4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Casillas
    2005 legeleje, nem volt még emelés
    akinek mostanában emeltek, írjon plz egy dátumot, hogy igazolhassuk a lenti elméletet :D
  • _Vegeta_
    Lassan atallunk az UPCre. :D
  • bazza
    milyik évben köttettétek be az adsl-t?
  • Sland
    torrentről töltök, lehet hogy többet is tudna ha nagyobb lenne a seeder arány
  • kirol
    Nekem FTP-ről 420-460 kilobájt/sec -el tölt, eközött ingadozik.
    Tehát nincs meg a 4 Mbit, pláne nem a beállított vonalsebesség, ami 4,5 Mbit/sec.

Vagy ez jónak számít és ne elégedetlenkedjek?
  • kulabácsi
    mivel elötte 2 Mbites volt, így valószínű:)
  • UnknownAsshole
    a szervertől függött hogy ennyivel töltöttél ? vagy egyszerüen nem lehet gyorsaban ? ja és ez a t-online melyik csomagjába tartozik ? amit most a 8Mbit-re emeltek ?
  • kulabácsi
    egész jó értékek, remélem nálam is hasonló lesz majd, de még várok:/
  • Sland
    624kB/sec volt eddig a max letöltési sebességem
  • Sland
    Emelés itt is megvolt :P

Előtte:

Utána:

• Mr Csé
    :O
  • Frenzy9
    a feltöltés tényleg ilyen ratyi, már próbáltam 16kb/s-el tölt fel :(
  • Mr Csé
    ezek a mérő oldalak nem mutatnak pontos adatot ! csak a folyamatos letöltésél látni nekem meg 2mb itet mutat a mérő azt 700k val töltök
  • Frenzy9
    Nálam is emeltek:
    Szirmabesenyő (Miskolchoz közel)
    előtte:

mostani:

Hát remélem csinálnak majd vmit a feltöltéssel...
  • agyhalál
    Ma éjjel végre megtörtént.
    Elötte:

Jelenleg:

Győr, Ady-város, Kodály, Földes sarok.
  • Lacc
    Itt annyit sikerült kiizzadnia a tcomnak hogy meghalt külföldre a net. Gratulálok nekik.
  • kulabácsi
    az elég gáz lenne:)
  • bazza
    teóriám szerint visszafele mennek, itt helyben eddig hibátlan, miszerint a legutoljára bekötött adsl-esektől kezdik visszafelé a legrégibbig.
  • Casillas
    dettó
  • Sanyix
    nekemse.
  • mkoma
    16. kerben nekem ma emeltek
    Kicsit még szakadozós.
    Egyébként rendes 4mbit lett az 1-ből.
  • Boxer HUN
    Dolgozgatnak a méhecskék... :) Ma többször is volt NET szünet... ennek eredménye, hogy az átlagos 50-70 -es pingem lezuhant 10-18 közé, és nem egyszer stabilan felkúszott 1MB/s fölé a letöltés!!! Vazze... (még mindíg 8Mbps a kapcsolatom)
  • Sland
    Nekem még mindig nem volt emelés :(
  • Newfronter
    Sokat túloz a cikk.
    "Már látom magam előtt a 2009-es internetszámlámat: 5 megabites vonal, ötezer forint plusz áfa."

Szerintem 12Mbit illene ide, és lehet keveset mondtam. :)

"Mostanság viszont már hatezer forintért hozzá lehet jutni egy megabithez"

Háát ez sem teljesen igaz.
    Egyik szolgáltató árait nézve: 4 Mbit/s 6.500 Ft
  • Punker
    olvasgatni való
  • kirol
    Nekem meg 1 Gbit-et. :)
  • kulabácsi
    nekem csak 10 Mbitet ír:)
  • JAG1
    Az volt... :-)
    Az mindig 100Mb-et ír. Az a router/modem és a hálókari közötti sebeséget írja, ami peresze sokszor nem valós.
  • Harly18
    Ha emelés van, akkor az internet ikonon lévő sebesség kiírás is változik? Mert eddig nekem mindig azt írja ki, hogy 100,0 Mbps, pedig már emeltek 2-szer korábban....Lehet, hogy ez egy nagyon barom kérdés volt :)
  • kirol
    A T-online tesztszerver szerint:

Eredmények
    Letöltési sebesség teszteredmények
    Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
    Letöltési idő: 2.11 sec
    Sebesség: 3901 kbit/sec (3 994 624 bit/sec)
    Vonali sebesség: 4576.00 kbps

Feltöltési sebesség teszteredmények
    Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
    Letöltési idő: 41.45 sec
    Sebesség: 197 kbit/sec (201 728 bit/sec)
    Vonali sebesség: 256.00 kbps

Ez elég jó lett szerintem.
  • kirol
    Hopszi!

