ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez már ezer +1 szer ki lett tárgyalva..., menj vissza modemezni, jó gyors is az...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kíváncsi vagyok ugyan mire használod ki és ha valóban kihasználod nem zavar a korlát (csak én érzem a paradoxont) ?
a másik hogy mi a görcsnek akkora letöltési sebesség mikor a legtöbb szerver úgyis lekorlátozza a letöltéseket <#confused>
A feltöltés növelése szerintem is sokkal fontosabbb lehetne (pl. munka)

HP+

PLackó

bazza
a "hígulást" 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ffxi
Hogy csináljátok ezeket a méréseket? És mit mértek egyátalán?

Fákjúal!

Sanyix
Közvetlenl hozzákötöd a géphez a modemet router nélkül, osztasz neki ip-t és beírod a böngészõbe.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Nekem úgy tûnik ezek a csillapítások még ott vannak a 8 mbitnél :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

takraj
Ezt hogy kell megnézni? Routerem van, de a modememnek sincs admin lapja.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

PLackó
Near End: 28.0
Far End: 24.5

Ezekszerint nekem "csak" 4MBitre emelik 2-rõl 😞

Végre megvan:

attenuation upstream: 25
attenuation downstream: 25

ez most akkor jo?

\\__/) (O.o) ( } { )

bazza
Attenuation
Near End: 23.5
Far End: 21.5

Hát akkor még elvileg épphogy beleesek a 8mbites határba 😊)

bazza
húazannyát elnézést, ideje lesz elõfizetnem egy VIPre a szerkesztés miatt<#idiota>

bazza
"akár 4x is nõhet" = akár négyszeresére
(estevan)

bazza
hi all!
csak most jutott el hozzám í hír hogy újabb emelés lesz idén.
Viszont nem tisztázottak a pontos emelések. (akár 4x is nõhet)
Miért akár? Talán lesz olyan hogy ugyanannyi pénzért amiért a szomszéd pistikének 8as nete van nekem csak 6os?

Nah mindegy nem errõl akartam fõként beszélni, hanem hogy lölö honnan tudhatja azt meg az ember, hogy õ milyen távolságban van a "központtól"?
Vagy rosszul tom hogy ez is befolyásolja hogy mjad mennyi is lesz az annyi?

kirol
Valaki itt is írta, hogy a T Com-nál dolgozik, mégse írt ilyet.

már csak az a kérdés, hogy nettó-e?

nem ilyen jellegû volt a kérdés.

ha beköltöznél a központba menne😊

kirol
Sejtem. De szerinted nem menne 24-el?
Mert szerintem tuti. Hamarabb égne el az optikai kábel, mint hogy a modem miatt ne menne.

a szavatolt meg a max sebesség között ugye tudod mi a külömbség? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kirol
Hát akkor az én modemem nem tartozik ide, mert az enyém maximális letöltése 24 Mbit, feltöltése 1,2 Mbit/sec.

Serpa
"Minden modem szavatolva van gyárilag 8M-re(régi ADSL szabvány), így ebbõl a szempontból nem lesz probléma."

azt viszont elfelejti írni, h erõsen távolságfüggõ az ADSL.

PLackó
vagyis a minimum feltöltése az ADSL-eknek 384 kbps lesz? hmm,fincsi!

"Maga a sávemelés kb 3 hét alatt kész lesz, a többi idõ a finomhangolás, ezért írtak pár hónapot. Az elsõ 3 hétben ember beavatkozás nem történik(csak nagyon kivételes esetekben), a script fut szépen végig a DSLAM-okon"

"
Minden modem szavatolva van gyárilag 8M-re(régi ADSL szabvány), így ebbõl a szempontból nem lesz probléma.
Randomszerû lesz az emelés, gyanítom hogy inkább a terheltség alapján,mint területi kritérium szerint fog futni a script."

Ezt a bennfentes csucsregop írta a hwsw-n.

