4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Thanatos #1591 "A csomagok havonta 3GB forgalmat tartalmaznak díjmentesen. A forgalmi díjat 3GB forgalom felett megkezdett MB-ok után számlázzuk. A forgalmi díj bruttó 1 Ft / MB." ezt ugye fiygelted az 5k-s nál? szal mgése feltétlen jársz jobban vele mint a másikkal... -
DJviolin #1590 ÁHHHH mégse jó. Hogy r*hadna meg a T-Online -
DJviolin #1589 Ezt én is sejtettem, hogy van még valami plusz kavarás ezzel a számmal, amire külön nem hívják fel a felhasználók figyelmét. :) -
jól szűrsz. -
annyiban pontosítanék, h a * -snál nem aug után kezdőik az 1 év, hanem már előtte elkezdődik. -
DJviolin #1586 De jól szűrtem le a tanulságot igaz? Tehát akkor 1 éven át havi 5ezer lesz, ha rögtön tejelek, és így megspórolok éves szinten 12ezret, és a mostani havi 9500-as netemhez képest kb. 50ezret éves szinten. :) -
Thanatos #1585 inkább fogalmazzunk ugy hogy megprobálja azokat átbaszni akik a kibaszott nagy piros betüs akció feliratnak még bedőlnek :) -
DJviolin #1584 Akkor ezek szerint ez a cég úgy jutalmazza a rögtön fizetőket, hogy éves szinten 12 ezer forinttal olcsóbb lesz a netjük. Ez jó! :) -
DJviolin #1583 Tehát ha a szerződés kezdetétől fizetem a havi díjat, akkor 1 éven keresztül csak 4998Ft?
De ha azt választom, hogy Aug. 31-ig nem kívánok havi díjat fizetni, akkor 1 éven keresztűl 5998Ft?
Tehát akkor adódik a kérdés, hogy hogyan lehet a rögtön fizetőset választani? :)
Köszi az értelmezést. :) -
elejétől kezdve 4998ft; vagy ha a * -t választod, akkor aug31 ingyen van, utána lévő időszakra 5988ft. -
DJviolin #1581 Ez nagyon csábító lenne havi 5000-ért.
De sajna nem vagyok benne bizti, hogy egy évig havi 5000 lenne. :(( Értelmezné nekem valaki. Köszönöm.
http://www.enternet.hu/csatlakozz/prices.html -
DJviolin #1580 Találtam egy újabbat:
Enternet Korlátlan Privát 512/96 Csatlakozz! csomagja.
De itt gondban vagyok, mert a havi díjnál két összeg van:
4.998 Ft
* 5.988 Ft
A *-gal megjelölt csomagok esetében a havi díj 2006. augusztus 31-ig 0 Ft, utána a táblázatban szereplő díjak kerülnek kiszámlázásra.
Akkor ha most ha bekötöm ezt a szereld magad csomagot, akkor 1 évig a havi díjam havi 4.988 Ft lesz, vagy 5.988 Ft? -
DJviolin #1579 És mondjuk az Interware-nél a Privat ADSL X (Szereld Magad) csomag (512/96), havi 5988 forintért? -
enternetnél ~6900ft az 1mbit, házibarkácsos. -
Thanatos #1577 nem elssz lassab neted szvzs, nomrális helyen 1mbit lehet van már 6k körül vagy kevesbbért :) -
DJviolin #1576 Tisztában vagyok vele, hogy lasabb netem lesz. Nem kell majd lámázni. :) -
DJviolin #1575 Sziasztok!
Szeretném leváltani a jelenlegi 1024/128-as sebességű T-Online adsl-emet, mert havi 9500 forint. :(
Kérlek ajánljatok nekem egy olyan net csomagot és egy szolgáltatót, aminek a havidíja 6000 forint alatt van, és eléggé stabil, tehát nincsenek nagy sebességingadozások. -
integra #1574 Üdv!
Az Externettel kapcsolatos a kérdésem. Az ADSL hozzáférésnél változik az ip cím, és ha igen milyen időközönként? Ha bontod a kapcsolatot és újra csatlakozol akkor új ip-t ad? -
panaszkodjál ezerrel!
