ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de majd itt az ADSL-nél nincs olyan, mint 56k-nál, hogy itt lehet önkéntes betárcsázás valami emeltdíjas számra ugye?

A T-com -os telefonszámlán nem lesz semmi jele az ADSL -használatnak?

kirol
Nekem azt mondták, hogy az elsõ HAVIDÍJAKBÓL, vonják le, tehát nálam 2 hónap alatt.

Serpa
a 10000t akkor vonják le, ha 10000+ az elõfizud.

kirol
Köszi a választ, remélem nekem is így lesz.

Punker
90+%-ban a névlegeset fogod kapni, legalábbis nekem így van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
az esetek többségében annyival megy, amennyire elõfizetsz.

kirol
Légysz akinek van nete, az válaszoljon már, mert sürgõs lenne. Köszi

Azért lenne fontos, mert holnap reggel fogok menni megkötni a szerzõdést.
És azt nem tudom, hogy ha én most befizetem az 512-õre (Enternet ADSL), akkor az esetek döntõ többségében milyen sebességem lesz. Mert most mondta nekem egy ismerõs, hogy többnyire 384 lesz a sebesség. (Nekem a minimumnak 128-at írnak)
Ha ez tényleg igaz, akkor elgondolkodtató, hogy jobb lenne az 1 Mb-es, csak hát az drágább.

Ezért érdekelne, hogy akinek már van, az írja már meg, hogy pl.:
~nekem 1 Mb/s van, és 990 Kb/s -al megy az esetek 90%-ban.

Így tudnám, mire számíthatok.

Zetorg
nekem 2Mbit-es T-online van, nem nagyon szokott belassulni.
ha valami baj van, akkor egyáltalán nem megy 😊

kirol
Mármint mennyi?

(Nem mi.)

kirol
Ha minden igaz akkor a min. 128 kbit/s.
De általában mi szokott lenni, már akinek van net-e.
Mert annyi lóvéért elég szar lenne, ha 128 lenne.

Zetorg
60-64...tökmindegy 😊
a minimumot a szolgáltatótol kérdezd.

kirol
Köszi, de a max. az 512/8= 64 KB/s, nem?
A minimumot lenne jó tudni, remélem nem sokkal kevesebb.

Rafaelo
nekem is pont az van 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Punker
nekem 9900 az 1 Mbit 3 éve van nekem is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
Ez az ADSL2 érdekes lehet. Remélem ezzel jár majd a normál DSL ár csökkentése, vagy horrorbilis áron adnák a 2, és nem csökkentenek semmit. 2Mbit -van 13 ropit fizetek érte, sokkalom nagyon, 3 éve vagyok ott elõfizetõ és tavaly kértem, hogy emeljék a sávomat, örömmel tették, pár hónap múlva rájöttem, hogy ez nem lesz az igazi, kértem az eredetit (1Mbit)visszacsökkentését, na azt már nem lehet, majd egy év múlva mert ez is hûségnyilatkozatnak bizonyul... 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zetorg
max 60KB/mp-el tudsz letölteni.a minimum nem tudom mennyi, de ha az alá esik a letöltési sebességed, akkor nem kell fizetned.

beszerelés annyi, hogy kapsz egy szûrõt meg egy modemet.a telefon aljzatba bedugsz egy telefonkábelt, arra a szûrõt, a szûrõ másik felébe még egy telefonkábelt, azt bedugod a modembe, a modem meg a gép közé dugsz egy utp kábelt és már kész is 😊

Rafaelo
szerintem beszerelés egyszerü nekem egy kiküldött faszi 10 perc alatt megcsinálta

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

kirol
Én most szeretnék elõfizetni az Enternet -nél ADSL szereld magad -ra. Itt azt mondták semmit nem kell fizetni, csak a 12* 5500 Huf -t, és elõször a 10000 a csomagért, de ezt majd levonják.
Ez az 512 korlátlanra vonatkozik (bruttóban)

Ez szerintetek megéri, tényleg így van, mert nem szeretném, ha közben még bejönne valami extra költség.

Azt sem tudom,hogy min. meg max. is meg van adva. Ha 512-ért fizetek, akkor mi a min és mi a max?
Miért nem 512 és kész??

A beszerelés meg egyszerû nem? Csak pár kábalt kell összedugni igaz?

kirol
Van köztetek Enternet ADSL elõfizetõ?

ffxi
Miért? Most jelenleg mit használsz?

