4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Dj Faustus #3512
    "Ha szolgáltatót váltok akkor lehet kérni olyat hogy az e-mail címet átirányítsák??"
    1. Szolgáltatóváltás esetén a régi szolgáltatónak bizonyos ideig (talán egy hónapig?) biztosítani kell a régi postafiókodat.
    2. Egyes rendszerek biztosítanak erre lehetőséget. Nézz szét esetleg a webes levelező rendszeben.
    3. Esetleg kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, hogy meg tudják-e oldani. ;)
  • momoxp
    Sziasztok!
    Ha szolgáltatót váltok akkor lehet kérni olyat hogy az e-mail címet átirányítsák??
  • Livius
    Ez a hiba ismerős. Nálam is este 15 percenként van hogy elmegy. Csak nekem a Modemnek a kapcsolata is elmegy. Már volt kábel csere Modem csere, most azt mondták vegyek még pluszba a telefonok elé egy szűrőt, de persze a T-pontokban már 2 hete nem tudnak adni mert nincs nekik éppen. Nah memgnéztem végül úgy egy este, hogy a telefonokat kikötöttem, de ugyan ez volt, sőt 2 szer is elment a modem kapcsolata. Még esetleg a régi fehér Siemens xpresslink szűrőm lehet szar. De én szerintem Ezknél lesz a gond, csak szarnak megnézni, egyből rámkenik hogy nálam szar valami.
  • bertino
    hidd el, hogy pont arra a kis időre állították be jol ;)
    sajna sok ilyennel találkozni a mindennapok közt :(

nagyon kevés olyan hibabejelentésem van nekem is feléjük, ahol ténylegesen elhárítják a hibát
  • Breki33
    Ha jól emléxem nekem korábban volt hasonló

Az biztos, hogy csak a modemet ki és bekapcsolva tudtam újra kapcsolódni.

Bejelentve a hibát vagy kijöttek és cserélték a modemet vagy(és) a központban kellett valamit állítani.

Azért írom ilyen furán mert már nem tudom melyik kapcsolódott ehhez a hibához azis lehet, hogy cserélték a modemet és mivel azután se lett jó
    teszt üzemmódban azután nézték meg a helyi központban.
  • Devids Pro
    be lett jelentve többször is (most is.
    Az előző alkalommal kiküldtek egy tcomos csávót, bemérte a vonalat, azt mondta nincs a vonallal semmi baj aztán elment. Természetesen pont akkor nem csinálta ezt a jelenséget.
  • bertino
    be kellene jelenteni hibára és akkor tudnának is a meghibásodásról :)
  • Devids Pro
    Az mitől lehet hogy véletlenszerűen szakad a net? Mostanában 1-2 percenként, de úgy, hogy közben ég a dsl link led, de nem jön be semmi adat. Újratárcsázom akkor meg a "távoli számítógép nem válaszol" hibaüzenet, és ég a dsl link led. Csak akkor tudok újra kapcsolódni, ha újraindítom az adsl modemet. Nagyon idegesítő, és élvezhetetlen, használhatatlan a net.
    Szűrőt kiiktatva, másik modemmel, másik géppel is próbáltam, ugyanez.
    Mitől lehet ez, vagy inkább hogy lehet megoldani?
  • kirol
    Hátha ez neked örömet okoz, akkor hajrá!
  • bertino
    jelentsd fel őket, mert visszamaradottak, most erre mit lehet mondani ? :)

tökjo szivatni, mert mindenre ráharapsz, kivéve multkor :D
  • kirol
    Bakker, már megint kezded? Hihetetlen vagy!

Szerinted telefonon kérdezgessem őket amikor megszáll az ihlet, hogy vajon éppen mennyi az aktuális forglmam? Érdekes ötleteid vannak. Vicces lenne.

Jelszót is telefonon váltassak. Ez is jó ötlet.
  • bertino
    leszakadna a karod, ha felemeled a telefont vagy írsz a supportnak ?
    esküszöm nem bánom, hogy elmentél tőlünk :DD
  • kirol
    Az, mert hogy tudok jelszót váltani, megnézni a forgalmi adataimat egyebek?
  • bertino
    akkor most szomorú leszel ? :(
  • kirol
    Az Invitelnek nincs is online ügyfélszolgálata? :(
  • kirol
    Na végre mától Inviteles vagyok.
    Itt hol van olyan oldal, ahol a havi le/feltöltéseimet megnézhetem, jelszót változtathatók stb.?

Meg mi az smtp szerver címe?
  • Livius
    Szerintetek mennyi az esélye annak hogy egy 6 éves Siemens Xpresslink fehér szűrő rossz, ami maidt az esti órákban beszarik a net 20 percenként?
  • Breki33
    Én megismerkedtem ott egy nagyon kedves ügyfélszolgálatos hölgyel közelebbről (Nem úgy) aki nagyon sokat segített.

pl Iker vonalunk volt és számváltozás kellett az Internet miatt és direkt könnyen megjegyezhetőt keresett nekem a régi helyett előtte megkérdezve megfelel-e.

