4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
na mire itt olyan lesz... 
-
Thanatos #1750 vagy 8.kerben lévő tigernetes 10/10 mbit valami 7k körüliért... :D -
Thanatos #1749 én azért a 10k nettóért a 24max csomaggal + telefonvonal kiegyeznék :) -
a netemhez képest mind1iket sokalom, de nem lehet mindenhol olyan mint a IIIker környékén.
btw ha lejárt a hűséged, akkor szabad a pálya. -
sokára jár le a hűséged ? -
Miért van az hogy mig más szolgáltatóknál lehet szogáltatót váltani addig az Invitel helyett nem lehet mást választani Csak az invitel, csak a magas áraik :@
konkrétan erre gondolok:
(és ez nem csak a pantelnél van..)
> 2048/512k -s net 7700 Ft-ért , jelenleg pedig Invitel van 512/96-os 10000-ért :S
és akármilyen jó, nem lehet bekötni , de idegesítő ...:((( -
csssssssssssssssssss :) -
Thanatos #1744 mázlista... :P -
jó nézni ahogy 330kval upolok :) -
Thanatos #1742 szal nemhiszem hogy ez másik lenne, ez is elég kicsi cégnek tünik az is az volt -
Thanatos #1741 lövésem sincs, akkor még nem votl honlapjuk :) egyik 10emeletes aljában volt az irodájuk gyk ők szolgáltattak aquincumban egyedül kábelnetet akkoriban... -
na, de ő náluk voltál? -
Thanatos #1739 jah ha felvásároltak akkor már lehet nem olyanok a viszonyok :/ -
jogelőd cég -
GaTeS volt a korábbi szolgáltató cég neve, ezt vette meg a Rubicom. -
Thanatos #1736 nemtom ha ezek tényleg ők anno nekem semmi bajom nem volt velük..., olyanyira hogy egy game nem ment a csoda belső tüzfaluk vagy mi a halál miatt és simán adtak csak emiatt ingyé külső fix ip-t és ugy már jó lett... :D -
csak még nem tok felhőtlenül örülni.
hwswn olvasom, h nem épp ügyfélorientált cég.
talán közösen(rubisok) jobb belátásra tudjuk késztetni őket. -
Thanatos #1734 legalábbis én igy tippelem, 10emeletesekbe akkor csak ez volt ugyrémlik vagy modem..., adsl legalábbis nálunk pont nem volt elérhető :/ -
Thanatos #1733 hehe akkor nekem anno (nagyon anno) volt ilyenem is csak nemtudtam hogy ez aneve :D igaz akkor csak 512/512 volt de akkor még azis jónak számitott... :D -
IIIker
amúgy -
Thanatos #1731 jah torrentezéshez ideális :) helyileg hol szolgáltat ez a rubicom? -
múlt pénteken kötötték be.
ma üzemelték be, h müködjön.
állítólag itt az utcánkban sorra voltak kötve, de most külön switchekre vannak kötve a tömbök.
szép ez a 3mbit szinkronban. -
nyugodt lehetsz! normálisak telefonon keresztül is, emailben nekem nincs tapasztalatom :) -
Én csak emailben kommunikáltam velük, akkor mindíg korrekten válaszoltak a néha több oldalas regényeimre :D de ez is csak akkor kellett amikor visszaküldtem a szerződést meg pár technikai részletet kérdeztem az elején, azóta nem volt szükség üfsz hívására. -
aha, csak mert hallottam embereket akik szerint üfsz-uk pl egyenlő a nullával... bár chello üfsz is megszokott engem, sztem ezekkel se lesz különösebb gond
remélem nem lesz baj vele -
Nekem az van, t-online-ről váltottam, minden ugyanúgy folytatódott tovább (betonstabil, stabil pingek, fullos sávszél mindíg+10% ráadás), kivéve, hogy a tvnet 3000/hóval olcsóbb :D. -
TVnet-el valakinek van tapasztalata... ? -
-
tudjuk, nem is Téged kérdeztelek:-))) -
én is ADSL kötés előtt állok
-
az Invitelről vki tapasztalattal bír-e? menniyre megbízható, korrekt cég-e? -
:O elbasztam -
Thanatos #1719 ügyfélszolgálat... :P én csak azt tom hogy 2.ker nincs tulzottan lefedve...
-
Nem tud valaki valamit a bp III. kerületi panteles lefedettségről? :) -

nézd meg mikor írták a cikket. -
télleg lessz sávszél emelés? mostanában
cikk:
adsl -
na, jövő héten minden kiderül ... -
Thanatos #1714 -capslock, sorry -
Thanatos #1713 PASSZ DE ENGEM IS ÉRDEKELNE :d -
van olyan oldal, ahol csak a szolgáltatókról szól az eszmecsere?