ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
Röviden: externet bejött nekem... Nagyon nagyon. T-Online : <#falbav><#violent><#boxer>

MJ rulz Pink Team The Only One

Gyõr?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Punker
Egerbem valakinek növelték már?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Értem. Köszi a válaszokat!

Sland
Végre kaptam mailt

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2007. elsõ negyedévében a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán fejlesztéseket hajt végre, így a jövõben gyorsabban, kényelmesebben és élménygazdagabban internetezhet!

Gyorsabb sebességbe kapcsoljuk!

A fejlesztések eredményeként díjmentesen és jelentõsen megnöveljük az Ön ADSL-hozzáférésének elérhetõ maximális sebességét a Magyar Telekom szolgáltatási területén. A sebességnövelés 2007. január 15-én, egyedi igénybejelentés nélkül kezdõdik, és az átállítási munkálatok várhatóan 2007. március elejéig befejezõdnek. Az átállítás a nap 24 órájában folyamatosan történik, amely az érintett hozzáféréseken néhány perces leállást okoz.

Az átállítást követõen az Ön jelenlegi sávszélességû szolgáltatása akár az alábbiak szerint alakulhat:

Jelenlegi sebesség: Új letöltési sebesség: Új feltöltési sebesség:

512/96 kbit/s akár 1 Mbit/s akár 128 kbit/s

1024/128 kbit/s akár 4 Mbit/s akár 256 kbit/s

2048/192 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s

3008/384 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s

6144/512 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

12288/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

18432/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

Tájékoztatjuk, hogy telefonvonala mûszaki lehetõségeinek függvényében mindig a lehetõ leggyorsabb, stabil kapcsolat kiépítésére és fenntartására törekszünk, azonban a felsõ határként közölt sebességértéket az Önnek ténylegesen nyújtott szolgáltatás nem feltétlenül éri el.

A sebességnövelés után az Ön számára nyújtott szolgáltatás minimális átviteli sebessége változatlan marad és a hálózatban mindig rendelkezésre áll. A felhasználói hozzáféréseken elérhetõ aktuális sebességértékeket az adott vonal mûszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A technikai információkról bõvebben az alábbi tájékoztatónkból értesülhet: www.t-online.hu/sebessegnoveles.html

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, hívja az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat - mely vezetékes telefonról helyi tarifával, mobiltelefonról a szolgáltatónál érvényes díjszabásban szereplõ kékszám tarifáért hívható -, illetve információt kaphat a [email protected] e-mail címen is.

Reméljük fejlesztéseink eredményeképpen Ön lendületesebben, tartalmasabban élvezi a világháló kínálta elõnyöket!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sanyix
1. ennyi linksebesség van jelenleg beállítva a modemen.
2. kéne bírnia.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hali!

Én kicsit félek ettõl az emeléstõl... 120-as pingem van, hétfõ óta napjában 3-4-szer megszakad a kapcsolat.

Viszont két kérdésem lenne: 1.: ez mit jelent? Max. ennyit bír a modem? : DSL Speed 160 Kbps Upstream,
1280 Kbps Downstream

2.: ez lenne a DB-s adat? Paíron kéne bírnia a 4mbit-et?! :
DS Line Attenuation 46
US Line Attenuation 60

kulabácsi
jah az is igaz!!😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
de lehet anyázni... XDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi
semmi sem tuti😄 de igazából sztem értelmetlen ilyenekkel foglalkozni, mert attól még h te tod h milyen séma szerint emelnek nem lesz gyorsabb a neted😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tehát RANDOM. Tessék értelmezni az írást, amúgy a tények is ezt bizonyítják. Tessék megnézni kinél emeltek, és a szomszéd gyereknél meg nem. Hát nem fura? Ez a random elvet bizonyítja. Amúgy egy nap 30000 modem állítódik át, na ez nem tuti infó, viszont lehet hogy igaz. 😊
kulabácsi
Sziasztok!Tehát...Info szerint se nem régiónként , se nem településenként , hanem az ADSL-el lefedett településeken egyszerre fut a script szerte az országban.Az átállást (központonként) portonként végzi a script..Remélem érthetõ volt..

érted énis olvasok fórumokat, ez pont téged cáfol meg, de én ezzel sem foglalkozom, inkább várom h emeljenek a sebességemen azt örülök mint majom a farkának xD

BiG G
na pont ez az.... nálad az igazság

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kulabácsi
enyém biztos nem!!

csak imádom h mindenki olyan biztosan beszél mindenrõl mintha tudná pontosan...pedig nem nagyon hiszem h van itt bárki is a t-comtól...

james69holden
anyukád

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kulabácsi
és ezt apukád mondta vagy anyukád?

james69holden
márpedig random

BiG G
nemsok logikát látok benne h random emelgessék...

RANDOM!
szerintem inkább a metropoliszokkal

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

BiG G
vagy pedig nyugatról keletre mennek...

PLackó
ezekszerint a nagyvárosokkal kezdenek<#idiota><#vigyor3>

elfelejtettem Barbacs

újra én vagyok most látom a sebességem 512-rõ 1 M-ra nõtt (a feltöltés sajna változatlan)

Boxer HUN
Kapcsold ki az automatikus frissítést!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

bertino
tiszta szerencse, hogy nem lehetett nálunk DSLt kötni, mostmár látom, hogy jobb lesz az, ami eddig is volt 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nálam a mai napfolyamán rendkívül nagy változás történt. 😞
A 2Mb-es netem most 200 és 300 Kb-es lett.
Ami egy kicsit furcsa hogy a feltöltésem sebessége nem változott.
Üdv nyugaton (gyõr csorna közelében) történt valami?

stp4trick
nálam igencsak baszkódnak valamit:
tegnaptól nem volt telefon, ma reggel jött vissza csak
az 1M netemre meg egyik pillanatban mér 3.2-t aztán épphogy kijön az 512, nem értem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

jah, majd elfelejtettem.. a PanTel-hez mentünk! 😊

Üdv., AndrewJM http://myspace.com/andrewjmhun

Mi januártól mondtuk fel a T-Com-ot. A 2 Mb-es net 3000 olcsóbban.
Tehát papíron ugyan az a netünk van, mint ami a T-nél volt, de ez lett belõle:

<#wow1><#idiota><#vigyor3><#taps>

Üdv., AndrewJM http://myspace.com/andrewjmhun

A HWSW-rõl:

Szal Lacika tenap igazat mondott. Õ álltólag T-COM-os és a #szavszelemeles szobában faggattuk tegnap.

Szal, mit is tudunk:

- Elsõ nap tesz volt, 3000 portot emeltek.
- Keddtõl indult az éles emelés. Minden este 22:00 órakor indul a script, és kb 30.000 DSLAM portot configol. Utána megáll. A script sebessége 6 port/sec, szal 1-2 óráig fut csak. Ez azért van szerinte így, hogy az ügyfélszolisok bírják a napi panaszt. Ezek szerint az emelés 2 és fél hétig fog tartani kb.
- ADSL1 van, a kettõ le van tiltva a DSLAM oldalról. Akiknek 18megás csomagjuk van, azok más modemet is kaptak, szal el lehet felejteni az ADSL2-t az UPTO4 és UPTO8-as csomagoknál.
R0sc0
a net az folyamatosan lekapcsol... remélem már csinálnak valamit mert ez igy nem lesz jó....

stp4trick
volt akinél elment a telefon?
nem meg se nyikkan egyik se, a net megy

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Nightwish006
omg :ASD:ADS:ASD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

a japán Softban és Yahoo több mint 2 éve árúl 1Gbites csomagot 38 dolcsiért. Kecsegek😊

bazza
jaja, itt még minden a régi...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kulabácsi
látom nem nagyon dolgoznak a fiúk, mert nagy a csönd😊

Nightwish006
Hát ha általában nézzük, a 8 mbit lófasz :p
skandinávoknak etc... 100 megabittel rongaálnak a mocskok :p
Anno néztem 1 premier ligás meccset TV ben (gyengébbek kedv. : angol)
reklám : 20/1 megabit ADSL -----> ~ 3-4 ezer forint :ASD:ASD:ASD:

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

nem csak a magyaroknak hanem ugy általában..., a jót ugye könnyü megszokni és akkor mégjobb kell 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nightwish006
Magyar embernek soha semmi sem elég... 😄
gigabites NET sem lenne elég itt senkinek sem%
ÉN TUDOM!!!!
ÁTLÁTOK MINDENKIN!

Serpa
pár hónap, és már a 8megát is keveslitek majd 😛

Sanyix
Hát 8 mega nem is lehetne, mert 8mega tökéletes vonallal, a linksebesség lehet, amivel a modem és a dslam komminikál, ebbõl 8 mega magasságban akár 1 mega is lejön a járulékos adatforgalom miatt, így 7 mbit a max valós felhasználó által észlelhetõ átviteli sebesség, jó esetben.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bazza
Hát akkor csak szimplán dögöljenek meg 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nem, te kb 512/64 ért fizetsz ami a garantált, a többi csak a reklám maszlag 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

james69holden
te nem garantált 8Mbit-ért fogsz fizetni, hanem 'up to 8Mbit'-ért!
azér a 2 közt van különbség...

kirol
1. az nem raksz közbe semmi eszközt
2. Az óra mellet a hálókártya ikonra kattintassz, enne kaz IP-jét írod ár 192.168.1.2 -re.
3. Beírod: 192.168.1.1

Diagnostic- re kattintassz, majd ott DSL Line -ra.
Majd itt rákattintassz erre: Downstream Noise Margin és máris lesz neked is attenuation downstream -ed.

Sir Quno Jedi
Ja, de csak az externet felé, mert a speedtest.net szerint kerek 3003kbit/s... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NeoMaN
Na jónapot. Költözés miatt most mondom le a 2megabites netem.
Nézem, a szolgáltatóm honlapját, 8096/480 kilobitre emeltek.
Ilyenkor kell lemondani vazzeg!! 😄DDDDDDDD
Mekkoramá....
😄D

ffxi
De van minimum korlát a szerzibe, az alatt nem teljesíthetik. de ha mégis akkor mehec panaszkodni.

Fákjúal!