ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert haver most a vezetékes, és a wlan között vacilál, árban azonosak nagyjából.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nekem 2 évig volt (csak ez volt elérhetõ, de miután megjelent az adsl, azonnal váltottam). Nagyon szolgáltatófüggõ a dolog, én egy helyi kis isp-nél voltam, akik nem igazán törõdtek a fenntartással. Egyszer 3 hétig net nélkül voltam, mikor karácsony elõtt a cigányok ellopták az adót a hegyról, és csak az új évben voltak hajlandóak megcsinálni 😊 Meg párszor a villám is kivitte, ilyenkor is volt 1 hét "pihenõ". Én úgy vettem észre, h idõjárástól nem annyira függ, nekem tejfölködben volt a legnagyobb a sebesség 😊 De ha sokan vagytok fenn (pl. ebédidõben, vagy a munkaidõ után), akkor nagyon leesik a sebesség, bár nálunk valószínûleg spóroltak a hardveren. A legnagyobb hátránya nálam az volt, h 10 gb-os forgalmi korláttal adták, s drágább is volt az adsl-nél (12e ft/hó). Mivel a t-online egy elég nagy cég, remélhetõleg jobban odafigyelnek a hálózatra, mint nálunk, és ha nincs forgalmi korlát, akkor érdemes lehet a wlan-t választani, fõleg mivel a feltöltés és a letöltés sebessége is hasonló, ami torrent oldalakon (persze szigorúan csak linux iso-k letöltése céljából 😉) és nagy csatolt állományos levelezésnél, ill. weblap üzemeltetésnél jól jöhet.
Nos. Arra lennénk kíváncsiak, hogy mik az elõnyei és hátrányai a WLAN-nak. Igazából azt se tudjuk mi az, csak annyit hogy vezeték nélküli. De hogy mûködik, mire jó, akadozik-e a kapcsolat, stb... THX!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Karácsony óta vagyok náluk, és eddig csak egy problémám volt, amikor kb. 1 hónapja 2 héten át gyakran szakadozott a net, és sokszor kapcsolódni sem lehetett. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondták, h küldenek szerelõt. Igaz, h nem jött, de utána megjavult a net és azóta is rendesen megy. Az külön tetszik, h nincs 24 órás bontás.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Valamilyen benfenntes emberke nem tudna esetleg súgni egy kicsit?
Az lenne a kérdésem,hogy Axeleros, akarom mondani T-Comos, vagy tujjarák hogy kell hívni szolgáltatónál, az ADSLeseknél fogják-e emelni a feltöltést?
Már eccer írtam nekik e-mailt, de a ba********************** nem voltak hajlandóak válaszolni az e-mailre.
én is tv-netes vagyok,és enyhén bosszant hogy 1024/128-as netért bruttó 11500-at fizetünk,10000-bõl meg most lehetne 2048/192-es is<#gonosz2>#gonosz2>
15 Megabites ADSL, 78 TV-csatorna havi 7235 Ft-ért!
Részlet a cikkbõl:
"Azonban itt még nem ér véget a történet, mivel a 15 Megabit és a 78 televíziós csatorna mellé korlátlan belföldi vezetékes telefonálás is tartozik - természetesen ez is a havidíjban értendõ. "
Tudtok olyan szolgáltatót ami Budapesttõl 40 km-re szolgáltat ADSL-t?
Mert sajnos vidékre (Szõlõstelep) fogunk költözni (nem tom minek, sztem BP a király) és nem akarok megválni az internettõl!
Most 12900 Ft-ot fizetünk a T-Online nál a 2MBit-es netért és szeretném ha ugyan ennyiért vagy kicsit olcsóbban ugyan ilyen internet hozzáférésem legyen!
Elõre is köszi a segítséget!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Fokozatosan vezetik be Magyarországon az ADSL2+-t
Ajánlom a fenti cikket😊
"chello classic
Maximális le- / feltöltési sebesség: 2560/512 kbit/sec
chello plus
Maximális le- / feltöltési sebesség: 5120/512 kbit/sec"
Szerintetek T-com is fog ismét a közeljövõben? Bár tudom, hogy most emelt, de a chello is már jó sokszor tette meg ezt az elmúlt idõkben.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
De a konkrét ajánlatokat neked kell átböngészni más nem tudja megmondani neked melyik a legjobb.
Bekötési díjat nem fizeted ki ha lejár a szerzõdés viszik a routert illetve felszólit a matav hogy szereld le és vidd be PP
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Fákjúal!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ha tényleg csak erre kell vehetsz olcsóbb korlátozott csomagot is (adatban nem idõben)
AZ alkatrészt pedig a szerelõ fogja hozni és marad a MATAV tulajdona
Persze vehetsz jobbat P
Fákjúal!
Kellene egy olyan oldal ami leméri mekkora a szávszélessége?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ADSL legolcsóbban (+ÁFA!!!)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.