ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MiloShee
Hahó skacok, mintha valami gebasz lenne az ADSL-lel a napokban! Jelezték több helyrõl is hogy a csati szakadozik, nem tölt stb... Tapasztalatokat plz!!!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Gabesz amd64
Ha most választanék akkor tuti matáv

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
jah szakadna rájuk a plafon

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Bandee1987
dögöjjetek meg... az inviteleseknek mér nem emelnek már?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

dr Kotász
Jaja. Nekem ma emeltek 2 megabitre. Amikor elõfizettem az 512-s csomagomra, nem is álmodtam volna, hogy 2005-re ez lesz...
Kaszi46
ehh én hirtelen benyaltam, azt hittem a mostani emelésre megint rádupláznak<#idiota>de jó is lett volna<#rolleyes><#bohoc>

*Posse*T.W.D*

Axelero 300K le 20 25 fel 13 ropi havonta.

torrente
Externet is dupláz májusban.

[NST]Cifu
Jah, lemaradtam, mint a borravaló. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Uhum, mar eszrevettem kozben, hogy 2 progijuk van.. A cfosspeedet most teszteltem. Csodat nem okozott, de erezhetoen jobb lett. Erdekesmod ha leszedem az up limitet, 10-11k fole nem is megy a feltoltes.. Gondolom addig centizi ki, amig nem megy nagyon a letoltes rovasara. De ami a lenyeg, atlag 240k/sec le, 11k/sec feltoltes mellett villamgyors a web.
Rafaelo
van cfosspeed routerhez asszem cfos.de oldalon

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ez a program csinal barmit is, ha nem kozvetlenul a gepre van dugva az adsl modem? Mindenaron azt akarja, hogy allitsak be neki dsl kapcsolatot, de egy routeren at jon a net, nem kozvetlenul.. Igy bukta?<#nemtudom>
Punkerwork
kicsit lemaradtál 1 hete errõl van szó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
cfos

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Nekem tegnap megemeltek. Meg nem volt alkalmam rendesen lemerni, 260-270kbyte lefele', es 25k/sec felfele. Hat, lehetne jobb is, foleg az upload.

A max 270k/sec -es letoltesi sebesseget kb 3-4 kbyte/sec -es feltoltes mellett lehet csak elerni.. 7k/sec feltoltesnel belassult 220kbyte/sec -re, 10 k upload eseten 190k/sec lefele, 15k upload mellett max 110-120k jon le es pocsek a webezesi sebesseg.

Regebben olvastam vmi programrol, ami enyhit ezeken az adsl betegsegeken, vki meg tudna mondani a nevet?
Tetsuo
A haver faterjának 10 Mbps-os netje van, amit hétvégenként használ: híreket olvas. (Jó mi, én meg szenvedek a csökkentett dial-uppal. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

[NST]Cifu
Újabb sávbõvítés várható.

Wow. Ha valaki 2 éve azt mondja, hogy a közeljövõben 3 Mbites netem lesz, kiröhögtem volna. Erre tessék.

Persze az is igaz, hogy a hugoméknál meg egész egyszerûen nem tudnak semilyen netet biztosítani, telefont is csak GSM alapúan - pedig légvonalban talán 500 méterre lakik tõlem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

artschi
Ja, a gamershell-rõl stabil(!) 203k-val töltök...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Nekem 128k-s volt és most 192-200-zal töltök, szóval itt mintha emelték volna... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bazza
Jolvan bocs 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punkerwork
ha vennéd a fáradtságot hogy visszaolvass pár sort.....

Kaszi46
érdekes, az én környezetemben ha jól számolom 6-7 embernek van axelerós internete és mind1ikük meg van elégedve vele. de távolabbi ismerõseim közül is még legalább 5nek, és õket sem hallottam sohasem panaszkodi. úgylátszik helyfüggõ a szolgáltatás minõsége sajna, más ötletem nincs

*Posse*T.W.D*

Punkerwork
akkro te mázlista vagy, én még az életben és itt fórumon is csak a szidókkal találkoztam.

