős lenne a dolog (nem otthionra kell) nem tudtok vmi megoldást a folyamat fellgyorsítására? Általában mindenhol lehet kérni gyorsított eljárást plusz költségért, csak az internet bekötésnél nincs ilyenre lehetőség?? -
http://poli.hu -n meg is nézhetitek :P
-
Az én osztályom neve: ADSL :D:D:D komoly
-
Thanatos #1289 hát elég rossz árnak tünik amik itt vannak -
raikkonen #1288 Itt a honlapcím: www.eurodsl.hu -
Én Enternet -es vagyok, ugyan még csak új vagyok, 3 hónapja, másnál nem is voltam.
De a hálózat igen pöpec!!!

Atomstabilan megy 108% -os segbességgel!! -
Thanatos #1286 honlapjuk is van? :) -
raikkonen #1285 Most keresek szolgáltatót magamnak. Mit tudtok az EURODSL-ről, mert látszólag jók a feltételei. Csak azt nem tudom, hogy mennyire megbizható! -
Itterről van szó.
Főleg a #1283 hsz -ben.
Ha lenne, úgyis tudnánk. -
dimenzio harcos #1283 valaki esetleg tud közeljövőbeli sávszélesség emelésről T-online-nál?
Vagy vmi linket, amiben erről van szó.
üdv! -
Thanatos #1282 nemtom eddig arról pedig sok rosszat nem hallotam..., amugy az is lehet hogy nem az ő hibájuk, lehet pl hogy csak pont a határon vagyokt, magyarul hogy még épp beleestek a központ körzetébe de mrá necces és akkor ennyivel tud csak jöni -
enternet -
Thanatos #1280 jah lehet de be kell telefonálni, elvileg mindenhol benne van a szerződében hogy az a max ami benne van anevében és be van irva egy min érétk is, amig azon felül vannak addig nem lehet velük mit csinlni max átmentek máshova..., amugy melyik szolgáltatónál vagy? -
Ha jól emlékszem nyáron emelték a netünket 1024-ről a duplájára,az utóbbi hónapban eléggé lassú lett a net,megnéztem több sebességmérővel is és 1,3-1,4Mbit-et mutat.Tudtommal az emelést nem állítják vissza,akkor ezekszerint a szolgáltatónál van a probléma? -
Thanatos #1278 ez engem is érdekelne :)
tényleg sokkal jobbnak tünik mint a tcsoda :) -
na pont ezt akartam kérdezni :)
most téonlány 2mbit van 14k/hó
a 3g 3,5mbit lenne 10k/hó
már csak tvnet-et használók véleményére lennék kiváncsi...
mennyire stabil, online játékokban jó-e a ping és a szokásos kérdések.
valaki legyen szives egy beszámolót írni nekem :) -
a 3500as télleg az. -
Ehez mit szóltok? Az ára egész baráti. -
De.
Csak a vallalati 4Mbps savszelessegu kapcsolatokat emelik 6Mbps-re. -
Thanatos #1273 és mi a neve ennek a csoda szolgáaltatónak? :) -
nemcsak a kis- és középvállalatoknak emelik?