4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
azt nevezem grat :O mennyit fizecc havonta?:) -
nekem multkor sem uccsó nap emeltek, ráadásul ugy tom, 2. fázisban vok benne. -
az egy kicsit csalóka, ugyanis az up is 6mbit. -
gabesz012 #2909 Úgy látszik nem teljesen érthetően írtam le. Csak akkor tudok 464-el tölteni, ha meg van nyitva a speedtest oldal a böngészővel. Ahogy becsukom, visszaáll 256-ra és nem megy fölé egy dekával sem. 10-ből 10 alkalommal. De megnézhetem este is, éjszaka is, ugyanaz fog történni, mert idáig nem ugrált este sem a sebesség. Ráadásul itt Budaörsön ilyenkor még terheltebb is a net, mint este-éjjel, mert itt a sok multi... -
függ a terheltségtől is pl este énis lassaban töltök -
gabesz012 #2907 Sziasztok!
Elég fura dolog történik nálam. Ugye az emelés után lett 4 mbit-em (mint korábban írtam ~3,5 volt a valós), erre valamelyik nap látom, hogy flashget 256k-val tölt max, mondom biztos limites az oldal, biztos, ami biztos, próbából töltöttem ftp-ről is, onnan is 256. Mondom fasza, tegnap felhívom datanetet, hogy ez mégis mi, jön a szokásos lerázós duma, hogy biztos nem bírja, bla bla bla (azért az érdekes, hogy az emelés elején bírta). Mondom poénból lövök egy speedtestet, hogy akkor most pontosan mennyivel is megy a net... 3,8 mbit. Mondom mi van?! Újra próba ftp-ről; 464k! Ma reggel elindítok egy letöltést, úgyszint flashget-el, megint max. 256k. Speedtest oldal behív, a mérést nem is indítottam el, átnéztem flashget-be, hogy megállítsam a mérés idejére; 464k-val tölt. Én csak nézek kikerekedett szemekkel. Speedtest-es oldal lelő, fg visszaáll 256-re, speedtest újra behív, 464... LOL! Mi ez?? Vagy csak én vagyok láma? De nem hinném, mert néztem, hogy tényleg dupla idő alatt jön le olyankor a file, amikor csak 256-ot ír ki... -
dupla sáv fölfelé?????? bakker ez kéne nekem, nem így 20k-val tökölni :( -
"utolsó fázis 2007. június 30-án zárul le" Mibe, hogy nekem utolsó nap fognak emelni.... -
Nekem még mindig nem :( Mondom, hogy én leszek az utolsó az egész országban, akinek emelnek, ha emelnek egyáltalán.... -
VÉGRE!!! -
azt h ha nem történik meg szerdáig az emelés akkor telefonáljak be...majd ma megteszem ha lesz rá erőm:) -
na még nalam sem volt emelés a letöltésben.. kulabácsi neked mit is modntak ? hogy várjunk türelemmel ? -
ahogy ígértem, a megemelt sávról a kép.
mondom én, h Rubicom rulz ^^ -
nekem sem emeltek még, gondolom csúszás van a dologban....hívd fel őket és jelentsd be a dolgot. de elötte célszerű ha mérsz a tesztszerveren 1et! -
Estét emberek!Gondolom már tették föl párszor ezt a kérdést,de a 4megásokat már nem kellet volna átnyomniuk 8megásra?Mert nálam még erőssen 4mega a net.Másnál is van ilyen?[Pesti vagyok] -
El lobo #2897 Helló!
Azt szeretném megtudni, hagyha átadom öcsémnek a GTS-es felhasználónevem + jelszómat (korlátlan), akkor tölthet-e le korlátlanul. Neki 3 Gb adatforgalmú T-online-os előfizetése van. Mindketten t-online területen vagyunk. Valaki azt mondta, hogy a vonalon van a forgalomszámlálás és a 3 GB feletti adatforgalmat mindenképpen kiszámlázzák. -
és ? sok helyről hiányzik -
jah a 3.kerben csak, vidéken meg eléggé sok helyen:/ -
Háttt.... nem. itt a 3. kerben van tkábel (korláttal, dsl-nél lassabb sebességekkel), vagy van dsl... max 24mbit/1mbit-el, amit ugye szinte sehol nem lehet elérni, mert mindenki messze van a központoktól. Nekem pl max 4mbit lehetséges a vonalamon lefelé, és a jóljárók többségének is max 6,7 körül jut, felfelé meg ugye 1 mbit alatt jóval. Trékom nem csak vidéken szar, budapesten is ugyanúgy szar. -
rubicom
tudtommal pesten szolgáltatnak -
Ez brutálabb! 
-
mé pesten hol van?:D -
hát igen
vidéken pl nem sok helyen van 6M/6M-ás szolgáltatás... -
Azért biztos el lehet szemezgetni a jobb ajánlatok közt.
-
He? Budapesten alig pár helyen elérhető, nagy részén nem. -
Mekkora mákerek a Budapestiek, és környékiek... 

-
Én rögtön váltok chello extreme-re, amint a házunkban is megtörténik az emelés. Mert 11ezret fizetek 720/50 kbyte-ért. a Chello pedig 10ért ad 10/1mbit-et. Akinek van upc-je, az váltson sztem dslről, mert fostalicska az egész feltöltési sebességével együtt. Amúgy eurowebes (voltam) vagyok kb 2.5 éve.. -
nekem is ilyen van, akkor még nálad sem emeltek:) -
brutál, mi? -
bracsek #2883
ennyire futja Budapestel de ez is az is több mint 200 km távolság :( -
bracsek #2882 Azok nektek kapcsolatok akko e meg mi :P még nem is az ajánlott szerverrel hehe 

-
Zenty #2881 Akkor már kerekeben :D
-
TVNET (legnagyobb csomag)
-
durca! -
nem kötelező elhinni, én nem szoktam kamuzni.
pénteken belinkelem a megemelt sávról is a képet. -
azigen! -
ez tényleg jó :)
már ha igaz... -
Rubicom rulz :)
és ez holnap még magasabb lesz ...
^^ -
akkor jó:) -
ne rám legyél irigy, én is adsl-es vagyok :)