ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
index.hu
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Letöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
letöltési idõ: 3.66 sec
sebesség: 559 kbit/sec (572 416 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
feltöltési idõ: 19.56 sec
sebesség: 104 kbit/sec (106 496 bit/sec)
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A letöltés 512kbps, tudok is 60-70kbyte-tal tölteni, néha még többel is, viszont netes játékoknál, pl. Counter Strike, 200 körüli pingem van magyar szerverekre.
Van másnak is ilyen problémája vagy nálam van a hiba?
semmi extra ?
ha pládába dobták, akkor lehet nálunk kilopták.<#violent>#violent>
*Posse*T.W.D*
De hogy hogy? Nem játszottál valami játékukon? Vagy mostanában fizettél elõ a netre?
Vagy lehet, hogy te vagy a százezredik adsl elõfizetõ 😄 De akkor még plazma tv-t is kapsz 😄
Na de komolyan, írtak mellé valami levelet? Én is Axis vagyok, de én nem kaptam semmit.
lemondtam múlt hónap elejétõl
közepén kikötötték
a hónapot persze egészben számlázták
felhívom õket, hogyis van ez
háááááááát fizessem be aztán igényeljem vissza
nah itt hibáztam
befizettem, visszaigényeltem e-mail-ban (csak írásban lehet)
semmi válasz
reklamáció telefonon srác elmegy én várok 10 perc múlva rögzítették a kérelmem de türelmet kérnek majd pár hét múlva visszakamop
hogy?
hát azt nem tudja nincs bankszámlaszámom?
pár napja jön egy Axelerós csek, elég nehéz kibogozni a matáv központos hölgy se tudja elsõre ahová beviszem.
Aztán rájövün 4700 forint minuszban azt kéne megkapnom.
De hogy?
Hát fel kéne hívni a 1234-et.
Megint?
Félóra hivogatás után mikor újra minden adatot meg kell adni nagy kegyesen engedélyezhetem, hogy a bankszámlámra utalják át a pénzem.
No comment
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem tudja valaki, hogy a freeweb a mai napon a hétvégi díjszabásoknak megfelelõen számláz vagy most olyan mintha hétköznap lenne és aszerint számláz? <#nemtudom>#nemtudom>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
*Posse*T.W.D*
Töltöm ki a formot, a végén közli, hogy az igazolványszám nem megfelelõ formátumban van. Végigpróbáltam az összes megadott formátumot, egyikkel sem ment.<#banplz>#banplz>
Ha ezt igy el tudták baszni, milyen lehet az intenet szolgáltatásuk...<#ejnye1>#ejnye1>
Gyorsan néztem egy másik szolgáltatót.<#dumcsi>#dumcsi>
512 kbit/s maximális letöltési sebesség, 128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
Szolgáltató Ár Egyszeri díj
Interware Rt. 3.996,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
TVNETWORK Rt. 5.596,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Externet Kft. 5.992,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
NEXT-IT Hungary Kft. 6.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Vivanet 6.180,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Gusztavnet 6.191,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
EnterNet 2001 Kft. 6.312,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Axelero Rt. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
GTS-Datanet Kft. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
FreeStart Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Tvnet Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Drávanet Rt. 6.590,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
ACE Telecom Kft. 6.600,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
DELTHA Rendszerház Kft. 6.640,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Inter.net 7.616,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
SWI Kommunikációs Kft. 8.700,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Invitel Rt. 9.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
H1 Telekom Távközlési Kft. 10.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Monor Telefon Társaság Rt. (MTT) 10.840,- Ft.+ Áfa 20.000,- Ft.+ Áfa
Emitel Rt 15.000,- Ft.+ Áfa 10.000,- Ft.+ Áfa
nekem rögtön meg volt a loginom jelszavam és két nap múlva kezemben volt a szerzõdés
Csak azért kérdezem, mert az igaz hogy novemberben online megrendeltem, de a Datanet-es szerzõdés csak akkor lesz majd meg ha a MATÁV részérõl mûszakilag már minden OK.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akkor most csak gyorsabban dolgoznak kicsit.
Meg saját leányvállalatával csak gyorsabban kommunikál a Matáv.
Meg egy belvárosi címre kérem, nem Kaparószörcsögre kell kijönni 😊
Bakker, karácsonyra rakják már be...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elvileg most az következne hogy hoznak valami ADSL- kütyürét a falra men ?
Lehet hogy elfogyott az ADSL-es kütyüréjük?
Másoknál milyen hamar kötötték be ?
Odamegyünk Oktokonnál lévõ Matávponthoz...
"Sajnos határidõs munkám van, ha vissza tudnának jönni 4 után... Vagy átfáradni a másik matávpontba"
Bazzeg, p*csa, ügyfélszolgálatis kicsaj vagy, azért létezel, hogy kiszolgáljál itt engem, leszaron a magán szocproblémákat...
Na jó, megrendeljük online...
Három oldal rohadt bonyulult regisztráció kitöltése nagy szenvedések árán... A végén pedig... semmi... Üres képernyõ. Ellenörzõ emailnek sincs semmi nyoma...
Profi... Harcot kell vívni, ha az ember netet akar.
Na jó, holnap még egyszer megpróbálom személyesen megrendelni.
Utolsó esélyt megkapják 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.