4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • MR ME
    nekem meg jelenleg ilyen a 10/1es netem :D

• kirol
    Pedig már modemet is kértem kölcsön.
    Tegnap központban nézték a dolgokat, azt mondták, ott jó minden. Kedden jönnek majd hozzánk talán.
  • MR ME
    valszeg utorrent jobban terheli a vonalat és azért szakad, esetleg próbáld meg h minimálisan visszakorlátozod a sávszélt, hátha úgy nem lesz gond
  • kirol
    Továbbra sem jó sajnos. :(

Az utorrent progi okozhat szakadást?
    Mert most elkezdtem tölteni origó szoftverbázisról, közben megnyitottam egyszerre 98 db honlapot és nem szakadt meg.

Vagy ez most véletlen lenne? Ha utorrentel töltök és megnyitok 10 oldalt tutira szakad pár mp -en belül.
  • kirol
    Hát a múltkor is csak 1 napig volt jó. :D
    Én nem kiabálnám el.

Amúgy meg kitartó vagyok! Szóval megérdemlem! :D
  • bertino
    mert a legtobbeknek nem javul meg a vonala.
  • kirol
    Miért?
  • bertino
    ocsem, makod volt :P
  • kirol
    Na bejelentettem újra.
    Azt mondta a srác, hogy már az önmagában gáz, hogy megszakad minden kapcsolat, ha indít egy tesztet a vonalon. Ugyanis ekkor a telefon is megszakad, eltűnik a vonal.

Szerinte rossz a vonal, lehet, hogy valami rézkábelt ki kell cserélni valahol, de hogy hol, azt nem értettem.

Mindenesetre tök érdekes, hogy a hívás óta megint tökéletes a kapcsolat.
    Ezerrel tölt és nem szakadt még meg. Nem értem.
  • kirol
    És átmehetek kábelre ADSL helyett náluk?

Most látom, náluk nincs is 10 Mbit. 15 alatt az 5 van. Jujj!
  • bertino
    erdeklodni persze mindig lehet, vajon lesz e a te kozpontodnal fejlesztes, de altalaban negativum a valasz, legalabbis mikor en ebben a szferaban dolgoztam, a t-com nem nagyon fejlesztett adsl-en semmit, mert az optikat nyomatta, valoszinuleg most is ilyesmi a helyzet.
  • kirol
    Hát azt nem szeretném. :(
    Olyan jó ez a 15.
  • bertino
    ha elegge kitarto vagy, zavaroak a szakadozasok, visszaraknak egyel kisebb csomagba.
  • kirol
    Hát ez szomorú. :(
    Akkor itt most mit lehet tenni? Tudnak valamit ezzel kezdeni, hogy menjen a 15Mbit.

Mert magával a sebességgel nincs gond.
  • bertino
    egyertelmu: ha valtas ota ilyen, akkor nem kicsit nagy a valoszinusege, hogy a vonalnak annyira nem tetszik a magasabb savszel.
  • kirol
    Szombaton jó volt, egész nap ment megszakítás nélkül. Tegnap csak 1x szakadt meg, tegnapelőtt meg 2x.
    Ma meg 20órától megszakadt már vagy 4x. :(

Most akkor ez miért lehet. Holnap hívhatom fel megint tcom-ot. :(
  • kirol
    Nem tudom, de érdekes, hogy amióta (11:40 körül) felhívtam őket és ők is reseteltek valami nem szakadt még meg.
  • MR ME
    elvileg lehet, ha nem bírja stabilan a vonalad azt a sebességet akkor szokott szakadozni tudtommal
  • Dj Faustus #4296
    A belgáknál sem minden fenékig tejfel - [url=http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2010-10-24]MR1 Kossuth Rádió - Harminc perc alatt a Föld körül[/url] 2010. 10. 24-ei adásának 12:37-től kezdődő részét érdemes meghallgatni.
  • kirol
    Eddig 10 megás volt, most abban igazad van, hogy gyorsabb lett, mert most 15-ös.

Lehet e miatt gond?