(van bent egy üfsz-es ismerősöm Enternetnél) -
nekem még mndig sz@r a netem folyamatosan szakad és lassu 1 megás nettel 50k-val töltök, és tudom hogy nem az enternet hibája mert havernak a város másik részén full jó, köcsög matáv nem csinálj ameg a sz@r ezer éves kábeleket, modemen villog a link led aminek folyamatosan kéne égnie :( -
512/128 ennyiért ???
Enternetnél nézz szét bazz!
és Csatlakozz csomagot nézzél, ne olyat, ait ők kötnek be! -
Így van, de van olyan köcsög szolgáltató, akinek nem elég bizonyítéknak az sem, hogy az ő netjéről nyomod, és még küldésnél is kell egy jelszavas hitelesítés(t-online). -
Köszi -
dzsozefo #1568 előszőr is! smtp.internetszolgáltató.hu - > smtp.enternet.hu
igen, lassan aug. 31 szerződés lejárta... vivanet ADSLem van 512/128 havi 7800ft
most melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani 5-6 e ft os áron... akár 1mb netet is!
-
Leveleket fogadni tudok levelezőprogrammal, a küldés viszont nem megy. Miért?
A levelezőprogramban a kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) mindig az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltató SMTP szervere, nem pedig freemail.hu.
Ez az enternetnél mi? -
Azért kérdeztem, mert valaki azt mondta, hogy egy nap egy ip-címet csak egyszer osztanak ki. Bár az időzónák miatt bukik ez a vaklárma is. Amúgy köszi a választ. -
Mérne lenne lehetséges. Ez a dinamikus ip lényege. -
Kicsit offolnék srácok, ha nem gond, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemhez. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges az, hogy ugyanazt az ip-t egy nap több embernek is kiosszák, csak más időben? (természetesen dinamikus ip-re gondolok) -
Ja má semmi, aszondják egyáltalán nem lehet elérni :(
Az kíváncsi lettem volna a vonalam minőségére. -
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy dlink DSL-360R modem webes felületét hogy lehet elérni? Mert be van állítva fix ip-re 192.168.1.1-nek, de nem érhető el. -
fradista91 #1561 Hát a T-Online-nál "csak" 10xer többe kerül a havidíj :P -
Ronny #1560 amikor feltöltötték az új lapot:) -
Nemtudja valaki mikor felezték le a tvnetnél az adsl3g feltöltési sebességeit(sunyi módon)? pl a 2,5 megásnál 256kbitről-ról 128-ra csökkentették a feltöltést. Én pár hete még 256-ot láttam, mostmár csak 128 pontosan mikor csökkentették? -
Ronny #1558 *lesz. -
Ronny #1557 ilyen törvény nincs az EU-ban, nálunk plána nem és nem is lessz. -
Thanatos #1556 tény, én még mndig a pantelese 24mbit 10k-ért komboval szemezek :) -
én is kételkedek benne, de a remény hal meg utoljára :) -
Thanatos #1554 szeritnem tuti kamu...
kisseb havidij > kisseb adó állambácsinak...
kizárt hogy ebbe maguktól belemenyenek szvsz -
hallottatok valami olyanról, hogy az adsl előfizetés árakat csökkenteni fogják?
állítólag hoztak valami törvényt, hogy nem lehet 6k-nál több a havidíj, merthogy igazodjunk EU-hoz...
franciáknál 16Mb adsl ~6k HUF/hó :\ -
Hi! Szeretnék egy ilyen tvnet adsl 3g netet rendelni, szolgáltató váltással, most tré offlájnom van. Nézegettem a tvnet oldalán a megrendelő űrlapot, és vagy egy ilyen mező, hogy "Ennél a szolgáltatónál az
ADSL felmondás dátuma" ez most mi? Én mondom meg mikor szüntesse be a tré és akkor már rögtön megy a tvnet? Vagy mi? Akár beírhatnám azt is hogy holnap, és megtörténik a váltás?
A másik meg, hogy ugye most van a tré offline netem, van modem is, de ezt még akkor kötöttük be mikor még nem volt ez a "szereld magad" dolog szóval nem kellett megvenni a modemet. Most akkor ha váltok akkor vissza kell adnom a trének a modemet, és venni egy másikat a tvnettől? Lehet-e ezt megvenni? Mert nem akarok modemért is utánajárkálni, ha már itt egy. Valaki váltott már így?