4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • EasyLife
    Invitel valyon mikor emeli a sávszélességet Invitel területein mert T-online területein már emeli, de a saját területei valahogy nem nagyon izgatja...
  • Punker
    tovább lassultam, a ping meg hatalmas :(
  • stp4trick
    manapság már semmi sem lehetetlen
    felraktam a comodot, megy is szépen, de online game-t megakasztgatja néha
  • silver2006

• kirol
    Nem lehet, hogy Peer Guardian fogja meg?
  • kirol
    Az is engedélyezve van, mégis kínlódik.
  • Barney Tech
    Itt még semmi.
  • stp4trick
    azt az spd.exe csinálja, azt kell engedélyezni
  • kirol
    Az oldalon le van írva minden ami kell, mert én még nem olvastam el, bár a progit használom.

Most a másik gépen, meg mindig azzal jön, hogy a C-fos által küldött ping nem ér célba. Pedig a tűzfalon engedélyeztem.
  • kulabácsi
    thx:) de már rég használjuk;)
  • BiG G
    ismerjük, és használjuk :)
  • Boxer HUN
    Ne hagyd ki!!!
  • Casillas
    akiket én ismerek, azok közül még nem
  • [Walaki]D`Lair
    tudom csak beraktam, hogy ne kelljen 3 oldalt visszamenni érte...;)))
  • Punker
    Egerben valakinek emeltek?
  • dieselG
    Nálam már kedden emeltek, csak akkor még nem voltam itthon. Eléggé ingadozik mostanság, 2-6mbit között ugrál, de nyugis napokon stabil 6,1 mbit a sebesség. Ja, amúgy a Mátrában lakom.
  • kirol
    Nálam is alkothatnának végre valamit. :(
  • bazza
    egyébként sok ember jelzni, hogy egyik napról a másikra javul a már emelt sávszél. Van akinek egy teljes mbittel nőtt a stabil letöltése, szal valszeg azért javítgatnak is a fatávnál.
  • kulabácsi
    mé neked már emeltek?:O
  • Mr Csé
    nekem tegnap 10 percenként bontott mostmeg 9 orája tökk jó 750kb/sec
  • kulabácsi
    per pillanat nekem is megy...dehát ez így gáz
  • Mr Csé
    nekem is ezvolt de reggelre marha jó lett most imádkozom hogy igy maradjon :D
  • stp4trick
    ja, következő nyomásra 2.65-t adott:-)))
  • kulabácsi
    :)
    ez egy megbízható teszt:D
  • stp4trick

ezt kapjátok ki:-)
  • kulabácsi
    nekem meg állandóan megszakad:/
  • bazza
    remélem hétvégén is csinálnak vmit, mer nekem most felére zuhant a 2megás netem...
  • Sanyix
    Pedig nem érdemes mert pontatlanul mér... már csak a tesztadatmennyiség miatt is. 1 megás neten <5sec a letöltés teszt, szal jóval 500kbyte alatt van, normális teszhez 512kbit-2mbit között 2mbyte kéne, ennél többnél ennek 2,3,4x-ese.
  • BiG G
    már 1 hónapja ezzel mérünk, de köszi
  • Sanyix
    És valaki esetleg nemtudja hogy a tvnet adsl3g jelenleg hol érhető el? Mert nyáron próbáltam váltani, szépen aszonták hogy biztos elérhető nálam, aztán hívtak hogy jaj mégsem elérhető a központomban (aha), és azóta sima tvnet adsl van. És jó lenne tudni hogy fejlesztettek e valamit, mer akkor váltanék, amúgyse kell telefon.
  • [Walaki]D`Lair
    speedtest.net
  • bazza
    én otthon vagyok, meg felhasználó is, és nekem kéne az a +sávszél hidd el...
  • admi
    Nagyon köszi az infokat, reméltem hogy a TV Net sem marad ki a buliból, mert elég kedvező volt az áruk és a szolgáltatásukkal is majdnem egy éve elégedett vagyok. Így viszont muszáj lett tartani a lépést a konkruenciával. Nem szeretem a Multi cégeket, de ez a lépés jó volt a T-comtól:). (bár hozzá teszem, egy otthoni felhasználónak elég kell hogy legyen az 1M is)
  • Ronny
    yoyisi szerint még ebben a hónapban várható, bár a bix terheltség jelenlegi állása miatt nem bízom benne. Hagyták a fejükre tornyosulni a dolgookat és most kapkodnak.
  • Boxer HUN
    Itt érdemes próbálkozni a tesztekkel. Lehetőleg német, vagy valami közelebbi országot jelöljetek ki.
  • via_mala
    Mint ahogy a cikkben is olvashattad 1Mbitről 5 Mbitre emelnek.
    Részletek
  • Newfronter
    cikk
  • BiG G
    jovan :))) a lényeget már érted, ennyi
  • admi
    Halihó. Nekem TVnet-es ADSL 3G-m van. Inen a topicról másnak is van ilyenje? És tapasztalt valaki növekedést? Csak hogy tudjam ,várható-e, mivel ezek valamilyen szinten függetlenek a t-csoporttól, ha minden igaz...
  • Harly18
    Alig várom, hogy nekem is hasonló sebességem legyen :P