Aztán mikor szolgáltatóváltásom volt T-Com-tól TV-Net-hez akkoris nagyon segítőkész volt így sikerült zökkenőmentesebben váltani. Persze nem teljesen simán, de ez már nem rajta múlott.

Persze lehet a többség nem ilyen de ő emberileg is segítőkész és nagyon aranyos volt
  • bertino
    nnnnna, jo neked

én speciel egyszer beszéltem velük életemben, az is sok volt...

de ez biztos hasznos info sokaknak :)
  • Breki33
    van egy kódszám amit beütve egyből a kezelőhöz lehet jutni, ezt még egy aranyos ügyfélszolgálatos hölgy árulta el nekem pár éve

Akkor működött, ha jól emléxem 3 jegyű szám volt és azt beütve rögtön csörgött az ügyintőzénél és felis vették

Most lehert máshogy van de itt a menütérkép
    http://www.t-com.hu/egyeni/doc/1412_menustruktura.pdf
  • bertino
    számítástechnikai boltokban vagy hasonlokban
  • Livius
    Nah végre fel is vették. Azt mondták rakjak külön a telefonok elé is szűrőt. Az megoldahatja a szakadásokat (Amik érdekesen csak az esti órákban jelenkeznek.). Nah most, hol lehet venni szűrőt a T-pontokon kívűl még?
  • bertino
    ööö ha t-com előfizetéses vezetékesről hívod őket, akkor díjmentes a hívás a bemondó szerint
    akkor meg csak türelem kérdése.
    én is fél órát vártam, míg egyáltalán egy nőhöz jutottam
  • bertino
    talán addig kellene nyomni, amíg kezelőhöz jutsz

logikusság szempontjából
  • Livius
    a 1412-es csodálatos telefonszámon mit kell beütni ahoz hogy ne a gép vegye fel, hanem valami kezelő? Hogy adjak nekik így hibabejelentést?
  • Bandee1987
    Ha esetleg pár héten belül sem kapod meg, reklamálj az ügyfélszolgálaton.
  • kirol
    Oké, de valaki lehet.
    Most nézem, még jó, hogy múlt hónapban jöttem, mert megszűnt a 2 hónap ingyen, meg az újságelőfizu is.

Remélem az enyémet nem akarják majd elspórolni!
  • Bandee1987
    jönni nem jöttem, csak hosszabbítottam velük adsl-t (illetve váltottam erre a kettőazegyben csomagra)
  • kirol
    Jött mostanság valaki Invitelhez?
    Hogy kaptátok meg az újságelőfizetést?
  • Bandee1987
    Invitelnél ez hol van??? Adjatok 1 linket, mert én sajnos nem látok ilyet sehol....
  • bertino
    hát ADSLnél nincs, épp ezért lesz halott az egész, ha t-com nem szedi össze magát...
  • PLackó
    már nem lehet hova növelni.
  • momoxp
    Tényleg és idén is lesz sávszélesség növelés mint tavaj? vagy nem?
  • bertino
    bizony csütörtökön egy routert indítottak ujra a 23-as körzetben, pont 7-9 óra környékén, mi meg ugye 8tól fogadjuk a hívásokat, voltak olyan szívesek és mikor észrevették, hogy másodpercenként 600 hibát adunk le nekik csak a 23-as körzetre vonatkozóan, tájékoztattak minket, hogy router restart történt.

ennyi a t-com
    kétlem, hogy nem lehetett volna annyit megtenni, hogy szólnak a szolgáltatóknak... minek is, hadd szenvedjen a sok operátor a hibaleadásokkal feleslegesen.
  • momoxp
    Igen ez valóban így van! De a T-Com miér nem szól az Enternetnek? Nem hiszem hogy ennyi hirtelen hiba van a rendszerükbe! Ez már majdnem hihetetlen dolog!
  • bertino
    mindig a t-comnál van, tekintve, hogy mi legalább 3 nappal karbantartás előtt körbeüvöltjük minenkinek, hogy ez és ez időszak között kimaradás várható... habár sztem minden szolgáltató így csinázza.
  • momoxp
    Sziasztok!

Végülis mi volt a baj az internet kapcsolattal mert nálam is rossz volt a net és én sem bírtam elérni az ügyfélszolgálatot! Bár sztem nem az enternetnél volt a hiba hanem a T-com-nál mert 2 hete is ugyan ez volt és akkor is ott volt a probléma! De ez sztem nagyon gáz hogy Enternetnél vagyunk előfizetve és a T-comtól függünk!
  • bertino
    kitűnő ötlet :)
  • kirol
    Szerintem felejtsük el egymást!

Valószínűleg nem tudsz olvasni, én csak tényeket írtam.
    Te meg úgy bepörgeted magad, mintha valami személyes sérelemnek vennéd, és írsz badarságokat.

Amúgysem őrjöngök, csak bosszantó tud lenni. Ennyi.
  • bertino
    akkor változtatok, ha végre észreveszed, hogy hiába őrjöngsz és szidsz minket ész nélkül, attól nem lesz jobb.

és még neked áll feljebb...