4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Thanatos
    "A csomagok havonta 3GB forgalmat tartalmaznak díjmentesen. A forgalmi díjat 3GB forgalom felett megkezdett MB-ok után számlázzuk. A forgalmi díj bruttó 1 Ft / MB." ezt ugye fiygelted az 5k-s nál? szal mgése feltétlen jársz jobban vele mint a másikkal...
  • DJviolin
    ÁHHHH mégse jó. Hogy r*hadna meg a T-Online
  • DJviolin
    Ezt én is sejtettem, hogy van még valami plusz kavarás ezzel a számmal, amire külön nem hívják fel a felhasználók figyelmét. :)
  • Serpa
    jól szűrsz.
  • Serpa
    annyiban pontosítanék, h a * -snál nem aug után kezdőik az 1 év, hanem már előtte elkezdődik.
  • DJviolin
    De jól szűrtem le a tanulságot igaz? Tehát akkor 1 éven át havi 5ezer lesz, ha rögtön tejelek, és így megspórolok éves szinten 12ezret, és a mostani havi 9500-as netemhez képest kb. 50ezret éves szinten. :)
  • Thanatos
    inkább fogalmazzunk ugy hogy megprobálja azokat átbaszni akik a kibaszott nagy piros betüs akció feliratnak még bedőlnek :)
  • DJviolin
    Akkor ezek szerint ez a cég úgy jutalmazza a rögtön fizetőket, hogy éves szinten 12 ezer forinttal olcsóbb lesz a netjük. Ez jó! :)
  • DJviolin
    Tehát ha a szerződés kezdetétől fizetem a havi díjat, akkor 1 éven keresztül csak 4998Ft?

De ha azt választom, hogy Aug. 31-ig nem kívánok havi díjat fizetni, akkor 1 éven keresztűl 5998Ft?

Tehát akkor adódik a kérdés, hogy hogyan lehet a rögtön fizetőset választani? :)

Köszi az értelmezést. :)
  • Serpa
    elejétől kezdve 4998ft; vagy ha a * -t választod, akkor aug31 ingyen van, utána lévő időszakra 5988ft.
  • DJviolin
    Ez nagyon csábító lenne havi 5000-ért.

De sajna nem vagyok benne bizti, hogy egy évig havi 5000 lenne. :(( Értelmezné nekem valaki. Köszönöm.

http://www.enternet.hu/csatlakozz/prices.html
  • DJviolin
    Találtam egy újabbat:

Enternet Korlátlan Privát 512/96 Csatlakozz! csomagja.

De itt gondban vagyok, mert a havi díjnál két összeg van:
    4.998 Ft
    * 5.988 Ft

A *-gal megjelölt csomagok esetében a havi díj 2006. augusztus 31-ig 0 Ft, utána a táblázatban szereplő díjak kerülnek kiszámlázásra.

Akkor ha most ha bekötöm ezt a szereld magad csomagot, akkor 1 évig a havi díjam havi 4.988 Ft lesz, vagy 5.988 Ft?
  • DJviolin
    És mondjuk az Interware-nél a Privat ADSL X (Szereld Magad) csomag (512/96), havi 5988 forintért?
  • Serpa
    enternetnél ~6900ft az 1mbit, házibarkácsos.
  • Thanatos
    nem elssz lassab neted szvzs, nomrális helyen 1mbit lehet van már 6k körül vagy kevesbbért :)
  • DJviolin
    Tisztában vagyok vele, hogy lasabb netem lesz. Nem kell majd lámázni. :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Szeretném leváltani a jelenlegi 1024/128-as sebességű T-Online adsl-emet, mert havi 9500 forint. :(

Kérlek ajánljatok nekem egy olyan net csomagot és egy szolgáltatót, aminek a havidíja 6000 forint alatt van, és eléggé stabil, tehát nincsenek nagy sebességingadozások.
  • integra
    Üdv!

