ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló !

Nem tudjátok, mikortól lesz olyan, hogy nem kell telefonelõfizetés az ADSLhez?

Köszi

Sanyix
Hát pedig a szerzõdést akkor is alá szokták iratni, anélkül nemmegy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Boxer HUN
Valamit alkotnak a T-COM -nál... A modemem most töltötte le a szoftvert. Áramszünet nem volt, viszont még emelés sem... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

RussT
Üdv,
Telefonelöfizetés nélkül hogy lehet ADSL netre elöfizetni inviteles területen?

http://www.igazsag.extra.hu

Trisztin
szerencsés vagy 😊

én mikor anno, akkori axeleroról váltottam kész kínszenvedés volt... de ahogy olvasom nem csak én tapasztalom így 😉

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Boxer HUN
Nem kellett, mert a T-COM-nál az elsõ ADSL-m szerelésénél az adataim rögzítve lettek és a mostani szolgáltatóváltásnál csak azt kellett ellenõrizniük, (mármint az új szolgáltatónak) hogy érvényesek-e és egyeznek-e azok az adatok, amit megadtam a mostani online szerzõdéskötéskor azokkal, amik már eleve nyílvántartásban voltak a T-COM rendszerében. Valamint az sem mellékes, hogy az új szolgáltató az ADSL rendelésemet, a régi szolgáltató pedig az "elengedõ nyilatkozatot" 5 munkanapon belül "ütköztesse" a T-COM felelõs osztályán.

jó esélyel garantálva még az 512nél is kevesebb van... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fucking UPC

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

holnap reklamáció!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

most baszott át a chello !!!
1500 helyett kevesebb mint 512-vel megy a netem!

Sanyix
Az hogy? Nem kellett az aláírt szerzõdést sem visszaküldeni?
Én t-online-ról tvnetre váltásnál megrendeltem online, aztán postázták a szerzõdést, aláírva visszafaxoltam, aztán másnap küldtek egy mailt hogy mikor váltanak át. Este még t-online volt, kikapcsoltam a gépet, másnap egésznap dolgom volt, de 7-re mikor hazaértem már tvnet volt a netszolgáltatóm 😊 persze ez elõtt 3 nappal írták sms-ben, hogy "az elõzetes vizsgálatokkal ellentétben sajnos mégsem elérhetõ az adsl3g, mert nincs felkészítve a központ" mondtam erre hogy persze persze kamu az egész, dehát nem panaszkodom mert így visszaváltottak a sima 1mbit adsl csomagra ami addig, de így is azért ott volt az, hogy 3 ezerrel olcsóbb havonta mint ugyanaz t-foslájnban 😄 és persze a sávszél semmit sem változott, maradt az 1,16mbit/135kbit 1mbit/128kbit helyett, pingek még kisebbek is lettek(belföldre átlag 35-rõl 22-re).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BiG G
lehet lefele is, és felfele is váltani hûségszerzõdéssel.
annyi a kitétel, hogyha lefelé váltasz, akkor a 2 csomag árkülönbözetét a megmaradt hónapokra kifizettetik veled

pl: volt "A" csomagod, havi 5000 ft, te "B" csomagra váltasz havi 3500 ft-ért, októberben járunk, és a hûséged december végéig szól. Ha váltani akarsz "A"-ról "B"-re, akkor 3x1500 ft-ot kiperkálsz, és meg van oldva.

szerk: persze ezeket mind a T-Online-ra értettem, gondolom a többi szolgáltatónál is hasonlóan megy

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
de csak azért mert nem T-Online-ról váltottál... a T-Online nagy geci tudniillik ilyen dolgokban

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Zetorg
szerencséd volt

náéam t-online -> 3c váltásnál T jól megszopatott.5 napig nem volt net.

Boxer HUN
Panaszkodtak már jópár helyen, hogy a "szünetmentes" szolgáltatóváltás milyen macerás, és az esetek többségében mégiscsak kimaradással jár.

