4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Sanyix
    Speedtest el annyi amit írtam, ftp-vel 3950 körül jó esetben.
  • jimbo5
    Köszi, ez már konkrétabb volt!
    Az uccsó mondatot nem vágom nagyon. Arra gondolok hogy a sávszélek a szolgáltatók max sávszélei, de azt a backup-ot nem vágom. De amúgy köszi az oldalt, hasznosnak találtam! Gondolom neked Dataneted van, ezekszerint maxielégedett vagy vele.
  • james69holden
    pár helyen már emeltek
  • Ronny
    ftp...
  • Ronny
    fpt-ről vagy speedtest?
  • Cat 02 #2827
    halik
    invitelnél lesz ? :D
  • Sanyix
    Azért még nem olyan nagy az overhead. 4480 kbps linksebességet adnak, az ~4mbit gyakorlatban. Nekem 4060 kbit/sec körül van.
  • JAG1
    Datanet az egyik legnagyobb serverhostingos cég. Profik, óriási sávszéllel, szinte 0 problémával. Telefonon nehézkes elérni őket, de emilre szinte azonnal válaszolnak.

Link
    Érdemes a Nod-nál figyelni. :-)

Nézd meg a szolgáltatók sávszéleit. Rajtuk kívül nemsok szolgáltatónak van 10G + 10G backup-ja...
  • jimbo5
    Kicsit bővebben...
  • kulabácsi
    nem!! csinálnak elötte egy vonalvizsgálatot, volt már olyan h beszóltam nekik, elöször megnézték a központban, szerencsére ott volt a hiba, de ha nem ott lett volna akkor mondta a fazon h csinálnak egy vonalvizsgálatot h hol lehet szar a dolog...pedig akkor az volt a hiba h 1.5Mbitet kaptam 2 helyett:D
  • Thanatos
    és közölni fogják hogy a garantált az kb 128/64 , szal befoghatod... :P
  • kulabácsi
    hát lehet te is hasonlóan jártál mint én!! nembaj lassan 24-e és akkor veszem is fel a telefont h wtf van már?:D
  • Harly18
    Nekem még semmi sem változott....Nagyon úgy érzem, hogy nem is fog :(
  • kulabácsi
    akkor te még jól jártál viszonylag, nekem a 2es letöltése nem változott semmit, a feltöltésem lett 320as és ennyi:S
  • Ronny
    ennyinek kellene lennie. A 4.5mbit -overhead (szorozd meg 0.856-al)=3.8mbit.
  • Punker
    nem 1-ből 4,5 kellene hogy legyen.
  • kulabácsi
    ezt 8as helyett kaptad?
  • Punker
    aszem ennél több nekem sose lesz már :(

• JAG1
    Sztem Datanet a nyerő...
  • jimbo5
    Helló!
    Berakom már mit cserélek le...

4e ft ezért már nem éri meg, meg mivel sz*r Wi-Fi net, nem lehetek aktív, sőt már a portokat is zárolták... Jó, emelik majd nemsokára a sávszélt 1Mb/s-re, de az még pár hónap lenne... Inkább jön a T-Com, és ha senki sem ellenzi, akkor Interware-es leszek.
  • via_mala
    Bekötötték a TVNet-es ADSL3G-met:

:D

Előtte normál ADSL-em volt:

"Némi" gyorsulás érzékelhető!
    :D
  • Met
    Most tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy a SAJÁT ÉRDEKEDBEN ne reklámozd?
  • kulabácsi
    hmm egy ban megteszi??
  • ddkiller
    Ha valakit érdekel van meghívóm az egyik legnagyobb torrent oldalra a ENDLESS & SKYLINE-ra.Ki mit tud cserében adni érte !

[email protected] címre írj

üdv
  • jimbo5
    Köszönöm a gyors választ via_mala! ;)
    Esetleg akinek van még tapasztalata Interware internetszolgáltatás terén, az írhat pár sort... :)
    Köszi!
  • BiG G
    ki kell használni, hisz arra adták :D
  • Ronny
    lol már van olyan aki az új FUP óta átlépte a 450Gb-ot:D
  • Punker
    aszem 200 giga 3 hónapon át, szal a 3 hónap átlag 200 fölött van, vagy nem?
  • Nekrofil
    Hello!
    Olyan kérdésem van hogy a T-Online mekkora adatforgalom után bontja a szerződést?Ha egy hónapban túllépem egyből bontják,vagy van ilyen türelmi idő hogy vegyek vissza vagy ilyesmi?
  • kulabácsi
    THX akkor jól emlékeztem
  • Casillas
    febr. 28 elméletileg
  • kulabácsi
    mikor lesz vége elvileg a sávszélemelésnek pontosan?? mert utána egyből kapom föl a telefont h gondom van, addig nem látom értelmét...
  • bertino
    ööö ok
  • Sanyix
    Nem, nézd meg a szerződést, valaki nemrég linkelte is.
  • Breki33
    Azis érdekes, hogy ez is hogy el van dugva

link

nem mindegy, hogy havi 7600 vagy 9450
  • Thanatos
    nekem tegnap fél egytől ma ugy 7ig nem volt kb
  • kulabácsi
    nálatok nem volt leállás?? nekem tegnap este 11 és ma este 6 óra között nem volt net, meg itt az egész körzetben, szépen összeomlott a takony
  • bazza
    Na megint van vmi érdekes: a letöltési sebességem ezt játsza egy 80 megás videóval: 100kbyte/sec - 550kbyte/sec közt zongorázik, néha 100asokat ugorva. Nemmondom, stabil... (mondjuk legalább bontani nem bont)
    Jah és ez stabil 6,4mega volt egy hete.
  • admi
    Na szép... Akkor úgy látszik, a 3G-seket nem kényeztetik így el:(
  • bertino
    nem, havonta 250 GB