ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2007. elsõ negyedévében a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán fejlesztéseket hajt végre, így a jövõben gyorsabban, kényelmesebben és élménygazdagabban internetezhet!
Gyorsabb sebességbe kapcsoljuk!
A fejlesztések eredményeként díjmentesen és jelentõsen megnöveljük az Ön ADSL-hozzáférésének elérhetõ maximális sebességét a Magyar Telekom szolgáltatási területén. A sebességnövelés 2007. január 15-én, egyedi igénybejelentés nélkül kezdõdik, és az átállítási munkálatok várhatóan 2007. március elejéig befejezõdnek. Az átállítás a nap 24 órájában folyamatosan történik, amely az érintett hozzáféréseken néhány perces leállást okoz.
Az átállítást követõen az Ön jelenlegi sávszélességû szolgáltatása akár az alábbiak szerint alakulhat:
Jelenlegi sebesség: Új letöltési sebesség: Új feltöltési sebesség:
512/96 kbit/s akár 1 Mbit/s akár 128 kbit/s
1024/128 kbit/s akár 4 Mbit/s akár 256 kbit/s
2048/192 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s
3008/384 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s
6144/512 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
12288/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
18432/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
Tájékoztatjuk, hogy telefonvonala mûszaki lehetõségeinek függvényében mindig a lehetõ leggyorsabb, stabil kapcsolat kiépítésére és fenntartására törekszünk, azonban a felsõ határként közölt sebességértéket az Önnek ténylegesen nyújtott szolgáltatás nem feltétlenül éri el.
A sebességnövelés után az Ön számára nyújtott szolgáltatás minimális átviteli sebessége változatlan marad és a hálózatban mindig rendelkezésre áll. A felhasználói hozzáféréseken elérhetõ aktuális sebességértékeket az adott vonal mûszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A technikai információkról bõvebben az alábbi tájékoztatónkból értesülhet: www.t-online.hu/sebessegnoveles.html
Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, hívja az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat - mely vezetékes telefonról helyi tarifával, mobiltelefonról a szolgáltatónál érvényes díjszabásban szereplõ kékszám tarifáért hívható -, illetve információt kaphat a [email protected] e-mail címen is.
Reméljük fejlesztéseink eredményeképpen Ön lendületesebben, tartalmasabban élvezi a világháló kínálta elõnyöket!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
2. kéne bírnia.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én kicsit félek ettõl az emeléstõl... 120-as pingem van, hétfõ óta napjában 3-4-szer megszakad a kapcsolat.
Viszont két kérdésem lenne: 1.: ez mit jelent? Max. ennyit bír a modem? : DSL Speed 160 Kbps Upstream,
1280 Kbps Downstream
2.: ez lenne a DB-s adat? Paíron kéne bírnia a 4mbit-et?! :
DS Line Attenuation 46
US Line Attenuation 60
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
érted énis olvasok fórumokat, ez pont téged cáfol meg, de én ezzel sem foglalkozom, inkább várom h emeljenek a sebességemen azt örülök mint majom a farkának xD
csak imádom h mindenki olyan biztosan beszél mindenrõl mintha tudná pontosan...pedig nem nagyon hiszem h van itt bárki is a t-comtól...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A 2Mb-es netem most 200 és 300 Kb-es lett.
Ami egy kicsit furcsa hogy a feltöltésem sebessége nem változott.
tegnaptól nem volt telefon, ma reggel jött vissza csak
az 1M netemre meg egyik pillanatban mér 3.2-t aztán épphogy kijön az 512, nem értem
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Üdv., AndrewJM http://myspace.com/andrewjmhun
Tehát papíron ugyan az a netünk van, mint ami a T-nél volt, de ez lett belõle:
<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
Üdv., AndrewJM http://myspace.com/andrewjmhun
Szal Lacika tenap igazat mondott. Õ álltólag T-COM-os és a #szavszelemeles szobában faggattuk tegnap.
Szal, mit is tudunk:
- Elsõ nap tesz volt, 3000 portot emeltek.
- Keddtõl indult az éles emelés. Minden este 22:00 órakor indul a script, és kb 30.000 DSLAM portot configol. Utána megáll. A script sebessége 6 port/sec, szal 1-2 óráig fut csak. Ez azért van szerinte így, hogy az ügyfélszolisok bírják a napi panaszt. Ezek szerint az emelés 2 és fél hétig fog tartani kb.
- ADSL1 van, a kettõ le van tiltva a DSLAM oldalról. Akiknek 18megás csomagjuk van, azok más modemet is kaptak, szal el lehet felejteni az ADSL2-t az UPTO4 és UPTO8-as csomagoknál.
nem meg se nyikkan egyik se, a net megy
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
skandinávoknak etc... 100 megabittel rongaálnak a mocskok :p
Anno néztem 1 premier ligás meccset TV ben (gyengébbek kedv. : angol)
reklám : 20/1 megabit ADSL -----> ~ 3-4 ezer forint :ASD:ASD:ASD:
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gigabites NET sem lenne elég itt senkinek sem%
ÉN TUDOM!!!!
ÁTLÁTOK MINDENKIN!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azér a 2 közt van különbség...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
2. Az óra mellet a hálókártya ikonra kattintassz, enne kaz IP-jét írod ár 192.168.1.2 -re.
3. Beírod: 192.168.1.1
Diagnostic- re kattintassz, majd ott DSL Line -ra.
Majd itt rákattintassz erre: Downstream Noise Margin és máris lesz neked is attenuation downstream -ed.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nézem, a szolgáltatóm honlapját, 8096/480 kilobitre emeltek.
Ilyenkor kell lemondani vazzeg!! 😄DDDDDDDD
Mekkoramá....
😄D