HÁT EZT MOST SZERETNÉM MEGCÁFOLNI!!!

Vivanetrõl Externetre szerzõdéskötéssel együtt kevesebb mint egy órámba telt. Már az Externetes hozzáféréssel vagyok fent. <#eljen>

Sir Quno Jedi
Lehet az 24Mbit is akár, a Pantel már régóta adja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

adsl2+...

PLackó
Akkor most mégis megvalósítható ADSL vonalon a 8 mbit feletti sebesség? (mert elvileg van akinek 18 Mbit-re emelik.)

nézz körül a szomszédos országokban(kivéve Szlovéánia). Ne a hollandokhoz hasonlítsuk már magunkat.

Sir Quno Jedi
Az Externet is emel, szal. a 3megám helyett kaphatok akár 8-at. EZ már döfinger (fõleg a kimenõ sávszél emelés, mert hamachi-s multi gammáknál én vok a szerver és oda kell a zaft kifelé is).

"ADSL sávszélesség-bõvítés
2007.01.05.

A T-Com területen lévõ ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége ingyenesen megnövelésre kerül. Az elõfizetõi hozzáférések sebességének átállítása 2007. január 15-én kezdõdik meg, és 2007. február 28-i idõponttal zárul le.

Az ADSL hozzáférések átállítása a nap 24 órájában történik, amely az üzemelõ végpontok esetében néhány perces leállást okozhat.

Az átállítást követõen 512 Kbit/s sávszélességû szolgáltatás esetén akár 1 Mbit/s, 1 Mbit/s letöltési sávszélességû csomagnál akár 4 Mbit/s, a 2 Mbit/s és 3 Mbit/s sávszelességû csomagoknál akár 8 Mbit/s, 6 Mbit/s sávszélességû csomagoknál pedig akár 18 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.

Csomagok Alfa Bravo Charlie Delta
Sebesség (Kbps) Min. Max. Min. Max. Min. Max. Min. Max.
Feltöltés 64 128 96 256 192 512 320 1024
Letöltés 160 1280 256 4 480 480 8 096 960 18 432

A táblázatban szereplõ értékek vonali sebességértékek, így a minimum értékek a végfelhasználó által a Magyar Telekom hálózatában mindig elérhetõ vonali sávszélességet, a maximum értékek az adott csomag maximálisan elérhetõ vonali sávszélességét jelentik. A felhasználói hozzáféréseken elérhetõ aktuális sebességértékeket az adott vonal mûszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

Az Externet elõfizetõi számlákon is módosítás történik, a csomagok elnevezése az alábbiak szerint változik meg: (az elnevezések a fentiek alapján létrejött új csomagok alapján értelmezendõ)
1 Mbit/s - ADSL Alfa
4 Mbit/s - ADSL Bravo
8 Mbit/s - ADSL Charlie
18 Mbit/s - ADSL Delta

Üdvözlettel,
Externet Kft."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pontosan és ez a baj..., amig nem elssz IGAZI verseny ne is álmodjon senki rendes internetrõl magyarországon... (igen, a magyar itnernetek nagyon nem normális kategoriák ha valaki látott már netet tõlünk nyugatabbra is...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
monopol helyzet van még mindig mesterségesen fenntartva.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

senki nem gátolja õket, hogy alternatív infrastruktúrát építsenek...

tudom és eza baj..., nesze neked minden probálkozás hogy ne legyen monopolium...

BaliBoy
Ez teljes mértékben ki van csukva. Még pedig azért mert amik a földbe le vannak fektetve kábelek 70-80%-a a T csoport kezében van. Ergó hiába jönne ide akárki, akkor is fügne a T-tõl. Az meg elég valószinütlen, hogy egy társaság teljesen új kábelhálózatot építene ki egész Mo. területén.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Boxer HUN
Most 3Mbps van nekem és 384k az upload... Ha lépsz 2Mbps-re, felejts el a 8Mbps-t. Max 4Mbps-t kapsz.
Nagy a valószinûsége, hogy a 8Mbps-hez 512k upload fog társulni...

