4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
do2 #2512 Jöjj el telefon ember, gyere és szerelj
óóó telefon ember kérlek felelj!
Hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak
hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak
Nem bírom, hogy távol vagy, hogy alig párszor láthatlak
Felhívnálak mindennap csak hallani a hangodat
De ez így túl nehéz hisz a telefonszerelemre megy el minden pén
Jöjj el telefonember gyere és szerelj
óóó telefonember kérlek felelj
Nem vagyok én gazdag báró nem vagyok egy olajsejk
Nem enyém a Royal szálló de mindhalálig szeretlek
Óuóóó csak a szívem nehéz
mert a telefonszerelemre megy el minden pén
Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts!
Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts -
Dodo55 #2511 Hát bizony nem keveset :D
A most 3 megás Classic 10 megás lesz! -
_Vegeta_ #2510 Hallottatok hogy az upc is emel raadasul nem is keveset? :| -
_Vegeta_ #2509 megtortent az emeles. :)
-
ide tartozik, de passzolom. -
Turboraider #2507 Sziasztok! Lehet h nem pontosan ebbe a fórumba illik a kérdés,de más topicot nem találtam. Szóval az érdekelne,hogy az adsl-nél a kábel internet szolgáltatás mennyire van elterjedőben? Úgy hallottam hogy a t-com területén egy új, telefonvonaltól mentes adsl szolgáltatás indul útjára. Erről hallottatok vmit? És bocs, ha ez a kérdés nem ide tartozik de új netet akarok bekötni és érdekelne ezt a lehetőség is. -
Egy rövidke összefoglalás emelés után kb. egy héttel... akkor is, és most is csak FTP-ről tudom megállapítani a pontos fel, illetve letöltés mértékét. Több teszt oldalt is kipróbáltam, de egyik sem tudta igazolni az FTP szerver álltal közölt eredményeket. Talán még az Externet oldala adta a legközelebbi értékeket, de az első pár napban az is kb. 2Mbps -al kevesebb értéket mutatott, mint amennyit kellett volna. Mára úgy néz ki a dolog, hogy kezd stabilizálódani a dolog... Próbaképp nem kapcsoltam ki semelyik háttéralkalmazásomat (Kaspersky Internet Security, Gmail levél figyelő, Hamachi, Apache2.0, DNS4me client, cFosSpeed v3.11...) sem, és ezekkel együtt is ezek az értékek jöttek ki az Externet sebességmérő oldalán:
Tehát úgy néz ki a dolog, hogy tud és fog is stabilizálódani a sebesség. -
fúúú akkor én most örülök:) -
Thanatos #2504 jah, két kezem összetenném ha ez lenne a minimum szinvonal az sg-n... :) -
Eddig sem kerdeztel hulyesegeket, normalis kerdesek voltak. -
THX
megígérem ma már nem kérdezek hülyeségeket:D -
Thanatos #2501 soho = small office home office
ergo minden router ami átlag embernek megfizethető áron van :D -
nah akkor lámáskodok még1et:) mi az a soho router xD -
Ja, mennie kell, soho routerrel mindenképp. -
jah igen, közben megkérdeztem máshol is, és rájöttem h tényleg rosszúl raktam fel a kérdést de nagyon csúnyán:) szal igen lanon akarom összekötni, de ezek szerint ennek mennie kéne? -
Itt azt hiszem erős fogalomzavar van :) Router arra való hogy alhálózatokat kössön össze vele az ember fia, igen leegyszerűsítve. Ami téged érdekel szvsz az inkább a switch része a dolognak, amit a soho kategóriájú routerekbe szépen beleépítenek, mert ha jól veszem ki akkor lanon akarod összekötni a két gépet.
Szóval a másik gépből is a routerbe kell dugnod a madzagod, többnyire ha minden defaultra van beállítva, akkor fel is épül a dolog. -
elég láma kérdés, de a lényeg h routeren keresztűl lehet hálózatot létesíteni, szal kapcsolatba tudok lépni a másik géppel, vagy külön össze kell kötnöm őket hálókártyán keresztűl? -
ok köszi akkor sztem beruházok 1re:)
D-Link DI-524, ezt nyomatják sok helyen, hát megnézzük h mit tud:) ha vkinek van tapasztalata vele kapcsolatban és leírná azt megköszönném -
Megtörtént az emelés ! ( Pécs )
Nagyon ingadozik még, reggel majd teszek be képet !
-
errefelé se
Kisvárda -
Az van nekem is, de megcáfolni nem tudom, az elméleti fél mega feltöltésemmel sem tudtam 45-50K fölé menni... -
_Vegeta_ #2491 Itt se tortent meg semmi! :D -
mibajod vane? -
Zséé #2489 Még itt se (Siófok) -
az adsl mikor tervezi a sávszél emelését, mondjuk 3szorozását? (attól függ kinek milyen, nekem 3szoroznák)
csak sietnék a helyükben :) -
Nálam is még mindig semmi. Pedig ez már a 3. hét. -
hát itt sem emeltek. -
Végülis mind rakás fos, 20k fölötti profibbak a jók, az alatt csak fosok vannak, ha nemmegy jól visszaviszed, cserélgeted, valamelyik márkából csak kikapsz egy jól működő példányt. -
a főnököt csak az érdekelte hogy a másik boltban (dupla házfal) is simén volt kapcsolata a laptopról
-
Mondjuk a pingek falon keresztul nem a legjobbak :) -
lassítja? rendes wifi a többszörösét tudja a mostani elérhetőnek, nekünk a cégnél az volt sose volt gond vele. -
még 1 kérdés, h kéne vennem egy wireless routert, kérdésem az h melyiket ajánlanátok, mert igazából én nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz:/
másik h van egyálltalán értelme a wirelessnek? szal nem lassítja nagyon a netet? -
Nalunk penteken emeltek, szombatra szetesett, most 300kbit es 1mbit kozott van valami, pingek az egekben... -
pedig tegnap sok helyen emeltek, de nálam sincs még semmi:/
a másik h siemens xpress modemmel elvileg max 360Kb/s feltöltés megy, ezt vki cáfolja már meg gyorsan plz:) -
ide nem jutott el még mindig :( -
a script meglódult, ki tudja hol áll meg... :D -
én kaptam levelet tőlük, hogy fognak emelni,
bár t-comos területen vagyok és nekem már emeltek is, ha ez esetleg vígasztal:-) -
-
_Vegeta_ #2474 En stagnalok. :S -
énis, márcsak 700kb/s a 2Mbit helyett:S