4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
gettobuxa #3552 van itt vki digikábeles? tapasztalat? most költöztem új helyre, és van minden, t-online, upc, meg digitv is, ez utóbbi árban mindent ver, 10/10-es net van 2500-ért, csak még senkitől nem hallottam róluk senkit... -
http://www.hwsw.hu/hirek/36049/tvnet_tvnetork_adsl_internet_elofizeto.html -
na ja múltkori hasonló problémám nekem is úgy oldódott meg h megvolt a "helyi" szerelőnek még a telefonszáma, aki feltünően korrekt ember és ő kijött és megcsinálta, bemérte a vonalat, modemet cserélt stb stb, az üf-el csak veszekedtem napokig... no mind1 majd kedden újrakezdem a tortúrát :S -
napersze, ha nagyon kekeckedni van kedvük, akkor a panaszkezelési osztály és a cég ügyvédalkalmazottai akcióba lépnek T ellen 

-
igazából a hozzáállásukkal van baj :(
nekünk is telefonon kell noszogatni őket, hogy lassulás esetén az isten faszáért azt küldik vissza, hogy a hálózati hiba elhárítva, mikor 4 megás vonal megy 32 kbit/s-el, az üf. meg hülyének néz minket, mivel a szerelő - aki kint volt nála - arról tájékoztatta, hogy küldik a "megrendelt sebesség nem nyujtható" vizsgálati eredményt, ami alapján díjmentesen lefele módosíthatnak az előfizetők T vonalon.
és még emellett ugy hazudnak, mint a vízfolyás... -
telefont már leválltottuk, net maradt, kár volt :/ -
nem T-online soha többet, hanem T soha többet...
halálra vannak ítélve. -
T-online legújabb játéka
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idő: 21.77 sec
Sebesség: 378 kbit/sec (387 072 bit/sec)
Vonali sebesség: 448.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idő: 40.13 sec
Sebesség: 204 kbit/sec (208 896 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbps
ez lesz esténként a 4 megás vonalamból, már több napja tapasztalom, elérni még nem tudtam őket (ezek nem 0-24ben melóznak??) de kiváncsian várom a válaszukat h mit mondanak arra h 6 mérésből 6X ugyanaz a sebesség, biztos a vonalammal van vmi, esténként lehűl a levegő és ennél nem bír többet!
1 biztos, t-online-t soha többet, amit ezek művelnek az már kiborító :/ -
http://www.isite.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k3=90&k2=15&k1=75 -
Időm nincs visszaolvasni. Ismerősnek kéne váltani adsl-t .
Gyors kérdés : T-com területén jelenleg melyik szolgáltató adja a leggyorsabb/legolcsóbb net hozzáférést. Köszi előre! -
gettobuxa #3542 valami kultúrális adó vagy mi -
Hallottatok valamit arról, hogy valami adót akarnak júniustól kivetni a net-re? -
ja, hát igen, ilyenkor sok időt nem adnak -
Zaladár #3539 Szar lenne, ha a posta állítaná ki a számlát, ugyanis annak a dátumáról beszélek, nem a postai bélyegzőéről.
Kelt 03.27, postáraadva 31, megkapva 04.03. Fizetési határidő 04.06.
Amúgy leszarom, befizetem.
Csak vicceltem ám!! -
honnan tudjam ?
a posta is lehet ludas :| -
Zsír gyorsak lehetnek! 
Nekem miért nem csak hónapok múlva küldik a számlát? -
igen, az 99%, hogy a teljes havi sztornószámlája, ami helyett kiállították a törthavit... :_ ) -
Zaladár #3535 Anno kiküldték a számlát a 0 HUF-ról, most meg már pénzt akarnak.
döntsék már el mi van!
Amúgy 3500 HUF kb.
Majd gyűjtök, de nem biztos hogy sikerül, mert 2 napos határidőt adtak. :D
-
mellesleg 10 napot nem bírsz kifizetni ? mennyi az összeg ? eléri az 5k-t ?
-
ha nem vernek össze, akkor megy jogi utra
ahol 99% esélye van, hogy kamatostul behajtják rajtad az egészet. -
Zaladár #3532 De tökjó! :D
És azok összevernek? -
ja, ez más.
de nehogy azt hidd, hogy elfelejtik, előbb-utóbb kiadják behajtásra, hisz ezt legtöbb esetben a rendszer intézi, bár ez ugye szolgáltatófüggő
nálunk pl. megy ki behajtócéghez a dolog egy bizonyos idő eltelte után.
-
Zaladár #3530 De már eljöttem tőlük. És most 2 hónap elteltével jutott eszükbe, hogy kiszámlázzanak 10 napot. :)
Így miből tilthatnak ki? -
értelemszerű tiltás ? -
Zaladár #3528 Akkor mi van, ha nem fizetem ki a számlát? -
10/1-es dsl 8K
Monortel -
http://itcafe.hu/hir/vezetekes_nhh_2008_februar.html -
Nincs tiltva, nincs korlát -
momoxp #3524 Sziasztok! Valaki megtudja mondani a Digi internetnél 20Mbites van adatkorlát ?? És torrentezés le van tiltva?? -
Livius #3523 Hello!
Van valaki a XXII. kerületből akinek színtén az esti órákban szakadozik a nete? Nálam Január óta ilyen szar, Telekomnak ki van adva a hiba már egy hete, de lószart se csinálnak, tegnap azt mondták, valamit javítottak, úgy hogy nézzem jó-e. Erre ma csak 9 szakdásom volt 18:22 óta. Szép hálózat lehet itt. Nálam már minden eszköz ki lett cserélve újra, kivéve a Splitter mert a T-pontban december óta nem tudnak adni, nincs készleten nekik. -
hívd fel őket, megmondják -
Erről nem tud valaki valamit?
-
Alig 66 forintal több mint a mostani
Szerencsére nálam a TV-net nem emelt így 7600 a 8-Mbs-es -
Ezt ismeri valaki?
http://businesstelecom.hu/
Elektro-Light (1Mbps) akciós ! 1 280 kbps 128 kbps 2 386 Ft
Elektro-Alfa (4Mbps) akciós ! 4 480 kbps 256 kbps 5 746 Ft
Elektro-Béta (8Mbps) akciós ! 8 096 kbps 512 kbps 7 666 Ft
-
tényleg jó és szókimondó -
Jó kis cikk az ADSL-ről. -
Sziasztok! Tegnap felhívtak minket az Inviteltől, hogy 3900-ért kínálnak 1 MBites netet. Szerintetek megéri megrendelni? -
Sziasztok!
Jelenleg az Interware-nél vagyok "Tiszta ADSL" csomagon, ami ugyebár telefonelőfizetés nélküli internet. Ha én nem akarom tovább hosszabbítani a következő évre velük a szerződést, hogyan mehetek át más szolgáltatóra? Nem nagyon értem mi van ha nincs telefonelőfizetésem és szolgáltatót váltanék. -
"ezt az egyes pontot honnan hallottad ? :D"
Egy Internet-szolgáltatótól. Pont egy másik Internet-szolgáltatótól ment át a másik ügyfél, és ezzel volt gondja. A pontos részletekre nem emlékszem, de utánakérdek. -
ezt az egyes pontot honnan hallottad ? :D