ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nekem most íppeg 4117 kbit/s-et mér a gyári 3mbitemre, lehet ez az emelt nekem... 😞((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bazza
sajnos.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kulabácsi

1. Direktbe kösd össze a géped és a modemed
Miért alapon, hogy van, nekem simán rá van kötve és kész, gondolom ez direkt.

2. Állísd a hálókártyád ip címét 192.168.1.2-re
Én hogyan tudom ezt megváltoztatni, a hálózat adja az IP-met?

3. A bögészöbe beírod, hogy 192.168.1.1

ezt pont te írtad, de énse vágom hogy kell, tudnál még ebben segíteni??😄 elõre is thx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bazza
nem váltottam, csak ki tud idegelni, ha azért a sok pénzért amit kifizet az ember nem azt kapja amiért penget.

Sir Quno Jedi
A max. 8 megáért fizetsz. De van egy minimum is, azt "kell" csak adják és te máris csendben maradhatsz. Nekik ez a biznisz... 😞((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Csomagváltásod volt vagy várod ezt az emelési rohamot?

Fákjúal!

bazza
hát a nyomorúságos istennyilát, ha egyszer én 8 megáért fizetek!!

kirol
A #1865 hsz-környékén olvasgass, ott le van írva.

kulabácsi
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

olvass vissza...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kulabácsi
hogy csináltad a tesztet??
nameg mennyit számít az h milyen a modem?

kirol
És 1 Mb-eseknek akinek változott mi lett?
Mert pl az én vonalam a teszt szerint 8 Mb-et bír.

Hát ahol nem jó a vonal...
james69holden
lol, ennyi nem elég? nem kell telhetetlennek lenni...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bazza
Azért látom, hogy a 8 mega helyett olyan 5-6 lesz az átlagnak.<#levele><#confused>

R0sc0
Budapest XXII, itt sem volt semmi csak az hogy mikor hazajöttem akkor nem ment a net, de a router ujrainditásával ez megoldodott. Lhet napközben csináltak valamit....

Árpádhídál már növeltek?
bazza
holnézed?

Már elkezdték... Árpád híd, Tiszalök, meg most írta mégvalaki....
bazza
nekem is az elsõ héten, vhol a 2.-3. nap környékén.

kirol
Nálam még a régi van.

Punker
ezért kéne hogy mindenki beírja a várost 😊

amúgy az uccsónál nekem az elsõ nap beduplázódott

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kulabácsi
vazze azt azért vegyétek már figyelembe h ma kezdõdött és február 28-ig fejezõdik be, magyarúl valszeg nem fogja ma megkapni mindenki az emelést, sõt sztem ma nem is lesz semmi...

Sland
Még mindig semmi sem történt. T-online, 15.ker 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zetorg
nekem 3072kbps-ról lett 180 😊
de azóta már megjavult, most megint 3mbit.

Hmmm. Érdekes...Akkor ez nem lehet véletlen...
bazza
elviekben már nekem is 8 megás a csomagom(enternet), de eddig én is csak lassulást tapasztaltam 2M>1,6 (vidék, Kelet)

én 2 ker. Zetorg te nem irtad meg hogy mennyirõl lett annyi. nem tudjuk hoyg csökkent -e vagy nõtt neked
Mr Csé
nálam is csökkent a seb (XIX ker) valami történik

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kulabácsi
😄
nekem a 2 megás netem soha nem is ment annyi fölé😊 ill amikor szóltam h kevesebb, akkor jó lett, de megint visszacsökent...szal sztem ez normális😊

Zetorg
nekem most 139kbps, bp 23. ker 😄

Nos nekem csökkentettek 😛 180 fölé nem megy pedig 2 megás a netem 😛 Ez félórája tart...
ffxi
Nálam automatikusan belõtte.

Fákjúal!

Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha fennvan a cFosSpeed akkor újra kell kalibrálnom a kapcsolatot hogy érzékelje az emelést vagy az automatikusan mûködik? Bocs ha hülye kérdés 😊

kulabácsi
szvsz ma max 1 kv-t fognak megemelni a szervizes csávók....

Sland
Nah hol az emelés?

(T-online, XV.ker)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Punker
Egerben még semmi, pedig az enternet szerint már más a csomagom 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akinek emeltek Bp-en írjon kerületet, és azt is hogy emelkedett -e annyival mint amennyit ígértek, amennyire számítani lehet. Kösz, én is beírom amint emelik nálam.
PLackó
nah holnaptól már várom a tapasztalatokat,akinek emelik szóljon 😉

Mr Csé
:C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

via_mala
Az a piszokság, hogy a letöltés négyszerezésével szemben a feltöltést csak duplájára emelik. <#levele>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

szerintem õ az inveteles körzetre gondolt

stp4trick
olvasd el a #2039-t, ott van benne, hogy egyidõben

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Bandee1987
én is inviteles vagyok, sztem 1-2 hónap és tuti bejelentik ezek is az emelést, eddig mindig így volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

stp4trick
egész jól saccoltam:

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
én t-com területen vagyok inviteles kedd óta és az 1024/128 olyan 1200/160-t teljesít folyamatosan alacsony pinggel, cs:s-ben 20-assal játszok

kulabácsi
jah bocs....😊

ffxi
Ez független kis helyi szolgáltató, szal...

Fákjúal!

kulabácsi
nálatok már volt emelés??😮