ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi: Farki
Másrészt ha lemondanám, újként sem adnák meg az 5-öst, ugyan azon okoknál fogva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze az is lehet, hogy az egész mögött nem ez a dolog áll, egyszerûen a T nem akar több sávszélt pazarolni a gyõr.net számára, mert nem éri meg például. Persze, ha másnak meg bekötötték ezt a csomagot, akkor ez is bukó találgatás.
.: mobilize.hu :.
várd meg az optikájukat, elõbb-utóbb jönni fog.
na, azon egy kis hugcsõnyi vékony kábelen bazeg még évek mulva is száguldoznak majd a megabitek <#eljen>#eljen>
Régebben pont erre hivatkoztak ha a sebességet megreklamáltad.
lehet én vagyok lassu felfogású, ez esetben bocs.
és akkor le fog koppanni a lényeg.
Én a drágább 4 megásról nem válthattam az olcsóbb 5 megásra, mondván hogy az ötöt nem tudják biztosítani.
Hiába mondtam hogy nekem jó a jelenlegi sebesség, csak a díjcsomagváltást akarok. Akkor sem.
Azért ez durva nem ? Ilyen is csak nálunk lehet.
Szerintetek csinálhatnak ilyet ?
teszteltem egyet, 6.3, nem is 5.5. meg engem inkább a feltöltés érdekel (így is minden villámgyorsan lejön), az meg annyi, amennyinek papíron is lennie kell
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor hirtelen elõjönnek a szakadásos dolgok is, amikrõl vannak logfájlok, bizonyítékok, és ha jól láttam, a szerzõdésben ez sem volt benne. Az viszont benne volt, hogy ingadozás nem kizárt. Na nekem ingadozik 4 megáig.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha egyszer kiderül valami véletlen folytán, akkor visszamenõleg kiszámlázhatják a havidíj különbözetet. Úgyhogy ezt már elsõ alkalommal jelezni kellett volna.
autoszimulator: kösz, akkor rájuk csörgök
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
max cserélik...
a kérdésem az, hogy felhívjam-e õket ez ügyben, és mennyi ideig tart nekik átállítani?
igaz ezért nem kell semmilyen összeget külön fizetni?
:3
mostani szolgáltatómnál betelt a pohár és váltani szeretnék t-online-ra.
ha most megrendelem az 5 mb-osat akkor azt késõbb lehet-e 15-re módosítani szerzõdés módosítás nélkül? tavasszal szeretném majd a 15 mb-ot.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
tonline-ról most mi a vélemény? 5600-as 5mb-os érdekelne igazából. hétvégenként mennyire van leterhelve? lehet vele normálisan játszani csúcsidõben is? és rendelés után mennyi idõ múlva jönnek ki beszerelni?
esetleg van más szolgáltató? Kisvárdán lakom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én meg most látom, hogy még jó, hogy átmentem a hûségidõm 5. hónapjában a V10-re 5400 Ft/hó-ért, mert már 8070 Ft a V10. 😞
Mi a faxért emelték meg? Bár engem nem érint. 😊
Én eredetileg a váltó csomagban voltam, és a mostani váltó csomag V10 szerinti árat fizetem. Legalább is remélem, hogy arról szól a számla, mert ezt mondták.
Szóval az olcsóbb, de nagyobb sebességû csomagot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az a szopóka hogy 4-rõl 8-ra most is tudnék váltani, csak az új csomagok nincsenek berakva a régi felhasználóknak.