A csomagok feltöltése up to 384/512.

kirol
Akkor meg újítanál is egy gigabitLAN-t! 😊

Serpa
ja, LAN.

so 100/100as kapcsolatom is lehetne, ha lenne egy bennfentes ismerõsöm 😛

nem is kábelnet hanem olyna mitn egy helyi lan, mind1, amugy Serpa-nak 😊

kirol
Hát most kinek van kábelnet-e itt az ADSL topikban?

mondom nem biztos hogy szar volt, lehet csak direkt vagy simán nem is votl és atol függöt mennyien neteznek épp mivel az kábelnet ugye, szóval lövésem sincs mitõl volt de jó volt 😊

kirol
Nálunk sajnos nem szar a korlátozás. 😊

nem, simán valamiért szar a korlátozásuk..., nekem anno 512/512-nél rendszeresen volt hogy 700-800 kbps-el töltögettem netrõl 😛
najó ugy rnedszeresen hogy mongyuk egy fél év alatt fél tucat alkalommal kb, hosszabb rövidebb ideig... 😊
hogy ez direkt vanvolt-e azt nemtudom mondjuk 😛

Serpa
amióta elõfizettem, ma van 2. alkalommal, h közel 4.5/5megabittel tok tölteni, 3 helyett.
<#smile>

talán tesztelnek, hogy bírja-e majd az emelést a rendszer, de szép is lenne.

mitöl függ h 2megabites netembõl mekkora net lesz 4,8megabit ??

\\__/) (O.o) ( } { )

ping az nekem is jó volt, sokkal jobb mitn msot, csak pár cucc be volt korlátozva 😊 de ha már errõl leszoktak akkor tényleg egész jó netszolgáltatóvá nötték ki magukat 😊 igaz mint irtam nekem azelött is korrektek voltak... 😊

Serpa
"lan-on? akkor ez tényleg az lessz ami nekem is volt anno 😊 mongyuk a lan-nak annyira ne örülj ha a multi is érdekel mert anno nekem egy két gamenál csunyán bekavart... "

hogy ne kelljen visszaolvasnod 😊

egész jó pingjeim vannak.
néha egyszámjegyû.

Az imént lemértem a modemem távolságát a központtól: 41 db...
2 megabites netem van az enternetnél, tehát akkor felejthetem is az elvi maximum 8mbitet? Mert a táblázat alapján 7 mbites lehet nálam maximum.
Mondjuk annyira nem is baj, mivel általában csak hétvégeken vagyok itthon <#whatever>

ok... 😊

kirol
10 napja esetleg!

nem baj csak tényleg már egy hónapja ezen izgulsz itt 😄

kirol
Bocs, hogy érdekel, és írtam evvel kapcsolatban x db hsz-t.

hihetetlen mit szenvedsz ezen..., majd átállitják amikor áttállitják, majd annyira amennyire..., ugy se tudsz vele micsinálni...

kirol
Azon szerencsések, akik már a 4x es, vagy kitudja hányszoros sebességgel nyomják majd, jelezzék már az emelés idejét.

Remélem hozzám se márciusban érnek el!

A bannerban is a házigazda észrevehetné, hogy át kellene már állítani a 2004-es dátumot mondjuk 2007-re. Hisz ezen jeles idõpont igencsak megérdemelné!

miért pont pm-ben??? pfff...

Rexor
XIII. kerületi internet szolgáltatót keresek, a válaszokat plz, PM-ben küldjétek, thx!

Mr Csé
sztem mindenhol fognak

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

RussT
Egy régi hír, de jórészt még ma is érvényben lévö dolog: monopolhelyzetben lévö invitel Ami itt le van írva az még szinte ma is igaz rájuk... (najó, manapság már lehet választani az enternetet és a tvnetworksot (dec 31.-ig) is, de az se sokkal jobb...)

http://www.igazsag.extra.hu

RussT
Arról nincs semmi hír hogy invitel területen is emelve lesz a sávszél?
Szerintem tölük böven kitelik hogy nem emelik, (amilyen áraik vannak, marad úgy ahogy van..) :/

http://www.igazsag.extra.hu

PLackó
ha jól tudom emelik a feltöltést is.

kirol
Tényleg amúgy "csak" a letöltés lesz 4 Mbit/s?

A feltöltés marad 128kbit/s?