ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikai ADSL hálózata még a hurokátengedéses szolgáltatóknak van, ilyen pl. az Actel Solo/Duo csomagjai, GTS Yoneked, TvNet ADSL3G és Invitel/Pantel csomagjai, viszont ezen hálózatok kiterjedése igen korlátozott, alig pár város azon belül is csak néhány nagyobb telefonközpontra korlátozódik. Azon túl ezek a cégek is Tíkomtól bérlik az ADSL hálózatot.
Az Externet dédelget olyan terveket hogy jõvõre, ha már a TvNet és Vivanet ügyfélkörét magába integrálta és kellõ számú ügyfele lesz, õk is belevágnak majd a hurokátengedéses ADSL szolgáltatásba. Persze hogy ez konkrétan mikor lesz majd elérhetõ, és mekkora lesz majd a területi kiterjedése az még rejtély. Nagy valószínûséggel néhány nagyváros, legnagyobb telefonközpontjain túl õk sem fognak tovább terjeszkedni.
Jol van nem tudtam h. van külön ilyen topik is, nem igazán vagyok jártas h. hány topik van......
De azért köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Digis netnél a kábelmodemes megoldás milyen? Szerintetek megéri 3500 2 Mbit-es net?
Azt hallottam h.
"ha ezt rendelem akkor 3 modemem lesz mert lesz 1 beltéri adó ami 1 antennához csatlakozik. ebbõl a beltériadóból jön a jel koaxkábelen 1 digitális modemhez. ebbõl a modembõl megy 1 kábel a te jelenlegi modemedbe ami be már az átalakított jel megy (digitális jel átalakítva analóg jellé). és te jelenlegi modemed ugyan úgy mint most kapcsolódik a laptophoz."
Ez igaz??
2007 januárja az egy éve volt. 😊 Akkor emelt a Tíkom legutoljára sebességet. 2005 márciusában is emeltek, 2004 novemberében és 2003 tavaszán is, 2001 februárban indult a lakossági ADSL szolgáltatás.
vagy akkor csak az externet ?
mondjuk nemhinném, hogy lehetséges, persze elképzelhetõ...
A GTS-data net az eddigi legolcsobb amit talaltam 3990Ft/ho-ert.
Az 1Mbit az boven eleg ugye netes jatekokhoz, ezert nem gondolom hogy nagyobb kellene mert toltogetni nem szoktam...
Amit fentebb olvastam: "2007. januártól-tól folyamatosan állítják át" ez azt jelenti hogy ha most megrendelnek egy 1mbit-et lehet megduplaznak azt meg az eve elejen<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én is Acteles vagyok, 6600 Ft 4 mbit, mindig van net és szinte maxszal jön minden külföldrõ is, alacsony pingek online gamehez... eddig elégedett vagyott.
Ha kell ajánló (5000 Ft kedvezmény) szólj.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A verseny az árak csökketését (a szolgáltatás sebességének növelését, stabilitásának emelkedését) kellene hozniuk.
Viszont az árérzékeny piac a szolgáltató részérõl pont az ellenkezõjét eredményezhetik (növekvõ költségek).
Szóval kissé ellentmondásos dolog ez.
"ez a Digis net hol érhetõ el (igaz van DigiTv itthon)"
A DigiTV nem azonos a Digi által szolgáltatott nagy sebességû nettel.
Tehát ahol fogható a DigTV ott nem biztos hogy lesz Digi által szolgáltatott "20 Mbit/sec-os" (ami maximum elérhetõ, nem átlagos sebesség!!!) net is (hogy miért tudnak ilyet arról itt irtam).
"ez hol van ez a 20 mbit 4.5 rugoert?"
Ez utóbbi elérhetõségérõl bõvebben itt (Ne keverjük össze a kínált HDSNET-tet a Lan Internettel: az elõbbi kábeltv-s szolgáltatás, az utóbbi ETTH).
