ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénteken küldtem el szerzõdésmódosítást a szolgáltatómnak,gyorsabb netet szeretnék.Kérdésem,mennyi idõ alatt szokták átállítani?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nemsokára lejár a hûségidõm az externetnél, ahol egy év teljes kifizetésével 3k huf 2,5 mb es net. vidéken lakom, és 1-2k val drágábban, milyen gyorsabb és megbízható netet tudtok mondani? fibernetet néztem, 6mb le 1 fel, de nem sok jót olvastam róla.
felhasználónév és jelszó nem kell
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gyorsan kéne segítség!!! Bekötötték a vidanetes netemet és rákötöm routert , fogom a jelet de nincs net... mit csináljak? hogy töröljem ki a t-online-s felhasználónevet ? azt hozza be a router ip-je vayg mi
lényeg a lényeg, hogy stabilan jön 1.5 megával! másfél megabájttal! 😊 az átlag 1.3, up-ot még nem tudtam igazán tesztelni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
8 megabit dsl-em van thome-nal, gyakorlatban kb 5-6 megabit a sebesseg.
most tudakoltam meg hogy elmeletileg elerheto mar a 15 mbps (szinten dsl) csomag is, kb ugyanolyan (vagy kicsit olcsobb) havidijjal mint a mostani. az egyetlen hatrany ami a valtasnal lenne, a husegido meghosszabbodasa.
kerdes, hogy vajon tenyleg jonne 15 koruli sebesseggel a net? (igazabol stabil 10 is mar jo nagy elorelepes lenne)
azert ketelkedem benne, mert ez ugyanaz a technologia mint a mostani 8-as nem? (kabel es optinet itt nem erheto el naluk..) es ha mar az sem tud jonni, csak 5-6-al, akkor ez miert lenne barmivel is gyorsabb?
mondjuk elvileg a garantalt letoltesi sebesseg ennel 5 mbit, a feltoltes 512kbps (mostani elmeleti maximum), de siman el tudom kepzelni hogy mivel ugyanaz a technologia, a letoltes jonne ugyanannyival mint most ami meg pont a garantalt folott lenne valamivel, a feltoltes meg valamivel gyorsabb lenne de a minimum felett lenne csak nem sokkal.. tud errol valaki valamit?
vagy esetleg ha tud vki mas szolgaltatorol jobb feltetelekkel ami szolgaltat budaorson, az is irhat. elore is thx.
Am nektek nem szarakodik? (a Tré-Kom)-os mail?
Mert én 2 napja nem tok belépni!
Le kell tiltanom a: Kiszolgáló tanúsítvány visszavonásának ellenõrzését, mer ha be van kapcsolva nem engedi a mail-es oldalt se megnyitni. Ma már megnyitja az oldalt, de ha be akarok lépni mail-be, a belépés után egybõl kidob az utolsó ablakra, h köszönjük h azt az oldalt használtuk, zárja be az oldalt... blabla
?????
Kezd kicsi tele lenni a makkom a Tré-kommal !!!!!
én ~12 éve vagyok elõfizetõ és semmiféle kedvezmény nincs. mindig is ezt csinálta ez a szar cég (na jó, amíg matáv volt, addig legalább automatikusan emelték a sávszélt a már meglévõ elõfizetõknek, most meg még ezért is nekünk kell intézkedni). nyugaton ilyen esetben már hugyér-szarér kapnánk a faszábbnál faszább csomagokat. itthon csak az új elõfizetõ számít...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De hogy nekem miért lett 8260 Ft ez számomra rejtély.
És vagy 8 éve hüséges elöfizetõ vagyok.
Majd egy "jó" hangulatomban felhívom öket és rákérdezek, ugyanmár miért?
Nah meg jah, eléggé gyenge ez a fél megás feltöltés, ekkora sebességeknél. Igaz ezen a retkes környyéken a legdrágább a net, és csak dsl, meg kábelnet van, semmi más.
Vagy oszd el 8-al a mért eredményt! És megkapod a végsebességet!
Ha a letöltésre neked garantálták a 7350/500 -at, akkor oszd el 8-al.
(ez a váltószám) akkor megkapod, hogy a letöltési sebességed:
7350/500 = 919/62 nah ezekböl meg vonj le kb 5%-ot, mivel terhelve vannak a vonalak, egyéb elektromos, mágneses zajt is összeszednek, megkapod a végleges eredményed, ami kb 850/54 kb/s lesz.
Jah és azt is vedd figyelembe, hogy az egyik adat kbit/sec a másik meg Kbyte/sec.
Itt mérd meg, és látni fogod az igazat.
De még ez is a reálisat méri!
Itt megnézheted az én mérésemet, és sebességemet 15Mb-es NET-nél:
Sztem nincs semmi baja a vonaladnak. Csak még nem ismered ezeket a váltószámokat. (8.1024)
Ha meg mégis, nyugodtan verd ki a balhét a szolgálltatónál!
Nekem 1 hónapomba tellett, mire ki tudták cserélni a modemet, pedig elsö perctöl kezdve mondtam, hogy egy fos.
nem figyeltem hogy kb vagy kB...szóval bocs a kavarodásért😊
ha nem éri el akkor telefon/reklamáció/szerzõdésbontás
7350/500 kb/s ez van megadva garantáltnak, és nekem van 850/55 kb/s
A lényege, hogy a vonalat teljes mértékben átadják a másik szolgáltatónak. Csak az új szolgáltató számláz.
Van telefonnál is szolgáltatóváltás?
kandur: a vidanet az kábelnet 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
8megás ADSL-em van, és már kb fél éve, az egyszálú letöltések, youtube, weboldalak, bármi mindössze 30-50kb/s-os sebességgel hajlandóak töltödni,ami nagyon idegörlö. egyedül letöltéskezelõvel,többszálon érhetek el értelmes sebességet.
Ilyen ügyben érdemes betelefonálni a szolgáltatóhoz,vagy tojnak az ilyesmi "kis" problémára?
minden szolgáltatónak nagyobb a füstje, mint a lángja, ezt majd vedd számításba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!