ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Kis xaros helyi kábelnet szolgáltatóm is emelt, huráááá!

Emelés!!!

Fákjúal!

köszi!

ez zsírul hangzik 😄DD
bazza
nah közben stréberkedek, tessék:

"
Tisztelt Elõfizetõnk!

A T-Com sávszélesség-emelésével kapcsolatban Társaságunk megvárja a hivatalos bejelentést, valamint a megvalósításra vontkozó ütemtervet. Amennyiben a bejelentés valódinak bizonyul, és a T-Com valóban tervezi a sávszélesség-emelést, a konkrétumok ismeretében az Invitel Zrt. is megfontolja, milyen válaszlépést tesz.

Valamennyi ügyfél ADSL-szolgáltatása a helyi szolgáltató telefonközpontjához kapcsolódik. Amennyiben a T-Com a saját területén megemeli a sávszélességet, nemcsak saját elõfizetõi le- és feltöltési sebességét növeli meg, hanem viszonteladói partnerei ügyfeleinek sávszélességét is. Így az Invitel T-Com területén lévõ ügyfeleinek sávszélessége is emelkedik, ha a T-Com megemeli a sávszélességet saját területén.

Amennyiben a többi - saját szolgáltatási területtel rendelkezõ - távközlési szolgáltató is emeli a sávszélességet saját területén, az ottani ADSL-csomagok sávszélessége is emelkedni fog. Vagyis, ha az Invitel Zrt. szintén megemeli a sávszélességet saját területén, a területén lévõ valamennyi szolgáltató ügyfelének le- és feltöltési sebessége nõ az emelésnek megfelelõ mértékben. Ha a helyi szolgáltató nem emel sávszélességet, az azon a területen lévõ ügyfelek ADSL-csomagjainak sávszélessége nem emelkedik.

Tisztelettel:

Invitel Zrt.
Ügyfélszolgálat"

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
úgy emléxem az elõzõ topicban (vagy itt) belinkeltek egy levelet amelyet az Invitel küldött egy ügyfélnek a szávszélemeléssel kapcsolatban. keress rá, abban írtak errõl.

bazza
😊 viszont kezdek izgatott lenni, kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl a Hétfõbõl, aztán meg majd, hogy az "elérhetõ" max sebességbõl mennyi lesz a reális.
(szvsz örülök én az emelgetésnek, de lehet, hogy tényleg inkább az infrastruktúrát kéne fejleszteni-árakat csökkenteni, fõleg ha ebbõl a 8mbitbõl majd lesz 5-6, azis lossos, meg PinGvines)

jaja, én tcom területen vagyok inviteles, írtam is, hogy pesti, gödöllõrõl hozattam át a netemet ide költözködésrõl. Modemem is Tcomtól van, a kiépített vonal tcomos. Maga az elõfizu inviteles. Megjegyzem nekem 6 éve semmi bajom az invitel szolgáltatásával, sõt.
thx, mindig tanul valamit az ember 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza

t-com területen is van invitel?? oopsz errõl lemaradtam 😄 mongyuk szerencsére nekem invitelhez sosenem volt közöm 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza
Jó, csak nem mindegy, hogy t-com területen inviteles vagy eleve nem is t-comos a terület.

tudom hogy nem az, csak nem is t-com terület..., mivel pl a tv-net se t-com mégis t-com területen szolgáltat adsl-t 😊 (lehe tinvitel területen is , azt nemtom 😛)

Punker
igen invitel az nem t-com 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

invitel az nem t-com szolgáltatási terület nem? ezért vna az is hogy inviteles területen a net duplája árban tudtommal

ez ugye szerinted is azt jelenti hogy pl én inviteles pestiként is kapom az emelést?
james69holden
az én szûrõm így néz ki:

http://img158.imagevenue.com/img.php?image=30990_DSC00221_123_347lo.jpg

továbbá:

http://www.nix.ru/autocatalog/modems/47526_m_large.jpg
http://www.nix.ru/autocatalog/modems/47526_back_large.jpg

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

lalakov
Okos emberkék ide! 😊
Egy cikk címében ez állt: "Hétfõn kezdõdik a sávszélességemelés - szûrõ nélkül rosszabbul járhatsz!"
Mi az a szûrõ?? Hogy néz ki(nem tudom, hogy van-e vagy nincs)? Honnan lehet beszerezni?
A cikkben az is volt, hogy a modemtõl is függhet a sebesség?? Nekem egy 5 éves DialCom-om van. Le kéne cseréltetnem?
Sanyix
Vagy több dslamot telepítenének, és közelebb :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Punker
a tetves 30 éves kábeleiket cserélnék végre ki és akkor nem 700k és 1 mbit között ugrálna a sávom folyamatosan 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

stp4trick
és számomra itt a lényeg:
"A Magyar Telekom korábbi bejelentése szerint a bõvítés a távözlési cég egész szolgáltatási területére értendõ, és nem csak a T-Online ügyfeleire."

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Punker

Nashville
Köszönöm a válaszokat Externet ügyben!

Contemporary Country Music

Sir Quno Jedi
Én externet-es "ügyfél" vagyok több mint fél éve tán és egyszer-kétszer volt rövidebb kiesés, de amúgy megbízhatóan megy. AZ ügyfélszolgálat kamu, ha gond van, akár 5 ember is van elõtted így reménytelen a múszaki hibabejelentést hívni, ha országos a probléma. Ha csak neked van problémád, akkor elérhetõek tudnak lenni. Mondjuk ez valszeg. mindegyik cégnél így van, mivel minimális ügyfélszolgálattal mennek, hogy meglegyen a költséghatékonyság. A sávszélt stabilan tartják, olcsók, nekem ennyi elég.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sanyix
Szal ha elõfizetsz externetnél 1mbit-re az annyi is marad, mert az most az 512-es, és azt emelik 1 megára.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Boxer HUN
Az ott lévõ árak már az emelés utáni állapotot tükrözik. Megrendelheted a 8Mbps csomagot, de az a sebességet akkor kapod meg, amikor emelt a T-COM.

Tudomásom szerint az 1Mbps -t négyszerezik. Amenyiben nálad lehetséges technikailag.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

RussT
<#wow2>

http://www.igazsag.extra.hu

Nashville
Mostanában nézegettem a szolgáltatók ajánlatait. A legkedvezõbbnek az Externet tûnik, szinte irreális a különbség más szolgáltatókkal szemben.
Hol van itt a kutya elásva? :https://www.externet.hu/internetotthon/adsl/csomagok/
Tapasztalt felhasználók véleményére lennék kíváncsi! SOS!
Fontos lenne mihamarabb döntenem a sávszélesség emelés közelgõ idõpontja miatt( nehogy pont kiessek belõle váltás miatt), hogy váltsak- e TVnet- rõl Externetre. A TVnet nálam nagyon frankón mûködik szinte 99%- os elérési és minõségi szinttel. Az ügyfélszolgálat is normális, de a pénz az mindenkinek pénz.
Ja, és az egyik ügyfeles azt mondta, hogy az 1 Mbit- et 4- re emeleik, a másik azt mondja, hogy csak duplájára. Melyik az igaz szerintetek, vagy ezt szolgáltató válogatja?

Contemporary Country Music

köszönd a maygar netszolgáltatóknak 😊

james69holden
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=2&i=78199

nemtom volt e már

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sir Quno Jedi
Az a vicces, hogy rohatt szarok a pingek a BUDAPESTI teszt szereverekhez is. Mit szóljon az emberfia, ha odakintrõl jön az áldás (lásd. Korea). Silkroad rulez...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ha tudod akkor nemtom mitõl vicces... 😊

Sir Quno Jedi
Ezt is tom, csak vicces ám.

Sir Quno Jedi
Toménazt! Azért várok a feltöltés emelésére (is).

ffxi
Nem letöltéstõl, hanem feltöltéstõl függ az online-multi.

Fákjúal!

a ping nem a sebességtõl függ 😊

Sir Quno Jedi
Én belföldre örülök az 55-ös pingnek is, pedik 3mbit.... Igaz van ahova 907ms a pingem, de ez elõfordul jobb családban is! 😄

kopa1
http://www.speedtest.net/ Tessék, itt van magyar szerver is! 😛

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kulabácsi
😄
nekem a legalsón kijött a normális eredmény😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Boxer HUN
Speciel a T-COM tesztszerverét szoktam használni... Amúgy nagyon guszta!!! A baj vele csak annyi, hogy mindegyik szerver 1Mbps kapcsolatnak érzékelte a 3Mbps netem... <#nyes>

kulabácsi
de korrekten mér...de ha gondolod akkor keres másikat, van az externet oldalán is, az invitel oldalán is, meg még vagy 1000 helyen....ezt dobta ki elsõre a gogli😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Boxer HUN
Tengerentúlról ez viccesen néz ki... <#hehe>

Mr Csé
rendes vagy 😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kulabácsi
google ezt is megmondta volna, de úgyis unatkozom, szal TESSÉK😊

Tudtok mondani egy oldalt ami mutatja a sávszélességemet?
thx

Tudtok mondani egy oldalt ami mutatja a sávszélességemet?
thx

kulabácsi
nm😛

örök hála 😊)

kulabácsi
Ugyancsak a jövõ év elején vezeti be a Magyar Telekom telefonszolgáltatás nélküli ADSL szolgáltatását, amelyet a cég internetszolgáltató partnerein keresztül vehetnek majd igénybe az ügyfelek. A társaság közlése szerint a telefonelõfizetést nem igénylõ ADSL-szolgáltatás bevezetése jelentõs fejleszéseket igényel, melyek várhatóan márciusra fejezõdnek be.

mindent nekem kell csinállni?😄

én nem találom 😞(

segíthetnél... légyszi

Mr Csé
<#hawaii>

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kulabácsi
ezekre a kérdésekre mind választ kaptok a t-online hivatalos oldalán....