ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kicsit is ismernéd a upc-t akkor nem nyálaznád ennyire...látszik tv-bõl táplálkozol...

kulabácsi
jaja, már keresem is a lakást ahova költözök h upc-m legyen!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NeoMaN
A T-COM iszonyatosat dobott, de be kell látni, hogy a UPC mégnagyobbat.

Sanyix
Neki még nem tûnt fel hogy az ország 80%-ában nincs upc 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fix fizetésben vagy a upc-nél vagy minden reklámért külön fizetnek? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mo.Organ
Ha váltani akarsz akkor csak is UPC-re

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
Sziasztok, lenne egy problémám -már minden tõlem telhetõt megtettem ennek elhárítása érdekében- de sajnos így sem jutottam egyrõl a kettõre. Tehát arról lenne szó, hogy ahol lakom IX. kerület van egy TcomADSL. Most emeltek sávszélességet -hurrá-. Csakhogy a letöltési sebesség rendkívül ingadozik. Olyan mértékben, hogy egyes internetes rádiók (128kbs) is szinte 10-20mpként buffering-olnak. (pedig nem kellene). Pl a CounterStrike is hasonlóképp... a játékban a ping 20-30 között van, majd 5-10másodpercenként felugrik akár 300-ra is. Készítettem egy képet win.kezelõben a hálózatoknál, szépen látszik, hogy periodikusan ingadozik. Az elsõ vonal egy netes letöltés, majd jön egy FTP letöltés, és végül a szofverbázisról való letöltés.

Ja, és ahol lakom (albérlet) a netet egy routeren keresztül kapom. Frissítettem már hálókártya drivert, de nem hiszem, hogy az összes ADSL ilyen lenne... Ha valaki találkozott ezzel a problémával, vagy esetleg tudna érdemleges segítséggel szolgálni akár itt, akár PM-ben nagyon megköszönném 😊 További szép napot!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

pedig én még annó mondtam is neked, hogy ne a t-fost😛

via_mala
Talán ha elárulnád, hogy hol laksz, akkor könnyebb lenne ajánlani.
Pl. ha BP vagy Paks, akkor TVNet.hu.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bandee1987
na mostmá tényleg szörnyû látni ezt a sok 4-7-8 megabites sebességet, míg az invitel szarakszik, és 1 mbitnél tartok.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hali mindenkinek!
nekem most járt le a szerzõdésem a t-online- nál
és szeretnék váltani
mit ajánlanátok? sokan mondták hogy a pantel az jó.
van valakinek tapasztalata?
Lacc
Én már régen váltani szeretnék, de köt még nyárig a szerzõdés hozzájuk sajna. De hogy UPC-re nem váltok az is ziher, az még rablóbb banda mint ez.
fistin
itt még csesztek emelni (eger)

Punker
amíg nem megy végig az átállás szerintem a stabilitást felejtsük el, nekem még nem emelték de minden este úgy megugrik a ping-em és lassul a letöltés hogy az hihetetlen 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tvnet ADSL 3G 12mbit 8500 körül😛

A UPC még gyúrhat bár az upload elég sovány

Sir Quno Jedi
Ki irigykedik?! Ha akarnék sem tudnék UPC-t beköttetni, tehát marad a t-akony vonalon a zexternet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tudtok egy jó sebesség mérõ oladalt a speedtest.net-en kívûl?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

R0sc0
nekem kb egyhete történt emelés, de az áhitott 8 megabitnek a felével tudok cxsak tölteni. Viszont tegnaptol visszaesett a sebességgem 1 megabitre, és nemtudom hogy ez mikor fog változni. Tököm tele van már a T--onlinel, azzal hogy folyamatosan megszakad a vonal meg most a drága pénzért fiezettt 2 megás netem felével se tudok tölteni.

el kéne gondolkodni egy szolgáltatóváltáson.
valakinek hasonlo tapasztalatok?

A korlatot egyszeru kijatszani. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jaj már, mindenki örüljön annak ami van! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mrzed001
Azért még majd kiderül, hogy szivatnak-e minket valami "fair use" vagy egyébb fantomnévvel ellátott 100 giga limittel (nem, nem korlát, azt már eltörölték ugyebár) ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Mo.Organ
Most hogy a chello-nál a classis 10 Mbit lett az most jó?
Mert a Chello-s fórumban már pezsgõznek az emberek, de ne izguljatok nektek ez nem fáj.
Csak KIROLT sajnálom mennyit izgult még hetekkel ezelött.

