4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
EasyLife #2472 Invitel valyon mikor emeli a sávszélességet Invitel területein mert T-online területein már emeli, de a saját területei valahogy nem nagyon izgatja... -
tovább lassultam, a ping meg hatalmas :( -
manapság már semmi sem lehetetlen
felraktam a comodot, megy is szépen, de online game-t megakasztgatja néha -
silver2006 #2469
-
Nem lehet, hogy Peer Guardian fogja meg? -
Az is engedélyezve van, mégis kínlódik. -
Itt még semmi.
-
azt az spd.exe csinálja, azt kell engedélyezni -
Az oldalon le van írva minden ami kell, mert én még nem olvastam el, bár a progit használom.
Most a másik gépen, meg mindig azzal jön, hogy a C-fos által küldött ping nem ér célba. Pedig a tűzfalon engedélyeztem. -
thx:) de már rég használjuk;) -
ismerjük, és használjuk :) -
Ne hagyd ki!!! -
akiket én ismerek, azok közül még nem -
[Walaki]D`Lair #2459 tudom csak beraktam, hogy ne kelljen 3 oldalt visszamenni érte...;))) -
Egerben valakinek emeltek? -
dieselG #2457 Nálam már kedden emeltek, csak akkor még nem voltam itthon. Eléggé ingadozik mostanság, 2-6mbit között ugrál, de nyugis napokon stabil 6,1 mbit a sebesség. Ja, amúgy a Mátrában lakom. -
Nálam is alkothatnának végre valamit. :( -
egyébként sok ember jelzni, hogy egyik napról a másikra javul a már emelt sávszél. Van akinek egy teljes mbittel nőtt a stabil letöltése, szal valszeg azért javítgatnak is a fatávnál. -
mé neked már emeltek?:O -
nekem tegnap 10 percenként bontott mostmeg 9 orája tökk jó 750kb/sec -
per pillanat nekem is megy...dehát ez így gáz -
nekem is ezvolt de reggelre marha jó lett most imádkozom hogy igy maradjon :D -
ja, következő nyomásra 2.65-t adott:-))) -
:)
ez egy megbízható teszt:D -
ezt kapjátok ki:-) -
nekem meg állandóan megszakad:/ -
remélem hétvégén is csinálnak vmit, mer nekem most felére zuhant a 2megás netem... -
Pedig nem érdemes mert pontatlanul mér... már csak a tesztadatmennyiség miatt is. 1 megás neten <5sec a letöltés teszt, szal jóval 500kbyte alatt van, normális teszhez 512kbit-2mbit között 2mbyte kéne, ennél többnél ennek 2,3,4x-ese. -
már 1 hónapja ezzel mérünk, de köszi
-
És valaki esetleg nemtudja hogy a tvnet adsl3g jelenleg hol érhető el? Mert nyáron próbáltam váltani, szépen aszonták hogy biztos elérhető nálam, aztán hívtak hogy jaj mégsem elérhető a központomban (aha), és azóta sima tvnet adsl van. És jó lenne tudni hogy fejlesztettek e valamit, mer akkor váltanék, amúgyse kell telefon. -
[Walaki]D`Lair #2441 speedtest.net -
én otthon vagyok, meg felhasználó is, és nekem kéne az a +sávszél hidd el... 
-
Nagyon köszi az infokat, reméltem hogy a TV Net sem marad ki a buliból, mert elég kedvező volt az áruk és a szolgáltatásukkal is majdnem egy éve elégedett vagyok. Így viszont muszáj lett tartani a lépést a konkruenciával. Nem szeretem a Multi cégeket, de ez a lépés jó volt a T-comtól:). (bár hozzá teszem, egy otthoni felhasználónak elég kell hogy legyen az 1M is) -
Ronny #2438 yoyisi szerint még ebben a hónapban várható, bár a bix terheltség jelenlegi állása miatt nem bízom benne. Hagyták a fejükre tornyosulni a dolgookat és most kapkodnak. -
Itt érdemes próbálkozni a tesztekkel. Lehetőleg német, vagy valami közelebbi országot jelöljetek ki. -
Mint ahogy a cikkben is olvashattad 1Mbitről 5 Mbitre emelnek.
Részletek -
Newfronter #2435 cikk -
jovan :))) a lényeget már érted, ennyi -
Halihó. Nekem TVnet-es ADSL 3G-m van. Inen a topicról másnak is van ilyenje? És tapasztalt valaki növekedést? Csak hogy tudjam ,várható-e, mivel ezek valamilyen szinten függetlenek a t-csoporttól, ha minden igaz... -
Alig várom, hogy nekem is hasonló sebességem legyen :P