4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Punker
    a manusz megnézte nincsenek e akábelek szétcsúszv aés a vállát vonogatta, hihetetlen :(
  • Punker
    és szerintük semmi baja ilyen nincs a mesében se, lövésük nincs mit csinálnak.
  • Punker
    tegnap kicserélték a szűrőt + modemet, mondtam hogy a vonal szakad de nem hallgatott a csók arám mert az már másik T céghez tartozik akik a vonalat intézik, természetesen ugyanúgy sz@r maradt a netem, erre ma hát akkor tényleg átadja a vonalas kollégáknak, lejelentem hogy sz@r a vonal és 3 napig tart amíg ezt megértik és "majd keresik" a hibát én csak várjam a telefont, szal megin tülhetek itthon egész nap :(
  • Serpa
    na, vissza is állt.

lehet szívattak egy kicsit, amiért kihagytam a kihagyhatatlan ajánlatukat.
  • Thanatos
    panetlesekre csörögj rá, nemtudni itt vane, nekem is rájuk kéne cska még nem volt időm :/
  • I.C.ram
    Valaki tudna ajánlani egy jó szolgáltatót a 2. kerületben, BP-n? T-online volt eddig, de ez nagyon lassú, és baromi drága is.
  • Serpa
    az lesz, ha péntekig nem áll vissza.
  • Punker
    matáv azt mondta reggel 9-kor jön hibaelhárításra, negyed 5-kor telefonáltak hog ynem jönnek :(
  • Thanatos
    nem de hasonlo kategóriák..., szal töredéke annak ami a reklámban szerepel :)
  • bertino
    ennyi a garantált ? ehh
  • Thanatos
    ők meg azt fogják rá modnani hogy pillanatnyi üzemtzavar, majd megoldodik :P vagy ha nema kkor emg azt hogy a garantált sávszél amugyis csak 128/0.002 kbit/sec szóval legyen jó ennyi :P
  • bertino
    üfsz
  • Serpa
    az mitől lehet, h 3mbitről lecsökkentt a sebességem ~2mbitre?
    enternet.
  • Sanyix
    Nekem Dlink DSL-360R-van, ami elvileg a T butított változata (eddig ahol kérdeztem mindíg azt mondták, hogy ez a butítás kimerül abban, hogy az R-nek nem lehet elérni a webes felületét. Amúgy melegszik, de nem volt belőle gond, stabil, aszondják nagyon jól tűri a fos minőségű vonalat, és ugyanazokat a sebességeket tudja mint a T már firmware frissítés nélkül is.
    Dialcom 1600 ADSL Bridge az csinál furcsa dolokat, szakadozik néha, nem hajlandó csatlakozni, és ilyet amúgy se vegyél, mert nem tud egyáltalán adsl2-t.
  • ffxi
    HELP!!!
    Rohadtul nem értek a wi-fi rúterekhez, segítenétek dönteni? THX!!!

Íme az ajánlatok:

Dlink DI-524UP 12k-ért
    D-Link Di-624+ 10k-ért
    LevelOne WBR-3406TX 10k-ért
    D-Link di-524up 12k-ért
  • DJviolin
    Nekem D-Link DSL-360T-m van. A tapasztalatom vele, hogy eléggé stabil, jó modem. De van egy apró kis probléma, ha teszemazt áramszünet van, akkor amikor újra visszajön az áram, akkor ugyebár keresi a hálozatot, vagyis a számítógép közötti kapcsolatot (nem fontos, hogy be van-e kapcsolva a gép, vagy nem). Namost ez úgy történik, hogy villog egy pár másodpercet, és utána világít folyamatosan az ADSL lámpa (ez a jó). De néha nem sikerül rákapnia, és néha csak 5perc után, vagy volt olyan, hogy csak pár óra után sikerült megtalálnia a kapcsolatot. Nemtom mitől függ, mert néha 5 másodperc után is rákap.

A tanulság:
    Áramellátást és a számgép közötti összeköttetést nem érdemes baszogatni, ha hamar akarunk netelni. :) Ergo, ne nyuljunk hozzá. :) De ha villámlik, akkor nyugodtan húzd ki, az esetek többségében pár másodperc után rákap.
  • corleone
    D-Link DSL-360R
    D-Link DSL-360T
    Dialcom 1600 ADSL Bridge
    Huawei MT800u-T
    ...stb.