Kaszi46
nekem soha nem volt velük gondom, az ügyfélszolgálatukon is mindíg kedvesek segítõkészek voltak, a problémákat(nem volt sok) ha lehetséges volt, azonnal orvosolták. szóval én jó véleménnyel vagyok róluk. volt chellom is fõsikolás éveim alatt, párhuzamosan az adsl mellet. na az volt igazán sux minden szempontból! ugyfélszolgálat csak arra volt jó, hogy a szar netkapcsolatuk miatt már alapban sík ideg felhasználót, mégjobban felidegesítsék, plusz bevezették a korlátolt forgalmat is szal no comment.
persze lehet ha ott laknék ahol te(természetesen nem sértésból mondom) akkor egész más véleménnyle lennék róluk.
jaigen és a karácsonyi dupla dvd ajándék is jól esett, bár tudom nem egy nagy dolog, de mégis, sztem elérték a marketingeseik nálam azt amiért valójában küldték😄

*Posse*T.W.D*

Rafaelo
úgy jó a letöltés mondjuk dc++ ról külföldrõl csak a teszt nemmegy 900 fõlé

SoDI---
azt nézd meg, hogy ha letöltesz mondjuk a hardwired-rõl egy nagyobb fájlt, akkor mennyivel jön, a webes sebességteszteket meg hagyd a picsába...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Úgy, hogy szar a sebességteszt.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Punkerwork
ennyire durva eltérés mondjuk nem lehetne szerintem.

Rafaelo
jaja csak engem idegesit hacsak országon belül 2mb különben meg 1mb 😞

Punkerwork
suxelero illetve most már T-Online mindig is hulladék volt és az is marad név váltás ide vagy oda az ügyfél szolgálatuk meg katasztrófa 😞

Rafaelo
axelero

Punkerwork
milyen szolgáltató? 😊

Rafaelo
hogylehet hogy hazai sebességmérésem 2 mb külföldin mindig 1 mb??????????
másnak is ez van??????????????????????????????????
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

SoDI---
4.66 Ft-ot fizetek egy bit/sec-ért.
A sokat éltetett chello ennél sokkal szarabb, ráadásul forgalomkorlátos is :-)

SoDI---
Na király!
Azzal, hogy én még a decmeberi akcióban fizettem elõ az Axelero Play-re, most havi 13990 forintért kapok 3M-es vonalat. Ezzel szerintem ár/telesítmény arányban jobban jövök ki, mint itt a legtöbben :-)

Punker
Egerben is dupláztak (Enternet) legalábbis elméletileg, gyakorlatilag csak ha elköltözök lesz rendes kapcsoaltom 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rafaelo
kispesten emeltek 😄 2.21 mb

SoDI---
na reggelre nálam is emeltek.

Kandurex
Kisvárda teljes vonzáskörzetébe duplázott az Axelero és minden más hasonszõrû szolgáltató.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SoDI---
Én se érzékelem, hogy növeltek volna valamit, pedig bizony Axelero-s vagyok.

Guest
Akkor passz, még nem emeltek, vagy a vonal nem bírja, vagy mittoo domain... <#nemtudom>
Punker
boltban néztem, azt is összevissza mért, és persze az 1024-nek közelébe se ment 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guest
http://www.adslteszt.matav.hu/

Feltéve, hogy Axelerós vagy.
Bandee1987
Nálunk, inviteleseknél bezzeg basznak megemelni, decemberben nyomták fel 384-rõl 512-re az enyimet, lassan lehetne már ezt 1 mbit-re felemelni...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Alien
Nem értem, miért méricskéltek állandóan ha nem mutatja jól? 😊 (nekem amúgy jól mutatta) Elindítotok valami jó helyen egy letöltést azt kész 😊 Onnan már tudni, hogy emeltek-e vagy sem 😊

Rafaelo

Kandurex
<#zavart2><#nemtudom>

Punkerwork
1014
535
774

fél percen belül tényleg jó mérõ 😊

Az miért van, hogy a datanetes mérõn 1.0 Mbit/s-et, az eurowebesen meg 1.98 Mbit/s-et mértem?

Gut. Besser. Presser.

Kandurex