ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tegnapi nap:
Ha jól látom ez tegnapra 27 db kapcsolódást jelent.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ilyen nem volt korábban. Ezt mi okozhatja?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Arra lennék kíváncsi, nektek hol van a szerzõdésetekben az, hogy hány ft a havidíj.
Én ma kaptam meg a szerzõdésemet és az van benne, hogy az ár a szerzõdés VI. pontjában megjelölt mellékletben van feltüntetve.
Na ott, egy "részletes feltételeket tartalmazó melléklet"-re hivatkoznak.
Na van nekem 2 mellékletfüzetecske is, de hogy full nem vágom, hogy jön ki a 4850 Ft/hó és hol van az, hogy elsõ két hó 50%-os nem tudom.
Felhívtam ügyfélszolgálatot, hát 20 perc keresés, meg kérdezõsködés után se tudták õk se megmondani. Annyira jutottunk, hogy nem õ írja a szerzõdést, így õ nem tudja. De higgyem el, annyit kell fizetni, amennyit most mond.
Oké! XD
Majd megyünk a bíróságra és arra hivatkozok, hogy én hittem az ügyfélszolgálatosnak. :D
Nem 29-es. "51-es körzet" :D
Na amúgy 48-as.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
én ott is voltam
csak átváltották nagyobb csomagra, nekem is annyiért és rögtön át is váltották nagyobb sebességre pedig még van pár hét a régi egyéves hûségbõl
mondjuk ilyen felét fizetnirõl eddig nem halottam, gondolom az új elõfizetõknek van
Én igen, ma rendeltem meg. 4850 Ft/hó a 15 Mbit. Elsõ két hónapban csak a felét kell a díjnak fizetni, szóval 1 hónap ingyen van.
Remélem tényleg meglesz a 15 Mbit.
Most a 10 Mbit 11-el megy.
ott beállítod mit szeretnél és kihozza az annak megfelelõ árat
De a kettes kedvezményhez kell a telefoncsomag is vagy a TV a hármashoz!
Mert ez biztos újaknak van.
Mi a legolcsóbb 10 megás net mostanság?
Ez itt azt jelenti, hogy 4850 Ft-ér adják a 15Mbitet?
Ez alapján a 15-ös net csak 800 forinttal drágább mint az 5-ös 2-es kedvezményben.
szolgáltatóm. Sok szolgáltató adsl akciós ajánlatait hasonlítják
össze. Segítettek is, mert én annyira nem értek az internetes dolgokhoz.
Nekem a Drávanet csupasz M csomagja jött be a legjobban, azt választottam.
emjan
Segítségetek szeretném kérni. Internet vásárlás elõtt állok, Seregélyesen lakom (Székesfehérvár mellett), ott melyik internetszolgáltatónál melyik csomagra érdemes elõfizetni? Amelyik megbízható, nem lagol játékoknál, s maximum 4-5000Ft-ot tudok rááldozni havonta, inkább közelítsünk a 4000Ft felé:). Elõre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdvözlettel
J4NgOo
(elözõ hsz ben elnézést a helyesírási hibákért,reggel van <#wave>#wave>)
ha netalántán még nem vitték ki oda akkor (kifogják) nemtudom,talán digi upc utobbi nál p2p korlátozás,ami kiküszöbölhetõ viszont jólenne tudni mire kéne,mik az elsõdleges szempontok a pénz,sebesség jóáron :D ,v csak ha netezésre használod akkor annyira mind1 :) (de gondolom nem)
talán kicsit segítettem ha nem akkor bocsi :)
A lényeg az h vidéken lakunk.Zala megyénen,azon belül is Kehidakustány.Nézegettem a net csomagokat de egyik sem mond nekem semmit+nem is ismerem õket.Vki legyen kedves ajánlani valamit!
Elõre is köszönöm
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
elszállt egy kábel valahol.
vagy egy dslam és átraktak terheltebbre.
vagy bekötöttek tiedre még egy elõfizetõt és lehuzta a te sávszéled.
millio meg egy oka lehet.
sajnos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De én 10-et akarok. Eddig ment, nem hiszem, hogy pont mától ne menne!
Vagy a T-Com visszafejlesztette volna a hónapban a hálózatot?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
csak mi mindig 2 órás várakozással késõbb kaptuk meg az adatokat, mert olyan fantasztikus szerverek voltak az enternetnél, hogy arról regényeket lehetne írni.
Mondjuk bejelentettem már tegnap, remélem lesz valami.
kirol: nézd meg volt e valami adat forgalmad akkor amikor nem voltál a neten
meg persze hozzá az üf. elõfizetésének adatait, aktuális ip címét, hogy mettõl meddig volt csatlakozva, hogy milyen okból bontott a kapcsoalt, stb.
Mármint hogy mutatja mikor van adat folyam meg ilyenek?
T-Com -os tesztszerver szerint 640/128 kbps-os vonalsebesség van beállítva nekem. Azon alul jön ennyivel.
Áramtalanítsd a modemet 2 percre, ha ez sem segít akkor passz, Reklamálj
Amúgy ez a Ping szám nagyon gyanús, mintha leterhelné valami a kapcsolatodat a szerverrel
Max. ha a modemem miatt lenne ez.
Hálókártya biztos nem, mert router-al is próbáltam, mármint WiFi-n.
Ez a 324 PING gyanús, minél nagyobb a szám annál rosszabb a kapcsolat.
Itt nem zavar be semmi, és az az eredmény is ilyen elkeserítõ.
én ezért már felemelném a hangom, az tuti :D