ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a másik hogy mi a görcsnek akkora letöltési sebesség mikor a legtöbb szerver úgyis lekorlátozza a letöltéseket <#confused>#confused>
A feltöltés növelése szerintem is sokkal fontosabbb lehetne (pl. munka)
HP+
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
attenuation upstream: 25
attenuation downstream: 25
ez most akkor jo?
\\__/) (O.o) ( } { )
Near End: 23.5
Far End: 21.5
Hát akkor még elvileg épphogy beleesek a 8mbites határba 😊)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
csak most jutott el hozzám í hír hogy újabb emelés lesz idén.
Viszont nem tisztázottak a pontos emelések. (akár 4x is nõhet)
Miért akár? Talán lesz olyan hogy ugyanannyi pénzért amiért a szomszéd pistikének 8as nete van nekem csak 6os?
Nah mindegy nem errõl akartam fõként beszélni, hanem hogy lölö honnan tudhatja azt meg az ember, hogy õ milyen távolságban van a "központtól"?
Vagy rosszul tom hogy ez is befolyásolja hogy mjad mennyi is lesz az annyi?
Mert szerintem tuti. Hamarabb égne el az optikai kábel, mint hogy a modem miatt ne menne.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azt viszont elfelejti írni, h erõsen távolságfüggõ az ADSL.
"
Minden modem szavatolva van gyárilag 8M-re(régi ADSL szabvány), így ebbõl a szempontból nem lesz probléma.
Randomszerû lesz az emelés, gyanítom hogy inkább a terheltség alapján,mint területi kritérium szerint fog futni a script."
Ezt a bennfentes csucsregop írta a hwsw-n.
A csomagok feltöltése up to 384/512.
najó ugy rnedszeresen hogy mongyuk egy fél év alatt fél tucat alkalommal kb, hosszabb rövidebb ideig... 😊
hogy ez direkt vanvolt-e azt nemtudom mondjuk 😛
<#smile>#smile>
talán tesztelnek, hogy bírja-e majd az emelést a rendszer, de szép is lenne.
\\__/) (O.o) ( } { )
hogy ne kelljen visszaolvasnod 😊
egész jó pingjeim vannak.
néha egyszámjegyû.
2 megabites netem van az enternetnél, tehát akkor felejthetem is az elvi maximum 8mbitet? Mert a táblázat alapján 7 mbites lehet nálam maximum.
Mondjuk annyira nem is baj, mivel általában csak hétvégeken vagyok itthon <#whatever>#whatever>
Remélem hozzám se márciusban érnek el!
A bannerban is a házigazda észrevehetné, hogy át kellene már állítani a 2004-es dátumot mondjuk 2007-re. Hisz ezen jeles idõpont igencsak megérdemelné!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
http://www.igazsag.extra.hu
Szerintem tölük böven kitelik hogy nem emelik, (amilyen áraik vannak, marad úgy ahogy van..) :/
http://www.igazsag.extra.hu