ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
nektek, hogy teccik --> Axelero helyett T-online

*@tonline.hu

borzadály.
<#mf3>

Breki33
pontosabban?
Tetsuo
Nekem is volt ilyen szívásom az Axeleróval.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Shaman
van még mit fejlõdnünk:-((

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mike
"Franciaországban nyolc megabites adsl szolgáltatást kapunk havi 15 euróért, azaz nem egészen háromezer forintért. Élvezzük ki az önsanyargatás keserédes pillanatait, osszunk és szorozzunk: tizenhatszoros sávszélességet kapunk harmadáron, egy megabit tehát ötvenszer annyiba kerül itthon, mint Franciaországban. (Még egy kis demagógia: odaát 287 000 forint a minimálbér, azaz itthon átlagosan kétszázötvenszeres terhet jelent a havidíj). "

index.hu

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

windrunner
kösz

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Punker
512/128

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

windrunner
Most akkor nekem milyen sebességü elõfizetésem lehet?

Letöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
letöltési idõ: 3.66 sec
sebesség: 559 kbit/sec (572 416 bit/sec)

Feltöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
feltöltési idõ: 19.56 sec
sebesség: 104 kbit/sec (106 496 bit/sec)

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

köszi szépen

Punker
nekem nem volt még bajom vele az elmúlt 2 évben

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Érdeklõdnék, hogy jókat hallotatok-e az enternet szolgáltatóról, illetve milyen tapasztalaitok vannak, elörre is köszi

Bekötötték hozzám nemrég a TVNetwork féle ADSL-t, neve TDSL.
A letöltés 512kbps, tudok is 60-70kbyte-tal tölteni, néha még többel is, viszont netes játékoknál, pl. Counter Strike, 200 körüli pingem van magyar szerverekre.

Van másnak is ilyen problémája vagy nálam van a hiba?
Serpa
na ?

mi még nem kaptunk semmit.

Kaszi46
adsl otthon 2001.07.23 ota van szerzõdésem

*Posse*T.W.D*

Serpa
dettó.
amióta van kábel, azóta van nekünk is.(3 éve)

Kaszi46
mezei.512\128(mostmár persze megduplázva) ra vagyok elõfizetve a kezdetektõl.

*Posse*T.W.D*

Serpa
mezei elõfizetõ vagy ?
semmi extra ?

ha pládába dobták, akkor lehet nálunk kilopták.<#violent>

Kaszi46
azt nemtom mert amire hazaértem már bent volt. majd megkérdem mutert

*Posse*T.W.D*

Serpa
postás hozta vagy be volt dobva a pládába ?

Kaszi46
röviden, azt írták hogy köszönik, hogy régóta axelero elõfizetõ vagyok, és remélik meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, meg sokáig náluk maradok . (Székesfehérváron lakom) amugy most ahogy nézem ponos neve Men in Black I&II Deluxe Edition

*Posse*T.W.D*

Alien
<#wow2>

De hogy hogy? Nem játszottál valami játékukon? Vagy mostanában fizettél elõ a netre?

Vagy lehet, hogy te vagy a százezredik adsl elõfizetõ 😄 De akkor még plazma tv-t is kapsz 😄

Na de komolyan, írtak mellé valami levelet? Én is Axis vagyok, de én nem kaptam semmit.

Breki33
nem viszont tudod mit csinált?

lemondtam múlt hónap elejétõl
közepén kikötötték

a hónapot persze egészben számlázták

felhívom õket, hogyis van ez

háááááááát fizessem be aztán igényeljem vissza
nah itt hibáztam

befizettem, visszaigényeltem e-mail-ban (csak írásban lehet)
semmi válasz
reklamáció telefonon srác elmegy én várok 10 perc múlva rögzítették a kérelmem de türelmet kérnek majd pár hét múlva visszakamop
hogy?
hát azt nem tudja nincs bankszámlaszámom?

pár napja jön egy Axelerós csek, elég nehéz kibogozni a matáv központos hölgy se tudja elsõre ahová beviszem.

Aztán rájövün 4700 forint minuszban azt kéne megkapnom.
De hogy?

Hát fel kéne hívni a 1234-et.

Megint?
Félóra hivogatás után mikor újra minden adatot meg kell adni nagy kegyesen engedélyezhetem, hogy a bankszámlámra utalják át a pénzem.

No comment
Serpa
én nem kaptam.

hol laksz ?

Bandee1987
nah, vazee...ilyet az invitel még csak véletlenül sem küldene...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jAsOn VoOrHeEs
Bocs, hogy ide írok 😄

Nem tudja valaki, hogy a freeweb a mai napon a hétvégi díjszabásoknak megfelelõen számláz vagy most olyan mintha hétköznap lenne és aszerint számláz? <#nemtudom>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaszi46
az axelero küldött karácsonyra egy mûsoros dvd-t! man in black 1-2 van benne, meg egy 2 oldalas dvd, gondolom extrákkal. mindez díszdobozban! a film annyira nem tetszik, az ötlet viszont annál inkább😊 más axelerós is kapott? ha igen ue-t a filmet?

