ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T-com -os telefonszámlán nem lesz semmi jele az ADSL -használatnak?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért lenne fontos, mert holnap reggel fogok menni megkötni a szerzõdést.
És azt nem tudom, hogy ha én most befizetem az 512-õre (Enternet ADSL), akkor az esetek döntõ többségében milyen sebességem lesz. Mert most mondta nekem egy ismerõs, hogy többnyire 384 lesz a sebesség. (Nekem a minimumnak 128-at írnak)
Ha ez tényleg igaz, akkor elgondolkodtató, hogy jobb lenne az 1 Mb-es, csak hát az drágább.
Ezért érdekelne, hogy akinek már van, az írja már meg, hogy pl.:
~nekem 1 Mb/s van, és 990 Kb/s -al megy az esetek 90%-ban.
Így tudnám, mire számíthatok.
ha valami baj van, akkor egyáltalán nem megy 😊
De általában mi szokott lenni, már akinek van net-e.
Mert annyi lóvéért elég szar lenne, ha 128 lenne.
A minimumot lenne jó tudni, remélem nem sokkal kevesebb.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
beszerelés annyi, hogy kapsz egy szûrõt meg egy modemet.a telefon aljzatba bedugsz egy telefonkábelt, arra a szûrõt, a szûrõ másik felébe még egy telefonkábelt, azt bedugod a modembe, a modem meg a gép közé dugsz egy utp kábelt és már kész is 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ez az 512 korlátlanra vonatkozik (bruttóban)
Ez szerintetek megéri, tényleg így van, mert nem szeretném, ha közben még bejönne valami extra költség.
Azt sem tudom,hogy min. meg max. is meg van adva. Ha 512-ért fizetek, akkor mi a min és mi a max?
Miért nem 512 és kész??
A beszerelés meg egyszerû nem? Csak pár kábalt kell összedugni igaz?
csak netezésre kellene szóval minnél olcsóbb kellene...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Fákjúal!
Errõl a szolgáltatóról hallott már valaki? Mert egész csábító csomagjaik vannak (már a többi szolgáltatóhoz képest)... pl 2mbit/256k -s adsl vonal bruttó 10875 HUF
Csak hát az a baj hogy számomra elég noname ez a cég (vagy csak tájékozatlan vagyok?), mert még sosem hallottam róluk. Esetleg akinek ilyen nete van megoszthatná a tapasztalatait, hogy milyen (mennyire stabil, gyors...stb.). Köszönöm elõre is.
Bazinga!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
tud valami errõl valamit?
Kinéztem magamnak az Enternet "Csatlakoztasd Magad" ADSL szolgáltatását. Kíváncsi lennék véleményekre akik szintén ezt választották. Ahogy megcsinálom a bekötést egybõl van netem? A modem-et elvileg ingyen adják! Milyen a net, sokat szakad-e, külföldre, wow-hoz jó-e! 😊
Elõre is köszi.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Mégegyszer köszi Prince !
Repatarurgyán
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator