ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
ez zsírul hangzik 😄DD
"
Tisztelt Elõfizetõnk!
A T-Com sávszélesség-emelésével kapcsolatban Társaságunk megvárja a hivatalos bejelentést, valamint a megvalósításra vontkozó ütemtervet. Amennyiben a bejelentés valódinak bizonyul, és a T-Com valóban tervezi a sávszélesség-emelést, a konkrétumok ismeretében az Invitel Zrt. is megfontolja, milyen válaszlépést tesz.
Valamennyi ügyfél ADSL-szolgáltatása a helyi szolgáltató telefonközpontjához kapcsolódik. Amennyiben a T-Com a saját területén megemeli a sávszélességet, nemcsak saját elõfizetõi le- és feltöltési sebességét növeli meg, hanem viszonteladói partnerei ügyfeleinek sávszélességét is. Így az Invitel T-Com területén lévõ ügyfeleinek sávszélessége is emelkedik, ha a T-Com megemeli a sávszélességet saját területén.
Amennyiben a többi - saját szolgáltatási területtel rendelkezõ - távközlési szolgáltató is emeli a sávszélességet saját területén, az ottani ADSL-csomagok sávszélessége is emelkedni fog. Vagyis, ha az Invitel Zrt. szintén megemeli a sávszélességet saját területén, a területén lévõ valamennyi szolgáltató ügyfelének le- és feltöltési sebessége nõ az emelésnek megfelelõ mértékben. Ha a helyi szolgáltató nem emel sávszélességet, az azon a területen lévõ ügyfelek ADSL-csomagjainak sávszélessége nem emelkedik.
Tisztelettel:
Invitel Zrt.
Ügyfélszolgálat"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
(szvsz örülök én az emelgetésnek, de lehet, hogy tényleg inkább az infrastruktúrát kéne fejleszteni-árakat csökkenteni, fõleg ha ebbõl a 8mbitbõl majd lesz 5-6, azis lossos, meg PinGvines)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://img158.imagevenue.com/img.php?image=30990_DSC00221_123_347lo.jpg
továbbá:
http://www.nix.ru/autocatalog/modems/47526_m_large.jpg
http://www.nix.ru/autocatalog/modems/47526_back_large.jpg
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egy cikk címében ez állt: "Hétfõn kezdõdik a sávszélességemelés - szûrõ nélkül rosszabbul járhatsz!"
Mi az a szûrõ?? Hogy néz ki(nem tudom, hogy van-e vagy nincs)? Honnan lehet beszerezni?
A cikkben az is volt, hogy a modemtõl is függhet a sebesség?? Nekem egy 5 éves DialCom-om van. Le kéne cseréltetnem?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A Magyar Telekom korábbi bejelentése szerint a bõvítés a távözlési cég egész szolgáltatási területére értendõ, és nem csak a T-Online ügyfeleire."
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudomásom szerint az 1Mbps -t négyszerezik. Amenyiben nálad lehetséges technikailag.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Hol van itt a kutya elásva? :https://www.externet.hu/internetotthon/adsl/csomagok/
Tapasztalt felhasználók véleményére lennék kíváncsi! SOS!
Fontos lenne mihamarabb döntenem a sávszélesség emelés közelgõ idõpontja miatt( nehogy pont kiessek belõle váltás miatt), hogy váltsak- e TVnet- rõl Externetre. A TVnet nálam nagyon frankón mûködik szinte 99%- os elérési és minõségi szinttel. Az ügyfélszolgálat is normális, de a pénz az mindenkinek pénz.
Ja, és az egyik ügyfeles azt mondta, hogy az 1 Mbit- et 4- re emeleik, a másik azt mondja, hogy csak duplájára. Melyik az igaz szerintetek, vagy ezt szolgáltató válogatja?
Contemporary Country Music
nemtom volt e már
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
nekem a legalsón kijött a normális eredmény😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
thx
thx
mindent nekem kell csinállni?😄
segíthetnél... légyszi
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam