ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez döbbenet. Azt mondták, majd feldolgozzák a levelet, ha írok nekik.
Elképesztõ!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bár már hallottam olyanról is akinél 3 évig ment simán az 5megabit, most meg 320kbit/sec a maximum... és ott neki azzal magyarázták, hogy eddig is így volt, mert túl távol van a lakóhelyétõl az a nagy fehér doboz amibõl jön a net
Letöltési sebesség: 526 kbps
Feltöltési sebesség: 85 kbps
Egyébként 10Mbit/512kbps -on netem van! Ami eddig így nézett ki:
Letöltési sebesség: 10900 kbps
Feltöltési sebesség: 545 kbps
Mégis mit mûveltek a vonalammal?
õk jók voltak, akkor küldtek elsõ/utolsó számlát mikor kellett, nem kekeckedtek sose, mondjuk ott nálam nem is nagyon volt gond a nettel.
lehet csak szerencsém volt.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõ igazi munkahelyem volt magyarországon.
de amekkora trógerságok meg hazugságok ott mennek... hidd el, ahol rajtam mult, rávezettem az ügyfelet, hogy inkább keressen másik szolgáltatót 😄
amatõrök, elavultak és még igazságtalanok is legtöbbször.
mi a baj vele?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
trékomnál ha lejárt akkor nem történt semmi, max annyi h nincs hûség szal bármikor elmehetek máshova, am amíg a szolgáltatást le nem mondod megy minden ahogy addig is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
minden évben meg kell hószabitani, legalább is itt az enternetnél így van
am miért kell újraszerzõdnöd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Fehérvári vagyok, és pár hét múlva újra kell szerzõdést kötnöm az enternetel, ara gondoltam mielõtt kötnék itt megkérdezem, melyik kiszolgálónál van itt Fehérváron 8mb/s nél nagyobb letöltõ sebesség? persze ami garantálja.
Esetleg valami jobb kiszolgáló is elég lenne
ADSL netem van,ugye vezetékes telefonra van rákötve.Amikor hívnak vezetékesen,és hívás alatt is nicnsen net...Ez mitõl van?
Eddig fizettünk 4Mbit/256kbit-ért x összeget."
Ez valószínûleg a Basic/H4/V4/CsakNet 4/Basic-H csomag lesz,
"Amibõl 2Mbit/200kbit van itt tisztán."
Mivel a GARANTÁLT letöltési sebesség 256 kbps, feltöltési sebessége 96 kbps, a tapasztalt (pláne ha a sebességmérést a GTS-Datanet hálózatán kívül mérted, akkor azért nem felelnek) 2 Mbps letöltési és 200 kbps feltöltési sebesség a GARANTÁLT értéken túl van, tehát megvan a szerzõdésben foglalt sebesség.
"MOst felajánlották hogy hûség csomag gyanánt 10Mb/512-re emelik a netet aminek 3Mbit a minimum sávszéle."
Mivel ez már ADSL2+ szabványú, ezért cserélni fogják a modemet is.
Én is erre gondoltam😊
OK köszi!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szóval a következõ a helyzet és a kérdésem.
Gts-Datanet a szolgáltató!
Eddig fizettünk 4Mbit/256kbit-ért x összeget.
Amibõl 2Mbit/200kbit van itt tisztán.
MOst felajánlották hogy hûség csomag gyanánt 10Mb/512-re emelik a netet aminek 3Mbit a minimum sávszéle.
Ilyenkor mi van?
MErt ha eddig nem tudták tartani a 4-et csak a 2-õt most hogy fogják tartani a 3-mat?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Már több mint egy hete várok arra,hogy átállítsák a sávszélességemet amit megrendeltem(szerzödés faxolva stb. minden rendben van).Már írtam ez ügyben a szolgáltatómnak de azt mondták,hogy amíg a trécom nem intézkedik addig õk se tudnak mit tenni.Kérdésem az lenne,hogy milyen elérhetõségre írjak a "mélyen tisztelt" t-rakásnak,hogy végre történjen valami?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
.: mobilize.hu :.
nálam is ADSL van és nem kell csatlakozni mikor elindul a windows XP van netegybõl
sõt win 7 telepítésekor is volt rögtön, elég egy jó modem
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Halózati beállítások?
Sajnos nem igazán tudom hova írjak, de ezt a topicot találtam a legjobbnak ahol talán kapok segítséget 😊
Ismerõsnél újratettem a Xp-t, és a nettel egy kisebb gondom akadt :/
Mielõtt ujratettem az XP-t állandó szélessávú kapcsolata volt ( nem igényelt csatlakozást)
ilyen modeme van:
link a modemhez ( kép)
Namost miután ujratettem, feltettem a LAN kártyához a drivert, majd uj hálózatoknál állandó szélessávú kapcsolatot választottam, ennek ellenére nincs net.
A modemen minden ég kivéve a Send meg Recieve led.
Szerintetek mi lehet a probléma?
A "szkájpos" kérdést azért írtam, mert régebben valami olyasmit hallottam/olvastam, hogy van egy-két olyan szolgáltató, amelyik nem nézi jó szemmel, ha nem az õ IP-telefonos szolgáltatásukat használják és valahogy szabotálják a Skype mûködését a hálózatukon.
Vagy ez csak "mende-monda"?
- Tudok-e ("engedélyezett-e") a T-s internethez router-el csatlakozni? (mint a "régi" ADSL-nél)
- A Skype mûködik-e rajta probléma nélkül? (sem vonalas, sem IP-telefonra nincs szükségem)