Megemelték az 1 mbit-es netem!
    Letöltésem: 3803 kbps
    Feltöltésem: 212 kbps
  • kulabácsi
    hmm pedig felhívták a szolgáltatót, és azt mondta h nem érkezett be a csekk, ezért a korlátozás....egyéblként sem egyből kapcsolják ki a netedet sehol sem, hanem 2-3 hónap nem fizetés után...
  • Mo.Organ
    Ha nem fizeted be a csekket akkor nem korlátoznak le hanem kikapcsolnak. Ászf. Egyébként elötte felszolítást küldenek.

Off
  • kulabácsi
    nekem ismerősömnek nagyon sokszor volt h befizették rendesen a csekket, de ez elviuleg nem érkezett meg nekik, és balssították a netét kb modemes szintre....meg sok bontás volt nála is...nem akarom védeni az adsl-eseket énsem:D

u.i: nincs szándékomban offolni sem:DDDD
  • Aspyrin
    Nem védem a mundér becsületét félre ne érts.. 2002 óta van chellom, szóval van tapasztalatom elég: bontással eddig még nem találkoztam, az ingadozás szó számomra ismeretlen. Olyan előfordult már valóban, hogy a környéken végeztek munkálatokat és emiatt nem tudtam netezni pár órát, de túléltem. Ezenkívül akkor volt még problémám amikor nem volt megfelelő a jelszintem de ezt a szerelők megoldották.

Ui.: nincs szándékomban offolni sem.
  • Punker
    Egerben valakinek emeltek?
  • Livius
    A UPC nél és az összes kábel tv-és internetnél elég gyakori az ingadozás és a bontás én úgy tudom. Szóval ADSL forever
    Osztálytársamnál a karácsony kellős közepén, elment a Chello két napig. (kellemes lehetett)
    Nekem ADSL em van és amíóta van csak 15 percre ment el és csak most van ingadozás amikor sebesség emelés van. (persze nem úgy ingadozik hogy percenként változik, hanem naprol napra változik csak.)
  • Boxer HUN
    Nem értem, miért kell ócsárolni, lenézni az telefonos ADSL -es netezőket. Tény, hogy csábító az a 10Mbps amit kínál, de abban is biztos vagyok, hogy van benne egy svédcsavar. (Mint a UPC -nél mindíg)! Bár, már nincs monopól helyzetben, viszont nem akarja elereszteni a chello -t. Egyszerűen rövidpórázon tartja, hogy tovább bitorolhassa az internetszolgáltatás azon területét, ahonnan más szolgáltatókat oly hevesen igyekszik távol tartani... Ezzel szemben a telefonos ADSL szolgáltatók között szépen kialakult egy egészséges versenyhelyzet, amivel nem egy szűk réteget akarnak kialakítani, hanem minnél nagyobb szolgáltatási területet szeretnének lefedni úgy, hogy megadják a leendő ügyfelek részére, a szabad választás lehetőségét.
    Most akkor hogy is van ez? Mit is akart elérni ezzel az akciójával a UPC?
    Segítek... Semmi más ok nem indokolta tőlük ezt a lépést, (mivel azzal a technológiával nincs riválisa) csak az, hogy tisztában voltak vele, ha nem emelnek, akkor az a kevés ügyfelük is inkább telefonos ADSL -t köttetnek be, akiket még eddíg sikerült "ámulatban" tartaniuk...
    Nem tartom fair játékosnak a UPC -t. A többi szolgáltató legalább mer versenyezni.
  • Thanatos
    hihetetlen mit izgultok itt, ezen, pont az ajó midnenkinek ha verseny van, upc-t is emelik, t-com-ot is emelik, midnent emelnek, ergo mindenkinek jó,, nemtom mitt kell ezen irigykedni emg görcsölni...
  • Boxer HUN
    biztosan...