õõõ, biztos ez? nyugat eu-ban 10mbit 3huf/hó magaságában is meglehet már ha épp akcio van..., és ezt nem msot láttam hanem ugy 2-3 éve... 😊
szal annyira nagyon azért nem jó szivüek..., tulképp beszabadulna ide egy külföldi VALÓDI internetszolgáltató aki tényleg a sajátját szolgáltatja és nem a t-com szarját más név alatt akkor t-online kb 1 év alatt kétvállra lenne fektetve 😊

kulabácsi
jah azok...csak az utóbbi fél évben ha nem hívtam õket 6szor vmi miatt akkor 1szer sem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kirol
Miért tök jó fejek most, hogy emelnek.

kulabácsi
jah az is igaz😄DDD
bár a T-com hírnevén sztem már nem lehet mit rontani😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kirol
Jól tették, minek annyi topik, még a neve is szar/félrevezetõ volt, mivel nem duplázás van, hanem sokszorozás. (Kivéve 512)
Rontjátok itt a T-Com hírnevét. 😊

kulabácsi
pff jó bezárták a régi topikot, át lettünk irányítva csúnyán😊

kösz az infókat, majd hétfõn megkérdezek mindent náluk
én is ugy tudom,hogy az 512 nél csak duplázás van

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

kirol
Az 512-eseknél "csak" duplázás lesz, tehát max 1 Mbit/sec.

via_mala
Nem duplázás lesz, hanem 4x-ezés, gondolom akkor az 0,5 megásból 2 megás lesz. De hívd fel a szolgáltatódat, és kérdezd meg tõlük, ill. nézd meg a weblapjukat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ffxi
Dehogy nem. CSak fel felé, de le felé nem.

Fákjúal!

bazza
sztem tud. enternetnél legalábbis lehet.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zetorg
hûség alatt szerintem nem válthatsz csomagot.

ffxi
Pedig az a lényeg, de azé csak reménykedem hogy több lesz.

Fákjúal!

Üdv mindenkinek

Lenne egy olyan kérdésem,hogy,ha én most elõfizetek egy nagyobb csomagra a napokban akkor azt is meg duplázná-e nekem a szolgáltató?
(512-es netem van,de mivel abból csak 1M lesz ezért gondoltam elõfizetek 1M-re,hogy azt duplázzák meg)Véleményeteket várom,hogy kivetelezhetõ-e ez az ötlet.

Addigis kösz (GtsDatanetrõl van szó, de a hûségszerzõdésem április 1.-én jár majd le)

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

stp4trick
NOOOOORMÁLIS?
Délután 4kor (ma=péntek) hív a csajszi, hogy akkor hétfõn jönnének kötni az ADSL-t 11 és 15 óra között tartózkodjak már otthon<#falbav>.
1. dolgozom 16 óráig
2. pénteken délután (fél2ig voltam) ugyan hogy intézzek szabit?
3. jöjjenek amikor nekem jó
NOOOOORMÁLIS?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bazza
még nem lehet tudni, elképzelhetõ. (egyébként nagyon kevés, torrent szívás)

ffxi
8megásnál akkor 384?

Fákjúal!

de..., de ettõl még ennyi...

ffxi
192kbit=24kbyte?
Nem kevés?

Fákjúal!

bazza
192kbit és havi 10k nekem.

ffxi
Jah és annak mennyi a feltöltése? Mármint a 8megásnak?

Fákjúal!

ffxi
Késõ lenne már váltani 2megás netre, hogy 8megásat kapjak? Kb. mennyi lenne havilag a 2megás, hogy azé kapjak 8megásat?

Fákjúal!

félreértettem sorry, nem néztem meg mire válaszoltál 😛 azthittem te is a hüdegyorsmáraz1mbit is minek töb dologgal jössz 😄

nekem az adsl lassú, bocs

HP+