Az Externettel kapcsolatos a kérdésem. Az ADSL hozzáférésnél változik az ip cím, és ha igen milyen időközönként? Ha bontod a kapcsolatot és újra csatlakozol akkor új ip-t ad?
  • bertino
    panaszkodjál ezerrel!
    (van bent egy üfsz-es ismerősöm Enternetnél)
  • Punker
    nekem még mndig sz@r a netem folyamatosan szakad és lassu 1 megás nettel 50k-val töltök, és tudom hogy nem az enternet hibája mert havernak a város másik részén full jó, köcsög matáv nem csinálj ameg a sz@r ezer éves kábeleket, modemen villog a link led aminek folyamatosan kéne égnie :(
  • bertino
    512/128 ennyiért ???
    Enternetnél nézz szét bazz!
    és Csatlakozz csomagot nézzél, ne olyat, ait ők kötnek be!
  • Sanyix
    Így van, de van olyan köcsög szolgáltató, akinek nem elég bizonyítéknak az sem, hogy az ő netjéről nyomod, és még küldésnél is kell egy jelszavas hitelesítés(t-online).
  • kirol
    Köszi
  • dzsozefo
    előszőr is! smtp.internetszolgáltató.hu - > smtp.enternet.hu

igen, lassan aug. 31 szerződés lejárta... vivanet ADSLem van 512/128 havi 7800ft most melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani 5-6 e ft os áron... akár 1mb netet is!
  • kirol
    Leveleket fogadni tudok levelezőprogrammal, a küldés viszont nem megy. Miért?

A levelezőprogramban a kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) mindig az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltató SMTP szervere, nem pedig freemail.hu.

Ez az enternetnél mi?
  • forestjr79
    Azért kérdeztem, mert valaki azt mondta, hogy egy nap egy ip-címet csak egyszer osztanak ki. Bár az időzónák miatt bukik ez a vaklárma is. Amúgy köszi a választ.
  • Sanyix
    Mérne lenne lehetséges. Ez a dinamikus ip lényege.
  • forestjr79
    Kicsit offolnék srácok, ha nem gond, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemhez. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges az, hogy ugyanazt az ip-t egy nap több embernek is kiosszák, csak más időben? (természetesen dinamikus ip-re gondolok)
  • Sanyix
    Ja má semmi, aszondják egyáltalán nem lehet elérni :(
    Az kíváncsi lettem volna a vonalam minőségére.
  • Sanyix
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy dlink DSL-360R modem webes felületét hogy lehet elérni? Mert be van állítva fix ip-re 192.168.1.1-nek, de nem érhető el.
  • fradista91
    Hát a T-Online-nál "csak" 10xer többe kerül a havidíj :P
  • Ronny
    amikor feltöltötték az új lapot:)
  • Sanyix
    Nemtudja valaki mikor felezték le a tvnetnél az adsl3g feltöltési sebességeit(sunyi módon)? pl a 2,5 megásnál 256kbitről-ról 128-ra csökkentették a feltöltést. Én pár hete még 256-ot láttam, mostmár csak 128 pontosan mikor csökkentették?
  • Ronny
    *lesz.
  • Ronny
    ilyen törvény nincs az EU-ban, nálunk plána nem és nem is lessz.
  • Thanatos
    tény, én még mndig a pantelese 24mbit 10k-ért komboval szemezek :)
  • Zetorg
    én is kételkedek benne, de a remény hal meg utoljára :)
  • Thanatos
    szeritnem tuti kamu...
    kisseb havidij > kisseb adó állambácsinak...
    kizárt hogy ebbe maguktól belemenyenek szvsz
  • Zetorg
    hallottatok valami olyanról, hogy az adsl előfizetés árakat csökkenteni fogják?
    állítólag hoztak valami törvényt, hogy nem lehet 6k-nál több a havidíj, merthogy igazodjunk EU-hoz...

franciáknál 16Mb adsl ~6k HUF/hó :\
  • Sanyix
    Hi! Szeretnék egy ilyen tvnet adsl 3g netet rendelni, szolgáltató váltással, most tré offlájnom van. Nézegettem a tvnet oldalán a megrendelő űrlapot, és vagy egy ilyen mező, hogy "Ennél a szolgáltatónál az
    ADSL felmondás dátuma" ez most mi? Én mondom meg mikor szüntesse be a tré és akkor már rögtön megy a tvnet? Vagy mi? Akár beírhatnám azt is hogy holnap, és megtörténik a váltás?

A másik meg, hogy ugye most van a tré offline netem, van modem is, de ezt még akkor kötöttük be mikor még nem volt ez a "szereld magad" dolog szóval nem kellett megvenni a modemet. Most akkor ha váltok akkor vissza kell adnom a trének a modemet, és venni egy másikat a tvnettől? Lehet-e ezt megvenni? Mert nem akarok modemért is utánajárkálni, ha már itt egy. Valaki váltott már így?