ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek ezért lehet reklamálni ügyfélszolgálaton?
Itt az egész szabvány leírása, valószínûleg a technológia kidolgozói nem hazudnak.
És itt a g.dmt (ezt használják magyarországon mindenhol adsl1-nél) szabvány leírása kicsit egyszerûbben 😊
Amúgy én meg azt mondhatnám hogy nekem csoda telefonos modemem volt anno, mert a letöltõ program többször is 9-10 kbyte/sec letöltést írt ki ami 72-80 kbit/sec et jelent, de ugye mindenki tudja hogy a telefonos modem max sebessége 56kbit/sec lehetett tökéletes vonalon, szal az a 9-10 kbyte/sec kiírás hülyeség volt fõleg hogy a kabcsolat 44kbit/sec es sebességen épült fel, mert a vonalam ennyit bírt 😄 és ezt tudtam is akkor. Fõleg mert a jöreg átlag letöltési sebességbõl ki is derült hogy az az 9-10k nem igaz 😊
Pl az opera letöltõje akkor elkezdi tölteni az anyagod mikor megjelenik a párbeszédpanel, hogy megnyitod mented stb. És így mikor kiválaszod hova mentse és megjelenik a letöltési sebesség kiírás, ami mellesleg átlagos, valami baromi magas szám lesz, majd elkezd normalizálódni, de ez a kis elõny meg fog látszódni az átlagban, így nagyobb sebességet ír mint amennyi valójában volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez Opera. Na de mind1, a srác több képpel is bizonyította és nem akart senkit sem átverni, a lényeg hogy megvan az 1Mbyte/ec. Ez nem lehetetlen.... régen meg azt mondták hogy az ADSL1-nek a korlátja 4Mbit. 😄 Ennyit errõl...
Meg ha megnézitek a srác nagyon közel van a központhoz és faluban lakik, szóval ott a központ nincs leterhelve, így érthetõ a legjobb kapacitás.
mellesleg az 1mbyte/sec hasznos adatforgalomban lehetetlen, ugyanis az adsl szabvány max linksebessége lefelé 8192kbit ami pont 1mbyte/sec, de ebbõl lejön az atm csomag 48 byteonkénti +5byteja, + a tcp fejléc és lábléc 14 byte-os mérete. Szal az az 1 mega/sec adsl1-nél CSAK a modem és a dslam között jöhet létre amit meg a tesztprogramokban van, meg sebességmérõ progikban látni az meg a valós hasznos adatátvitel(kivéve amikor nem mert a legtöbb szarul mér), ami az elõbb említett járulékos adatok miatt mindíg kisebb mint az össze elérhetõ adatátvitel mindenestül. Szal ez az 1mega/sec letöltés adsl1-nél 100% kamu/tévedés.
Ilyen sebesség adsl2 vagy jobbnál képzelhetõ el, amit viszont csak hurokátengedéses(datanet yoneked, tvnet adsl 3g, pantel, stb) szolgáltatók engedélyeznek, tcom alapszolgáltatónál le van tiltva az adsl2.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem az enyém, de hamár itt vitatkoztok😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én t-onlinos vagyok és állítoták nekünk is a netet csak nem gyorsult, hanem lassult. <#vigyor3>#vigyor3> Ismeretségi körömben senkinek sem volt problémája a nettel mindenki istenitette a tonlinet, hogy jaj de jó 4mb/seccel töltök. múlt vasárnapig minden randben volt, de aznap este elment a net csütörtökig nem volt aztán felhítuk a tonlinet és megcsinálták.De rohadt lassú lett. Faterom másnap betelefonált hogy mért ilyen ratyi a net, és azt mondták hogy ahhonan a jelet kapom vagy micsodát az nem bírja. Na most mi lehet? Ez csak a sávszélemelésig lesz?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Írtózatosan irigyellek, Te vagy a példaképem. Taníts mester. Te vagy a legnagyobb ember a földön, nem is tudom mi lenne nélküled...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Nekem ilyen a netem, de a feltöltés kicsit lassú <#nyes>#nyes>
(nem adsl)
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Jaa hogy KiloByte/secre gondolsz? 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Erre ma töltök le 300-al. Namost 240 kb/s duplája 300 kb/s? Érdekes matekosok ezek a téonlányos srácok.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
820kb/s-al töltök 😛P
55-tel pedig fel
Jó ez a gyorsítás 😛PPPPPPPPP
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!