ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Te most arra gondolsz, h õ akarja házilag osztani a netet, és abban kér segítséget? Mert nekem nem az jött le ebbõl a hozzászólásból.

itt csak egy házon belüli megoldásról van szó.

2XP
Nem tudom a t-online mit osztogat, de nekem ennek az elõdje (dwl-120) volt a vevõ.

2XP
A jelet egy antennától kapod, ami vmi magas helyen van (hegy tetején, vagy magas épületen), s kapsz egy (valószínûleg usb-s) vezeték nélküli lan adapter. Ameddig van rálátásod (akármelyik adóra), s kb 1 km-en belül vagy az adóhoz képest, addig elvileg bárhol netezhetsz.

bazza
jó, de pl mennyire jó az hogy vezeték nélküli? Mennyire hordozható? vagy hogy mûxik? Mivel tartja a kapcsolatot az cucc...:S

mert haver most a vezetékes, és a wlan között vacilál, árban azonosak nagyjából.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

2XP
Kicsit régi, de itt egy topic róla.

Nekem 2 évig volt (csak ez volt elérhetõ, de miután megjelent az adsl, azonnal váltottam). Nagyon szolgáltatófüggõ a dolog, én egy helyi kis isp-nél voltam, akik nem igazán törõdtek a fenntartással. Egyszer 3 hétig net nélkül voltam, mikor karácsony elõtt a cigányok ellopták az adót a hegyról, és csak az új évben voltak hajlandóak megcsinálni 😊 Meg párszor a villám is kivitte, ilyenkor is volt 1 hét "pihenõ". Én úgy vettem észre, h idõjárástól nem annyira függ, nekem tejfölködben volt a legnagyobb a sebesség 😊 De ha sokan vagytok fenn (pl. ebédidõben, vagy a munkaidõ után), akkor nagyon leesik a sebesség, bár nálunk valószínûleg spóroltak a hardveren. A legnagyobb hátránya nálam az volt, h 10 gb-os forgalmi korláttal adták, s drágább is volt az adsl-nél (12e ft/hó). Mivel a t-online egy elég nagy cég, remélhetõleg jobban odafigyelnek a hálózatra, mint nálunk, és ha nincs forgalmi korlát, akkor érdemes lehet a wlan-t választani, fõleg mivel a feltöltés és a letöltés sebessége is hasonló, ami torrent oldalakon (persze szigorúan csak linux iso-k letöltése céljából 😉) és nagy csatolt állományos levelezésnél, ill. weblap üzemeltetésnél jól jöhet.

bazza
hmm? :|

Magnumrolcsi
DMCC-m van, korlátlan.

bazza
Egyik haverom most akarja beköttetni az ADSL-t. A T-Online-os csávó két lehetõséget mondott: WLAN és ADSL Multimédia.
Nos. Arra lennénk kíváncsiak, hogy mik az elõnyei és hátrányai a WLAN-nak. Igazából azt se tudjuk mi az, csak annyit hogy vezeték nélküli. De hogy mûködik, mire jó, akadozik-e a kapcsolat, stb... THX!

Bandee1987
ha ez igaz, akkor az invitelnél is lesz emelés a t-com emelés után 1-2 hónappal...eddig legalábbis mindig így történt. Juhéjj, jön a 2 megabites net 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

KM
Punker
igen, mint a telefon kártya vagy a feltöltõs mobil számlák.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
a "prepaid" kifejezés pontosan mit jelent?
elõrefizetés?

2XP
Ez hülyeség, nekem is tvnetem van, és eddig az összes ftp-re tudtam tölteni.

Karácsony óta vagyok náluk, és eddig csak egy problémám volt, amikor kb. 1 hónapja 2 héten át gyakran szakadozott a net, és sokszor kapcsolódni sem lehetett. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondták, h küldenek szerelõt. Igaz, h nem jött, de utána megjavult a net és azóta is rendesen megy. Az külön tetszik, h nincs 24 órás bontás.

VinylToy
azt tudod hogy tvnetnél nem lehet ftp-re ingyenesre feltölteni, legalábbis nekem egyik szolgáltatóhoz sem engedte (atw,uw,freeweb) :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Serpa
azt meg lehet nézni, hogy milyen messze vagyok a fejállomástól?

PLackó
tvnetem van,több mint egy éve.eddig semmi baj,kimaradásról sem tudok.

Serpa
externet vagy tvnet?
melyiket válaszam?

burkusdió
azaz 😄

Kandurex
...akarod mondani T- Online -os...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

burkusdió
Hy mindenki!

Valamilyen benfenntes emberke nem tudna esetleg súgni egy kicsit?
Az lenne a kérdésem,hogy Axeleros, akarom mondani T-Comos, vagy tujjarák hogy kell hívni szolgáltatónál, az ADSLeseknél fogják-e emelni a feltöltést?

Már eccer írtam nekik e-mailt, de a ba********************** nem voltak hajlandóak válaszolni az e-mailre.

Serpa
III. kerületiek segítségét kérem.

melyik szolgáltatót ajánljátok?

Érdekes, de nagyrészt fikciókra és hangzatos számokra épül a cikk.

PLackó
<#guluszem1>
tudod mit,nem rossz ötlet😄
nah jó,csak holnap reggel.

