4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • kulabácsi
    ok csak hozzák el a kábelt, me még nincs itt upc:)
  • bertino
    tedd meg aztán írd be ide a tapasztalatokat, köszi :)
  • kulabácsi
    hmm sztem nem kell ahhoz h lemondjam fizetni nekik:D
  • bertino
    nem erre gondoltam... de valamennyit perkálni kell, ha hűséges telefont lemondasz, nem ?
    persze, hogy több értelme van a chellonak én is azt köttetem, amig elfogyott a türelmem a trékommal szemben :)
  • kulabácsi
    hmm ezt hogy érted? upc olcsóbban ad mindent, telefon, netet, kábeltv-t...minek fizessek többet ha nem muszály?
  • bertino
    de sok pénzed van, hogy csak ugy lemondod :\
  • kulabácsi
    nállam sem emeltek még, de elvileg kitolták az emelést márc 31., bár ha minden igaz akkor sikerűlt elintézni h továbbhúzza a UPC a kábelét kb 100méterrel és akkor bekaphatják még a telefont is lemondom:D
  • bertino
    tékomnál sose lehet tudni kamu vagy igazság, azok mindig összevissza beszélnek
    és mivel az ország nagy részén tcom vonal fut... tök felesleges hinni nekik egyébként, komolyan

én is csak rosszatt hallok, sőt, tapasztalok is tőlük...
  • Kaplan
    Őszíntén szólva nálunk nem emelték a sávszélességet, felhívtam a szolgáltatót és benyögik, hogy nálunk technikailag kivitelezhetetlen, pedig nem falun lakok. Hanem a jó öreg Ferencváros-ban, a vicc pedig az, hogy a tőlem egy utcával arrébb lakó barátomnak meg emelték... Lehetséges, hogy itt tényleg nem tudják, vagy csak egy iszonyat nagy kamu lenne ez?
  • jimbo5
    Ma kaptam a csekket a T-Com-tól az 1 éves előfizetés (vagyis a Sinus zsinor nélküli készülék) "bekötésének" díjáról. Szóval gondolom reménykedhetek hogy hamar meglesz mostmár a vonal, aztán meg az új ADSL.
  • jimbo5
    Szerintem csak válts ADSL szolgálltatót, sajna nem sok lehetőség van "vidéken"... De ha van T-Com vonal, azért lehet szemezgetni.
    Most várom a T-Com válaszát lesz-é, vagy nem lesz vonalam. Addig genyózhatok az 512-es Wi-fi nettel (4e/hó)...
  • M@TriX
    hallottam, de neki vannak a legszarabb árai, szvsz ott lesz csupaszon mint más adsl+analog vonal. Most jelenleg 5700+3000-et fizetek netért, ebből 1500 lebeszélhető.

Meg a T-comnak nem nagyon hiszek most is láthatod az akcióját, hogy 4990Ft/hó analóg+adsl egyben, csak aztán ott az "apróbetűs rész", hogy az első két hónapban, aztán 8900Ft/hó... ;)

szóval örülök ha kijönnek majd valami használhatóval, de erősen kétlem. Ők egy igazi magyar cég.
  • Ronny
    hamarosan a T-com is kijön a naked megoldásokkal
  • M@TriX
    keresek olyan szolgáltatót, ahol olyan csomag van ami mellé nem kell telefon havidíjat is fizetnem

PL mint a Datanet, csak a bénák nem hozzák Nyíregyházára. Meg van a Pantel ami már majdnem jó, de ebbe az utcába nem szolgáltatnak ;)
    bár ez utóbbit nem igazán értem, mertha be van kötve az adsl akkor hogyhogy ők nem tudnak horkolni, nah mind1.

van más internetszolgáltató vagy fizessek csak tovább? ;)
  • Zetorg
    oké
  • Newfronter
    Tévedsz, nem cseréli, csak ha elromlik. Most kérdeztem utána.
  • Zetorg
    jah
  • Newfronter
    Lecseréli a t-com a modemet?
  • autoszimulator
    ez nemis ADSL :D
  • kulabácsi
    hát nálam meg még nem is emeltek, vagy ha igen akkor nem éreztem belőle semmit:/ holnap asszem megint teló...
  • PLackó
    hú micsoda tragédia.
    nekem a 8 Mbit helyett (ami ugye max 6.5 Mbit) van 3-4 Mbitem
    Emiatt érdemes betelefonálni vagy ugysem kezdenek vele semmit?
    Nekem is Dialcom Modemem van.
  • bazza
    én is csalódott vagyok, hiszen az emelés másnapján 6.4mbit stabil netem volt. azóta folyamatosan csökkent, és most már csak 5,5-6mbit...

sajnálom hogy erre nincs UPC, pedig biztos hogy átpasszolnék rájuk, már csak a feltöltés miatt is...
  • Mr Csé
    nekem is ezvan :C
  • Zetorg
    beszéltem egy t-com-os emberrel és azt ajánlotta, hogy jelentsem be hibának, hogy lassú a netem és akkor csinálnak valamit.
    azt is mondta, hogy a dialcom modememet le kéne cserélni...
  • Mr_no_NaMe
    Az miért van, hogy este 6 után tízpercenként elmegy a netem? Túlterheltség? Vagymilyazisten? Tököm tele van már ezzel, hogy közel 3 hete nem lehet normálisan internetezni. Előreláthatólag mikor lesz ennek vége?
  • jimbo5
    Próbálj meg más letöltésvezérlőt is..
  • gee23
    aha.. áh nem.. legalábbis én nem álltiottam be semmi ilyet :D
  • mutyi
    flashget,letöltésvezérlő program
  • kopa1

1024/512

A PR-Telecom még mindig nem emel És nem is fog
  • gee23
    mivel Jag ????? mi az a fg ?
  • JAG1
    Nem korlátozod a letöltés sebességét a fg-vel?
  • gee23
    ja mégis sorry :) Amugy T-online még mindig :(
  • gee23
    na ugy látom nem sikerült :)
  • gee23
    na jo reggelt.. dobok 1 gyors helyzetjelentést innen a 15.kerből :) nyugaton a helyzet még mindig változatlan
  • buko20
    t-online
  • buko20
    Hali.nekem most járt le az 1 éves szerzödésem váltani akarok 1volt 4lett és 8at akarok.mennyi idö alatt állitják át??
  • jimbo5
    Alig várom hogy ennyit mérjek én is egyszer...
  • Serpa
    lesz még jobb is ...

... vki még mindig tárcsázik.
  • Pheaper
    én invitelnél vagyok 8500 at fizetek de csak 1 megás a net és 1 éve haszbálom majdnem 2 :)

csak ennyi nekem :S
  • Serpa
    8500, 1 év

remélem a legközelebbi emelésnél már 10/10 lesz, ha nem is 12/12 ^^