4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
na ezt szemétség volt ide belinkelned:) -
Livius #2871
Az elöbb még ezt írtad hogy alig 2.5 Mbited van. -
mondom én, hogy cselló rulez :) -
Livius #2869 Csatlakoznék én is hozzátok. Alig érem el a 3Mbit es letöltést(8Mbitre kéne emelni de már örülnék az 5-6 Mbitnek). Ez rohadt nagy ADSL emelés volt ez. -
nekem még mindig 2,5mbit van 3 helyett, a feltöltés meg maradt 384k -
na Kulabácsi :)) Thx. hát én akkor holnapig várok, de valoban engem sem emeltek még meg, pont most mértem 3,6mb/s a le bár a feltöltés 350kb/s de azé a kuva anyjukat.. készitsd a dzsihád cuccodat :D én má festem fel az arcomra a rambo csikokat :) -
gee23! én felhívtam a tícomot, és aszonta a csóka h nem lát bejegyzést h emeltek volna, szal én még reménykedhetek h bár ma van az utolsó nap de kis csúszás elképzelhető... -
mutyi #2865 Hi!
Hivatalos bejelentés Invitel primer körzet számára.
http://www.invitel.hu/portal/hu/hirek/article.0017 -
Minden ADSL T-nyom vonalon megy, max hurokátengedéses módszerrel átveszik a vonalat. Azt meg szerintem, minden szolgáltatónál meg lehet oldani.
(persze csak akkor, ha a T-nyom szerint lehetséges az ADSL)
Datanet, tvnet... -
sztem arra ami nem trékom kábelem megy... -
Mire is gondolsz? -
gabesz123 #2861 Tudna valaki segíteni? A IX. kerület egyetértés utcában van valamelyik szolgáltatónak önálló ADSL szolgáltatása? -
Igen, engem is meglepett mennyire agyon van reklámozva ahhoz képest mennyi az a csöppnyi lefedettség...
Viszont az mégjobban, hogy Bp. is hiányosságai vannak.
Na mindegy, biztosa jó, de sajnos szűk körnek jó.
-
sztem nézz szét az oldalukon h hol lehet megrendelni a szolgáltatást, és örülj h neked van, ennyi... -
Hát pedig így van. Még budapesten is alig van lefedettségük, itt pl a 3. kerületben egyáltalán nincs, és ha jól tudom egész budán alig van. -
"az ország területén nagyon kevés a lefedettségük" -
?????? nem értelek -
ez igen, ilyet most hallok először... -
pedig de!! az ország területén nagyon kevés a lefedettségük, énis csak reménykedhetek h jönnek errefele is mert a közeli utcákban van.... -
sztem nem olyan kevés az -
Azon a kevés helyen ahol van, ja. -
hát ha lesz nálunk upc akkor mek énis oda... -
lokissrác #2850 Chello rules ! -
jaja:) -
A modemet nem kell megvenni, én sem vettem meg, az előző szolgáltatómtól vásároltat használom.
Az átállás kiesésmentes volt.
Az szakadozás nem vészes, napi egy-két alkalom, de azonnal vissza is jön, nincs kimaradás.
A sebesség az átlag felett, az ár pedig az átlag alatt van. Ezek után nem kérdés, hogy váltsál-e ADSL3G-re. :) -
:) oké sztm utána én is rátapadok telóra :D a röhej az , hogy a szembeszomszédom is ugyanazt fizeti mint én viszont már 1hónapja 6,5mb es a nete... és a röhej hogy amiért fizetek még azt se kapom meg.. na akko még van 2napjuk..aztán dzsihád :D -
hát én annak a sebességnek ami neked van még úgy is örülnék h 8ast fizetek:D amúgy nem történt változás, de elvileg 28ig csinálják, az szerda, utána hívom őket azt majd megírom h mit mondtak ezek a.....:) -
kulabacsi: na megemelték már neted?vagy felhivtad már őket? mert nekem is 4mb est fizetek és 3,5mb es a sávszélem... 15.kerületi vaok. kivancsian várom válaszod:D -
Nemkell megvenni, én amikor váltottam vettem, mert azt hittem a régit elviszik, meg az új adsl2+-os is, de nem vitték el a régit. -
Sziasztok!
Több éve T-Online adsl-em van, és azt hiszem elérkezett az idő a váltásra. (A szolgáltatással semmi bajom, csak az árral van gond, kicsit elegem van h jelenleg is 9700-et kell fizetni igaz mostmár 4 megás netért, de ennyiért új ügyfelek a T-nél már nyolc megát kapnak. )
TVNet ADSL 3G-ben gondolkodom, elvileg elérhető nálam ha minden igaz, és most ott is emeltek és ezt a csomagot néztem ki:
5 Mbit/sec maximális letöltési sebesség
448 kbit/sec maximális feltöltési sebesség
Mindez 6550 forintba kerül havonta, egy év hűség mellett. Na most a megrendelésnél ott van választható opciónak, hogy megveszem a modemet a Tvnet-től. A kérdésem az lenne, hogy muszáj megvenni? Vagy mindenképp kell, mert elviszik a régit? Mert nem az, nem egy nagy összeg , csak ha nem muszáj akkor nem veszem meg :) Aztán gondolom, hogy itt is kiesésmentes a váltás (remélem) :)
Különben van valakinek vmi tapasztalata ezzel az adsl 3G-vel kapcsolatban? Lejjebb látom, hogy pl via_mala-nak egész jó eredmények jöttek ki, de gyakorlatban milyen a net? remélem stabil és nem szakladozik :) -
Ajánlom a jövetkezőt:
Az outlookban beállítod a gmailt, letöltöd a thunderbirdet, ebbe beállítod a freemailt, a szolgáltatód smtp-jével, biztonságod jelszóval.
Mennie kell. -
Hát így se jó. Francba. -
Vazze, attól még freemailes címed lesz a küldő.
Csak a küldő server a szolgáltatód servere.
A köldő címnél ki kell választani, hogy a freemailes címről küldesz. -
vagy smtp.valami.hu
vagy mail.valami.hu szokott lenni. -
Na de én azt akarom, ha freemailre kapok, akkor arról is válaszoljak, ne gmail-ről. -
Amúgy a gmail smtp-je is jó freemailhez. Freemailnek nincs smtp servere. -
Pedig sztem az lesz, csak teljes email címedet írd felhasz.névnek és bejelentkezés biztonságos jelszó... is kell. -
És mi a szolgáltatóm SMTP címe? Enternet-es vagyok?
smtp.enternet.hu? Mert így nem megy.
Viszont a g-mail -t be lehet auto konfiggal rakni, az kimenőnek ez trakja:
smtp.gmail.com. Én nem a szolgáltatómat. És ez meg jó.
Tehát freemailnál mit kell? Mert az smtp.freemail.hu se jó. -
A szolgáltatód SMTP címét. -
Az outlook-nál mit kell beírni kimenő kiszolgálónak, hogy el is küldje a levelet?