Guest
Mi lenne, ha rohannál a telefonhoz, és megkérdeznéd õket? 😊
PLackó
please help,mert akkor rohanok is a telefonhoz és rendelem.

PLackó
igaz,kb 1-2 hete már lejárt a szerzõdés.ilyenkor be lehet telefonálni hogy most ezt a csomagot szeretném,és így dupla sebességem lehetne kevesebbért?mennyi idõ alatt váltanák át?

PLackó
a TVnet -nek most elég jó akciói vannak!
én is tv-netes vagyok,és enyhén bosszant hogy 1024/128-as netért bruttó 11500-at fizetünk,10000-bõl meg most lehetne 2048/192-es is<#gonosz2>

Alien
Uh, nagyon brutális, olvassátok el:

15 Megabites ADSL, 78 TV-csatorna havi 7235 Ft-ért!

Részlet a cikkbõl:

"Azonban itt még nem ér véget a történet, mivel a 15 Megabit és a 78 televíziós csatorna mellé korlátlan belföldi vezetékes telefonálás is tartozik - természetesen ez is a havidíjban értendõ. "

Alien
Nem tudom, én meg ma erre bukkantam 😊 Újabb ADSL sebességduplázás - jön az ADSL TV!

InfectedMann
Õõõ ! Hello !
Tudtok olyan szolgáltatót ami Budapesttõl 40 km-re szolgáltat ADSL-t?
Mert sajnos vidékre (Szõlõstelep) fogunk költözni (nem tom minek, sztem BP a király) és nem akarok megválni az internettõl!
Most 12900 Ft-ot fizetünk a T-Online nál a 2MBit-es netért és szeretném ha ugyan ennyiért vagy kicsit olcsóbban ugyan ilyen internet hozzáférésem legyen!
Elõre is köszi a segítséget!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nem lesz a közeljövõben emelés.
Fokozatosan vezetik be Magyarországon az ADSL2+-t
Ajánlom a fenti cikket😊

Kaszi46
sztem nem, bár ezt a véleményt semmi konkrétumra nem tudom alapozni.

*Posse*T.W.D*

Alien
Chello már megint emel

"chello classic
Maximális le- / feltöltési sebesség: 2560/512 kbit/sec
chello plus
Maximális le- / feltöltési sebesség: 5120/512 kbit/sec"

Szerintetek T-com is fog ismét a közeljövõben? Bár tudom, hogy most emelt, de a chello is már jó sokszor tette meg ezt az elmúlt idõkben.

ffxi
Köszönet!!!!😊

Fákjúal!

shrek82
Nézz szét ezen az oldalon, biztos találsz magadnak vló ajánlatot!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Breki33
mert elköltözöl, esetleg jobb csajjal jársz akinek jobb az internete, elmész fél évre nyaralni stb :-)

De a konkrét ajánlatokat neked kell átböngészni más nem tudja megmondani neked melyik a legjobb.

Bekötési díjat nem fizeted ki ha lejár a szerzõdés viszik a routert illetve felszólit a matav hogy szereld le és vidd be PP
ffxi
Miért mondanám föl? Nem értelek!

Fákjúal!

Punkerwork
aláírod az 1/2 éves szerzõdést, ha hamarabb felmondod kifizettetik a bekötési díjat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ffxi
Akkó' nem értem! Mi lesz a bekötésidíjjal, azt mikor nyúzzák le rólam? Biztos csalétek? És jól tájékozodtam kb. 7ezerért lehet már hozzá jutni? Vagy van olcsóbb is? Igényeimhez igazodva létezik ennél olcsóbb is?

Fákjúal!

Laalee
nézz szét az ispk között melyik a legolcsobb, akció alatt sosincs bekötési díj.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Breki33
hát ezt neked kell eldönteneda sok változat közül

pl nézd meg a #1038 -ast
ffxi
Pontosíts kérlek! Fõleg az anyagiakat.

Fákjúal!

Breki33
hát az akciókba általában nincs bekötési díj

ha tényleg csak erre kell vehetsz olcsóbb korlátozott csomagot is (adatban nem idõben)

AZ alkatrészt pedig a szerelõ fogja hozni és marad a MATAV tulajdona

Persze vehetsz jobbat P
ffxi
ja és persze fórumozásra😊

Fákjúal!

ffxi
Tudna vki ajánlani leges legolcsóbb ADSL szolgáltatót? Lényegében unom már a dial up-ot, nincs nagy igényem, csak hírek olcasásra, mail-ezésre és max. chat-elésre használom. Nem vagyok jártas ebben, de tudomásom szerint meg lehet úszni 7ezer/hó. Csak a gáz ott van a bekötésidíj, amely minden szolgáltató eltitkol, vagyis nem mond igazat errõl, és kel vmi alkatrész, úgy értem, hogy dial up-nál modem.. Világítson fel vki, pls!

Fákjúal!

Breki33
Kaplan
Hali, tudnátok segyteni?
Kellene egy olyan oldal ami leméri mekkora a szávszélessége?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Loogan
Nem feltétlenül reklám célzattal, de sztem most ez a legjobb:
ADSL legolcsóbban (+ÁFA!!!)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Luiprima
Nálam 1024-rõl lecsökkent 512-re 😞

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator