ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Az van nekem is, de megcáfolni nem tudom, az elméleti fél mega feltöltésemmel sem tudtam 45-50K fölé menni...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Itt se tortent meg semmi! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

bazza
mibajod vane?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Még itt se (Siófok)

fistin
az adsl mikor tervezi a sávszél emelését, mondjuk 3szorozását? (attól függ kinek milyen, nekem 3szoroznák)
csak sietnék a helyükben 😊

kirol
Nálam is még mindig semmi. Pedig ez már a 3. hét.

bazza
hát itt sem emeltek.

Sanyix
Végülis mind rakás fos, 20k fölötti profibbak a jók, az alatt csak fosok vannak, ha nemmegy jól visszaviszed, cserélgeted, valamelyik márkából csak kikapsz egy jól mûködõ példányt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Punker
a fõnököt csak az érdekelte hogy a másik boltban (dupla házfal) is simén volt kapcsolata a laptopról

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Me0w
Mondjuk a pingek falon keresztul nem a legjobbak 😊

Together we'll fly someday...

Punker
lassítja? rendes wifi a többszörösét tudja a mostani elérhetõnek, nekünk a cégnél az volt sose volt gond vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kulabácsi
még 1 kérdés, h kéne vennem egy wireless routert, kérdésem az h melyiket ajánlanátok, mert igazából én nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz:/
másik h van egyálltalán értelme a wirelessnek? szal nem lassítja nagyon a netet?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Me0w
Nalunk penteken emeltek, szombatra szetesett, most 300kbit es 1mbit kozott van valami, pingek az egekben...

Together we'll fly someday...

kulabácsi
pedig tegnap sok helyen emeltek, de nálam sincs még semmi:/
a másik h siemens xpress modemmel elvileg max 360Kb/s feltöltés megy, ezt vki cáfolja már meg gyorsan plz😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker
ide nem jutott el még mindig 😞

bazza
a script meglódult, ki tudja hol áll meg... 😄

stp4trick
én kaptam levelet tõlük, hogy fognak emelni,
bár t-comos területen vagyok és nekem már emeltek is, ha ez esetleg vígasztal:-)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kulabácsi

En stagnalok. :S

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kulabácsi
énis, márcsak 700kb/s a 2Mbit helyett:S

Invitel valyon mikor emeli a sávszélességet Invitel területein mert T-online területein már emeli, de a saját területei valahogy nem nagyon izgatja...

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Punker
tovább lassultam, a ping meg hatalmas 😞

stp4trick
manapság már semmi sem lehetetlen
felraktam a comodot, megy is szépen, de online game-t megakasztgatja néha

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kirol
Nem lehet, hogy Peer Guardian fogja meg?

kirol
Az is engedélyezve van, mégis kínlódik.

Barney Tech
Itt még semmi.

stp4trick
azt az spd.exe csinálja, azt kell engedélyezni

kirol
Az oldalon le van írva minden ami kell, mert én még nem olvastam el, bár a progit használom.

Most a másik gépen, meg mindig azzal jön, hogy a C-fos által küldött ping nem ér célba. Pedig a tûzfalon engedélyeztem.

kulabácsi
thx😊 de már rég használjuk😉

BiG G
ismerjük, és használjuk 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Casillas
akiket én ismerek, azok közül még nem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[Walaki]D`Lair
tudom csak beraktam, hogy ne kelljen 3 oldalt visszamenni érte...😉))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
Egerben valakinek emeltek?

Nálam már kedden emeltek, csak akkor még nem voltam itthon. Eléggé ingadozik mostanság, 2-6mbit között ugrál, de nyugis napokon stabil 6,1 mbit a sebesség. Ja, amúgy a Mátrában lakom.

kirol
Nálam is alkothatnának végre valamit. 😞

bazza
egyébként sok ember jelzni, hogy egyik napról a másikra javul a már emelt sávszél. Van akinek egy teljes mbittel nõtt a stabil letöltése, szal valszeg azért javítgatnak is a fatávnál.

kulabácsi
mé neked már emeltek?😮

Mr Csé
nekem tegnap 10 percenként bontott mostmeg 9 orája tökk jó 750kb/sec

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kulabácsi
per pillanat nekem is megy...dehát ez így gáz

Mr Csé
nekem is ezvolt de reggelre marha jó lett most imádkozom hogy igy maradjon 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

stp4trick
ja, következõ nyomásra 2.65-t adott:-)))

kulabácsi
😊
ez egy megbízható teszt😄

stp4trick

ezt kapjátok ki:-)

kulabácsi
nekem meg állandóan megszakad:/

bazza
remélem hétvégén is csinálnak vmit, mer nekem most felére zuhant a 2megás netem...

Sanyix
Pedig nem érdemes mert pontatlanul mér... már csak a tesztadatmennyiség miatt is. 1 megás neten <5sec a letöltés teszt, szal jóval 500kbyte alatt van, normális teszhez 512kbit-2mbit között 2mbyte kéne, ennél többnél ennek 2,3,4x-ese.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BiG G
már 1 hónapja ezzel mérünk, de köszi <#vigyor>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sanyix
És valaki esetleg nemtudja hogy a tvnet adsl3g jelenleg hol érhetõ el? Mert nyáron próbáltam váltani, szépen aszonták hogy biztos elérhetõ nálam, aztán hívtak hogy jaj mégsem elérhetõ a központomban (aha), és azóta sima tvnet adsl van. És jó lenne tudni hogy fejlesztettek e valamit, mer akkor váltanék, amúgyse kell telefon.