4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Thanatos #1791 izé, tárhelyszolgáltatóbol van 1000+1 nem? :) -
Sokféléből, ez amúgy egy tárhelyszolgáltató, úgyhogy van pár dolog amiért kéne, most éppen mp3 mixekhez való cue-k miatt. -
Thanatos #1789 és milyen apropobol találtál rá erre az oldalra amugy? :D -
ok thx, tehát a tvnet dns szerverével van gond, már 1,5 hete, bár ez az egyetlen oldal ami nemmegy, minden más amit próbáltam megy. -
egy hónapja megy a chellom, semmi gond vele, megy minden netes prog (speci portokon is :)) standard csomag 1536/384, router 2 perc alatt beidomult alá :D 7900 HUF/hó, korlát 15G (na ennyi sose lesz)
a lentebb említett oldal a chelloval is megy.
tonlány 7300/hó (+3600 a szaros telefonvonal) volt 512/128 3G korláttal... likvidálva... -
proxynet(mikrohullám), ami pantelről megy, betölti -
nekem is betöltődik, Fibernet(kábel) -
Thanatos #1784 tonlány és betöltödik :) -
Jaj nem azt hogy az milyen, hanem azt, ha valakinek betöltődik, milyen szolgáltatóval netezik :) mer úgynézki tvnetről nemmegy. -
Thanatos #1782 fin szolgáltató... -
Hát én ránéztem a hűségidőkre, és annyi volt... 3 év, ha nem akkor meg ugyanannyi mint most tvnetnél, ami határozatlan.
Amúgy ez az oldal betöltődik valakinek? Ha igen írjátok milyen szolgáltató, mert nekem 1,5 hete nem töltődik be, és pingre pontosabban fel se oldja a címét. -
zerosdfd #1780 Átnéztem a fórumot és sehol se esik szó a Yonekedről?
Nekem elég megyőző, csak furcsa hogy itt még nem volt szó róla...
1280/256kbps, havi 4000Ft, T-com-nak 0Ft.
Na? -
az Invitelt nagyon nem ajánlom senkinek. 2005-ben kötött szerződést a bátyám üzelti 512-es ADSL-re. 12000 Ft körüli árat kértek érte havonta. Kb 3 hónapig fizette majd lemondta, mert nem éri meg. Kapott is levelet hogy tudomásul vették, így már nem él a szolgáltatás. Majd idén júliusban küldtek neki levelet, hogy fizesse ki a 10 hónap elmaradását ~100.000 Ft-ot. Pénzéhes banda, sz@r is, lassú is. Én maradok a kábelnetnél, 2MBit - 9690-ért. -
kavartam, bocsi igazad van -
hogyne lehetne -
biztosan Invitelt akarsz ?
mint lentebb írták nem lehet váltani róla... -
azzé nem mindegyik.
enternettel semmi gondom nem volt, amíg nem jött egy kedvezőbb árfekvésű/sebességű szolgáltató. -
- ma 2 hete rendeltem meg az invitelt - azt írják 48 órán belül jön visszaigazolás
- egy hete írtam nekik, hogy a fülük botját sem mozgatják
- másnap jön az emil, hogy a tékom részéről problémát jeleztek nekik vissza, kicsit várjak
- következő nap jön a 20 oldalas szerződés, hogy minden ok
- azóta semmi
- minden cég sux -
hogy bementem a tékomhoz és vonalbekötéshez előszerződés kell... mondtam neki, hogyha UPC be tudja nélküle kötni, akkor tékom ménem ?
hebegett-habogott de értelmes választ persze nem nyögött ki
másik meg, hogy 1 hete kötöttük meg, vagyis már rég ki kellett volna küldeniük nekem postán... ugyhogy hétfőn ha nem jön, akkor mehetek vissza ezerrel... ^^ -
"előszerződés"
az mit takar? -
Styleair #1771 Nettársak!
512 be nyomulok és minden évben a legolcsóbb szolgáltatót keresem, és oda megyek.
Dunaweb: Szolgáltatóváltás 1 év 2.825 Ft + Áfa (3.390 Ft)
Tudtok erről a cégről valamit?
Tud valaki olcsóbb szolgáltatót (512k esetén)?
előre is kösz,
Styleair -
kezd felmenni tékommal szemben az adrenalin
még előszerződéssel van arcuk b@sztatni...
vicc -
"21. Csak ADSL-re van szükségem. Mi a teendő?
A Hagyományos ADSL-t, melyet T-Com vonalon létesítünk, természetesen telefonszolgáltatás nélkül is megrendelheti." (pantel) -
elöször reménykedtem hogy valami elavult térkép lehet és mostmár a szabad szolgáltatóváltás tényleg azt jelent ami..de mégse... -
1-es körzetben ja, viszont egyel arrébb a 28-asban már nem, hát mekkora szemétség már.. -
Thanatos #1766 nem... -
ezek szerint pest egész területén elérhető a pantel? -
ezeket eddig nem ismertem,
de mindhárom drága :(
és csak a t-online szolgáltat invitel területen (azhiszem 3E forintos felár ellenében, de megnézem mégegyszer) :( -
Thanatos #1763 persze hogy megy csak kérdés mivel ;) nekem is csak 1-2 game volt ami nem ment anno, mongyuk rendesek voltam és még fix ip-t is kaptam csak amaitt hogy ez megoldodjon és ne szivjak a tüzfaluktol :P -
ezzé írtam, h ahova tudsz.
én mikrohullámról még nem hallotam jót, sok a zavaró tényező.
Hungarotelről, Emitelről mit tudsz?
nem tom Tonlány? -
Dehát itt: azt írja hogy a 28as körzetben nem elérhető :(
itt az invitel a kiskirály :S -
hát egyszer-kétszer felhívtam őket kijöttek megnézni hogy van e net, megnézték és volt aztán lezárták az ügyet, miközben meg lett nekik mondva hogy nem azzal van a gond hogy nincs net hanem azzal hogy nagyon gyakran megszakad (sajnos nem voltam itthon, nemtudtam velük beszélni) aztán hagytam őket a francba, gondoltam eddig nem csináltak semmit ezekután se fognak
látszik az módszereiken is hogy rossz szolgáltató :
az egyetlen akciójuk az a diák adsl, ami semmit se ér, csak az embereket verik át vele mert 1 évre kiszámolva ugyanannyi mit a sima (két hónapig nem kell fizetni viszont a többi hónapba többe kerül) (igaz az embereket mindegyik szolgáltató átveri csak van amelyik többé van amelyik kevésbé...) -
hát, h ahhoz a szolgáltatóhoz mész amelyikhez tudsz, 2007 jan. 09e után. -
van még fibernet kébelnet 1024/256 7000Ftér (amiöl félek mert rbböl garantált csak 128/64 ill, "felhazsnálók számának növekedéseével csökken a sávszél" (ez gyakorlatban nem tudom milyen lehet)
van pipenet mikrohullámú 384/192-es 7000-ért ill. 768/348 9000-ért (3évre) (ez kissé drága, de haveromnak van és szerinte megbizhatóak)
van invitel amit kizárt dolog hogy mégegyszer remdelek, akkor inkább nem is kell net...amennyit én ezzel idegeskedtem :S
De azt hogy érted hogy szabad az út? -
nem hiszem, h gond lesz.
uebben a házsorban lévő usereknek gond nélkül megy a multi.
igaz én még nem probáltam. -
b@sztassad őket mindig a szakadás miatt, nehogy azt lássák, hogy nem is nagyon érdekel téged a jo NET, mert akkor sz@rba se vesznek, ne hagyd magad -
Thanatos #1755 lan-on? akkor ez tényleg az lessz ami nekem is volt anno :) mongyuk a lan-nak annyira ne örülj ha a multi is érdekel mert anno nekem egy két gamenál csunyán bekavart... -
a mi környékünkön elképzelhető, ha nem is 1 éven belül, de 2-3 éven belül megeshet.
azt elfelejtettem írni, h a mi netünk, LANon száguld.
so ezért is vok optimista. -
Thanatos #1753 hát kb :/ itt még pantel sincs... -
2007 jan. 09-én jár le
most úgy van hogy havi 6800 a net plusz mellé még kötlező a 3200Ftos telefon (amit nem is használunk, de a net miatt nem lehet lemondani)
Már minden más szolgáltatónál jobb csomagok vannak csak az invitel tart még ugyanott az árakkal mint 2évvel ezelött...:S
ráadásul félóránként megszakad (mióta router van csak 1-2 óránként)