ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
az csak a garantált feltöltés. a tényleges érték ennek többszöröse is lehet, csak nem mernek többet ígérni. egyes szolgáltatók mernek, de ez nem tõlük függ, hanem a matávtól. bárhova fizetsz elõ a matáv viszi el az adataidat az isp-ig. (matáv területrõl beszélek persze.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nem írtad hol laksz

http://thenamelessphoto.com/

HI ALL! Pls help me! Nem tudom eldönteni melyik szolgáltatónal fizessek elõ.Mindenképp 1500-as ADSL-re gondoltam csak nem hogy tudom hol. Mert nekem nem csak a letöltési sebbesség számít hanem a feltöltési is!!! A legjobb lenne a UPC Chello plus(1536/512)csak ahol lakunk ott nem lehetséges ez.Az axelero egy kalap sz.. mert akár melyik csomagot választom a feltöltési sebesség 128.

Írjatok ha tudtok vmi jó szolgáltatót!!Elõre is THX!!<#help>
Na! Kar hogy este nem neteztem...
Amugy nekem nem a sebesseg a legfontosabb, hanem a stabil kapcsolat (lag) a jatekok miatt mert amiota (mult het szerda delutan) vegre modem helyett ADSL-t nyuzok szepen csendben hardcore gamer lettem 😊.
Bandee1987
Gyerekek, aki invitel adsl-es, észrevette, hogy ma este meggyorsult a net? Mert nálam, a 384-esnél 66-al jött le most a cucc, pedig ennyire még soha nem ment fel. Bár sztem ez csak teszt (azért is, mert 768-as, azaz 96 kbajt/sec-re fog felgyorsulni majd a netem), de azlért jó látni ezt, hogy gyorsul a net...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Axelerónál 1,5 megabites net mennyibe van havonta?

Serpa
van itt óbudai axis kábeles ?

Ch_Slater
még egy <#lama> kérdés:
ha leszerzõdök valahova, akkor kijönnek valamit szerelni, vagy én bekötöm az adsl modemet és beállítom a beállítani valókat és kész?
tehát egyszerûbben: szereléssel jár ez az egész, vagy csak a gépen kell beállítani a kapcsolatot?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Serpa
remélem jövõ évtõl, minden évben legalább egy 1xi emelés lesz.

Bandee1987
Végre közeledünk ny-európához...még ha messze is vagyunk az ottani álomárak/álomsebességektõl. Ez még csak a kezdet...

Bandee1987
ezek nagyon jó hirek 😊
ezekszerint nekem legkésõbb jövõ év márciusáig 768/128-as netem lessz 😊

Punker
nézd meg melyik cégnél milyen akció van, valahol az van hogy idén nem kell fizetni, csak talán majd februárban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ch_Slater
ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de eddig is elég láma kérdéseim voltak ebben az ügyben, szal belevágok... 😊
ha elöfizetek mondjuk az invitelnél dec. elején, akkor az elsõ számla mikor jön? azért lenne fontos, mert ha mindig elõre kell fizetni az ahavit, akkor még jönne a mostani elõfizum utolsó számlája is és az egyszerre sok lenne...
tehát nekem az lenne az ász, hogy január elején kellen fizetni az elsõt...

Ch_Slater
ezek jo hirek

max egy következõ körbe

\"Life is around you and in you.\"

Bruttó 192-re rakták a feltöltési profilt amibõl lejönnek még a különbözõ overheadek...

Kaszi46
kösz. és várható a 256?

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
188 körülig emelték csak

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Kaszi46
upload sebességét nem duplázzák? letöltés ok már, de ugytûnik hogy feltöltési sebesség maradt a régiben (512\128 voltam)

*Posse*T.W.D*

Sziasztok!
Tudom ez nem igazán support topic. De lenne egy kérdésem!
Kábelnetem van Kaposváron (Kaposkábel & Axelero). Tegnap óta tapaasztalom hogy kb 5-10 percenként a vonal megszakad!
Tapasztalt e valaki valami hasonlót és ha igen akkor annak mi volt az oka?!
(Ügyfélszolgálat agyoniskolázott! Telepítsem újra a hálókártyámat. ;
annak nincs sok értelme mert 3 gép is ugyanugy észleli a hibát. De azért csak telepítsem újra!)
Szal ennél egy kicsit több segítséget vártam volna!
Mivel az SG sokkal jobb mint akármilyen support!
Ezért merek hozzátok fordulni!

Pls help!<#help>

Interware-nel most majusig 50%-al olcsobb az elofizetes...
Erdemes Interware-t ADSL-t venni?
TDK
nekem ADSL van MONORNETES
nem tudja valaki mikor növelik a letöltési sebességét?

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

Bandee1987
én 2 éves szerzõdésben vagyok az invitellel. Jövõ év december 30-ig. Remélme, hogy az invitel csak a sebességet, és nem az árat fogja ezze együtt megemelni.

Ch_Slater
oké akkor ez már tiszta. még egy kérdés ezzel kapcsoltaban:
azt még nem tudni, hogy ha az invitel emeli a sávszélt ezzel emelkednek-e az árai. viszont ha axelerora fizetek elõ akkor gondolom az az ár marad amire szerzõdtem az axinál, akár emeli az árat az invitel akár nem, ugye?
nekem ez igy ésszerû.

Alien
Ha invitel területen vagy, attól még axelerod lehet, de a sávszél nem lesz megemelve, hiszen csak matáv területen van egyenlõre sávszélemelés (szolgáltatótól függetlenül). Invitelen lehet, hogy jövõre lesz.

Ch_Slater
szegeden elõ lehet fizetni axeleróra? hogy megy ez? az invitelen keresztül? mert ugye az invi-nél még nincs emelés...
tehát ha invi-re elõ tudok fizetni, akkor megtehetem az axeleróra is?

Serpa
újabb hírek az óbudai kábellel kapcsolatban.
axis fórum.

"- Békásmegyeren, ha minden jól megy reggelre már meglehet az emelés.

- Óbudán lesz egy 5 perces leállás, ekkor kerül be a routerbe az új kártya.
1 héten belül a kártya bekötés meglesz.

- Szegeden, a routerbe az új kártya már be került, de még nincs bekötve, 1 héten belül meglesz a bekötés szintén.

Óbudán és Szegeden a kártya bekötéséig szûk keresztmetszetet jelenthet majd a jelen hálózati felépités ha megtörténik az emelés."

Zs0lt1
Buda, II. ker. Hûvösvölgy-ben már emeltek (Datanet).
Letöltés dupla, feltöltés kb másfélszer annyi.
W00000000000000t! :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

iko
akkor örülj 😄

spam. sry

fluga
itt valami kamu lehet..stabilan 230kbyte/seccel töltök egy t3asról...

fluga
nálam is! hu de jóóóóó
zugló

iko
mekemelték...

spam. sry

csak akkor csökken ha újra bekötteted vagy lejárt hûséggel hosszabítasz

I.C.ram
Nekem még mindig nem emelték 😞
I.C.ram
11500 asszem a havidíja a majdani 1,5-ösnek.

9990 a majdani 1024-esnek.
Lacc
Na végre nekem is most emelték meg a sávszélt. 512-rõl 1 megára, a feltöltést majd megnézem.
Viszont az még nem világos, hogy akkor most csökkent is az ára ennek? Tehát igy pl. mennyi lenne az 1.5 megás csomag, 10k körül havonta?
I.C.ram
Elvileg 1024-ig mindegyikhez csak 128 kbit/s upload jár axeleronál sajnos... utána asszem 256 vagy valami hasonlo 300 alatti.
Iori
hurra nekem is megemeltek! BP. XVIII Datanet

I love this game!

Guest
Aki Axi ADSL-es, és emeltek neki, az alkalmasint nézne egy uploadot? Ismerõsnek ADSL Play volt (768->1500), õ most emelés után olyan 26-27 kB/s-t, azaz cirka 210 kbit/s-t mért, tehát nagyon olyan, mintha az 1.5 Mbit/s mellé is csak 192 kbit/s upload járna.
ah. megemelték végre. 130k kira 😊

iko
#821 htx

spam. sry

Guest
Lehet, de ebben az esetben cirka 1-2 hónap múlva kapsz választ. 😉

Amúgy mint elhangzott, november 16. és november 30. között emelnek, sazl decemberig szerintem teljesen felesleges ugrálni...
iko
Akkor ha az axeleronál kérdezek rá legfeljebb tovább kérdezik a matávosokat nem? 😊

spam. sry

Guest
Megmondták nekik? 😉
Törölt felhasználó
Harmicadika messze van még. Remélem fognak ott is, mert oda költözöm 1 hónap múlva 😊)
Serpa
milyen kapcs és hol ?

Serpa
"... Ellenben a 3.kerületben Óbuda, Békásmegyer még sajnos nem ennek az az oka, hogy ezen körzetekben nagyobb lélegzetû bõvítésre van szükség.
Természetesen a rendszergazdák elég feszített tempóban dolgoznak azért, hogy ez minél hamarabb meglegyen.

Modemcserére csak Békásmegyeren lesz szükség ott sem mindenkinél.

A 3. kerületieket kérem kicsit legyenek még türelemmel. ..."

axis fórum.

buzi datanet!
mé nem emeli nálam is?
4 utcával arrébb mar felemelte<#mf3>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

fluga
ááh itt zuglóban vagy nem fognak, vagy messze vagyok a központtól, de itt ugyanaz...