ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Ja, és ahol lakom (albérlet) a netet egy routeren keresztül kapom. Frissítettem már hálókártya drivert, de nem hiszem, hogy az összes ADSL ilyen lenne... Ha valaki találkozott ezzel a problémával, vagy esetleg tudna érdemleges segítséggel szolgálni akár itt, akár PM-ben nagyon megköszönném 😊 További szép napot!
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Pl. ha BP vagy Paks, akkor TVNet.hu.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem most járt le a szerzõdésem a t-online- nál
és szeretnék váltani
mit ajánlanátok? sokan mondták hogy a pantel az jó.
van valakinek tapasztalata?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A UPC még gyúrhat bár az upload elég sovány
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
el kéne gondolkodni egy szolgáltatóváltáson.
valakinek hasonlo tapasztalatok?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mert a Chello-s fórumban már pezsgõznek az emberek, de ne izguljatok nektek ez nem fáj.
Csak KIROLT sajnálom mennyit izgult még hetekkel ezelött.
Na csá mindenki pezsgõzni mentem.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
óóó telefon ember kérlek felelj!
Hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak
hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak
Nem bírom, hogy távol vagy, hogy alig párszor láthatlak
Felhívnálak mindennap csak hallani a hangodat
De ez így túl nehéz hisz a telefonszerelemre megy el minden pén
Jöjj el telefonember gyere és szerelj
óóó telefonember kérlek felelj
Nem vagyok én gazdag báró nem vagyok egy olajsejk
Nem enyém a Royal szálló de mindhalálig szeretlek
Óuóóó csak a szívem nehéz
mert a telefonszerelemre megy el minden pén
Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts!
Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts
A most 3 megás Classic 10 megás lesz!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tehát úgy néz ki a dolog, hogy tud és fog is stabilizálódani a sebesség.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
megígérem ma már nem kérdezek hülyeségeket😄
ergo minden router ami átlag embernek megfizethetõ áron van 😄
Szóval a másik gépbõl is a routerbe kell dugnod a madzagod, többnyire ha minden defaultra van beállítva, akkor fel is épül a dolog.
D-Link DI-524, ezt nyomatják sok helyen, hát megnézzük h mit tud😊 ha vkinek van tapasztalata vele kapcsolatban és leírná azt megköszönném
Nagyon ingadozik még, reggel majd teszek be képet !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]