Tapasztalatok a modemeddel kapcsolatban.
    Melegszik, vagy nem? Milyen színű? Mekkora helyet foglal?
    Az ADSL szolgáltatótól kaptad, vagy külön vetted?
  • Ronny
    tvnet örülni fog, ha év végére egy közel teljes budapesti lefedettséget elér.
  • bertino
    már csak azért is, mert 2mbitet garantál!
    havi 7vmennyiért!
    768k UL-al, ami azért cseppet se mind1!
  • 2XP
    Igen, egyelőre csak Bp néhány kerületben van, majd év végén érdeklődj.
  • Thanatos
    hát nekem csak két éve van t-onlány vagy másfél max és tény hogy nem a legjobb , bár nekem enyi idő alatt max ha 2-3szor votl elállás..., eleht szerencsés vagyok, ettől függetlenül énse szivlelem t-onlányt... :)
  • bertino
    Pantel honlapon vagy ászf-ben vhol olyat láttam, hogy Miskolcon (itt) pl nincs...
  • bertino
    az lenne az igazi, mert 1 év mulva már lejár a chello hűségem és ezerrel nyergelek másra
    ami korlátlan

sokan fizetik a korlátos NETet, holott uannyiért vagy olcsóbban picit kisebb sávszélért van korlátlan... hihetetlen, hogy beetetett engem is a chello :(
  • 2XP
    Nem mindenhol, csak a nagyobb városokban. De ezt is csak a pantel mondta, a tvnet-et nem tudom.
  • Sanyix
    Hát még úgytudom nem érhető el mindenhol, de elvileg az év végére mindenhol lesz.
  • bertino
    ez minden pontján elérhető az országnak vagy ez is csak bizonyos, mint Pantel ?
  • Sanyix
    Tvnet, részleges hurokátengedéssel, 1,5mbit/128k 6500/hó.
  • izb
    az enternet M.O a második olyan szolgáltató, aki ugyanakkora sávszéllel bír mint a t-online.1000mbit(külföld) ami tényleges nem úgy mint a t-online megoldása ami ugyanekkora csak nem mindig müxik.
    5 éve van enternetes kapcsolatomn.lekopogom de az elmúlt időszakban (5 év) kb 3 szor volt leállás.Viszont a t-onlány rendszere közel sem ilyen tökéletes.
    Melóhelyen fix ip címes cumó van kiemelt fizetés meg hasonlók,és az elmúlt 1 év alatt minden héten volt valami rendszerleállás.Na ezt übereld....
  • Thanatos
    én a pantel-es teljes szolgáltatóváltásra irtam a 6990...
    és onnan kezdve hogy a t-com adja a te vonaladat is meg a sávszelet ami külföldre megy azt is meg gyk midnent csak épp a szervereket nem ahova te beloginolsz onnantol kezdve majdnem olyan mitnha t-com net lenne :)
    (nézd meg, ha t-com kapcsolata lerohad külföld fele pl akkor minden iylen entszolgáltató ügyfele sziv kivétel néllkül...)
  • Thanatos
    jah azis valami iylesmi :)
  • izb
    hehe.nem a t-com net-ét adják....
    a t-com csak a vonalért felelős semmi köze nincs az internet szolgáltatáshoz.
    Ha az enternetnél fizetsz elő, akkor az enternet szervereit használod,és az ő szolgáltatásukat és rendelkezésre állásukat fizeted meg, ami jóval problémamentesebb mint a t-onlányé.Ne keverjük a dolgokat....
    az enternet legolcsóbb csomagja pedig nem 6990.-ft hanem 4998,-ft
  • 2XP
    Igen, de csak pesten és ott is csak ott, ahol a t-comtól bérlik a hurkot, de ha felvhívod őket, elmondják, hogy nálad működik-e. Nekem azt mondták, hogy év vége felé a nagyobb vidéki városokban is elérhető lesz.

De ilyen szolgáltatást nyújt a tvnet is.
  • Thanatos
    akkor goto pantel, az full függetlennek tünik T-com-tol 8nem ugy mint enternet és társai akik ugyanugy a t-com netjét adják el csak más logo-val)
    igaz itt alegolcsobb 6990
  • Thanatos
    oks értem én csak előző linket olvastam, sorry :)
  • DJviolin
    T*kmindegy. Az összes T márkát utálom. :)
  • Ronny
    feltételezem a T-COM-ra gondoltál:)
  • DJviolin
    AZ Interware meg nem engedélyezi a szolgáltató váltást. :( Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen monpóliuma van a T-Online-nak.

Fuck T-Online!!!!!!
  • DJviolin
    Ezt nézd meg.

Ezzel csak az a gond, hogy ha 3 hónapon belül megyek át a T-Online-tól, vagy bármelyik más szolgáltatótól, akkor havi 6000 forint a korlátlan net.
  • DJviolin
    Ez egy kategóriával lentebbi csomag. Ez azért van az előzővel egy árban, mert 3 hónapon belül akarok átmenni a T-Online-tól.
  • DJviolin
    Árulja már el valaki, hogy miért van az, hogy az egész országban az összes szolgáltató árai és csomagjai úgy vannak megszabva, hogy ha 3 hónapon belül a T-Online-tól akarok átmenni, akkor nekem ne legyen jó? Ki a f*szom az a T-Online, hogy beleszól mindenbe??????