ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy d-link dsl-380T modemet mert az elõzõ rosszalkodik. Mikor összepakoltam és beüzemeltem akkor a power led melletti STATUS led folyamatosan villog, van adsl, ethernet. Ha a régit visszadugom akkor mûködik minden.Mi lehet a baj A status led csak villog és nem mûködik a modem, lehet hogy rosszz! Légyszi segítsetek köszi!!!<#falbav>#falbav>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi a véleményetek errõl:
http://www.digikabel.hu/Internet.html
Van valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel a szolgáltatóval? Vidékre szolgáltatnak? Tényleg ennyire jók, vagy van benne valami turpisság?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
www.sabian.com
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
HP+
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
remélem IIIker felé terjeszkednek ^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Másnál van most ilyen? Nálam eddig még sose volt ilyen.
Az egyik haveoméknál akinek (Tcom-os ADSL jük van) kellene ujra raknom a rendszert.
Az lenne a kérdésem hogy a modemhez kell telepiteni drivert????
Externetem van van és kb 2 hete nem akar kapcsolódni rendesen csak ha ki-be huzgálom 100-szor meg fél óránként-óránkénet bontja a kapcsolatot.
Bjelentettem azt mondták a vonal tökéletes, és vagy 3 napja már kapcsolodik de nem az igazi most sem. a modem: DSL 360R
Modemmel lehe baj?
... persze azóta se megy a netem...kipróbáltam minden hülyeséget amit mondtak , végül kijött egy T-Com os srác bedugta a modemét , és tádámm , megy a net...
szal a modem amit adtak egy nagy sz*r , a T-Com os srác itt röhögött hogy mi ez a kis sz*r modem ..

Fákjúal!