Sajna nem vagyok pesti.....Eger mellett lakom Bélapátfalván (Heves megye)...szal 100 h. nincs itt a Digitõl a 20 Mbit-es,amugy jaja kibaszott jo lenne 4500 Ft-ért
De hát ez az átka ha vidéken laksz
akkor meg minek keri hogy hol lakom? busfaszarocsogen is lehet 20 mbit, csak nem biztos hogy lesz..
te se tudom mi alapján értelmezed a dolgokat, ha azt írja, hogy 20 mbit is lehet, akkor abban egyértelmûen benne van, hogy nem 100%, hogy lesz is annyi.
Másrészt az interneten sose találsz infót arról, hogy épp a te kábeled mennyit bírna.
Persze csak a többihez képes, amúgy k**** sok, ha 20 mbit -et linkelt valaki lentebb 4-5 ezerért. 😊
Én 6600-at fizetek.
Amúgy pesti vagy, mert csak ott van pár kerületben, ha jól látom a lefedettségüket.
http://www.actel.hu/index2.php?nyelv=hun&p=net_plusz_4
Szerintetek?
De milyen netet ajánlotok? Digis az milyen? Jo?
Na szoval ti hol ajánlotok egy 4 Mbit-es netet, vagy ez a Digis net hol érhetõ el (igaz van DigiTv itthon) Heves megyében lakom Bélapátfalván Egertõl 25 kmre és szerintem a 20Mbites Digis net nem fog menni itt sjana:S:S:'( az nagy lenne.....v. az a kábelmodemes megoldás milyen? Jo ami a Diginél van? Igaz h. 2 Mbites.
ÁSZFben van erre egy pont
ne kérdezd melyik
És mivel már nem köt semmi hûségnyilatkozat hozzájuk inkább váltanék!!!
Én tegnap kaptam a csekkemet és a megszokott ár volt most is, mint 2 éve.
Nem is ajánlom nekik, hogy emeljenek, amikor csökkenteni kellene.
Biztos, hogy neked meg megemelték? Ez elég érdekes.
Segitséget szeretnék kérni, 2 honapja járt le a hüségnyilatkozatunk az Enternetnél 1mbit-es volt és akkor hiába mondtam h. váltsunk egy 4 Mbit-re, nem akartak mert az drága, megjegyzem 5900-at fizettünk az 1 Mbit-ért és most jött egy levél tõlük h. emelkedik a tarifa 6500 lesz ha jol tudom, vagy még több is.
Na szoval ti hol ajánlotok egy 4 Mbit-es netet, vagy ez a Digis net hol érhetõ el (igaz van DigiTv itthon) Heves megyében lakom Bélapátfalván Egertõl 25 kmre és szerintem a 20Mbites Digis net nem fog menni itt sjana:S:S:'( az nagy lenne.....v. az a kábelmodemes megoldás milyen? Jo ami a Diginél van? Igaz h. 2 Mbites.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ja és ez egy falu, ami 1200 óta nagyot fejlõdött, már van 1500 lakosa. Én meg Zuglóból ide és csodálkozom, mert nagyobb a netszolgáltatók választéka. Na jó tavaly még T-com, meg T-com is volt. Igaz, a Vodafone net színtiszta GPRS. Ráadásul jobb napokon óránként szakítanak mintha telefon lenne.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Újabb imát mondanék feléjük, hogy karácsony napján is képesek egyfolytában megszakítani a netet. Mondjuk neten már nem játszok annyit, pont emiatt, tehát ez még pozitivum is, de mondjuk hogy mindig akkor megy el, mikor MSN-en küldök valamit. Minden nap hasonló idõintervallumban, azaz déli órákban, 7-9 között, majd éjfél körül, utána folyamatosan. Megszakad, elveszti a jelet, majd visszajön.. És erz megy hónapok óta. Mit tettek? Szûrõcsere, modemcsere, routercsere, semmi javulás. Akkor megemlitettem nekik, hogy esetleg nem hardvares probléma a házban, mivelhogy mindig ugyanakkor megy el. Ezt azóta is oldják meg, egyetlen válaszuk az volt, sajnos nincs mit tenni, túlterhelt a hálózat. LOL? 9000,- 4/256os net? aha....
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
de az a fura h csak 2 hete kezdodott azelott sosem volt baj sem a sávszéllel sem a pinggel. szal nemtom mit csinaljak:S:S