Na csá mindenki pezsgõzni mentem.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Ehhez kepest a mi emelesunk még csontnak se eleg. :|

oké 😊😊😊 válts válts váááááááááálts😊
mooo
szerintem befejezhetnéd...
hogy kicsit megnyugodjanak az adslesek klikk
mrzed001
Csak ne irigykedjünk kérem ... már majdnem azt hittem jobb neted lesz 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
beteg

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jöjj el telefon ember, gyere és szerelj
óóó telefon ember kérlek felelj!
Hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak
hogy éjjel-nappal ingyen hívjalak

Nem bírom, hogy távol vagy, hogy alig párszor láthatlak
Felhívnálak mindennap csak hallani a hangodat
De ez így túl nehéz hisz a telefonszerelemre megy el minden pén

Jöjj el telefonember gyere és szerelj
óóó telefonember kérlek felelj

Nem vagyok én gazdag báró nem vagyok egy olajsejk
Nem enyém a Royal szálló de mindhalálig szeretlek
Óuóóó csak a szívem nehéz
mert a telefonszerelemre megy el minden pén

Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts!

Válts! Válts!
Válts a UPC-re válts! Válts! Válts
Hát bizony nem keveset 😄

A most 3 megás Classic 10 megás lesz!
Hallottatok hogy az upc is emel raadasul nem is keveset? :|

megtortent az emeles. 😊

Punker
ide tartozik, de passzolom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok! Lehet h nem pontosan ebbe a fórumba illik a kérdés,de más topicot nem találtam. Szóval az érdekelne,hogy az adsl-nél a kábel internet szolgáltatás mennyire van elterjedõben? Úgy hallottam hogy a t-com területén egy új, telefonvonaltól mentes adsl szolgáltatás indul útjára. Errõl hallottatok vmit? És bocs, ha ez a kérdés nem ide tartozik de új netet akarok bekötni és érdekelne ezt a lehetõség is.

Boxer HUN
Egy rövidke összefoglalás emelés után kb. egy héttel... akkor is, és most is csak FTP-rõl tudom megállapítani a pontos fel, illetve letöltés mértékét. Több teszt oldalt is kipróbáltam, de egyik sem tudta igazolni az FTP szerver álltal közölt eredményeket. Talán még az Externet oldala adta a legközelebbi értékeket, de az elsõ pár napban az is kb. 2Mbps -al kevesebb értéket mutatott, mint amennyit kellett volna. Mára úgy néz ki a dolog, hogy kezd stabilizálódani a dolog... Próbaképp nem kapcsoltam ki semelyik háttéralkalmazásomat (Kaspersky Internet Security, Gmail levél figyelõ, Hamachi, Apache2.0, DNS4me client, cFosSpeed v3.11...) sem, és ezekkel együtt is ezek az értékek jöttek ki az Externet sebességmérõ oldalán:

Tehát úgy néz ki a dolog, hogy tud és fog is stabilizálódani a sebesség.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

kulabácsi
fúúú akkor én most örülök😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jah, két kezem összetenném ha ez lenne a minimum szinvonal az sg-n... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Me0w
Eddig sem kerdeztel hulyesegeket, normalis kerdesek voltak.

Together we'll fly someday...

kulabácsi
THX
megígérem ma már nem kérdezek hülyeségeket😄

soho = small office home office
ergo minden router ami átlag embernek megfizethetõ áron van 😄

kulabácsi
nah akkor lámáskodok még1et😊 mi az a soho router xD

Lacc
Ja, mennie kell, soho routerrel mindenképp.
kulabácsi
jah igen, közben megkérdeztem máshol is, és rájöttem h tényleg rosszúl raktam fel a kérdést de nagyon csúnyán😊 szal igen lanon akarom összekötni, de ezek szerint ennek mennie kéne?

Lacc
Itt azt hiszem erõs fogalomzavar van 😊 Router arra való hogy alhálózatokat kössön össze vele az ember fia, igen leegyszerûsítve. Ami téged érdekel szvsz az inkább a switch része a dolognak, amit a soho kategóriájú routerekbe szépen beleépítenek, mert ha jól veszem ki akkor lanon akarod összekötni a két gépet.

Szóval a másik gépbõl is a routerbe kell dugnod a madzagod, többnyire ha minden defaultra van beállítva, akkor fel is épül a dolog.
kulabácsi
elég láma kérdés, de a lényeg h routeren keresztûl lehet hálózatot létesíteni, szal kapcsolatba tudok lépni a másik géppel, vagy külön össze kell kötnöm õket hálókártyán keresztûl?

kulabácsi
ok köszi akkor sztem beruházok 1re😊
D-Link DI-524, ezt nyomatják sok helyen, hát megnézzük h mit tud😊 ha vkinek van tapasztalata vele kapcsolatban és leírná azt megköszönném

eZo
Megtörtént az emelés ! ( Pécs )
Nagyon ingadozik még, reggel majd teszek be képet !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Kandurex
errefelé se

Kisvárda

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