ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek mostanában emeltek, írjon plz egy dátumot, hogy igazolhassuk a lenti elméletet 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tehát nincs meg a 4 Mbit, pláne nem a beállított vonalsebesség, ami 4,5 Mbit/sec.
Vagy ez jónak számít és ne elégedetlenkedjek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elõtte:
Utána:
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Szirmabesenyõ (Miskolchoz közel)
elõtte:
mostani:
Hát remélem csinálnak majd vmit a feltöltéssel...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kicsit még szakadozós.
Egyébként rendes 4mbit lett az 1-bõl.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"Már látom magam elõtt a 2009-es internetszámlámat: 5 megabites vonal, ötezer forint plusz áfa."
Szerintem 12Mbit illene ide, és lehet keveset mondtam. 😊
"Mostanság viszont már hatezer forintért hozzá lehet jutni egy megabithez"
Háát ez sem teljesen igaz.
Egyik szolgáltató árait nézve: 4 Mbit/s 6.500 Ft
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az mindig 100Mb-et ír. Az a router/modem és a hálókari közötti sebeséget írja, ami peresze sokszor nem valós.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idõ: 2.11 sec
Sebesség: 3901 kbit/sec (3 994 624 bit/sec)
Vonali sebesség: 4576.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idõ: 41.45 sec
Sebesség: 197 kbit/sec (201 728 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbps
Ez elég jó lett szerintem.
Megemelték az 1 mbit-es netem!<#taps>#taps>
Letöltésem: 3803 kbps
Feltöltésem: 212 kbps
Off
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
u.i: nincs szándékomban offolni sem😄DDD
Ui.: nincs szándékomban offolni sem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Osztálytársamnál a karácsony kellõs közepén, elment a Chello két napig. (kellemes lehetett)
Nekem ADSL em van és amíóta van csak 15 percre ment el és csak most van ingadozás amikor sebesség emelés van. (persze nem úgy ingadozik hogy percenként változik, hanem naprol napra változik csak.)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Most akkor hogy is van ez? Mit is akart elérni ezzel az akciójával a UPC?
Segítek... Semmi más ok nem indokolta tõlük ezt a lépést, (mivel azzal a technológiával nincs riválisa) csak az, hogy tisztában voltak vele, ha nem emelnek, akkor az a kevés ügyfelük is inkább telefonos ADSL -t köttetnek be, akiket még eddíg sikerült "ámulatban" tartaniuk...
Nem tartom fair játékosnak a UPC -t. A többi szolgáltató legalább mer versenyezni. <#nezze>#nezze>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"akkor neked meg egyszerûen a bödös kurva anyádat..."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azért leírom ide, hogy mit írtál:
De ezzel a hozzászólásoddal is az agyad hiányát bizonyítottad és azt, hogy az életben ennyi öröm jut/ott neked és remélem, hogy ez így is marad.
Kívánom nektek (neked és a UPC-nek), hogy legyetek nagyon boldogok. Remélem sok apró virtuális kisfasz fog születni.
Most aztán megmondtad a frankot mi????
Szánalmasan gyökerek vagytok. Tényleg és tiszta szívembõl sajnállak titeket, hogy más örömöt nem adott nektek az élet, csak, hogy egy fórumon a UPC faszát szopd.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?