ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szombathely,datanet
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
feltöltési mennyire emelkedett?
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
írta: Ady Krisztián , idõ: 11:38
Rádupláztak
A Matáv elsõként novemberben jelentette be, hogy az alaphálózat üzemeltetõjeként november 16-ától folyamatosan átállítja az ADSL-elõfizetõk modemeit, megduplázva, a 384 kbit/s-os csomag esetén pedig 512 kbit/s-os mértékûre emelve az elérhetõ letöltési sebességet. A Matáv lépését a legnagyobb kábeltelevíziós internetszolgáltató, a UPC is követte, illetve késõbb minden telefonszolgáltató bejelentette, hogy hasonló módszer alapján megemeli az elõfizetõk által maximálisan elérhetõ sebességeket.
A sávszélesség-emelésre vonatkozó kérdésünkre a Matáv sajtóosztályától a következõ választ kaptuk: "a Matáv az ADSL szolgáltatást érintõ lényegi változtatásokról, mint eddig, a jövõben is idõben tájékoztatja partnereit és felhasználóit".
Lapunk birtokába jutott piaci pletykák szerint a sávszélességemelés az Axelero névváltásával függ össze, az Axeleróból ugyanis májusban T-Online lesz -- az emeléssel is ezt a lépést kívánják marketing szempontból támogatni. Azoknak a felhasználóknak, akiknek már megemelték a sávszélességét, várhatóan nem állítják vissza a korábbi szintre, õk már folyamatosan élvezhetik a megnövekedett sebességet. Az egy év alatt 768 kbit/s-ról 3 megabit/s-ra "felnõtt" ADSL-csomagok mellett egy még kedvezõbb árszintû, 512 kbit/s-os belépõ csomag bejelentése is várható a jövõ hét folyamán.
hirdetés
Új csomagok, egyelõre korlátok nélkül
A hazai ADSL-piacon egyre több, bizonyos esetekben kedvezõbb havidíjat biztosító konstrukció jelenik meg. A VIVAnet nemrég jelentette be ZÉRÓflexi ADSL-csomagját, mely teljes egészében forgalomarányos díjazást és nulla forintos havidíjat ígér, most pedig a TVNET árlistája tartalmaz jelentõs változásokat. A TVNET forgalmidíj-arányosra szabja át ADSL-csomagjait, melyeknek havi díja június 1-tõl alapdíjból és bruttó 50 ft / 10 megabájtos forgalmi díjból áll össze.
Az új csomagok azonban továbbra is korlátlanok, a havi fizetendõ díj korlátlan mennyiségû adat letöltése mellett sem nõhet az elõre meghatározott maximális forintösszeg fölé. Az új csomagok elõfizetõinek május 31-ig forgalmi díjat sem kell fizetni.
A TVNET új csomagjaival a keveset forgalmazó, fõként levelezõ internetezõk várhatóan kevesebbet fizetnek majd az eddigi havidíjnál, míg a nagyobb adatmennyiséget letöltõknek a maximálisan fizetendõ díj nem lesz több, mint a korábban alkalmazott díjcsomagok havidíja.
Idõszakos lassulás
A Matáv mindeközben arról tájékoztatta az Externetet, hogy Balatonboglár, Balatonfüred, Bicske, Bonyhád, Gyõrújbarát, Kozármisleny , Martonvásár, Mohács, Mór, Nagyatád, Szigetvár, Albertirsa, Heves, Kisújszállás, Kisvárda, Mezõtúr, Mátészalka, Nyírbátor, Sátoraljaújhely , Tiszafüred, Törökszentmiklós, Tiszavasvári térségében idõszakos lassulás tapasztalható az ADSL-internetelérésekben.
A lassulás nem jelent teljes leállást, a sávszélesség várhatóan nem csökken a garantált mérték alá. A Matáv szakemberei "mindent megtesznek a probléma mielõbbi teljeskörû elhárítása érdekében, a szükséges munkálatok elvégzése, illetve befejezése után a szolgáltatás ismét a korábbi szinten üzemel majd".
forrás HWSW
(igen láttama korábbi kommenteket ezzel kapcs, de gondoltam azert van benne 1-2 hasznos info)
*Posse*T.W.D*
Lehet hogy egy hónapban 5 giga alatt maradok, 50 lesz a korlát, de eleve az elv nem tetszik, szal ne merjék.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mindenesetre most úgy vagyok vele, amit le lehet tölteni 1 Mbittel ahhoz nem kell 2, a feltöltést úgyse emelik, innentõl kezdve nekem nincs igazán szükségem rá...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
most hogy megemelték 1024/160-ra, 123-124 körül mocorog, néha felmegy 130-ra is.
szal nem feltétlenül gyorsabb (kb. 1 km-re van a tel.elosztó (központ)
shit happens
az ára lement 3100 jenrõl 2700ra (4800 Ft)
elgondolkodtattak 😊
http://www.so-net.ne.jp/pr/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem jelen pillanatban Mikro hullámú netem van (axelero). De mivel hogy kiba..ott nagy balhét csaptam(egy 3 oldalas levél kerestében) hogy nem azt nyújtották amit ígértek ezért eltekintettek az 1 éves hûségszerzõdéstõl, és Április 1-el megszüntetik a szolgáltatást(hála istennek).
Naszóval kénytelen vagyok keresni új szolgáltatót. ADSL-re akarok váltani, de viszont nagyrészt minden ilyen netes szálgáltatás matáv vonalat igényel (externet, enternet, stb.) Én sajnos Invitel területen vagyok. Ami kérdezem én azt jelenti hogy ha megfeszülök se lehet Matávos vonalam?(Please help me)
Me ha ez igy van akkor kénytelen vagyok beérni az invitel 2-3000 ft-al drágább szolgáltatásával. (aminek nagyon utána fogok nézni)
Vlakinek nincs véleménye az invitel ADSL-jérõl?(1024/160)
Pl van a VIdaNet kábelnet, de sajna 10ropi/hó és 1Megás de korlátozva van 45GBra a dl. Gondoltam egy ADSLre, de melyiket válasszam?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
I love this game!
De hívd fel a 1233 üfszolgálatot!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Négyszer mér és átlagot von.
~163/40 rõl, ~133/20 vették vissza.
Most járt le az Inviteles szerzõdésem, és hááát lépni akarok tõlük, mert drága. Amúgy, mint szolgáltató korrekt volt, csak ugye pénz beszél...
Bõvebben: Prohardver Externet ADSL ajánlat
ADSL 512 otthoni: br. 8900 HUF a havi elõfizu + 0 HUF belépési díj (sztem jó)
(nem nehéz ám kideríteni..)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A Matáv Csoport márkastruktúrája várhatóan a Deutsche Telekom Csoport márkastruktúráját követi majd, így olyan világszerte ismert és népszerû márkákat vezethetnek be Magyarországon, mint a T-Com, a T-Systems és a T-Online - áll a Matáv igazgatóságának döntéseit ismertetõ közleményben"