*Posse*T.W.D*

Breki33
tv-net

ott egybõl a jelszót is megkapod
Probáltam Extranet-en megrendelni ADSL-t.
Töltöm ki a formot, a végén közli, hogy az igazolványszám nem megfelelõ formátumban van. Végigpróbáltam az összes megadott formátumot, egyikkel sem ment.<#banplz>
Ha ezt igy el tudták baszni, milyen lehet az intenet szolgáltatásuk...<#ejnye1>

Gyorsan néztem egy másik szolgáltatót.<#dumcsi>
Breki33
semmi

szimplán annyi két adsl vonal nem lehet bekötve
I.C.ram
Igen, és? Mi a probléma?
Breki33
klikk

Hát nem igazán valós ez a táblázat

Axeleronal pl 9000 brutto az

7492.5
Breki33
ADSL Otthoni 512/128 1 éves szerzõdéssel
512 kbit/s maximális letöltési sebesség, 128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
Szolgáltató Ár Egyszeri díj
Interware Rt. 3.996,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
TVNETWORK Rt. 5.596,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Externet Kft. 5.992,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
NEXT-IT Hungary Kft. 6.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Vivanet 6.180,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Gusztavnet 6.191,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
EnterNet 2001 Kft. 6.312,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Axelero Rt. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
GTS-Datanet Kft. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
FreeStart Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Tvnet Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Drávanet Rt. 6.590,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
ACE Telecom Kft. 6.600,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
DELTHA Rendszerház Kft. 6.640,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Inter.net 7.616,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
SWI Kommunikációs Kft. 8.700,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Invitel Rt. 9.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
H1 Telekom Távközlési Kft. 10.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Monor Telefon Társaság Rt. (MTT) 10.840,- Ft.+ Áfa 20.000,- Ft.+ Áfa
Emitel Rt 15.000,- Ft.+ Áfa 10.000,- Ft.+ Áfa

Breki33
ilyen nincs

esetleg ha két száma van
I.C.ram
Ja. A megrendelés idõpontjától számít.
I.C.ram
Ahhoz, hogy új elõfizetést köss, elöbb le kell mondani a régit, hacsak nem akarod, hogy 2 ADSL vonal legyen bekötve.
Guest
384-bõl 512 lesz, csak a többit duplázzák, ez így hangzott el eredetileg is.
Bandee1987
eleinte asszittem, hogy 768-ra fogják nálam felemelni, mivel asszonták, hogy a duplájára fog emelkedni, de ezekszerint mégsem...

Bandee1987
Nah, mostmár konkrétan állithatom, hogy növelték a sebességem 384/64-rõl 512/128 kbit/s-re. Bár több netes oldal sebességmérõje 543 kbit/sec-es letöltési sebességet ír ki nálam...(Ja, és a szolgáltatóm az Invitel)

Nekem 2 hetet igertek anno es 2 nap mulva jottek.
Breki33
tudtommal a mrendeléstõl számit

nekem rögtön meg volt a loginom jelszavam és két nap múlva kezemben volt a szerzõdés
lck
He 20.-a után kötik be, attól még jár a kedvezmény ugye ?
Csak azért kérdezem, mert az igaz hogy novemberben online megrendeltem, de a Datanet-es szerzõdés csak akkor lesz majd meg ha a MATÁV részérõl mûszakilag már minden OK.
Dzsini
elégszer le lett írva, hogy napi telefonálgatással és folyamatos ingerléssel esetleg gyorsítani lehet az eljáráson, de maguktól nem fognak azok a fogaskerekek forogni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
"álmodj királylány!" 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

SoDI---
Na jó, de ha most van a nagy akció, és siessen, mert a Flash banner is már számolja vissza a másodperceket, dec 20 után már nem rendelhetõ ilyen kedvezõ feltételekkel...

Akkor most csak gyorsabban dolgoznak kicsit.

Meg saját leányvállalatával csak gyorsabban kommunikál a Matáv.

Meg egy belvárosi címre kérem, nem Kaparószörcsögre kell kijönni 😊

Bakker, karácsonyra rakják már be...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

VinylToy
ne tépjük fel a sebeket! :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
fáj az igazság mi? 😊

VinylToy
<#nezze><#levele>

Punker
mit hõbörögtök? fatáv/suxelero soha nem a gyorsügyintézésrõl és a vevõbarát üzletpolitikáról volt híres tudnotok kellett hogy erre számíthattok...

lck
Én október legvégén rendeltem meg - amikor az akció kezdõdõtt - a Datanetnél rendelem online. Mûszaki vizsgálat kellett a telepíthetõségre. Rá 2 hétre hívott a MATÁV hogy rendben a vonal, jó ADSL-hez. Még szerzõdésszámot is bediktáltak. Azóta semmi. 2 hete felhívtam az 1212-t, azt mondta minden oké, majd jönnek.

Elvileg most az következne hogy hoznak valami ADSL- kütyürét a falra men ?
Lehet hogy elfogyott az ADSL-es kütyüréjük?

Másoknál milyen hamar kötötték be ?
SoDI---
Valahogy rohadtul nem sikerül megrendelni azt a hülye axelero ADSL-t. Egyszerûen nem engedik 😞

Odamegyünk Oktokonnál lévõ Matávponthoz...
"Sajnos határidõs munkám van, ha vissza tudnának jönni 4 után... Vagy átfáradni a másik matávpontba"
Bazzeg, p*csa, ügyfélszolgálatis kicsaj vagy, azért létezel, hogy kiszolgáljál itt engem, leszaron a magán szocproblémákat...

Na jó, megrendeljük online...

Három oldal rohadt bonyulult regisztráció kitöltése nagy szenvedések árán... A végén pedig... semmi... Üres képernyõ. Ellenörzõ emailnek sincs semmi nyoma...

Profi... Harcot kell vívni, ha az ember netet akar.

Na jó, holnap még egyszer megpróbálom személyesen megrendelni.

Utolsó esélyt megkapják 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.