4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • kulabácsi
    na ezt szemétség volt ide belinkelned:)
  • Livius

Az elöbb még ezt írtad hogy alig 2.5 Mbited van.
  • Zetorg

mondom én, hogy cselló rulez :)
  • Livius
    Csatlakoznék én is hozzátok. Alig érem el a 3Mbit es letöltést(8Mbitre kéne emelni de már örülnék az 5-6 Mbitnek). Ez rohadt nagy ADSL emelés volt ez.
  • Zetorg
    nekem még mindig 2,5mbit van 3 helyett, a feltöltés meg maradt 384k
  • gee23
    na Kulabácsi :)) Thx. hát én akkor holnapig várok, de valoban engem sem emeltek még meg, pont most mértem 3,6mb/s a le bár a feltöltés 350kb/s de azé a kuva anyjukat.. készitsd a dzsihád cuccodat :D én má festem fel az arcomra a rambo csikokat :)
  • kulabácsi
    gee23! én felhívtam a tícomot, és aszonta a csóka h nem lát bejegyzést h emeltek volna, szal én még reménykedhetek h bár ma van az utolsó nap de kis csúszás elképzelhető...
  • mutyi
    Hi!

Hivatalos bejelentés Invitel primer körzet számára.
    http://www.invitel.hu/portal/hu/hirek/article.0017
  • JAG1
    Minden ADSL T-nyom vonalon megy, max hurokátengedéses módszerrel átveszik a vonalat. Azt meg szerintem, minden szolgáltatónál meg lehet oldani.
    (persze csak akkor, ha a T-nyom szerint lehetséges az ADSL)
    Datanet, tvnet...
  • kulabácsi
    sztem arra ami nem trékom kábelem megy...
  • JAG1
    Mire is gondolsz?
  • gabesz123
    Tudna valaki segíteni? A IX. kerület egyetértés utcában van valamelyik szolgáltatónak önálló ADSL szolgáltatása?
  • jimbo5
    Igen, engem is meglepett mennyire agyon van reklámozva ahhoz képest mennyi az a csöppnyi lefedettség... Viszont az mégjobban, hogy Bp. is hiányosságai vannak. Na mindegy, biztosa jó, de sajnos szűk körnek jó.
  • kulabácsi
    sztem nézz szét az oldalukon h hol lehet megrendelni a szolgáltatást, és örülj h neked van, ennyi...
  • Sanyix
    Hát pedig így van. Még budapesten is alig van lefedettségük, itt pl a 3. kerületben egyáltalán nincs, és ha jól tudom egész budán alig van.
  • bertino
    "az ország területén nagyon kevés a lefedettségük"
  • kulabácsi
    ?????? nem értelek
  • bertino
    ez igen, ilyet most hallok először...
  • kulabácsi
    pedig de!! az ország területén nagyon kevés a lefedettségük, énis csak reménykedhetek h jönnek errefele is mert a közeli utcákban van....
  • bertino
    sztem nem olyan kevés az
  • Sanyix
    Azon a kevés helyen ahol van, ja.
  • kulabácsi
    hát ha lesz nálunk upc akkor mek énis oda...
  • lokissrác
    Chello rules !
  • kulabácsi
    jaja:)
  • via_mala
    A modemet nem kell megvenni, én sem vettem meg, az előző szolgáltatómtól vásároltat használom.
    Az átállás kiesésmentes volt.
    Az szakadozás nem vészes, napi egy-két alkalom, de azonnal vissza is jön, nincs kimaradás.
    A sebesség az átlag felett, az ár pedig az átlag alatt van. Ezek után nem kérdés, hogy váltsál-e ADSL3G-re. :)
  • gee23
    :) oké sztm utána én is rátapadok telóra :D a röhej az , hogy a szembeszomszédom is ugyanazt fizeti mint én viszont már 1hónapja 6,5mb es a nete... és a röhej hogy amiért fizetek még azt se kapom meg.. na akko még van 2napjuk..aztán dzsihád :D
  • kulabácsi
    hát én annak a sebességnek ami neked van még úgy is örülnék h 8ast fizetek:D amúgy nem történt változás, de elvileg 28ig csinálják, az szerda, utána hívom őket azt majd megírom h mit mondtak ezek a.....:)
  • gee23
    kulabacsi: na megemelték már neted?vagy felhivtad már őket? mert nekem is 4mb est fizetek és 3,5mb es a sávszélem... 15.kerületi vaok. kivancsian várom válaszod:D
  • Sanyix
    Nemkell megvenni, én amikor váltottam vettem, mert azt hittem a régit elviszik, meg az új adsl2+-os is, de nem vitték el a régit.
  • Alien
    Sziasztok!

Több éve T-Online adsl-em van, és azt hiszem elérkezett az idő a váltásra. (A szolgáltatással semmi bajom, csak az árral van gond, kicsit elegem van h jelenleg is 9700-et kell fizetni igaz mostmár 4 megás netért, de ennyiért új ügyfelek a T-nél már nyolc megát kapnak. )
    TVNet ADSL 3G-ben gondolkodom, elvileg elérhető nálam ha minden igaz, és most ott is emeltek és ezt a csomagot néztem ki:
    5 Mbit/sec maximális letöltési sebesség
    448 kbit/sec maximális feltöltési sebesség
    Mindez 6550 forintba kerül havonta, egy év hűség mellett. Na most a megrendelésnél ott van választható opciónak, hogy megveszem a modemet a Tvnet-től. A kérdésem az lenne, hogy muszáj megvenni? Vagy mindenképp kell, mert elviszik a régit? Mert nem az, nem egy nagy összeg , csak ha nem muszáj akkor nem veszem meg :) Aztán gondolom, hogy itt is kiesésmentes a váltás (remélem) :)
    Különben van valakinek vmi tapasztalata ezzel az adsl 3G-vel kapcsolatban? Lejjebb látom, hogy pl via_mala-nak egész jó eredmények jöttek ki, de gyakorlatban milyen a net? remélem stabil és nem szakladozik :)
  • JAG1
    Ajánlom a jövetkezőt:
    Az outlookban beállítod a gmailt, letöltöd a thunderbirdet, ebbe beállítod a freemailt, a szolgáltatód smtp-jével, biztonságod jelszóval.

Mennie kell.
  • kirol
    Hát így se jó. Francba.
  • JAG1
    Vazze, attól még freemailes címed lesz a küldő.
    Csak a küldő server a szolgáltatód servere.

A köldő címnél ki kell választani, hogy a freemailes címről küldesz.
  • Sanyix
    vagy smtp.valami.hu
    vagy mail.valami.hu szokott lenni.
  • kirol
    Na de én azt akarom, ha freemailre kapok, akkor arról is válaszoljak, ne gmail-ről.
  • JAG1
    Amúgy a gmail smtp-je is jó freemailhez. Freemailnek nincs smtp servere.
  • JAG1
    Pedig sztem az lesz, csak teljes email címedet írd felhasz.névnek és bejelentkezés biztonságos jelszó... is kell.
  • kirol
    És mi a szolgáltatóm SMTP címe? Enternet-es vagyok?
    smtp.enternet.hu? Mert így nem megy.
    Viszont a g-mail -t be lehet auto konfiggal rakni, az kimenőnek ez trakja:
    smtp.gmail.com. Én nem a szolgáltatómat. És ez meg jó.
    Tehát freemailnál mit kell? Mert az smtp.freemail.hu se jó.
  • JAG1
    A szolgáltatód SMTP címét.
  • kirol
    Az outlook-nál mit kell beírni kimenő kiszolgálónak, hogy el is küldje a levelet?