Az viszont sírvaröhögős, hogy közben bejelentettem a hibát thome-nál és megszakadt még a telefonvonal is fullra, hogy utána hiába nyomogattam a gombot, semmilyen hang nem volt.

Úgy hívott vissza az ügyintéző.
  • MR ME
    de alacsonyabb sebesség mellett nem?
  • kirol
    Az utóbbi 3-4 évben meg jó volt.

Tegnapi nap:

Ha jól látom ez tegnapra 27 db kapcsolódást jelent.
  • MR ME
    a szar vonal
  • kirol
    Az viszont fura, hogy elég gyakran megszakad a kapcsolat.
    Ilyen nem volt korábban. Ezt mi okozhatja?
  • kirol
    Azt hittem, azért raktad be a képet.
  • Punker
    nem nekem kb 2003 április óta ugyanaz.
  • kirol
    Te is ma váltottál szolgáltatót?
  • Punker
  • kirol
    Na ma megkaptam a jelszavakat.
    A sebességgel elégedett vagyok.

• kirol
    Van itt köztetek T-Home internet előfizető?

Arra lennék kíváncsi, nektek hol van a szerződésetekben az, hogy hány ft a havidíj.

Én ma kaptam meg a szerződésemet és az van benne, hogy az ár a szerződés VI. pontjában megjelölt mellékletben van feltüntetve.
    Na ott, egy "részletes feltételeket tartalmazó melléklet"-re hivatkoznak.
    Na van nekem 2 mellékletfüzetecske is, de hogy full nem vágom, hogy jön ki a 4850 Ft/hó és hol van az, hogy első két hó 50%-os nem tudom.

Felhívtam ügyfélszolgálatot, hát 20 perc keresés, meg kérdezősködés után se tudták ők se megmondani. Annyira jutottunk, hogy nem ő írja a szerződést, így ő nem tudja. De higgyem el, annyit kell fizetni, amennyit most mond.

Oké! XD
    Majd megyünk a bíróságra és arra hivatkozok, hogy én hittem az ügyfélszolgálatosnak. :D
  • Petka
    29 az ex-monortel. ma már upc
  • kirol
    Remélem. Hány nap alatt csinálják meg amúgy. Azt mondták 10-11 nap. Remélem addig nem tart.

Nem 29-es. "51-es körzet" :D

Na amúgy 48-as.
  • 5w0rdf15h
    Menni fog, én is nemrég váltottam a 15-ös csomagra (mondjuk ez kábelnet) de az előző 10-es (adsl) nekem is 11-el ment :) csak nem 29-es körzet?
  • Breki33
    Akkor ezek szerint, jó hogy szóltam :)

én ott is voltam

csak átváltották nagyobb csomagra, nekem is annyiért és rögtön át is váltották nagyobb sebességre pedig még van pár hét a régi egyéves hűségből

mondjuk ilyen felét fizetniről eddig nem halottam, gondolom az új előfizetőknek van

• FrezeR
    Jó neked. Nálunk 1 mbit megy max ami 4050 ft de csak a kedvezmények miatt és szintén a nagy T-nél...ez a szép :)
  • kirol
    Na átmentél a T-Home-hoz?
    Én igen, ma rendeltem meg. 4850 Ft/hó a 15 Mbit. Első két hónapban csak a felét kell a díjnak fizetni, szóval 1 hónap ingyen van.

Remélem tényleg meglesz a 15 Mbit.
    Most a 10 Mbit 11-el megy.
  • Breki33
    Állítsa össze saját T-Home csomagját!

ott beállítod mit szeretnél és kihozza az annak megfelelő árat
  • kirol
    Nekem most fog lejárni és van telefonom.
    De ez nekem nem egyértelmű. Felhívom majd őket.
  • Breki33
    én lejárt hűségidejűként nézem, a T-Home-nál

De a kettes kedvezményhez kell a telefoncsomag is vagy a TV a hármashoz!
  • kirol
    Csak az a baj, hogy nem látom, hogy szolgáltatóváltóknál ez mennyi.
    Mert ez biztos újaknak van.