Fákjúal!

M@TriX
üdv, melyik a legolcsóbb havidíjas ADSL?
csak netezésre kellene szóval minnél olcsóbb kellene...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alien
Lemondani le lehet, csak a maradék idõtartamot ki kell fizetni egy összegben. Tehát nálad mivel 2 évre szólt a hûségszerzõdés, és egy év után felmondod, egy évet ki kell fizetni.

Szevasztok. nem tudjátok, hogy le lehet-e mondani a szerzõdést 1év után bûntetés nélkül, mivel nekem 2 éves elõfizetésem van?
Rafaelo
téleg megint emelnek?

emelés?

Serpa
Enternetesek!
webmail -re be tudtok lépni?

Punker

ffxi
Számomra ez ismeretlen! Tartasz gyorstalpalót belõle?

Fákjúal!

Met
mûholdas net?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Mit csináljak annak érdekében, hogy legyen gyorsszélessávúm, anélkül, hogy nyöszködjem a szolgáltatót, hogy kössen már be a falumba ADSL-t?

Fákjúal!

precision
szánalmas ez a tcom

Bazinga!

Punker

Debrecenben szeretnék 3mbit sávszélû netet eddig néztem a TvNetworkot Enternetet meg még párat. Fontos lenne hogy minimum legyen egy 384es feltöltési sávszél ha vki tud egy jó szolgáltatót amivel meg van elégedve szívesen fogadnám tanácsait ja és max brutto 14e Ft-ért.
Punker
feltöltés az tényleg tré 😞

precision
Üdv!

Errõl a szolgáltatóról hallott már valaki? Mert egész csábító csomagjaik vannak (már a többi szolgáltatóhoz képest)... pl 2mbit/256k -s adsl vonal bruttó 10875 HUF
Csak hát az a baj hogy számomra elég noname ez a cég (vagy csak tájékozatlan vagyok?), mert még sosem hallottam róluk. Esetleg akinek ilyen nete van megoszthatná a tapasztalatait, hogy milyen (mennyire stabil, gyors...stb.). Köszönöm elõre is.

Bazinga!

2XP
Megbízhatóó forrás 😊

Amúgy kizárt dolog, fõleg a legutóbbi 150 gb-os ügy után.

czky
Nekem is Enternetem van. Nálam se szokott szakadozni. A feltöltési sebesség viszont lehetne nagyobb is.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Zetorg
haver mondta...

Punker
hol olvastad?

Punker
nekem évek óta enternet van, semmi baj vele nem szakad szinte soha

Zetorg
azt hallottam, hogy a T-online a hónapban megint duplázza a sávszélt.

tud valami errõl valamit?

Hali.
Kinéztem magamnak az Enternet "Csatlakoztasd Magad" ADSL szolgáltatását. Kíváncsi lennék véleményekre akik szintén ezt választották. Ahogy megcsinálom a bekötést egybõl van netem? A modem-et elvileg ingyen adják! Milyen a net, sokat szakad-e, külföldre, wow-hoz jó-e! 😊
Elõre is köszi.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Köszönöm a véleményeket, döntöttem, megrendeltem az externetet, viszonylag jó ajánlatuk van.
Mégegyszer köszi Prince !
Crokin
Nekem is az van, nem rossz. Kivéve a hajnali szakadozásokat, meg néha gondban van a külföldi címekkel, de ez nem feltétlenül az õ hibájuk, hanem inkább a Tonlájné.

Repatarurgyán

Luiprima
Jókat hallotam róla egy havernak az van dicséri.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Az externetet ismered ?
Luiprima
A T-onlinét semmiképp gusztustalan a hozzáálásuk.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

T-online, Enternet, Externet melyiket válasszam, most szeretnék ADSL-re váltani,melyikrõl mi a véleményetek, tapasztalatotok ?
2XP
Szerintem semmi köze nincs ennek ahhoz amit mondtam, de mindegy 😊

"Újdonság a piacon 2 Mb/s-os vezeték nélküli hozzáférés. A WLAN-csomag tartalmazza a szükséges vezeték nélküli eszközöket, valamint a házhoz szállítás és a telepítés is része az elõfizetésnek. A csomag elõnye, hogy a felhasználók az otthonuk bármely pontján szélessávon csatlakozhatnak a világhálóhoz. A WLAN-csomagban a havi díj az elõfizetés lejárta után, meghosszabbításkor csökken."